Ο (Ξ)αδελφος θα με ξεσκίζει πάντα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα αγαπημένα ξαδέλφια στις ώρες της απόλαυσης φαίνονται. Να πως μια σκηνή ζηλοτυπίας εξελίγχθηκε σσε ένα υπέροχο γαμήσι ανάμεσα στην ηρωίδα μας και τον πρώτο της ξάδελφο.

Με τον Στέλιο είμαστε πρώτα ξαδέρφια, αλλά από παιδιά ήμασταν συνέχεια μαζί σαν αδέλφια. Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, πάνω – κάτω. Κάναμε τα πάντα μαζί, μπάνιο, βόλτες, διακοπές, φάρσες με γκόμενους και γκόμενες.

Έτσι ξεκίνησε και η ιστορία αυτή. Σαν φάρσα σε γκόμενα του Στέλιου. Τότε ήμουν εγώ 18 κι αυτός 21. Τα είχε με μια κοπέλα, η οποία ήταν τόσο πολύ καψούρα μαζί του που τον ζήλευε αφόρητα. Ήταν όμως φοβερή στο πήδημα. Έτσι μου είχε πει.

Εκείνο το βράδυ, του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας για μια πολύ καλή μας φίλη που του είχε μιλήσει σε ένα μπαρ. Ήταν στην αυλή (ήμασταν στο εξοχικό μας στο Ζούμπερι), κι εγώ στο δωμάτιο μου, πίσω από τα παντζούρια και άκουγα.

•    «Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω καμία δίπλα σου…καμία ξένη. Μόνο την Χριστίνα (αυτή είμαι εγώ), αν και αυτή καμιά φορά σε κοιτάζει και σε αγγίζει λίγο περίεργα, αλλά είναι ξαδέλφη σου κι αυτό τη σώζει»

•    «είσαι τρελή παιδί μου εσύ. Δεν παλεύεσαι με τίποτα. Θα κοιμηθείς μόνη σου σήμερα στο κρεβάτι».

Μπήκε στο σπίτι και τον άκουσα να μου χτυπά την πόρτα. Του χαμογέλασα πονηρά κι αυτός έκανε με το χέρι του κίνηση ότι τον παίζει.

•    «πάω μια βόλτα μέχρι την παραλία. Θες να έρθεις μαζί μου»?

•    «Ναι».

Όπως ήμουν φόρεσα ένα φουστανάκι θαλάσσης που είχα και φύγαμε, αφήνοντας την άλλη να μας κοιτά.

•    «Θα μας παρακολουθήσει». Του λέω.

•    «την μαλακισμένη. Χρειάζεται τρελό χουνέρι».

Χαμογελάω πονηρά, του πιάνω τον κώλο και του λέω

•    «σήμερα θα σου την πέσω κι αυτή θα μας κοιτά».

Φτάσαμε στην παραλία και πήγαμε προς τη μεριά που έχει κάτι βραχάκια. Η Ελένη φυσικά και μας είχα ακολουθήσει. Ο Στέλιος κάθισε στην άμμο, εγώ στάθηκα μπροστά του όρθια με τα πόδια ανοιχτά κι έβγαλα επιδεικτικά το φόρεμα μου. Στη συνέχεια του γύρισα την πλάτη, αφού βεβαιώθηκα ότι λίγο πιο πίσω κολλημένη σε ένα βράχο ήταν η Ελένη, έσκυψα τουρλώνοντας τον κώλο μου, έβγαλα το στρίνγκ που φορούσα αργά – αργά και του το πέταξα στη μούρη.

•    «Έλα, όπως παιδιά»

του λέω και τρέχω να βουτήξω στη θάλασσα. Είχα όμως ήδη συνειδητοποιήσει ότι το μουνάκι μου ήταν πολύ υγρό. Ο Στέλιος ακολούθησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αρχίσαμε να παίζουμε με τα νερά, να αγκαλιαζόμαστε και να γελάμε σαν πεντάχρονα.

•    «έχει μείνει παγάκι η δικιά σου».

