Η καλή η πεθερούλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο Μάριος είναι αρραβωνιασμένος και μένει μαζί με τα πεθερικά του στην ίδια διώροφη κατοικία. Μια μέρα που έκανε μπάνιο μπήκε μέσα η πεθερά του και ο Μάριος σοκαρίστηκε, αλλά περίμενε να δει που θα το πάει…

Η ιστορία:

Είμαι 30 ετών, αρραβωνιασμένος εδώ και ένα χρόνο. Την πεθερούλα μου, την γνώρισα βέβαια πολύ πριν τον αρραβώνα. Γνωριζόμαστε περίπου τρία χρόνια. Είναι μια σχετικά ομορφούλα ώριμη 58άρα, αδύνατη με μεγαλούτσικο κωλαράκο και βυζιά πεσμένα (Νο 3άρι περίπου) και αδυνατισμένα.

Μένουμε σε μια διώροφη κατοικία, οπότε βλεπόμαστε κάθε μέρα. Ποτέ δεν την είχα δει ερωτικά ωσότου άρχισε να φοράει κάτι άσπρα φανελάκια, χωρίς σουτιέν βέβαια, και τα πεσμένα ώριμα βυζιά της να φαίνονται και ιδιαίτερα οι σκουρόχρωμες ρώγες της (σχετικά μεγάλες). Μερικές φορές κοιτούσα και προσπαθούσα να μην καρφώνομαι. Το μόνο που μου είχε κάνει εντύπωση και ίσως θα μπορούσες να το πεις ως σημάδι, είναι ότι συχνά μου έκανε μασάζ στην πλάτη και στο σβέρκο, ιδίως μετά την δουλειά και όταν έλειπε η αρραβωνιαστικιά μου. Μου άναβε το θερμοσίφωνο, μου είχε έτοιμο φαγητό, όλα καλά.

Ώσπου ένα μεσημέρι, μετά τη δουλειά μου, πάω για μπάνιο και αφού κάνω και τελειώσω, βλέπω ότι δεν έχω πετσέτες. Την φωνάζω να μου αφήσει. Έρχεται, μπαίνει μέσα, και τις αφήνει δίπλα στο πάγκο. Εγώ νόμιζα ότι είχε φύγει, δεν άκουσα τίποτα, και καθώς ανοίγω την κουρτίνα να βγω, την βλέπω μπροστά στον καθρέπτη φορώντας μόνο ένα μπουρνουζάκι. Κομπλάρω και καλύπτομαι. Μου λέει:

-    «Έλα μη ντρέπεσαι παιδί μου, θέλω να κάνω και εγώ ένα ντουζάκι».

Τυλίγομαι με τις πετσέτες γρήγορα και μέχρι να τυλιχτώ εκείνη είχε ήδη βγάλει το μπουρνούζι και έμπαινε μέσα στην μπανιέρα για ντους. Είχα κοκαλώσει, αλλά από περιέργεια ήθελα να δω γιατί είναι τόσο άνετη και τι θα κάνει αν κάτσω λίγο παραπάνω εκεί. Οπότε, κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη καθαρίζοντας το κεφάλι μου, αφτιά κλπ. Αυτή τίποτα, ίσα που τραβάει λίγο την κουρτίνα, αλλά η μισή φαινόταν.

Πρώτη φορά την έβλεπα ολόγυμνη... Ο χρόνος δεν ήταν και πολύ φιλικός μαζί της, η βαρύτητα επίσης, αλλά απόπνεε έναν μεγάλο σεξουαλισμό. Τα βυζιά της πεσμένα, με κάτι καφέ ρώγες επίσης πεσμένες να κοιτάνε προς τα κάτω. Ένα μουνί γεμάτο τρίχες και ένας κώλος παχουλός, φαρδύς. Έπαθα πλάκα όσο κοιτούσα διακριτικά. Πλενόταν.

-    «Συγνώμη που κάθισα εδώ. Ήθελα να καθαριστώ λίγο πρώτα. Βγαίνω…», της λέω και γυρνάω την πλάτη να φύγω.

-    «Δεν πειράζει πασά μου. Περίμενε λίγο…», μου λέει και εκπλήσσομαι.

