Τα μαθήματα οδήγησης

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η περιπέτεια του Αλέκου με την καυλιάρα νύφη του έχει και συνέχεια… Θα θελήσει να κάνει μαθήματα οδήγησης και μάλιστα με δάσκαλο τον… γαμπρούλη της!

Η ιστορία:

Η ιστορία μου είναι σε συνέχεια εκείνης με την καυλιάρα νύφη, για να καταλάβετε και τι λέμε.

Μετά λοιπόν από εκείνο το πρώτο και ξέφρενο πήδημα με την καυλιάρα νύφη μου, στο μαγαζί μου, είχαμε φυσικά και συνέχεια αφού άρχισε να ξυπνάει πλέον η καύλα μέσα της που της στερούσε ο άνδρας της εδώ και μερικά χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε ήταν μια στερημένη αχόρταγη γυναίκα… και τι γυναίκα! Είχε τέλειο κορμί, αδύνατο, με καταπληκτικές βυζάρες και ένα στόμα φωτιά.

Είχε πλέον αρχίσει να εξελίσσεται η νύφη και ήθελε να οδηγήσει και αυτοκίνητο. Ως άσχετη με το θέμα λοιπόν, μου ζήτησε μπροστά στη γυναίκα μου και τον άνδρα της, για να δημιουργήσει άλλοθι, να της δείξω τα πρώτα μαθήματα, γιατί ο άνδρας της ήταν απασχολημένος να πηδάει την γκόμενα του, και μετά να πάει σε σχολή. Ήξερα πλέον ότι θα ακολουθήσει τρελό πήδημα και περίμενα…

Το περασμένο Σαββατοκύριακο λοιπόν, κατά τις εξήμισι το απόγευμα, έρχεται στο σπίτι μου να με πάρει. Όταν την είδα έπαθα. Φορούσε μαύρη φούστα με αρκετό σκίσιμο μπροστά, καλσόν μαύρο και ένα μακό μπλουζάκι με ντεκολτέ. Με τις ευχές της γυναίκας μου ξεκινήσαμε και στην αρχή οδηγούσα εγώ μέσα στην πόλη μέχρι ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο έξω από την πόλη.

Μόλις απομακρυνθήκαμε από το σπίτι, άρχισε αμέσως τα χάδια στο πόδι μου και έφτανε μέχρι πάνω στον πούτσο μου, διακριτικά όμως γιατί είχε πολύ κίνηση. Εγώ φυσικά δεν πήγαινα πίσω… χώνοντας το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια της από το σκίσιμο της φούστας. Περιττό να πω ότι ήταν ήδη υγρό το μουνί της. Με χίλια ζόρια φτάσαμε στο μέρος που θέλαμε. Αμέσως με καβάλησε αλλά την σταμάτησα γιατί είχε κίνηση και ήταν επικίνδυνο. Ευτυχώς το κατάλαβε και σταμάτησε. Την έβαλα λοιπόν στην θέση του οδηγού και της εξήγησα πως ξεκινάει ένα αυτοκίνητο.

Τα κατάλαβε αμέσως αυτά που της έλεγα και κάναμε διαδρομές στον χωματόδρομο. Το χέρι μου φυσικά ήταν σχεδόν μόνιμα, πότε ανάμεσα στα μπούτια της, πότε στις βυζάρες της. Δεν μπορούσε να οδηγήσει με τίποτα. Πολλές φορές έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο. Είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει λοιπόν όταν δεν αντέξαμε πλέον την καύλα μας και πήγαμε σε μια ερημιά. Πριν ακόμη σταματήσει το αυτοκίνητο ορμήξαμε ο ένας στον άλλο και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα. Της σήκωσα την φούστα και αποκάλυψα τις υπέροχες ποδάρες της που φορούσε ψιλή κάλτσα τελικά και όχι καλσόν όπως νόμιζα στην αρχή.

-    «Αφού σε τρελαίνουν οι κάλτσες καυλιάρη μου!», μου λέει. «Γι’ αυτό της φοράω, αλλά και για να με πηδάς γρήγορα χωρίς να σκίζουμε τα καλσόν…»

Αυτές οι κουβέντες της με καύλωσαν ακόμη περισσότερο και όπως ήταν στην θέση του οδηγού, ξάπλωσα το κάθισμα και της άνοιξα τα πόδια διάπλατα και άρχισα να της γλείφω το μουνί ενώ τα χέρια μου σήκωσαν το μπλουζάκι και άρχισα να τρίβω τις βυζάρες της. Είχε ήδη απογειωθεί από την καύλα. Σήκωσε ψηλά τα πόδια της και σχεδόν φώναζε από καύλα:

-    «Τι γλώσσα είναι αυτή καύλα μου! Γλείψε.. δάγκωσε την κλειτορίδα μου. Χώσε τη γλώσσα σου μέσα στο μουνί μου. Γάμησε το με τη γλώσσα σου!»

