Σεξ με τον άντρα της αδελφής μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος κι έφτανε μόνο μια στιγμή για να βρεθεί η Δανάη μόνη με τον γαμπρό της. Ένα αθώο παιχνίδι ξεκίνησε αλλά κατέληξε να παρασύρει και τους δύο σε στιγμές ερωτικές και ξέθαψε ανομολόγητα πάθη…

Η ιστορία:

Είμαι η 20άχρονη Δανάη και σπουδάζω γραφικές τέχνες. Μένω μαζί με την μεγαλύτερη παντρεμένη αδελφή μου σε μια μονοκατοικία κοντά στη σχολή μου.

Ο άντρας της αδελφής μου, ο Παύλος, είναι ωραίος τύπος κι όχι μόνο μου αρέσει αλλά και με αναστατώνει από καιρό. Ακόμα και τα όνειρα στον ύπνο μου είναι γεμάτα με τρελές ερωτικές περιπτύξεις μαζί του. Προσπαθώ με τη λογική να καταπνίξω τα αισθήματα και τις επιθυμίες μου, επειδή η ηθική μου με αναγκάζει να απορρίπτω την ιδέα να κάνω σεξ με τον άντρα της αδελφής μου. Όμως, όπως έλεγαν κι αρχαίοι μας πρόγονοι: «έρως ανίκατε μάχαν!».

Ήταν ένα ανοιξιάτικο απόγευμα. Η αδελφή μου ήταν στη δουλειά της κι ήμουν μόνη με τον Παύλο στο σπίτι. Κάπως τα πειράγματα είχαν γίνει περισσότερα από το συνηθισμένο και κάποιος ηλεκτρισμός υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Ήθελε να διαβάσει ένα βιβλίο κι εγώ δεν τον άφηνα. Του το άρπαξα από το χέρι κι έτρεξα λέγοντας πως δεν μ’ αρέσουν οι άνθρωποι, που διαβάζουν μπροστά σε μια γυναίκα.

Με κυνήγησε να μου το πάρει. Με πρόφτασε κοντά στον καναπέ. Με τη φόρα που είχε πέσαμε κι οι δύο στο φαρδύ έπιπλο. Ένιωσα το κορμί μου να τρέμει στα χέρια του. Κοιταχτήκαμε στα μάτια. Έκανε να σηκωθεί και δεν τον άφησα. Τύλιξα τα χέρια μου στο σβέρκο του και κλείνοντας τα μάτια τού πρότεινα το μισάνοιχτο στόμα μου. Η ανταπόκρισή του ήταν άμεση. Με τις γλώσσες μας να ψάχνουν ξέφρενα η μία την άλλη δώσαμε το πρώτο μας ερωτικό φιλί.

Καθώς φιλιόμασταν με έγδυσε από τη μέση και πάνω. Έσκυψε στο στήθος μου και τα χείλη του άρχισαν να φιλάνε και να δαγκώνουν ελαφρά τις ρώγες του, που ήταν πετρωμένες από τον έντονο ερεθισμό τους. Τα βογκητά της ηδονής μου τον έκαναν να σταματήσει και σηκώθηκε από πάνω μου. Μου έβγαλε το τζιν που φορούσα και μαζί το κιλοτάκι. Τον βοήθησα ν’ απαλλαγεί απ’ τα δικά του ρούχα και γονάτισε ανάμεσα στ’ ανοιγμένα πόδια μου.

Έσκυψε και φίλησε τα γόνατά μου και συνέχισε ν’ ανεβαίνει τους μηρούς μου με υγρά φιλιά και μικρά δαγκώματα. Έφτασε στο σημείο που ενώνονται οι μηροί με το σώμα κι ανέβηκε με το στόμα στην κοιλιά μου, γλείφοντας τον αφαλό μου και μετά προς το στήθος μου. Αργά ανέβηκε τα λοφάκια του και φτάνοντας στις ρώγες του, πετάρισε τη γλώσσα του πάνω τους ενώ μάλαζε τα βυζιά με τα χέρια του. Τις γρατζούνισε με τα δόντια και μετά τις ρούφηξε δυνατά και τις δάγκωσε απαλά.

-    «Έλα...», του είπα ανάμεσα στους μικρούς αναστεναγμούς που ξέφευγαν απ’ τα χείλη μου. «Πάρε με...»

