Το μωρό μου η μαμά μου (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Περιγραφή των συναισθημάτων που κυριεύουν το φίλο μας κατά τη συνέχεια των ερωτικών περιπτύξεων με τη μητέρα του.


Η ιστορία:

Η νύχτα πέρασε ήσυχα. Τουλάχιστον για μένα δηλαδή. Όπως έμαθα την επόμενη μέρα, η μαμά μου ξύπνησε κάποια στιγμή το βράδυ και σκέφτηκε διάφορα πράγματα όσο με κράταγε αγκαλιά, με το κεφάλι μου στο στήθος της. Και τελικά δεν ένιωθε καμία τύψη, κανένα ίχνος μετάνοιας και φόβου. Όπως μου είπε ακριβώς ανατρίχιασε που ήμουν εκεί γυμνός και χαμογέλασε χαρούμενη, σφίγγοντάς με περισσότερο πάνω της και ξανακοιμήθηκε.

Το πρωί ξύπνησα από ένα φιλί στο στόμα, κάτι που είχα να νιώσω (σαν ξύπνημα) πολύ καιρό. Ανοίγοντας τα μάτια και συνειδητοποιώντας που είμαι και από ποια είναι το φιλί, ανατρίχιασα εγώ με τη σειρά μου. Είδα το πρόσωπό της πάνω από το δικό μου να χαμογελάει και το έπιασα φέρνοντάς το κοντά στο δικό μου και φιληθήκαμε για καλημέρα. Μια πολύ μεγάλη καλημέρα.

Δεν ξέρω πόση ώρα φιλιόμασταν, αλλά φυσικό ήταν να μας οδηγήσει σε ένα υπέροχο πρωινό, καθόλου άγριο και έντονο όπως το προηγούμενο βράδυ, αλλά αργό και αισθησιακό. Παίρναμε και οι δυο το χρόνο μας να νιώσουμε τον άλλο, να μάθουμε το σώμα του άλλου, τα ευαίσθητα σημεία μας. Πολλά χάδια, πολλά φιλιά. Δεν πίστευα αυτό που ζούσα.

Ένα όνειρο πολλών χρόνων τελικά γινόταν αλήθεια και πολύ καλύτερα από όσο ποτέ φανταζόμουν. Αυτά περνάγανε από το μυαλό μου εκείνη την ώρα όσο την κοίταγα από πάνω μου να με χαϊδεύει, να τρέχει τα χέρια της παντού πάνω μου, να με φιλάει εδώ κι εκεί και ένιωθα ότι την αγαπώ. Δεν εννοώ σαν μάνα. Την έβλεπα σαν το κορίτσι μου.

Την έπιασα και την ξάπλωσα και ήρθα εγώ από πάνω της και άρχισα εγώ να την εξερευνώ, να κοιτάω το σώμα της και να χαϊδεύω κάθε χιλιοστό της. Κατέβαινα προς τα πόδια της, χαϊδεύοντας και φιλώντας την. Άκουγα την ανάσα της βαριά. Η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή γιατί ένιωθα τη ζέστη από το καυτό της μουνάκι να με πλησιάζει στο πρόσωπο.

Άνοιξε τα πόδια της και τότε με χτύπησε και η μυρωδιά του. Η μυρωδιά του γυναικείου της σώματος ανάμικτη με αυτή των υγρών της που ήταν άφθονα και είχαν ήδη βρέξει το σεντόνι. Δεν ξέρω αν έχω ξαναπεί ότι είναι η πιο υγρή γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ξέχασα τα πάντα με αυτό το άρωμα και είδα τα μπούτια της να γυαλίζουν από τα υγρά της.