•    «Αφού μόνο σε εσένα έχει εμπιστοσύνη…Απορώ όμως πως δεν έχει εμφανιστεί ακόμη;»

•    «Θες να φρικάρει τελείως;»

Μου χαμογελάει κι αυτό ξέρω ότι σημαίνει «ναι». Τον πλησιάζω λοιπόν μέσα στο νερό, όπως ήμασταν, βάζω τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του, κρεμάω τα πόδια μου γύρω από τη μέση του κι εκεί καταλαβαίνω ότι δεν ήμουν η μόνη «υγρή» της υπόθεσης. Τον κοιτάζω στα μάτια, βάζω το χέρι μου κάτω από το νερό και πιάνω, αυτό που τόσα χρόνια απλά το έβλεπα και μάλιστα όχι σε στύση.

•    «Στέλιο; Τι είναι αυτό;»

•    «Η πούτσα μου. Τι να κάνω. Με έχεις καυλώσει απίστευτα. Το μόνο που μένει είναι να στον καρφώσω».

(σημειώνεται ότι παρόμοιες συζητήσεις είχαμε κάνει αρκετές φορές για πλάκα).

Χωρίς να του πω τίποτα, χώνω τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα του. Με φιλάει με πάθος, φιλάει τα βυζιά μου και δαγκώνει τις ρώγες μου. (ήξερε από συζητήσεις μας τι με τρελαίνει σε έναν άντρα. Κι εγώ το ίδιο).

•    «Είναι λάθος αλλά σε θέλω σαν κολασμένος».

Ξεκρεμιέμαι από πάνω του, κι αρχίζουμε να βγαίνουμε προς την παραλία, ενώ όλη τη διάρκεια μου έπιανε τον κώλο, έβαζε το δάχτυλό του στο υγρό μου το μουνί κι έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Με ρίχνει στην άμμό και μου λέει στο αυτί

•    «απόψε θα γίνεις η πουτάνα που πάντα φανταζόμουν. Θα σε ξεσκίσω από παντού, αλλά θέλω να φωνάζεις τόσο δυνατά που να μας ακούσει όλη η παραλία».

Σκύβει ακουμπάει τη γλώσσα του στη μουνάρα μου, αρχίζει να γλύφει, να γλύφει την κλειτορίδα μου, να την πιπιλάει, να ρουφάει τα υγρά μου. Βάζει το χέρι του μέσα στο μουνάκι μου. Στην αρχή δύο δάχτυλα.

•    «κι άλλα. Βάλε κι άλλα. Θέλω να πονέσω. Θέλω να το νιώθω να με καίει από τον πόνο».

•    «Καργιόλαααα»

φώναξε, και χώνει με δύναμη κι άλλα δάχτυλα μέσα. Κι αρχίζει να βάζει και να βγάζει το χέρι του γρήγορα, κι εγώ τρελαίνομαι. Τρέμω ολόκληρη από την ηδονή κι αρχίζω να φωνάζω…

•    «Θέλω το καυλί σου μέσα στη μουνάρα μου, ξάδελφε… θέλω να κάνουμε αυτό που απαγορεύεται. Θέλω να με πηδήξεις με τον τεράστιο πούτσο σου, ξάδελφε, και να χύσεις τη μουνάρα μου».

Η λέξη «ξάδελφε» με άναβε όλο και περισσότερο κι από ότι φαινόταν και το Στέλιο.

•    «Λέγε με «αδελφέ» κι εγώ θα σε κάνω να χύνεις, να πονάς και να βογκάς όλο το βράδυ».

•    «Χώστο μου αδελφέ. Τρέλανε με, την καργιόλα».

Και αφού μου δίνει ένα βίαιο γλωσσόφιλο, με φόρα μου τον καρφώνει. Τόσο δυνατά που άρχισα να πονάω μέσα μου.

•    «πονάω, ψωλαρά μου, αλλά απόψε δεν μας σταματάει τίποτα. Πήδαμεεεεε  Αααααχχχχχχ! Τι καυλί είναι αυτό; Έτσι πηδάει το σόι μου ρεεεε….»

φώναξα κι ο Στέλιος άρχισε με λύσσα να πηδάει τη μουνάρα μου.

