Για την ψωλή του γιου μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η Δόμνα κατά λάθος παρακολουθεί τις ερωτικές περιπτύξεις του γιου της με την κοπέλα του και άρχισε να κάνει τρελές σκέψεις. Το άλλο βράδυ αποφασίζει να μιλήσει στον γιο της και με τρόπο να του δείξει πόσο της άρεσε αυτό και πόσο θα ήθελε να είναι στην θέση της κοπέλας. Γρήγορα τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν μάνα και γιος αφέθηκαν στα ένστικτά τους ξεπερνώντας όλα τα ταμπού…

Η ιστορία:

Είμαι μια σαραντάχρονη εργαζόμενη λογίστρια. Δεν είμαι ιδιαίτερα όμορφη, αλλά δεν περνώ κι απαρατήρητη. Παντρεύτηκα και χήρεψα νωρίς κι έχω έναν δεκαεννιάχρονο γιο που σπουδάζει.

Ένα βράδυ γύρισα στο σπίτι από τη δουλειά και περνώντας από το δωμάτιο του γιου μου είδα φως. Σκέφτηκα πως ακόμα θα διαβάζει μιας κι ήταν περίοδος εξετάσεων. Θέλησα να του πω να κάνει κανένα διάλειμμα, για να ξεκουραστεί. Καθώς άνοιγα την πόρτα του δωματίου του, σταμάτησα σοκαρισμένη. Στεκόταν γυμνός στην άκρη του κρεβατιού και μπροστά του ήταν γονατισμένη μια μισόγυμνη κοπέλα. Κρατούσε στο χέρι της τη μεγάλη ψωλή του και της έλεγε να τη βάλει στο στόμα της και να τη ρουφήξει καλά. Εκείνη αρνιόταν, γιατί ήταν τεράστια και φοβόταν, αλλά και γιατί αηδίαζε.

Ήξερα πως έπρεπε ν’ απομακρυνθώ, αλλά δεν μπορούσα. Είχα εκπλαγεί από την τεράστια ψωλή του, που εκείνη τη στιγμή άρχιζε να εκσπερματώνει πάνω στο πρόσωπό της. Το ίδιο με εξέπληξε κι η αντίδραση της κοπέλας, που τον ρώτησε αγανακτισμένη γιατί τη λέρωσε με τα χύσια του. Είδα την απογοήτευση στα μάτια του γιου μου καθώς τράβηξε την ψωλή του από το πρόσωπο της κοπέλας κι ήθελα να μπω στο δωμάτιο, να την πάρω στο στόμα μου και να του τη ρουφήξω όλη!

Θεέ μου, τι τρελές σκέψεις! Να θέλω να κάνω πίπα στο γιο μου!

Απομακρύνθηκα αθόρυβα στο δωμάτιό μου αναστατωμένη. Τα τελευταία πέντε χρόνια είχα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην καριέρα και τον γιο μου και δεν είχα ασχοληθεί για νέο άντρα στη ζωή μου. Το αποψινό συμβάν μου θύμισε ανάλογες ερωτικές καταστάσεις με τον άντρα μου και μ’ έκανε να καταλάβω ότι είμαι μια γυναίκα, με ανικανοποίητες σεξουαλικές ανάγκες. Ο γιος μου είχε το ίδιο πρόβλημα με τον πατέρα του. Η μεγάλη ψωλή του φόβιζε τις γυναίκες να του "κάτσουν" και πολύ περισσότερο να την πάρουν στο στόμα τους. Ήθελα να τον βοηθήσω, αλλά και ήθελα σαν τρελή την ψωλή του να με χύσει παντού. Έπρεπε όμως;

Το άλλο βράδυ μετά το φαγητό έκανα ντους και φόρεσα μόνο μια κοντή ρόμπα και πήγα στο σαλόνι, που βρισκόταν ο γιος μου λέγοντάς του πως ήθελα να του μιλήσω. Με ήρεμη φωνή του είπα για ότι είχα δει το χτεσινό βράδυ, τονίζοντας την απογοήτευση που είδα στο πρόσωπό του, από την άρνησή της να χύσει στο στόμα της και ότι λυπήθηκα πολύ γι’ αυτόν.

