Η πουτάνα του αδελφού και του πατέρα της

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
Υπόθεση: Η Λεάνα καταλήγει μεγαλώνοντας να γίνει πουτανάκι και να γαμιέται με τον αδερφό της. Μια μέρα όμως τους έπιασε στα πράσα ο πατέρας τους και το αποτέλεσμα ήταν ένα τρελό οικογενειακό όργιο.


Η ιστορία:

Από μικρή η Λεάνα φαινόταν ότι θα κατέληγε να γίνει πουτάνα και μάλιστα το ήθελε. Ξεκίνησε με τον αδελφό της που τρύπωνε κρυφά στο δωμάτιο της τα βράδια και τη γαμούσε. Είχε αρχίσει με το να της πιπιλάει τα βυζάκια και να παίζει με το μουνάκι της. Αργότερα την έμαθε να παίρνει την πούτσα του στο στόμα της πριν τη γαμήσει. Της άρεσε να τσιμπουκώνει και να γαμιέται και γαμιόταν από παντού, ακόμα και από κώλο με μεγάλη ευχαρίστηση. Τόσο πολύ γούσταρε που πήγαινε μόνη στο δωμάτιο του αδελφού της να γαμηθεί όταν δεν πήγαινε εκείνος.

Κάποια νύχτα που ο αδελφός της την είχε στημένη στα τέσσερα και της έσκιζε το κωλαράκι, μπήκε στο δωμάτιο ο πατέρας τους και τους έπιασε. Είχε προσέξει πως η κόρη του φερόταν σαν τσουλάκι, και μέσα του τον έτρωγε, αλλά πίστευε - ήλπιζε ότι είναι της ηλικίας. Με μιας άρπαξε το γιο του και τον τράβηξε πετώντας τον στη γωνιά του δωματίου, την τράβηξε και χτυπώντας τη δυνατά στο πρόσωπο, της φώναξε.

-    «Παλιοτσουλί! Δεν ντρέπεσαι; Και με τον αδελφό σου μωρή πουτάνα;»

Κι εκείνη αντιδρώντας στο ότι την χτύπησε και με παραπανίσιο θράσος, του απάντησε κλαίγοντας!

-    «Γουστάρω να γαμιέμαι συνέχεια… και θα γαμιέμαι με όποιον θέλω, και με τον αδελφό μου… και αν θες να ξέρεις εγώ πουτάνα θα γίνω και μου μαθαίνει τη δουλειά!»

-    «Πουτάνα θα γίνεις;», φώναξε ο πατέρας της ξαναρίχνοντας της ένα σκαμπίλι. «Θα σου δείξω εγώ τώρα πως φέρονται στις πουτάνες…»

Και κατεβάζοντας τη φόρμα που φόραγε, την τράβηξε απότομα από τα μαλλιά και έβαλε την πούτσα του στο στόμα της σπρώχνοντας την τόσο βαθιά, τραβώντας την από τα μαλλιά, που φαινόταν σαν να μη μπορούσε να αναπνεύσει.

-    «Ρούφα τον τώρα μωρή πουτάνα! Ρούφα όπως κάνουν όλες οι πουτάνες!»

Και κάθε φορά που τον έβγαζε από το στόμα της επιτρέποντας της να αναπνεύσει την χτύπαγε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη, είτε από αντίδραση, είτε επειδή γούσταρε την όλη κατάσταση, άρχισε να τσιμπουκώνει τον πατέρα της φτάνοντας τον σε σημείο να μη την χτυπά πια, αλλά να γουστάρει με το τσιμπούκι που του έκανε, μέχρι που τεντώνοντας τα πόδια του έχυσε μέσα στο στόμα της. Δεν σταμάτησε να τον τσιμπουκώνει όμως. Συνέχισε μέχρι που καθάρισε όλα τα χύσια του καταπίνοντας τα, κάνοντας την πούτσα του πάλι σκληρή σαν πέτρα.

-    «Τώρα θα σου γαμήσω το μουνί όπως κάνουν στις φτηνές πουτάνες, αφού τέτοια θες να είσαι».

