Ευχαριστώ πεθερά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Υπόθεση: Ένα μικρό ατύχημα του Γιώργου τον καθηλώνει με άδεια στο σπίτι. Τις ώρες που λείπει η γυναίκα του πηγαίνει η πεθερά του να τον βοηθάει. Έφτανε μόνο μια μικρή στιγμή που ήρθαν κοντά κι ένα μικρό άγγιγμα κι από ‘κει και πέρα όλα ήρθαν μόνα τους…

Η ιστορία:

Ζω σε μια πόλη της επαρχίας. Όταν συνέβηκε η ιστορία που θα σας διηγηθώ ήμουν 37 χρονών και η πεθερά μου 51.

Έχω δύο αγόρια. Η γυναίκα μου κι εγώ εργαζόμαστε στο νοσοκομείο της πόλης μας ως νοσηλευτές. Η πεθερά μου ζει με τον πεθερό μου στον πάνω όροφο.

Είχαμε πάει Πρωτομαγιά με κάτι φίλους σε ένα λιβάδι κοντινό για να ψήσουμε. Εκεί αποφασίσαμε οι μπαμπάδες να παίξουμε ποδόσφαιρο με τα παιδιά μας. Κάποια στιγμή πάτησα σε μια λακκούβα και το πόδι μου γύρισε στον αστράγαλο. Πονούσα φοβερά. Η γυναίκα μου με πήρε με το αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου βγάλανε ακτινογραφίες και ο γιατρός μου έδωσε μια αλοιφή για να βάζω κάθε οκτώ ώρες.

Πήγαμε σπίτι. Εγώ θα είχα άδεια για μία εβδομάδα. Η γυναίκα μου, μου είπε ότι τις ώρες που θα είναι αυτή στη δουλειά θα έρχεται η μάνα της να με βοηθάει και να μου κρατάει παρέα. Δεν τρελάθηκα γιατί δεν είχα καλές σχέσεις με την πεθερά μου γιατί ανακατευόταν στα οικογενειακά μας.

Το άλλο πρωί τα παιδιά πήγαν στο σχολείο και η γυναίκα μου στη δουλειά. Κατέβηκε ο πεθερός με την πεθερά στο σπίτι μας. Άρχισαν να μου γκρινιάζουν, τι την ήθελες την μπάλα και τέτοια. Μου έσπασαν τα νεύρα. Μετά από καμιά ώρα ο πεθερός έφυγε για το καφενείο.

Η πεθερά μου είναι μια φυσιολογική γυναίκα που τόσα χρόνια παντρεμένοι δεν μου είχε περάσει ποτέ η ιδέα να κάνω κάτι μαζί της. Έχει συμπαθητικό πρόσωπο, έχει ύψος 1.65 περίπου και φοράει ρόμπες και φορέματα μακριά.

Πήγε στην κουζίνα και μαγείρευε. Εγώ στον καναπέ έβλεπα τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει αν θέλω να μου βάλει αλοιφή. Της λέω «Σε λίγο…» και μετά από ένα τέταρτο έρχεται κρατώντας την αλοιφή. Κάθεται στην άκρη του καναπέ και βάζει το πόδι μου πάνω στα πόδια της. Πόνεσα από την κίνηση αυτή. Έβαλε αλοιφή στο χέρι της και άρχισε να μου την αλείφει στο πόδι μου. Εγώ έκλεισα τα μάτια και ακούμπησα στο μαξιλάρι.

Το μασάζ της έφτανε μέχρι την γάμπα μου. Φορούσα κοντές πιζάμες και χωρίς να το καταλάβω άρχισα να φτιάχνομαι. Ευτυχώς χτύπησε το τηλέφωνο και με έβγαλε από την δύσκολη θέση. Μέχρι να πάει να το σηκώσει διόρθωσα τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου στο σλιπάκι μου που είχαν αρχίσει να πρήζονται. Όταν γύρισε της είπα ότι δεν ήθελα άλλο και ότι ήθελα να πάω τουαλέτα να κατουρήσω.

Μου έφερε τις πατερίτσες και πήγα μέχρι την τουαλέτα. Με ρώτησε αν ήθελα βοήθεια και της είπα όχι. Όμως είχα τέτοια καύλα πού ήθελα να παίξω λίγο μαζί της. Της λέω ότι μου είναι δύσκολο να κατεβάσω την πιζάμα και το σλιπάκι μου. Τότε αυτή άνετη ήρθε μέσα και χωρίς λόγια μου κατέβασε πρώτα την πιζάμα και μετά το σλιπάκι. Ο πούτσος μου ήταν όρθιος και αν κατουρούσα όλα θα πήγαιναν έξω από την λεκάνη. Τον έπιασε από την ρίζα και τον κρατούσε σταθερά. Μόλις τελείωσα το κατούρημα μου τον κούνησε δυο - τρεις φορές και μου λέει:

-    «Μην λερώσεις και το σλιπάκι σου…»

Μου μάζεψε τα ρούχα και επέστρεψα στον καναπέ. Εγώ ακόμα δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει και επειδή φοβόμουν μην πει τίποτα στην κόρη της την φώναξα για να μιλήσουμε. Όταν ήρθε, κάθισε απέναντι μου και της λέω:

-    «Σ’ ευχαριστώ για πριν, αλλά μην το πεις στην κόρη σου γιατί θα το πάρει αλλιώς…»

-    «Ούτε εσύ να της το πεις…», μου λέει.