•    «Έτσι πηδάνε οι άντρες στην οικογένεια μας καργιόλα. Έτσι ξεσκίζουν τα μουνιά…»

Φυσικά δεν κράτησε για πολύ.

•    «θα σε χύσω. Θα χύσω τη μουνάρα σου».

Και χύνει. Εγώ σκέφτομαι ότι κράτησε τόσο λίγο. Βγαίνει, ξαπλώνει δίπλα μου. Η πούτσα του είναι ακόμα σκληρή και όρθια. Σηκώνομαι. Τον κοιτάζω και μετά κοιτάζω την πούτσα του, που πραγματικά είναι πολύ χοντρή και μεγάλη. Κάλυπτε και τον αφαλό του, σκέφτηκα ότι πρέπει να ξεπερνάει σίγουρα τα είκοσι εκατοστά.

Με πιάνει από τα μαλλιά, με τραβάει κοντά του και μου λέει:

•    «Τι κοιτάς αδελφούλα; Νομίζεις ότι τελείωσε; Τώρα μόλις αρχίζει. Τώρα θα νιώσεις την ψωλή μου να σε ξεσκίζει. Θα γίνεις η μεγαλύτερη πουτάνα απόψε. Θα γαμηθείς με τον αδελφό σου. Θα σε βιάσω, αδελφούλα. Θα κάνω το μουνί σου να τρέχει αίμα. Πάρε την πούτσα μου μέσα στο στόμα σου, να δω τι πίπες κάνεις».

Και χωρίς να με αφήσει από τα μαλλιά, με σπρώχνει κάτω

•    «Πάρτον μωρή ψώλα».

Και την ώρα που πάω να βάλω την ψωλή του μέσα στο στόμα μου, μου σπρώχνει το κεφάλι κι εκείνη μπαίνει τόσο βαθιά που κόντεψα να πνιγώ.

•    «για να δω τώρα αδελφούλα πόσο βαθύ λαρύγγι έχεις».

Εν τω μεταξύ το μουνί μου χύνει συνέχεια υγρά. Σφίγγω τα χείλη γύρω από την ψωλάρα του. Τη βάζω και τη βγάζω από το στόμα, μια γρήγορα μια βασανιστικά, καθώς αυτός με κατευθύνει με το χέρι του. Τον ακούω που βαριανασαίνει, ενώ μου τραβάει παράλληλα και τα μαλλιά.

•    «Δεν θα πάρεις ανάσα μωρή. Θα πνιγείς με την ψωλή του αδελφού σου».

Με τη γλώσσα μου παίζω με το πουτσοκέφαλό του και την τρυπούλα που έχει επάνω. Το πιπιλίζω, το δαγκώνω απαλά και τον ακούω που λέει συνέχεια

•    «καργιόλα αδελφή, είσαι καύλα όταν το κάνεις αυτό».

Κι αυτό με τρελαίνει. Με τραβάει από τα μαλλιά και με σηκώνει. Το κεφάλι μου πονάει. Με κοιτάζει και μου αστράφτει δυο χαστούκια.

•    «Γύρνα στα τέσσερα μωρή πουτάνα».

Υπακούω, ενώ νιώθω το μουνί μου να στάζει από τα υγρά. Παίρνει από δίπλα μας τη ζώνη της βερμούδας του.

•    «Αυτό για την τιμωρία σου που σήμερα πηδιέσαι με τον ξάδελφο».

Κι αρχίζει να με βαράει στην κωλάρα μου. Στην αρχή όχι δυνατά.

•    «Πιο δυνατά. Πιο δυνατά. Θέλω να πονέσω. Εσύ είπες ότι θα με βιάσεις. Έτσι είναι οι βιασμοί»;

με το που τελειώνω τη φράση μου, μου παίζει μια με τη ζώνη, τόσο δυνατή που η φωνή παίζει και να ακούστηκε σε όλη την παραλία. Όπως είμαι στα τέσσερα, με τραβάει μια δυνατή από τα μαλλιά κι αμέσως νιώθω κάτι ζεστό να μου σκίζει την κωλοτρυπίδα μου. Τώρα πονάω πολύ και του λέω να σταματήσει.