-    «Τι θέλετε;», ρωτάω απορημένος.

-    «Να μου φέρεις το πράσινο στρογγυλό σφουγγάρι και να μου τρίψεις την πλάτη μου».

-    «Εγώ; Να τρίψω την πλάτη σας, εγώ;», σοκαρισμένος εγώ.

-    «Έλα πουλάκι μου, μην ντρέπεσαι...»

Τότε λέω δεν γαμιέται και πάω προς τα εκεί. Πιάνω το σφουγγάρι, της το δίνω, βάζει πάνω του αφροντούς, του ρίχνει νερό και μου το δίνει.

-    «Έλα παιδί μου γιατί θέλω κι ένα μασάζ χαλαρωτικό γιατί είμαι πτώμα από την δουλειά».

Είναι γυρισμένη πλάτη, πιάνω το σφουγγάρι με την σαπουνάδα και αρχίζω σιγά - σιγά να της σαπουνίζω την πλάτη της. Πολύ περίεργα ένιωθα και της το είπα.

-    «Περίεργο αυτό τώρα…», της λέω χαμογελώντας αν και δεν με έβλεπε.

Γυρνάει το κεφάλι της και μου λέει:

-    «Επειδή μου σαπουνίζεις την πλάτη και βλέπεις γυμνή την πεθερούλα σου; Ε, περίεργο είναι ναι, αλλά κι εσύ δέχτηκες...»

-    «Σωστά…», της λέω και συνεχίζω.

Είχα κάνει σχεδόν όλη την πλάτη, από πάνω μέχρι μέση, οπότε με το σφουγγάρι αρχίζω να κατεβαίνω προς τον κώλο της. Είχα αρχίσει να καυλώνω...

-    «Όχι εκεί κάτω. Εκεί κάτω θα κάνω μόνη μου. Μπροστά άμα θέλεις…»

Μπροστά, δηλαδή στα βυζιά της, σκέφτηκα... ουαου! Ας δούμε που το πάει... Είναι ακόμα γυρισμένη πλάτη, σχεδόν την αγκαλιάζω από πίσω και αρχίζω να τρίβω με το σφουγγάρι πρώτα ώμους, μπροστά μετά πλευρά, κοιλιά και τελικά τα πεσμένα μαστάρια της. Γέρνει το κεφάλι της προς τα πίσω...

-    «Μμμ… ωραία είναι!», λέει και ηρεμεί.

Είχα καυλώσει πολύ. Ήμουν σίγουρος ότι γούσταρε και πήρα απόφαση να το πω:

-    «Ωραία είναι, αλλά... άντρας είμαι και καύλωσα τώρα…»

Γυρνάει προς το μέρος μου, μου χαμογελάει και λέει:

-    «Αφού είχα καταλάβει ότι είσαι πονηρούλης και είμαι κι εγώ. Απλά, κουβέντα πουθενά!»

-    «Εννοείται!», λέω χαμογελώντας.

-    «Αρχικά αγόρι μου, ας μείνουμε στα βασικά. Μ’ αρέσεις αλλά θέλει προσοχή. Έλα να στο γλείψω...», με διέταξε και το έκανα χωρίς να το σκεφτώ.

Μπήκα στην μπανιέρα, κάθισε χαμηλά και άρχισε να μου γλείφει την καυλωμένη μου πούτσα, τόσο μα τόσο ωραία, που μπορώ να πω ήταν η καλύτερη πίπα της ζωής μου. Δεν κρατήθηκα πολύ... ήθελα να χύσω.

-    «Θέλω να... χύσω…», λέω βογκώντας.

-    «Χύσε αγόρι μου. Έλα... μ’ αρέσει που σε ξαλαφρώνω πασά μου!»

Και αφήνω όλα τα καυτά μου χύσια πάνω στα μαστάρια της. Αφού ηρέμησα..

-    «Κουβέντα... Πρόσεχε!»

-    «Εννοείται!», της λέω.

Πλένομαι και φεύγω. Απίστευτο, ανώμαλο, ανήθικο κι όμως αληθινό. Συνέβη πριν μια εβδομάδα και βλέπουμε πως θα συνεχιστεί...

(Copyright protected OW ref: 15728)