Κατασκοπεύοντας τον γιο μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Μια μάνα, κατασκοπεύοντας τον γιο της, τον πιάνει σε ιδιαίτερες στιγμές… Διαπιστώνει παράλληλα όμως ότι καύλωσε κι εκεί άρχισαν να δημιουργούνται παράξενα συναισθήματα. Δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να εκτονώσει τις καύλες της ώσπου της ήρθε μια ιδέα…

Η ιστορία:

Παντρεύτηκα μικρή, στα δεκάξι κιόλας. Ήταν αλλιώς οι καιροί τότε, σου έβρισκαν τον γαμπρό και τον παντρευόσουν. Γι’ αυτό άλλωστε και χώρισα με τον άνδρα μου στα 28 μου, αφού πρώτα είχα αποκτήσει έναν γιο από εκείνον.

Ο γιος μου είναι ίσως το μόνο λαμπρό που βγήκε από την όλη ιστορία. Μόνο για εκείνον ίσως να ξαναέκανα τα ίδια λάθη. Τον μεγάλωσα όπως έπρεπε. Άφησα τα γκομενικά στην άκρη και μεγάλωνα το γιο μου, αλλά όπως κάθε μάνα, δεν αντιλήφθηκα πότε από παιδαρέλι, μου έγινε άνδρας 23 ετών.

Τον παρακολουθούσα ένα βράδυ, είχε γυρίσει από την έξοδο του, φορούσε ένα μπλουζάκι με στάμπα, στενό και τόνιζε το μυώδες σώμα του (αθληταράς το παιδί μου), ένα τζιν το οποίο ήταν κλασικό, και πρόσεξα τα γένια στο πρόσωπο του, όχι ακριβώς, δύο ήμερών ας πούμε, δεν είχε μούσια, απλά έδινε αυτό το αλήτικό στιλ. Έμοιαζε με τον άνδρα μου αλλά σε ακόμα πιο ελκυστική και εμφανίσιμη έκδοση.

Ο άνδρας μου, αν και εντελώς κόπανος, ήταν ομορφάντρας, αλλά ο γιος μου δεν συγκρινόταν μαζί του. Ίσως να το λέω γιατί είναι γιος μου, τι να πω; Αλλά αν κρίνω από τα γκομενικά που κρυφάκουσα μια μέρα, δεν το νομίζω μόνο εγώ, τις έχει και τις παίζει τις γκόμενες. Τόσο καιρό όμως χωρίς άνδρα, χωρίς συντροφιά, σαράντα χρονών γυναίκα, μου κλίκαρε κάτι άλλο μέσα μου…

Ένα βράδυ πήγα να καληνυχτίσω τον γιο μου. Άνοιξα την πόρτα.. είχε ξαπλώσει και διάβαζε ένα περιοδικό. Φορούσε μόνο ένα μποξεράκι μαύρο, και το σώμα του ήταν γραμμωμένο. Είχε λίγες τρίχες στο στήθος που κατέβαιναν και χάνονταν στο μποξεράκι, το οποίο είχε ένα μεγάλο φούσκωμα. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από εκεί, αλλά τα κατάφερα.

-    «Καληνύχτα Μ....», είπα.

Εκείνος απάντησε αδιάφορα κι εγώ έκλεισα την πόρτα. Ενοχή και τύψεις με κατέκλυσαν. Μα τι στο καλό σκεφτόμουν; Τον πούτσο του γιου μου; Αμέσως τον έβγαλα από το μυαλό μου και πήγα να ξαπλώσω, αλλά δεν έκλειναν τα μάτια μου. Το μουνί μου είχε καυλώσει.. και δεν είχε απλά καυλώσει, είχε καυλώσει με τον ίδιο μου τον γιο! Κατέβασα τα δάχτυλα μου και έχωσα ένα στο μουνάκι μου, σκεπτόμενη ότι το κάνει ο γιος μου.

«Μα δεν πρέπει…», έλεγα στον φανταστικό γιο μου, που και καλά μου έβαζε δάχτυλο, και τον άκουγα στην φαντασία μου να λέει: «Στον έρωτα όλα επιτρέπονται». Υγρά γέμισαν το σεντόνι μου, και μετά τύψεις γέμισαν την ψυχή μου. Πόσο ανώμαλη ήμουν τελικά; Σηκώθηκα να πιω λίγο νερό. Είδα φως στην πόρτα του γιου μου. Σκέφτηκα ότι πάλι αποκοιμήθηκε και το ξέχασε το παλιόπαιδο. Πάντα έτσι κάνει, διαβάζει περιοδικά ή βλέπει τηλεόραση και πέφτει για ύπνο με τα φώτα αναμμένα.

Πλησίασα.. η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. Άκουγα κίνηση μέσα, ευτυχώς ήμουν ξυπόλητη και έτσι δεν έκανα θόρυβο. Κοίταξα μέσα.. ο γιος μου μαλακιζόταν. Το μουνάκι μου ξανακαύλωσε, το παραδέχομαι, κοιτάζοντας το καλοφτιαγμένο σώμα του, να καταλήγει σε ένα πολύ χοντρό πούτσο, που τώρα είχε γίνει σαν κούτσουρο από την καύλα. Αχ! Πόσο καιρό είχα να δω πούτσο; Ο γιος μου είχε ιδρώσει παίζοντας ενώ είχε κλείσει και τα μάτια.. προφανώς φαντασιωνόταν.

