Καυλιάρα μάνα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η μητέρα του Γιάννη είναι ένα χρόνο χωρισμένη και η έλλειψη σεξ έχει γίνει αφόρητη. Άρχισε να παίζει μόνη της ώσπου ένα βράδυ την πήρε χαμπάρι ο γιος της… Η συνέχεια είναι άκρως αποκαλυπτική!

Η ιστορία:

Με τον πατέρα του Γιάννη έχουμε χωρίσει εδώ και ένα χρόνο. Ο Γιάννης διάλεξε να μείνει μαζί μου κι επειδή τα οικονομικά μου δεν ήταν και πολύ καλά, σε σχέση με του πατέρα του, έπρεπε να εργαστώ σε δυο δουλειές. Δουλειά, σπίτι, δουλειά, δεν έμενε καθόλου χρόνος για την προσωπική μου ζωή. Η έλλειψη σεξ είχε ανεβάσει τις ορμές κατακόρυφα. Τα βράδια περίμενα να κοιμηθεί ο "μικρός" και μετά έχυνα με τσόντες από το dvd.

Ένα βράδυ, εκεί που έτριβα το μουνί μου, είδα από τη χαραμάδα το Γιάννη να με παίρνει μάτι και να τον παίζει. Σταμάτησα αμέσως το "παίξιμο" και σκεπάστηκα χωρίς να πω τίποτα. Ο Γιάννης τραβήχτηκε πιο πίσω και μάλλον συνέχισε να τον παίζει. Ο γιόκας καύλωνε μαζί μου! Έτσι στερημένη που ήμουνα άρχισα να φαντασιώνομαι τον πούτσο του. Ήθελα να μου τον τρίψει στις ρώγες, στα χείλη και βέβαια στο μουνί μου.

Αφού τον άκουσα ότι πήγε να κοιμηθεί, άνοιξα διάπλατα τα πόδια και μαλακίστηκα με την εικόνα του Γιάννη στο μυαλό. Έχυσα τρελά για πάρτη του. Αφού ανακουφίστηκα και ήρθα στα λογικά μου, έβγαλα από το μυαλό μου αυτές τις άθλιες σκέψεις. Όμως και πάλι μετά από μέρες οι ορμόνες και οι καύλες ξαναθόλωσαν το μυαλό.

Ένα βράδυ άρχισα να κάνω πάλι τα κόλπα μου, με περισσότερο θόρυβο. Ο Γιάννης δεν άργησε να φανεί. Άνοιξα καλά το μουνί μου για να βλέπει και άρχισα να το τρίβω. Έβλεπα να παίζει το χέρι του πάνω - κάτω και έφτασα στο αποκορύφωμα. Όμως δεν μου έφτανε μόνο αυτό. Ήθελα επιτέλους να φάω ένα πούτσο, να ξεσκιστώ! Πώς όμως θα τον έριχνα στο κρεβάτι μου; Φοβόμουνα μήπως με απορρίψει και κατέστρεφα τη σχέση μας. Έπρεπε να κάνει αυτός το πρώτο βήμα.

Άρχισα να ντύνομαι προκλητικά, χωρίς σουτιέν, με πουτανίστικα στρινγκ και κοντές ρόμπες από πάνω. Ο Γιάννης δεν έχανε ευκαιρία να παίρνει μάτι τα βυζιά ή τον κώλο μου όποτε έσκυβα. Σε κάτι φάσεις που μιλάγαμε, έχανε τα λόγια του από το θέαμα. Μετά από κάνα δυο βράδια, του ζήτησα να δούμε μια ταινία στο dvd. Ξαπλώσαμε δίπλα στο κρεβάτι και είδαμε μια ταινία (που είχα την διαλέξει) με πολλές αισθησιακές σκηνές. Στη διάρκεια της ταινίας είχα ανοίξει τη ρόμπα ώστε να φαίνεται η μια ρώγα. Ο Γιάννης έριχνε συνέχεια κλεφτές ματιές και ήταν φανερό ότι του είχε σηκωθεί. Πριν τελειώσει η ταινία του είπα:

-    «Γιάννη νυστάζω. Να μου πεις αύριο τι έγινε στο τέλος…»

Γύρισα στο πλάι αφήνοντας ακάλυπτο τον κώλο μου. Μετά από λίγο ένιωσα το πόδι του να ακουμπάει στον κώλο μου. Έκανα την κοιμισμένη και τον άφησα να με τρίβει. Σιγά - σιγά άρχισε να το πιέζει ανάμεσα στα κωλομέρια. Αφού είδε ότι δεν αντιδρούσα, γύρισε στο πλάι και μου ακούμπησε τον πούτσο του. Χωρίς να βγάλει την πιζάμα του, άρχισε σιγά - σιγά να τον πιέζει στη χαράδρα μου. Εγώ από κάτω ήμουν ήδη μούσκεμα.

Μετά ξεκούμπωσε το μπροστινό κουμπί, τον έβγαλε και άρχισε να τρίβει για καλά την ψωλή του πάνω μου. Μου παραμέρισε την κιλότα κι άρχισε να τον τρίβει στο μουνί μου. Τεντώθηκα λίγο για να βρει την κατάλληλη γωνία. Έτσι όπως ήμουν υγρή, με το που βρήκε την τρύπα μου, τον έχωσε όλον μέσα με μιας. Τι ψωλάρα ήταν αυτή! Σκέτο παλούκι που με έσκιζε. Μπαινόβγαινε μέσα μου με φοβερή δύναμη σα να ήθελε να φτάσει ως τα βάθη της ψυχής μου. Έσφιγγα τους μυς από το μουνί μου για να τον κρατήσω μέσα μου, να τον ρουφήξω ολόκληρο.

Μετά από τόσο καιρό έπαιρνα πούτσο, και τι πούτσο! Έχυνα συνέχεια χωρίς να πω λέξη. Σε κάποια στιγμή, κάπως με καβάλησε και μου τον κάρφωσε τέρμα μέσα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και μούγκρισα από την καύλα. Εκείνος με έσφιξε πάνω του κι άρχισε να ξεφυσά δυνατά. Έχυνε μέσα μου, με κάρφωνε κι έχυνε ατελείωτα. Μαζί του έχυνα κι εγώ και δεν μπορούσα να πω λέξη, να του φωνάξω: «Χύσε με ψωλαρά μου! Γέμισε το μουνί μου με χύσια!». Τα σκεφτόμουνα μόνο και έχυνα δυνατά μαζί του.

Μόλις τραβήχτηκε, ένιωσα το ζεστό σπέρμα του να τρέχει από τα κωλομέρια μου. Σηκώθηκε σιγά - σιγά από το κρεβάτι και πήγε στο δικό του. Εγώ έβαλα το χέρι μου κάτω και πήρα λίγο σπέρμα για να γλείψω. Μμμ… πόσο μου είχε λείψει η γεύση του! Τέτοια ψωλάρα είχα σκοπό να την πάρω και τσιμπούκι, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 13210)