Πρώτη μου ξαδερφούλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Επιστρέφοντας από φαντάρος βρήκε την ξαδερφούλα του όχι μόνο μια ολοκληρωμένη όμορφη γυναίκα, αλλά και πολύ πρόθυμη να τον παρηγορήσει στις αγαμίες που περνούσε...

Η ιστορία:

Με την Λενιώ είμαστε πρώτα ξαδέρφια. Αυτή τώρα είναι 25 και εγώ 31. Όταν πήγα φαντάρος πριν 11 χρόνια, την άφησα πίσω ένα μικρό κοριτσάκι.

Όταν απολύθηκα μετά από 18 μήνες που ήταν 16 ετών, την είδα μπροστά μου και τρελάθηκα. Έβλεπα μια μουνάρα γυναίκα πλέον. Με βλέπει με αγκαλιάζει και με φιλάει πεταχτά στο στόμα. Εκεί έπαθα την πλάκα μου.

-    Που είσαι ξάδερφε; Πάμε για κανένα καφέ;

Με τα πολλά πάμε για καφέ σε ένα μαγαζί όπου κουβέντα στην κουβέντα, χωρίς να το καταλάβω συζητούσα με την ξαδέρφη μου για σεξ, ποια στάση μου αρέσει, αν αρέσει στους άντρες να τους παίρνουν τσιμπούκια και μου περιέγραψε λεπτομερώς πως έχασε την παρθενιά της.

Με είχε καυλώσει τόσο που η πουτσα μου φαινόταν διογκωμένη πάνω από τον τζιν. Το κατάλαβε το πουτανάκι αλλά γούσταρε. Ήπιαμε τον καφέ μας και χωριστήκαμε.

Από εκείνη τη στιγμή έψαχνα τρόπο να γαμήσω την ξαδέρφη μου. Η ευκαιρία μου δόθηκε ένα μήνα μετά στο βίντεο κλαμπ που πήγα για ταινία και την βρήκα εκεί...

-    Τη κάνεις Λενιώ;

-    Όλα καλά ξάδερφε ήρθα να διαλέξω ταινία.

-    Και εγώ. Θες να δούμε σπίτι μου αύτη που θα διαλέξεις;

-    Αυτή που θα διαλέξω θα έχει πολλές σκηνές με σεξ.

-    Δεν πειράζει και εγώ τέτοια θα έπαιρνα.

-    Τι, έχουμε αγαμίες ξάδελφε;

-    Τι να κάνουμε; Έχουμε να πάμε με γυναίκα 2 μήνες

-    Δεν πειράζει… θα σε παρηγορήσω εγώ.

Και έτσι ξεκινάμε για το σπίτι. Φτάνουμε, βάζουμε την ταινία και πιάνουμε από έναν καναπέ. Εγώ τον μεγάλο και αυτή τον μικρό. Σε κάποια φάση μου λέει…

-    Να έρθω εκεί μαζί σου για να βλέπω καλύτερα;

-    Και βέβαια της απαντάω.

Φορούσε ένα μαύρο κολάν και μια μπλούζα κοντή που φαινόταν το σκουλαρίκι που είχε στον αφαλό. Έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου στα πλάγια, ώστε ο κώλος της να ακουμπάει ελαφρά τον πούτσο μού. Σε κλάσματα ο πούτσος μεγάλωσε τόσο ώστε μπήκε καλά ανάμεσα στα κωλομάγουλα της. Μείναμε έτσι κάνα τέταρτο όταν άρχισε μια ερωτική σκηνή στην ταινία. Τότε άρχισε να τρίβεται στον πούτσο μου και να βγάζει μικρές κραυγές. Σιγά, σιγά βάζω το χέρι μου στο στήθος της και τρίβω τις ρώγες. Ξαφνικά σηκώνεται και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Βλέπω ένα άτριχο μουνάκι και πέφτω με τα μούτρα και αρχίζω να το γλείφω. Το έγλειφα και δεν σταματούσα γιατί ήταν τόσο απαλό και είχε υπέροχη γεύση. Σιγά - σιγά ενώ την έγλειφα, έβαζα το ένα δάχτυλο στο μουνάκι και το άλλο στον κώλο της και την γαμούσα έτσι με τα δάχτυλα. Σταμάτησα αυτήν την κίνηση μόνο όταν άρχισε να με παρακαλάει να την πηδήξω.

Τότε ανέβηκα πάνω της και της έβαλα τον πούτσο μου στο μουνάκι. Ήταν τόσο στενό που το άνοιξα σαν γαρύφαλλο. Άρχισε να φωνάζει και να πονάει αλλά μετά από λίγο μου έλεγε να συνεχίσω να γαμάω την ξαδερφούλα μου.

-    Ξέσκισε το μουνάκι μου. Τόσο καιρό το περιμένω…

Δεν άργησε να τελειώσει η ξαδερφούλα, αφήνοντας έναν αναστεναγμό και φωνάζοντας. Τη ρώτησα που θέλει να τη χύσω και μου απάντησε ότι τα θέλει πάνω στα βυζάκια της.  Τον έβγαλα και τελείωσα πάνω στις ρώγες τις. Από τότε δεν ξανακάναμε τίποτα. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά αυτό το γαμήσι θα ήθελα να το ξαναζήσω.

(Copyright protected OW ref: 21222)