•    «Είπα θα σε βιάσω και το εννοώ. Θα σου ξεπαρθενέψω την κωλάρα. Θα στο ξεσκίσω το κωλαράκι αδερφούλα. Καργιόλααα».

Και μου τον χώνει ξανά με δύναμη. (από τις άπειρες συζητήσεις που είχαμε κάνει ήξερε ότι από πίσω δεν το είχα κάνει ποτέ). Μπαινοβγαίνει με μανία και νιώθω κυριολεκτικά την κωλάρα μου να σκίζεται, ενώ παράλληλα με βαράει δυνατά όπου βρει (κυρίως στον κώλο) και μου γδέρνει με τα νύχια του την πλάτη μου. Εγώ πονάω. Πονάω τόσο που μου προκαλεί ηδονή και χύνω συνέχεια. Χύνω και φωνάζω.

•    «Ααααααχχχχχχ. ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ! Ξέσκισε με την πουτάνα. Απόψε είμαι η Καργιόλα σου».

Ο Στέλιος συνεχίζει τόσο δυνατά που τώρα πια ακούγεται κι ο θόρυβος που κάνουν τα κορμιά μας όταν ενώνονται.

•    «θα σε χύσω παλιοψωλού».

•    «ναι γαμιά μου. Χύσε με στο πρόσωπο. Δείξε μου ποιος είναι ο αρχηγός σε αυτή την οικογένεια.»

βγαίνει, με σπρώχνει με δύναμη να γυρίσω ανάσκελα.

•    «Όχι μωρή πουτάνα. Δεν θα χύσω τη μούρη σου. Εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή την οικογένεια. Εγώ δεν είμαι ο μεγαλύτερος; Ε;»

και μου αστράφτει πάλι ένα χαστούκι.

•    «Θα χύσω την υγρή σου μουνάρα. Αυτή που την πηδάνε οι άλλοι, εγώ θα την χύσω. Θα χύσω ξανά στο μουνί σου. Από σήμερα θα είσαι δική μου για πάντα, αδελφούλα».

Και καρφώνει με δύναμη ξανά τον πούτσο του μέσα στη μουνάρα μου, με δαγκώνει στη ρόγα μου, δυνατά, μου το ξαναχώνει και μένει εκεί βαθιά να τρέχουν τα υγρά του μέσα στο μουνάκι μου.

•    «Κάβλααααα μου!!!!!!!!»

Μπαινοβγαίνει άλλες δύο – τρεις φορές, ενώ εγώ του σφίγγω το καυλί με τα μουνόχειλα μου. Με κοιτάζει στα μάτια

•    «Μπορεί να είναι αρρωστημένο αυτό που κάναμε σήμερα, αλλά ήταν ότι ωραιοτερο έχω κάνει ποτέ. Καλύτερο κι από ότι το φανταζόμουν. Γιατί το φανταζόμουν χρόνια τωρα, Αδελφούλα».

Μου χαμογελάει, μου κλείνει το μάτι και με φιλάει με πάθος. Τα χαράματα μας βρήκαν μέσα στη θάλασσα με τον Στέλιο να χύνει για Τρίτη φορά το μουνάκι μου.
Φυσικά η σχέση μας αυτή συνεχίζεται ακόμη και σήμερα που είμαστε κι οι δύο παντρεμένοι και πάνω από 30. Το χουμε κάνει όπου μπορεί να φανταστεί κανείς. Σε υπαίθριους και μη υπαίθριους χώρους, με θεατές και χωρίς, όλες τις ώρες της μέρας και νύχτας. Από τον κώλο φυσικά, είναι κανόνας, δεν με γαμάει κανείς άλλος, ούτε ο άντρας μου. Μόνο αυτός. Ξέρουμε κι οι δύο ότι είναι αρρωστημένο, αλλά μας αρέσει τόσο πολύ που δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να το τελειώσουμε ποτέ.
Η Ελένη, φυσικά, όταν τη θυμηθήκαμε, δεν ήταν εκεί. Ούτε στο σπίτι. Είχε πάει, είχε μαζέψει τα πράγματα της και δεν την ξαναείδαμε, ούτε ξέρουμε φυσικά μέχρι που είδε αυτή εκείνο το βράδυ.

(Copyright protected OW ref: 17149)