Μόλις μου το είπε αυτό εγώ ξεθάρρεψα και της λέω:

-    «Ωραίο πούτσο δεν έχω;»

-    «Τέλειο!», μου λέει. «Θέλω να στον πιάσω μια φορά ακόμα έτσι σηκωμένος που είναι…»

Το σκέφτηκα λίγο και της λέω:

-    «Εντάξει».

Κατεβάζω τα ρούχα και πριν προλάβω να της πω κάτι μου τον αρπάζει και τον βάζει στο στόμα της. Μούγκριζε από την καύλα. Εγώ της πίεζα το κεφάλι. Ήμασταν και οι δύο σε άλλη διάσταση. Της λέω ότι θα χύσω αλλά αυτή συνέχισε να μου παίρνει πίπα και τα πήρε όλα στο στόμα της. Τα κατάπινε και μούγκριζε. Αφού μου τα έγλειψε όλα τα χύσια από τον πούτσο μου σηκώνεται και φεύγει χωρίς να μιλήσουμε.

Την άλλη μέρα η γυναίκα μου είχε ρεπό και ήταν σπίτι. Η πεθερά μου μίλαγε φυσιολογικά. Την επόμενη η γυναίκα και τα παιδιά έφυγαν. Σε λίγο άκουσα και τον πεθερό με την πεθερά να φεύγουν για σουπερ μάρκετ. Η πεθερά μου φώναξε ότι θα έρθει σε μισή ώρα. Το είχα πάρει απόφαση ότι θα την γαμούσα. Ο πούτσος μου ήταν όρθιος και περίμενε και η ώρα περνούσε βασανιστικά…

Όταν ήρθε με ρώτησε αν έβαλα αλοιφή και της είπα όχι. Ήρθε κοντά μου και μου έπιασε το πόδι. Ο πούτσος μου φαινόταν. Μου κατέβασε το σλιπάκι και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Της λέω:

-    «Σήμερα θα σε γαμήσω!»

Δεν μου μιλούσε. Της τραβάω τα μαλλιά για να σηκωθεί. Μου λέει ότι ντρέπεται να γδυθεί. Της λέω:

-    «Σήκωσε το φόρεμα σου βγάλε το βρακί σου και κάτσε πάνω του. Δεν αντέχω άλλο…»

Έκατσε πάνω μου αλλά με την πλάτη προς το πρόσωπο μου γιατί ντρεπότανε. Τον έπαιρνε όλο κι μούγκριζε. Χοροπήδαγε σαν τρελή.

-    «Όταν τελειώσεις θα χύσεις στο στόμα μου…», μου λέει.

Της χτύπαγα χαστουκάκια στο κωλαράκι της. Όταν άρχισε να χύνει έκανε σαν τρελή. Σε λίγο ήρθε και η σειρά μου. Ήρθε και μου τα πήρε όλα στο στόμα. Μετά σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Έρχεται και μου λέει ότι έχει πολλά χρόνια να γαμηθεί έτσι.

Ο καιρός πέρναγε και δεν ξανακάναμε κάτι. Τον Ιούλιο ήθελε να την πάω μαζί με τον πεθερό να καθαρίσει στο εξοχικό της. Όταν φτάσαμε αυτή πήγε στο εξοχικό κι εγώ με τον πεθερό στο καφενείο. Μετά από δύο περίπου ώρες μου λέει ο πεθερός να πάω να την πάρω και να περάσουμε να τον πάρουμε για να φύγω.

Μόλις πήγα σπίτι αυτή ήταν ανεβασμένη στη σκάλα και ξεσκόνιζε. Φαινότανε τα γυμνά πόδια της μέχρι το μπούτι. Κλείνω την εξώπορτα και τον έβγαλα έξω.

-    «Τι κάνεις;», μου λέει.

-    «Τον παίζω για σένα!», της λέω.

Κατεβαίνει και άρχισε να μου παίρνει πίπα.

-    «Θέλω να σε γαμήσω από τον κώλο!», της λέω.

Τρελάθηκε.

-    «Θα πονέσω…», μου λέει.

-    «Θα κάνω σιγά - σιγά…», της λέω.

Γυρνάει, σηκώνει την ρόμπα, κατεβάζει το βρακί της και στήνεται στα τέσσερα. Της τον έβαλα λίγο στο μουνί για να πάρει τα υγρά της και μετά άρχισα να το βάζω λίγο - λίγο στον κώλο της. Πονούσε και ούρλιαζε αλλά δεν έφευγε. Εγώ είχα κατακαυλώσει. Την τράβηξα με δύναμη πάνω μου. Σε πέντε λεπτά ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Μου χάιδευε τα αρχίδια από κάτω. Την έχυσα κι αυτή ούρλιαζε.

Η ώρα πέρασε και έπρεπε να φύγουμε. Σε όλο το ταξίδι την κοιτούσα από τον καθρέφτη δεν μπορούσε να κάτσει κανονικά. Από τότε έχουμε γαμηθεί μερικές φορές. Το σεξ μαζί της είναι ποιοτικό. Μου βγάζει πολλή καύλα.

Ευχαριστώ πεθερά για τις όμορφες στιγμές που μου χαρίζεις.

(Copyright protected OW ref: 12448)