Κόλλησα αμέσως το στόμα μου εκεί και τα έγλειψα να καθαρίσουν. Λατρεύω να γλείφω ένα μουνάκι. Πόσο μάλλον αυτό, το οποίο τώρα το έβλεπα καλά για πρώτη φορά, από κοντά και σε όλο του το μεγαλείο. Έχασα το μυαλό μου. Έβαλα τα χέρια μου και τράβηξα τα χείλη του να ανοίξουν να το δω σε βάθος. Ένα πανέμορφο ροζ μουνάκι, ελαφρά τριχωτό, να αναδίδει την καυτή του θερμοκρασία και το άρωμα του. Με μιας η γλώσσα μου βρέθηκε στο βάθος του.

-    «Αχ μωρό μου ναι…», την άκουσα να λέει και να σπρώχνει το κεφάλι μου να μπω πιο βαθιά μέσα της.

Εγώ πια είχα σαλτάρει. Ένιωθα μεθυσμένος. Αν με άφηνε εκεί θα έμενα όλη μέρα να πίνω ότι είχε να βγάλει αυτό το λατρεμένο μουνάκι. Και έβγαζε ασταμάτητα. Και κατάπινα και συνέχιζα και προσπαθούσα να μπω πιο βαθιά, να φτάσω εκεί που είχα φτάσει με την πούτσα μου το περασμένο βράδυ. Μακάρι να μπορούσα. Μούγκριζε, βογκούσε, αναστέναζε, έβγαζε υπέροχες κραυγούλες. Τη νιώθω να τραβιέται κάποια στιγμή απότομα και φοβήθηκα! Την κοιτώ και με κοίταγε στα μάτια.

-    «Σε θέλω! Μέσα μου…», μου λέει.

Ησύχασα και φούντωσα ταυτόχρονα. Ησύχασα γιατί κατάλαβα ότι φοβήθηκα χωρίς λόγο και φούντωσα γιατί είδα στο βλέμμα της το πόσο ήθελε και εννοούσε αυτό που έλεγε. Τοποθετήθηκα ανάμεσα στα πόδια της και πλησίασα την πούτσα μου στο μουνάκι της ενώ εκείνη την κοίταζε κάθε δευτερόλεπτο. Ακούμπησα το κεφάλι στα χείλη του μουνιού της και τινάχτηκε ολόκληρη, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα. Έβαλε τα πόδια της γύρω μου, με τράβηξε πάνω της και μπήκα μέσα της γλυκά. Κολύμπησα μέσα της μάλλον θα έλεγα.

Ένιωσα τα αρχίδια μου να βρέχονται κατευθείαν από τα υγρά της που τρέχανε ασταμάτητα από τα βάθη της καυτά και υπέροχα. Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά. Κάναμε έρωτα αυτή τη φορά, με αγάπη ο ένας για τον άλλο. Το προηγούμενο βράδυ ήταν μια εκτόνωση και για τους δυο. Τώρα ήταν η πραγματική μας ένωση σε ένα, για πρώτη φορά μετά τη γέννηση μου, μετά την έξοδο μου από αυτό το μουνάκι που τώρα ήμουν πάλι μέσα του και μου προσέφερε πάλι ζωή.

Έτσι ένιωθα. Αναγεννημένος και ευτυχισμένος. Μπαινόβγαινα συνεχώς  και την φίλαγα. Και με φίλαγε με πάθος και αγάπη. Πλέον ήμασταν κάτι πέρα από μάνα και γιος, ήμασταν ένα και τίποτα δεν θα μας χώριζε. Φιλιόμασταν και ιδρώναμε και γλιστράγανε τα σώματα μας και η πούτσα μου γλιστρούσε απαλά στο μουνάκι της, μέχρι τα βάθη της. Ένιωσα ότι δεν θα αντέξω πολύ ακόμα όλα αυτά τα συναισθήματα και ότι θα τελειώσω.