Μέσα σε λεπτά, ένα σιντριβάνι σπέρματος ξετινάχτηκε από το χοντρό πουτσοκέφαλο του, ενώ τώρα γραμμές σπέρματος κυλούσαν. Έχυσε τόσο πολύ! Έπεσαν στα μπούτια του και στην κοιλιά του. Αχ! Πόσο θα ήθελα να τα γλείφω. Το ξέρω είμαι ανεκδιήγητη, αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Ήξερα ότι μετά την καύλα θα έρχονταν οι τύψεις αλλά έπρεπε να το ζήσω. Ανασηκώθηκε.

Εγώ αμέσως χώθηκα στην κρεβατοκάμαρα μου, κοιτώντας τον. Ολόγυμνος, κατευθύνθηκε για το μπάνιο. Αυτή ήταν η ευκαιρία μου. Τον άφησα ώσπου να ακούσω νερό. Έκανα τα μάτια μου σαν να είχα μόλις ξυπνήσει, και μπήκα στο μπάνιο. Κλασικός ο γιόκας μου (ευτυχώς) δεν είχε τραβήξει την κουρτίνα, την τράβηξε όταν με είδε.

-    «Ρε μάνα, χτύπα καμιά πόρτα!», είπε.

Εγώ αμέσως απάντησα:

-    «Τι ντρέπεσαι βρε; Εγώ σε γέννησα. Δεν είμαι καμία ξένη…»

Ο γιος μου αγνόησε την απάντηση και συνέχισε να πλένεται ενώ εγώ ισχυρίστηκα ότι ήθελα απλώς να κατουρήσω. Κάθισα στην τουαλέτα και έπιασα κουβέντα μαζί του.

-    «Τι είδα; Ερεθίστηκες με κάτι;», ρώτησα.

Εκείνος κοκάλωσε. Τράβηξε ελαφρά την κουρτίνα…

-    «Τι λες ρε μάνα; Τρελή είσαι;», είπε αδιάφορα.

Ήξερα ότι ήθελε να με βγάλει τρελή παρά να παραδεχτεί ότι έπαιζε το καυλί του, αλλά τότε απλά είπα:

-    «Σε είδα…»

Δεν ξέρω γιατί το είπα, ίσως η πλευρά μου που ήθελε σεξ να το έκανε για μένα. Η κουρτίνα παραμέρισε ελαφρά, πάλι ίσα να φανεί το πρόσωπο του.

-    «Τι είδες;», έκανε δήθεν αδιάφορα.

-    «Που έπαιζες μαζί του…», απάντησα και χαμογέλασα.

Ο γιος μου κρύφτηκε πίσω από την κουρτίνα κι άρχισε να εξηγεί:

-    «Καμιά φορά οι άνδρες το κάνουν αυτό ξέρεις και...», πήγε να πει, αλλά τον σταμάτησα.

-    «Γιατί δικαιολογείσαι; Μου άρεσε ότι είδα!», απάντησα.

Ο γιος μου τράβηξε την κουρτίνα ολόκληρη. Το καυλί του δεν είχε πέσει ακόμα, ήταν μισοπρησμένο.

-    «Τι εννοείς;», είπε.

Εγώ τα έπαιξα όλα για όλα.

-    «Σε φαντασιώνομαι…», του είπα.

Εκείνος έδειχνε να μην έχει τι να πει. Έπιασε μια πετσέτα, την δίπλωσε στην μέση του, και βγήκε από το μπάνιο. Ξαφνικά συνειδητοποίησα την βλακεία που έκανα. Μόλις αναστάτωσα τον γιο μου με τις ανώμαλες ορέξεις μου. Αμέσως έτρεξα στο δωμάτιο του για να του μιλήσω. Καθόταν στο κρεβάτι ολόγυμνος με το καυλί του στα χέρια.

-    «Έλα μέσα. Για σένα την παίζω τώρα…», είπε.

Εγώ μπήκα και κάθισα δίπλα του. Έκαιγε ολόκληρος, παρά το μπάνιο. Ξάπλωσε και στηρίχτηκε στους αγκώνες του.

-    «Δεν θέλω να κάνουμε κάτι που θα μετανιώσουμε μάνα. Παίξ’ τον μου απλά και φύγε…», είπε.

Έτσι έπιασα με το χέρι μου τον πούτσο του. Ήταν καυτός, χοντρός και έτοιμος να εκραγεί. Με απαλές κινήσεις, ανεβοκατέβαζα το πετσάκι του, ενώ χάιδευα και τα αρχίδια του ανά διαστήματα. Τον ένιωθα… θα έχυνε, γιατί αναστέναζε έντονα. Έτσι πήρα πρωτοβουλία. Το μόνο που άκουσα πριν νιώσω τα καυτά σπέρματα ήταν:

-    «Τι κάνεις;»

Αλλά δεν προλάβαινε να τα κρατήσει. Εκεί βασίστηκα και κατάπια μια μεγάλη δόση σπέρματος του γιού μου.

-    «Βγες έξω τώρα!», είπε.

Την άλλη μέρα δεν μιλήσαμε καθόλου, αλλά η σχέση μας αποκαταστάθηκε σταδιακά. Εγώ βρήκα κάποιον να ξεσπάω τις καύλες μου, αλλά να σας πω κάτι; Δεν βγαίνει από το μυαλό μου ο γιος μου!...

(Copyright protected OW ref: 15290)