Και σπρώχνοντας τη στο κρεβάτι της άνοιξε τα πόδια και με βία έσπρωξε το καυλί του μέσα της. Τη γαμούσε άγρια και βαθιά και φαίνονταν να απολαμβάνει το στενό μουνί της, τραβώντας δυνατά τις ρώγες της κάνοντας την να πονάει αλλά δεν του έλεγε να σταματήσει. Αντίθετα κάποια στιγμή του φώναξε:

-    «Έτσι, γάμα την πουτάνα την κόρη σου. Ξέσκισε μου το μουνί. Χύνω πάνω στον πούτσο σου!!!»

Και ταυτόχρονα άδειασε κι εκείνος το σπέρμα του μέσα της βογκώντας και βρίζοντας την. Πριν φύγει από το δωμάτιο γύρισε και της είπε:

-    «Αύριο θα σε γαμήσουμε μαζί με τον αδερφό σου πουτάνα. Θα σε γαμάμε όλη νύχτα κι εσύ θα ασχολείσαι μόνο με την πούτσα και τα αρχίδια μας από δω και πέρα, σαν καλή πουτάνα που είσαι».

Το επόμενο βράδυ μπήκαν και οι δύο γυμνοί στο δωμάτιο της.

-    «Ξάπλωσε στο κρεβάτι με το κεφάλι να κρέμεται απ’ έξω και άνοιξε τα πόδια σου τόσο που να φαίνεται ο πάτος του μουνιού σου. Ο αδελφός σου θα σου γαμήσει το λαρύγγι όσο εγώ θα ανοίγω την τρύπα σου».

Ο αδελφός της έχωσε με μιας το καυλί του στο στόμα της άγρια, κρατώντας το κεφάλι της με τα χέρια του ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί και ξεκίνησε να της γαμάει το στόμα. Ο πατέρας της έσπρωξε τον πούτσο του βαθιά μέσα της και την κάρφωνε μέχρι τον πάτο του μουνιού της. Της άρεσε. Είχε μέσα τις δυο πούτσες, πράγμα που δεν είχε ξανακάνει ποτέ. Την γαμούσαν ταυτόχρονα και το απολάμβανε, αφήνοντας βογκητά ηδονής να βγαίνουν από μέσα της και πολύ σύντομα οι τρύπες της ήταν γεμάτες με τα χύσια του πατέρα της και του αδελφού της. Ο πατέρας της την τράβηξε και της είπε:

-    «Γύρνα στα τέσσερα σαν τη σκύλα και σήκωσε τον κώλο σου ψηλά. Ο αδελφός σου θα σου ξεχειλώσει την κωλότρυπα με τα δάχτυλα κι εσύ θα γλείφεις τα αρχίδια μου μέχρι να ξανακαυλώσω».

Ένιωσε τα δάχτυλα του αδελφού της να εισβάλουν στον κώλο της καθώς είχε αρχίσει να γλείφει τα αρχίδια του πατέρα της.

-    «Έτσι μωρή πουτάνα. Γλείψε μου και τη σούφρα. Σπρώξε τη γλώσσα σου μέσα στην κωλότρυπα μου και ρούφα τα αρχίδια μου για να γίνεις καλή πόρνη όπως θες!»

Και απευθυνόμενος στο γιο του:

-    «Βάλε όλο σου το χέρι βαθιά στον κώλο της να της τον ξεσκίσεις πριν της τον γαμήσεις».

Μετά από λίγο ξανακαύλωσε και την διέταξε:

-    «Κάτσε πάνω στο παλούκι μου και σκύψε μπροστά για να μπορεί ο αδελφός σου να σου γαμάει τον κώλο. Να δούμε πόσο καλή πόρνη είσαι… Μας λείπει άλλος ένας για να σου γαμάει το στόμα παλιοπούτανο!»

Τη γάμησαν έτσι κανένα δεκάλεπτο μέχρι που ξανά έχυσαν μέσα στο μουνί και τον κώλο της και σπρώχνοντας τη με απαξίωση την έριξαν στο κρεβάτι. Ένοιωθε τα χύσια τους να τρέχουν από τις τρύπες της πάνω στο σεντόνι.

-    «Ξεκουράσου τώρα. Αύριο είναι Σάββατο και έχεις πολύ χύσι να φας…!»

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 18952)