Σαν να το ήξερε. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να τρέμει. Με έπιασε δυνατά από την πλάτη και με κλειστά τα μάτια και σπασμούς έχυσε δυνατά, πνίγοντας τη πούτσα μου και τινάζοντας υγρά έξω από το μουνί της και πάνω μου. Βγάζοντας μια δυνατή κραυγή έχυνε και αμέσως μια δεύτερη. Έχυνε ασταμάτητα. Δεν άντεξα άλλο και έδυσα κι εγώ βαθιά μέσα της.

-    «Χύνω μαμά μου, πρόλαβα και είπα. Χύνωωω!!!»

Έκλεισε τα πόδια της γύρω μου πάλι να μείνω μέσα της, λες και υπήρχε περίπτωση να βγω ποτέ. Έχυνα στα βάθη της πάλι, άδειαζα ότι είχα. Και έλπιζα να φτάσουν όλα μέχρι τη μήτρα της, να μείνουν εκεί. Έμεινα εκεί, πάνω της να συνέλθω. Είχα κλειστά τα μάτια να καταφέρω να ανασάνω. Νιώθω το στήθος της και την κοιλιά της να έχουν σπασμούς πάλι και άνοιξα τα μάτια. Την είδα να έχει κλειστά τα μάτια της και να κλαίει. Τα χρειάστηκα.

-    «Τι έπαθες μαμά;»

Ανοίγει τα μάτια και με κοιτάει.

-    «Μην τρομάζεις μωρό μου. Μη φοβάσαι…», μου λέει μέσα στους λυγμούς, ρουφώντας τη μύτη της. «Ευτυχία είναι και κλαίω, όχι λύπη. Ευτυχισμένη νιώθω. Και σε αγαπώ τόσο πολύ!»

-    «Με τρόμαξες!», της λέω. «Κι εγώ σ’ αγαπάω πολύ. Και θέλω να σε κάνω να νιώθεις έτσι κάθε μέρα».

Έπεσα πάνω της και φιληθήκαμε με πάθος. Με έσπρωξε να πέσω δίπλα και ήρθε πάνω μου, χωρίς να κόψουμε το φιλί. Η πούτσα μου είχε γλιστρήσει και ήταν κάτω από το μουνάκι της τώρα. Την ένιωσε και τρίφτηκε πάνω της. Ανασηκώθηκε και φιλώντας το σώμα μου κατέβηκε και άρχισε να γλείφει ότι υγρά έβρισκε γύρω από την πούτσα μου. Καθάρισε καλά τα αρχίδια μου φτάνοντας μέχρι την τρύπα του κώλου μου.

Άρχισε να γλείφει την πούτσα μου και την καθάριζε τρυφερά. Την κοιτούσα να μην χορταίνει και χαμογέλαγα. «Πόσο μα πόσο τυχερός είμαι!», έλεγα από μέσα μου. Τελικά καταφέραμε και σηκωθήκαμε για να δούμε ένα σεντόνι κι ένα στρώμα από κάτω μούσκεμα. Απλά γελάσαμε, αγκαλιαστήκαμε ξανά όρθιοι και φιληθήκαμε. Πήγαμε μαζί στην τουαλέτα όπου εκείνη έκατσε να κατουρήσει κι εγώ έκανα να φύγω.

-    «Πού πας; Μείνε, δεν πειράζει».

Την κοίταξα καλά και μου χαμογέλαγε. Δεν πίστευα το τι συνέβαινε. Έμεινα και μπήκα στην μπανιέρα να κάνω ένα ντους. Όσο έριχνα νερό πάνω μου εκείνη τέλειωσε και ήρθε και μπήκε στη μπανιέρα μαζί μου. Έριξα νερό και πάνω της και τρίφτηκε. Έλα όμως που όσο την έβλεπα να περνάει τα χέρια της στο σώμα της και ειδικά στα στήθη της άρχισα να λιγώνομαι πάλι. Και πως να μην το πάθαινα, όταν ποθούσα αυτά τα στήθη τόσα χρόνια;