Με κοίταξε απορημένος, γιατί νόμιζε πως θα ήμουν θυμωμένη. Όπως καθόμαστε πήγα πιο κοντά του, αφήνοντας την ρόμπα μου να ανοίξει ελαφρά στο στήθος. Είδα το βλέμμα του αστραπιαία να πέφτει στα βυζιά μου και να επανέρχεται πάλι στα μάτια μου. Του είπα πως σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα να τον δω να κάνει έρωτα κι ότι ο λόγος που δεν έγινε όπως το ήθελε, ήταν το μέγεθος της ψωλής του. Με κοίταζε ξαφνιασμένος όπως συνέχισα να του λέω ότι, ίσως, η ψωλή του να είναι μεγαλύτερη απ’ του πατέρα του, που κι αυτός υπέφερε για τον ίδιο λόγο μέχρι να με γνωρίσει.

Με άκουγε με ενδιαφέρον και με μια έκφραση ευχαρίστησης στο πρόσωπό του καθώς του έλεγα πόσο πολύ μου άρεσε η ψωλή του πατέρα του, που ξεπερνούσε τα είκοσι εκατοστά, να μου γαμάει το στόμα και το μουνί και να με χύνει παντού. Με το ίδιο ύφος ευχαρίστησης αλλά και ντροπαλό συγχρόνως μου είπε ότι και η δική του ήταν εξίσου μεγάλη και με ρώτησε αν είχα ξαναδεί άνδρα με τόσο μεγάλη ψωλή. Αναστενάζοντας απάντησα πως ο μόνος άνδρας που είχα κάνει έρωτα ήταν ο δικός του πατέρας κι ότι είχα νιώσω την ανάγκη για μια τέτοια ψωλή απ’ όταν είδα την δική του χθες βράδυ και πως θα ήθελα να ήμουν στη θέση της κοπέλας.

Κοκκίνισε απ’ τα λόγια μου κι είπε με λίγο θάρρος πως νόμιζε ότι ήταν τρελός, αλλά κι αυτός ήθελε να ήμουν εγώ στην θέση της, πως έχει φαντασιώσεις μαζί μου εδώ και τέσσερα χρόνια, πως με θεωρεί πολύ όμορφη γυναίκα και πως τον καυλώνω αφάνταστα. Ευχαριστημένη γι’ αυτά που άκουγα και νιώθοντας το μουνί μου να έχει υγρανθεί, άφησα τη ρόμπα ν’ ανοίξει λίγο ακόμα. Τα μάτια του καρφώθηκαν στα βυζιά μου κι η γλώσσα του χάιδεψε ελαφρά τα χείλη του, ενώ τα δικά μου κοίταζαν το εξόγκωμα που δημιουργούσε στο παντελόνι η ψωλή του και νιώθοντας την καύλα σε κάθε σημείο του σώματος μου.

Τον ρώτησα αν θα ξαναδεί την κοπέλα, και μου απάντησε ότι μετά από αυτό που έγινε χθες χωρίσανε οριστικά. Δήθεν ντροπαλά του είπα πως εγώ ποτέ δεν θα έφευγα, αντίθετα θα έμενα μέχρι να "δαμάσω" αυτό το όμορφο καυλί, όπως το είχα κάνει και με τον άντρα μου. Με ένα ύφος προσμονής με ρώτησε αν θα το έκανα γι’ αυτόν και του απάντησα ότι θα έκανα οτιδήποτε για να τον ευχαριστήσω και να νιώσει ικανοποίηση, γιατί ήξερα ότι διαθέτει κάτι που μπορούσε να προσφέρει ικανοποίηση κι ευχαρίστηση και σε μένα.

Με αγκάλιασε κι άρχισε να με φιλά στο στόμα. Φιλιόμασταν καυτά και παθιασμένα με τις γλώσσες μας να σμίγουν σ’ ένα τρελό χορό. Ένιωσα τα χέρια του να χαϊδεύουν το στήθος μου κάνοντάς με ν’ αναστενάξω από ηδονή. Έβγαλε την ρόμπα μου, κοίταξε το σφιχτό και στητό στήθος με τις καυλωμένες από τα χάδια του ρώγες. Έγειρα πίσω απολαμβάνοντας την αίσθηση των χεριών του πάνω μου μετά από τόσον καιρό, όμως πολύ περισσότερο απολάμβανα το ότι αυτά τα χέρια ήταν του γιου μου.