Άρχισε να ξανακατεβαίνει προς το μουνί μου. Η γλώσσα του μπήκε ανάμεσα στα μουνόχειλα κι ανέβηκε προς τα πάνω προσέχοντας να μην ακουμπήσει την κλειτορίδα. Η λεκάνη μου σηκώθηκε προσπαθώντας να μη χάσει την επαφή. Συνέχισε να γλείφει τα μουνόχειλα πηγαίνοντας γύρω απ’ την κλειτορίδα και σε κάποια στιγμή άρχισε να βάζει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε στο μουνί μου και να τραβάει τα υγρά στο στόμα του.

Το χέρι του χάιδευε το στήθος μου και σε κάποια στιγμή έβαλε δυο δάχτυλα στο στόμα μου. Τα ρούφηξα σαν να ήταν πούτσος και τα μούσκεψα με τα σάλια μου. Κατέβασε το χέρι του κι έβαλε πρώτα ένα και μετά δεύτερο δάχτυλο βαθιά στο μουνί μου. Έπαιρνε την κλειτορίδα μου ανάμεσα στα χείλη του ρουφώντας την δυνατά και με τη γλώσσα του να χορεύει πάνω της. Αναστέναζα κι έλεγα:

-    «Ναι αγάπη μου... Ναι καύλα μου... Κάνε με να χύσω στο στόμα σου...»

Οι γοφοί μου άρχισαν ν’ ανεβοκατεβαίνουν, λες και με γαμούσε κάποιος πούτσος. Τα σιγανά βογκητά μου ακολουθούσαν το ρυθμό της γλώσσας του και των δάχτυλών του. Όμως όταν δάγκωσε ελαφρά και φίλησε την ερεθισμένη κλειτορίδα μου τα βογκητά έγιναν κραυγές ηδονής. Η κοιλιά μου ανεβοκατέβαινε λαχανιασμένα, το κεφάλι μου κουνιόταν πέρα - δώθε και τα μάτια μου ήταν σφιχτά κλεισμένα. Ο κώλος μου ανασηκώθηκε ολόκληρος από τον καναπέ κι ένιωσα τους μυς μου να σφίγγονται. Κατάλαβα ότι ο οργασμός μου πλησίαζε.

Καθώς δυνάμωναν τα βογκητά μου, πήρε ολόκληρη την κλειτορίδα μέσα στο στόμα του κι άρχισε να την πιπιλάει. Τα χέρια μου έσφιξαν την πλάτη του και τα πόδια μου κόλλησαν πάνω στο κεφάλι του. Ο οργασμός μου ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Τράβηξε αργά τα δάχτυλά του από μέσα μου και τα καθάρισα γλείφοντάς τα καθώς πήρε όλα τα υγρά μου στο στόμα του. Μ’ έπιασε απ’ τα πόδια και με παρότρυνε να γυρίσω στα τέσσερα.

Ακούμπησε το καυλί του στα υγρά μουνόχειλα και με μια κίνηση καρφώθηκε μέσα μου. Έμεινε ακίνητος με τον πούτσο του να κάνει σπασμούς καθώς τον έσφιγγα στον κόλπο μου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα χαϊδεύοντας την πλάτη και τα βυζιά μου. Άπλωσα το χέρι και του χάιδεψα τ’ αρχίδια όπως χτυπούσαν πάνω στην κλειτορίδα μου.

Με είχε πιάσει απ’ τη λεκάνη και τα μαλλιά και με τραβούσε με ορμή πάνω του βγάζοντας πνιχτά βογγητά. Του έλουσα τον πούτσο με τα υγρά μου, που τον τράβηξε και τον έφερε στο πρόσωπό μου. Τον πήρα στο στόμα και με δυο - τρεις κινήσεις του χεριού μου έχυσε μέσα του. Τον έγλειφα μέχρι ο πούτσος του να χαλαρώσει κι ύστερα μ’ έκλεισε στην αγκαλιά του.

Μείναμε αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι χωρίς να μιλάμε, ευτυχισμένοι από τις σκέψεις για το μέλλον της ερωτικής ζωής μας. Μιας ζωής που ξεκίνησε εκείνη τη μέρα και που μέχρι σήμερα συνεχίζει να μας προσφέρει ατέλειωτες φάσεις ηδονής κι ευτυχίας...

(Copyright protected OW ref: 12602)