Έσκυψε και είδε την πούτσα μου να μεγαλώνει ελαφρά πάλι. Χαμογέλασε με κοίταξε στα μάτια και γονάτισε. Αχ Θεέ μου, σκέφτηκα από μέσα μου. Πήρα μια βαθιά ανάσα να προετοιμαστώ για ότι ερχόταν. Κατάφερα να κλείσω το νερό και να αφήσω το τηλέφωνο πριν βάλει τα χέρια της στα κωλομέρια μου και μόνο με το στόμα της να ακουμπάει την πούτσα μου. Να την κάνει να σκληραίνει και να τη βάζει στο στόμα της και να αρχίζει την πιο ωραία πίπα που μου έχουν κάνει.

Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη, δεν ξέρω γενικά αν οι πίπες που μου κάνει είναι καλύτερες από άλλες του παρελθόντος, αλλά για εμένα είναι θεϊκές. Την έβαζε όλη στο στόμα της όσο μεγάλη κι αν γίνονταν. Την έβγαζε μέχρι το κεφάλι να είναι στα χείλη της, της έδινε ένα φιλί και ξανά μέσα. Κάθε τόσο με κοίταγε στα μάτια για να σιγουρευτεί ότι με ευχαριστεί. Μα υπήρχε άλλη περίπτωση; Δε μπορούσα να μιλήσω, μόνο ένιωθα.

Έβλεπε το βλέμμα μου το χαμένο και το χαμόγελο μου και γύρναγε στο έργο της. Χωρίς χέρια, μόνο με το στόμα της. Όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα, ένιωθε ότι κάνει καλή δουλειά. Και ότι έφτανε το τέλος. Δεν μπόρεσα καν να της το πω, να την προειδοποιήσω. Μου ήρθε ξαφνικά και τόσο δυνατά που παραλίγο να γλιστρήσω να σκοτωθώ. Έχυνα στο στόμα της και εκείνη δεν το άνοιγε ούτε χιλιοστό. Κατάπινε με μουγκρητά κάθε σταγόνα, μέχρι που δεν είχε άλλο να στραγγίξει και με καθάρισε με τη γλώσσα της.

Σηκώθηκε και με φίλησε. Κάπως κρατιόμουν όρθιος εκεί και την αγκάλιασα. Μείναμε έτσι για λίγο, αγκαλιασμένοι. Καθαριστήκαμε, πλυθήκαμε και βγήκαμε.

Αυτό ήταν μόνο το πρωινό μας ξύπνημα. Το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης μέρας κύλησε μόνο με κάποια χουφτωματάκια και φιλάκια στα πεταχτά, γιατί έπρεπε να προσέχουμε και τους γείτονες. Πολύ θα θέλαμε να κλειστούμε μέσα όλη μέρα αλλά θα ήταν περίεργο για τους γείτονες και δεν θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα. Οπότε αναγκαστικά ήμασταν στις τυπικές μας συμπεριφορές, εκτός από όποτε μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι. Με υπομονή μέχρι να νυχτώσει.

Ξέρω ότι δεν είναι η σούπερ γυναικάρα. Ούτε εγώ είμαι κανένας θεός φυσικά. Δεν θέλω να την χαρακτηρίζω σαν μια μουνάρα που γαμάω. Την βλέπω σαν το κορίτσι μου, που το αγαπώ και το σέβομαι όσο κι εκείνη εμένα. Και αυτό είναι καλύτερο από οποιαδήποτε γκόμενα που κοιτάει να επιβεβαιωθεί με έναν πούτσο. Είναι το κορίτσι μου και την αγαπώ και θέλω το μουνάκι της κάθε στιγμή. Και το στόμα της, και τα χέρια της και τα πόδια και όλα της.

Έχουν γίνει και πολλά ακόμα και πριν ακόμα τελειώσει εκείνη η μέρα. Επιφυλάσσομαι.

Περιμένω τα σχόλια σας.

(Copyright protected OW ref: 21676)