Άρχισε να φιλάει το στήθος μου και να χαϊδεύει με τη γλώσσα απαλά τις ρώγες μου κάνοντάς με ν’ αναστενάζω από ευχαρίστηση. Το χέρι του γλίστρησε στο εσωτερικό των μηρών μου και πλησίασε το μουνί μου, που έσταζε από υγρά. Άνοιξα περισσότερο τα πόδια επιτρέποντας στα δάχτυλά του να γλιστρήσουν μέσα του και να παίξουν με την μουσκεμένη κλειτορίδα, προκαλώντας μου ρίγη ηδονής. Τον έσπρωξα πίσω και του ζήτησα να βγάλει τα ρούχα του γιατί ήθελα να δω και ν’ αγγίξω την τεράστια ψωλή του.

Μην μπορώντας να συγκρατήσω τον εαυτό μου άλλο, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του και τύλιξα τα δάχτυλα γύρω από το καυλί του και χωρίς να βιάζομαι, άρχισα απαλά να γλείφω κυκλικά το κεφάλι της ψωλής και μετά όλη από πάνω μέχρι τ’ αρχίδια. Άρχισα να τη βάζω αργά - αργά στο στόμα μου, ακούγοντας το μουρμουρητό ευχαρίστησης του γιου μου, που γινόταν δυνατότερο καθώς την έπαιρνα στο στόμα μου όλο και πιο βαθιά μέχρι το λαιμό μου.

Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ψωλή στο λαρύγγι μου κι έπρεπε να προσαρμοσθώ στο μέγεθος της, γι’ αυτό συνέχισα αργά, πάνω - κάτω, πόντο - πόντο κοιτώντας τον γιο μου στα μάτια δείχνοντάς του πόσο μου άρεσε να το κάνω. Ήταν τόσο έντονη η καύλα της στιγμής αυτής που δεν άντεξε άλλο κι η ψωλή του άρχισε να αδειάζει το καυτό της σπέρμα στο λαρύγγι μου. Τράβηξα το καυλί του από το λαρύγγι μου και το άφησα μέσα στο στόμα μου να με χύνει, νιώθοντας το σπέρμα του να κατεβαίνει στο λαιμό μου. Μου άρεσε κάθε φορά που έσπρωχνε άγρια και πιο βαθιά την ψωλή του στο στόμα και στο λαιμό μου κι όσο κι αν πνιγόμουν από αυτό, δεν την έβγαλα στιγμή από το στόμα μου, ούτε κι όταν σταμάτησε να χύνει.

Με τον λαιμό μου να πονάει και ζαλισμένη, συνέχισα να του κάνω πίπα παίρνοντας την ψωλή του, που είχε χάσει ένα μέρος της σκληρότητά της όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου, κάνοντας την να σκληρύνει πάλι. Άρχισε τότε μια παλινδρομική κίνηση μπρος - πίσω γαμώντας το στόμα μου με την ψωλή του και συνέχισε να το κάνει ώσπου για δεύτερη φορά άρχισε να χύνει το καυτό σπέρμα του στο στόμα μου και να το πίνω όλο.

Έβγαλα αργά την ψωλή του απ’ το στόμα κι έκατσα στον καναπέ δίπλα του χαμογελώντας, ακούγοντάς τον να λέει πως ήταν το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής του. Τον φίλησα και του είπα πως η ευχαρίστηση ήταν όλη δική μου. Άρχισε να με φιλά τρυφερά και να κατευθύνεται προς το μουνί μου και ν’ αρχίζει ερωτικά παιχνίδια μαζί του. Έχοντας τα χέρια του να χαϊδεύουν τα βυζιά μου, έγλειφε με τη γλώσσα του το μουνί και την κλειτορίδα κάνοντάς με να μουγκρίζω από καύλα.

