Η καριόλα πεθερά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο Γιώργος ενώ έχει χωρίσει με την γυναίκα του, εξακολουθεί να διατηρεί σχέσεις με την πεθερά του. Μια μέρα που πήγε στο μαγαζί της την έπιασε σε περίεργη φάση και καύλωσε πολύ. Το ένα έφερε το άλλο και πολύ γρήγορα άρχισε να της την πέφτει…

Η ιστορία:

Είμαι εδώ και τέσσερα χρόνια χωρισμένος μετά από δέκα χρόνια γάμου. Επειδή η ιστορία που θα σας περιγράψω είναι 100% αληθινή, σας παρακαλώ καταλάβετε ότι πρέπει να αποκρύψω κάποια στοιχεία.

Αρχικά με την πρώην γυναικά μου δεν έχουμε πολλές μεταξύ μας υποχρεώσεις, αφού τελικά από αυτόν τον γάμο δεν υπήρξαν παιδιά. Με την καριολάρα την πεθερά όμως, συνεχίσαμε τις σχέσεις μας... και όχι μόνο…

Όλα ξεκίνησαν ένα καλοκαίρι κατά τον Αύγουστο σε κάποιο νησί. Διέθετε κληρονομιά από τον πεθερό μου ένα μαγαζί με διάφορα είδη ψιλικών (μίνι μάρκετ). Εγώ είχα πάει εκεί διακοπές όπως είχε φαγωθεί να πάμε και η πρώην γυναίκα μου. Η πεθερά μου είναι με αρκετές ωραίες καμπύλες και με είχε βάλει σε υποψίες αρκετές φορές για το αν είχε κάνει πλαστικές, αφού 55 χρονών το στήθος της ήταν ακόμα σηκωμένο! Περίπου και όλα τα σουτιέν πάνω από 35dd νούμερο! Το δέρμα της ακόμα τόσο νεανικό όπως και τα χείλια της έμοιαζαν φουσκωτά. Δεν ήταν ψηλή καθόλου, γύρω στο 1.58 και πάντα περιποιημένη στην πένα.

Ένα ωραίο μεσημέρι και ενώ η δικιά μου έχει πέσει για ύπνο, εγώ βαριόμουν και πήγα στο μαγαζί ώστε να πάρω μερικές μπίρες παγωμένες για δροσιά. Και τι να δω; Ήταν η πεθερά μου πίσω από τον πάγκο καθιστή με κλειστά μάτια και έπαιζε την μουνάρα της ενώ έτριβε τις τεράστιες βυζάρες της. Εγώ έμεινα από το θέαμα για λίγο και καύλωσα απίστευτα. Αυτή όχι μόνο χαμπάρι δεν πήρε αλλά συνέχισε να τρίβεται χώνοντας δάχτυλα στην μούνα της. Τότε πήρα το θάρρος και της λέω ξαφνιάζοντας την:

-    «Καλησπέρα! Τι γίνεται; Πολύ ζέστη σήμερα. Ήρθα να πάρω μερικές μπίρες αλλά πολύ παγωμένες».

-    «Ουφ! Με τρόμαξες αγόρι μου! Ουφ καλέ!»

-    «Γιατί; Σε διέκοψα από κάτι;»

-    «Όχι, όχι. Από τι να με διακόψεις;»

Και σηκώνεται ρωτώντας με τι της ζήτησα πριν, με νάζι, προτείνοντας μπροστά τις βυζάρες της στον πάγκο.

-    «θέλω τρεις μπίρες παγωμένες».

-    «Ότι θες αγόρι μου. Έλα από εδώ...»

Ανοίγει τον καταψύκτη και σκύβει μέσα χώνοντας όλο το κεφάλι και τουρλώνοντας την κωλάρα της. Μμμ… την καριόλα!

-    «Αχ… μισό λεπτάκι. Κάπου εδώ τις έχω…», μου λέει.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Είχα καυλώσει απίστευτα. Μέρες τώρα που ντυνόταν ξέκωλα και με το σημερινό, με είχε πεθάνει. Άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου και την ρωτάω αν τις βρήκε. Εκείνη απαντά με νάζι:

-    «Ναι, τώρα θα τις πιάσω. Κάτσε να σκουπίσω τα χέρια μου».

Και σκουπίζει τα χέρια της στο κοντό φουστανάκι που φορούσε αφήνοντας ακάλυπτη όλη την κωλάρα της κάνοντας μπαμ όλες οι τρύπες της!

-    «Πεθερούλα δεν ντρέπεσαι; Μάζεψε την κωλάρα σου μέρα μεσημέρι!»

-    «Άστην να πάρει αέρα γαμπρέ μου. Αφού ζεσταίνομαι…»

Εγώ από την καύλα τον βγάζω έξω και της τον κοπανάω στα κωλομέρια.

-    «Αχ, αχ, αχ… Τι κάνεις εκεί; Αχ, αχ, ψώλε!»

-    «Έλα τώρα…», της λέω. «Τι θα πει τι κάνω; Σε είδα πριν που έτριβες την μούνα σου... Και τώρα όλη την ώρα να μου δείχνεις την κωλάρα σου. Έλα, πες το… Θες πούτσο!»

-    «Αχ έλα αγόρι μου τότε αφού το κατάλαβες κάρφωσε την καριόλα αλλά σιωπή τσιμουδιά μην το μάθει κανείς!

-    «Εννοείται! Αλλά θα δεις…», λέω και την καρφώνω τόσο άξαφνα στην κωλάρα της από πίσω με την μια την καριόλα!

Όλες αυτές τις μέρες με είχε τρελάνει με τα νάζια της. Και εκείνη να ουρλιάζει:

-    «Πω πω! Τι ψωλάρα έχεις! Αχ, αχ, αχ, καριόλη. Σκίσε με την καριόλα!!! Ξεπάτωσέ με. Έτσι!», και έσφιγγε την σούφρα της τρελά γαμότο μου!

-    «Αχχ… μην σφίγγεις μωρή πατσαβούρα γιατί θα με κάνεις να χύσω έτσι μωρή σκύλα. Αχ, γαμιόλα!!!»

-    «Ναι μωρό μου… θα στην σφίγγω γιατί είμαι μια καριολάρα. Αχ… σκίσε με! Ααααα! Έτσι τέρας, ψωλή! Αχ, αχ, αχ… Σκίσε μου το κωλάντερο!»

-    «Αχ… έτσι όπως με παρακαλάει η κωλάρα σου σίγουρα μωρή πατσαβούρα!», λέω και συνεχίζω να την βιάζω.

Τι κωλάρα! Τι καριόλα Θεέ μου! Όταν μου είπε κιόλας μετά από είκοσι λεπτά γαμήσι… Τρελάθηκα!

-    «Αχ, αχ, αχ.. Καριόλη! Χύσε την πουτανάρα σου. Χύσε την να τσούξει το κωλάντερο, να μου το γεμίσεις, να με γκαστρώσεις σαν ξεφτιλισμένη σκύλα!»

Δεν άντεξα και της τα έριξα όλα… όλα μέσα. Έγιναν αρκετά γαμήσια ύστερα από αυτό και πολλά πειράγματα ακόμα και μπροστά στην γυναίκα μου αλλά χωρίς να πάρει ποτέ χαμπάρι εκείνη. Νιώστε την απόλυτη καύλα με τις πεθερές σας μάγκες μου. Κι εσείς πεθερούλες, βρείτε τρόπο… αξίζει!

(Copyright protected OW ref: 16391)