-    «Ναι αγόρι μου, γλείψε το μουνί μου. Γλείψε άγρια, καύλα μου!», έλεγα καθώς το κορμί μου έτρεμε από ηδονή. «Έλα καύλα μου… Αααχχχ… γάμησέ με! Κάρφωσε την σκληρή ψωλή σου μέσα μου! Ααχχχ… Θέλω να την νιώσω βαθιά μέσα μου!», φώναζα ανάμεσα στα βογκητά μου.

Τον τράβηξα πάνω μου μην αντέχοντας άλλο την προσμονή, για να νιώσω την σκληρή ψωλή του στο καυτό και υγρό μουνί μου. Ακούμπησε τον πούτσο του στα μουνόχειλα και σηκώνοντας τα πόδια μου τα άνοιξα όσο μπορούσα περισσότερο. Η ψωλή του άρχισε να γλιστρά σιγά - σιγά μέσα στο υγρό μουνί μου όλο και βαθύτερα, κάνοντάς με να φωνάζω:

-    «Ω, ναι! Ψωλαρά μου, είναι τόσο μεγάλο το καυλί σου… τόσο σκληρό… Αχ πιο βαθιά μωρό μου… Θέλω να το χώσεις όλο… Αχ γάμα με, γάμα με μωρό μου… ααχχχχ!!!»

Έσπρωξα το σώμα μου προς τα μπρος μέχρι να νιώσω τα βαριά αρχίδια του ν’ ακουμπάνε στον κώλο μου.

-    «Ω, μαμά… είμαι όλος μέσα σου! Τι μουνάρα είσαι συ! Σε γαμάω, σε γαμάω μουνάρα μου… αχχχ!!!»

-    «Ναι μωρό μου, ναι… Γάμα με! Γάμα τη μουνάρα μου! Ξεμούνιασέ με! αααχχ!!!»

Τύλιξα τα πόδια γύρω από τη μέση του κι έχωσα τα νύχια μου στην πλάτη του καθώς το σφυροκόπημα της ψωλής του στο μουνί μου γινόταν τώρα πιο άγριο, όπως κουνιόμασταν και οι δυο όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσαμε, νιώθοντας τον οργασμό να κατακλύζει όλο το σώμα μου.

-    «Ω, γαμιά μου, θα με κάνεις να χύσω… τι γαμήσι είναι αυτό! Θα χύσω… Αααχχ… Αααχχ… Χύνω, μωρό μου… Χύνω!».

Ένιωσα ν’ ανατινάζομαι. Καυτοί χυμοί έρεαν απ’ το μουνί μου πάνω στην ψωλή του, που συνέχιζε να με γαμάει άγρια, και να κυλάνε στην κωλοτρυπίδα μου μουσκεύοντας τον καναπέ. Τότε άκουσα τις κραυγές ηδονής του γιου μου κι ένιωσα την ψωλή του να πρήζεται και να με χύνει ξανά. Αυτή τη φορά όμως στο πεινασμένο για το σπέρμα του μουνί μου και να με κάνει να τρέμω, για άλλη μια φορά, από την καύλα. Ήταν τόσο έντονη η καύλα που ένοιωσα να χάνω τις αισθήσεις μου και από μόνο του το σώμα μου συνέχιζε να ανταποκρίνεται στο σπρώξιμο της ψωλής του, μέχρι να αδειάσει το σπέρμα της στον πλημμυρισμένο από τα υγρά μας κόλπο μου.

Έγειρα πίσω στην πλάτη του καναπέ ευχαριστημένη από την απόλαυση που πρόσφερε στο σώμα μου η ψωλή του γιου μου. Την ένιωσα να μαλακώνει και να γλιστρά έξω από το μουνί μου κι αυτόν να κάθεται δίπλα μου, με την ευχαρίστηση απλωμένη στο πρόσωπό του. Το ίδιο και στο δικό μου, αφού είχα γαμηθεί απόλυτα, από την εικοσάποντη και πλέον ψωλή του, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Τώρα που ο γιος μου ξέρει ότι εγώ είμαι εδώ, για να του δίνω την απόλαυση που δεν μπορεί να βρει αλλού, σκέπτομαι να του προσφέρω και τον κώλο μου, θυσία στο βωμό της ηδονής μας. Ή μήπως δεν πρέπει…;

(Copyright protected OW ref: 14096)