Της άνοιγα τα μουνόχειλα με τα δάχτυλα μου και έχωνα τη γλώσσα μου βαθιά. Έβγαζα τη γλώσσα μου κι έχωνα δύο δάχτυλα μου. Είχε αρχίσει να τρελαίνεται από καύλα και το μουνί της έχυνε ασταμάτητα.

-    «Γύρνα!», μου λέει. «Δεν αντέχω άλλο… Θέλω τον πούτσο σου!»

Με ξαπλώνει στο κάθισμα δίπλα και ανοίγει το παντελόνι μου. Αρπάζει τον πούτσο μου και τον βάζει αμέσως όλο στο στόμα της. Τον ρουφούσε λαίμαργα, τον δάγκωνε και τον έγλειφε σαν τρελή. Τον έβγαζε και τον χτυπούσε στα χείλη της και στα μάγουλα της.. τον ξανάβαζε μέσα στο στόμα της, μου χούφτωνε τα αρχίδια, τα ρουφούσε κι αυτά. Ήταν σε έξαλλη καύλα κατάσταση.

-    «Ρούφα τον καύλα μου!», έλεγα και είχα ξαπλώσει πίσω και απολάμβανα το τσιμπούκι.

Ο πούτσος μου είχε γίνει πύραυλος. Όταν τον έκανε σκληρό, με καβάλησε και κρατώντας ψηλά την φούστα της, κάθισε πάνω στην ψωλή μου. Στα γόνατα καθισμένη άρχισε να κουνιέται πάνω - κάτω αναστενάζοντας.

-    «Σκίσε το μουνί σου στον πούτσο μου καύλα!», της έλεγα. «Τον έχεις τρελάνει. Είναι όλος για σένα καύλα μου!», έλεγα και την κουνούσα με τα χέρια μου ακόμη πιο δυνατά πάνω μου.

Τα βογκητά της γινόντουσαν όλο και πιο έντονα μέχρι που φώναξε από καύλα:

-    «Ναι!!! Σκίσε με. Σκίσε το μουνί μουυυυυυυ! Ααααααααα! Τι καύλα είναι αυτή! Τι έχανα τόσο καιρό! Μμμμμμμμ….. Σιδερένιος είναι ο πούτσος σου καύλα μου! Με σκίζεις! Πήδα με, πήδα με! Γάμα μεεεεεε! Γάμααααα! Γάμα το μουνί μου!»

-    «Ναι καύλα μου…», της έλεγα. «Κάρφωσε το μουνί σου καύλα μου. Ψωλοαρπάχτρα μου! πουτανί μου. Τσουλάρα. Σκύλααααααααα!!!», φώναζα και την κάρφωνα πάνω στον πούτσο μου ακόμη πιο δυνατά.

Είχε αρχίσει να χύνει η μουνάρα της πάνω στα αρχίδια μου. Κάθε φορά ένιωθα τα μουνόχειλα της να ανοιγοκλείνουν και να γίνεται ακόμη πιο υγρό το μουνί της. Δεν χόρταινα να γλείφω τις βυζάρες της, να τις χουφτώνω, να της τρίβω τις ρώγες, να τις πιπιλάω… Αυτή είχε καρφωθεί στον πούτσο μου και ανεβοκατέβαινε με δύναμη κρατώντας το κάθισμα. Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που το αυτοκίνητο πρέπει να κουνιόταν σαν τρελό.

Αφού έχυσε τρεις - τέσσερις φορές, σηκώθηκε απ’ τον πούτσο μου και κοιτάζοντας με στα μάτια, μου λέει:

-    «Τον θέλω στον κώλο μου αλλά δεν θέλω να πονέσω…»

-    «Με τέτοια καύλα μωρό μου, δεν θα καταλάβεις τίποτα!», της λέω.

Πατάει λοιπόν με τα πόδια πάνω στο κάθισμα και φέρνει την κωλότρυπα της πάνω από τον πούτσο μου. Σιγά - σιγά ακουμπούσε τον κώλο της στον πούτσο μου και δοκίμαζε να τον βάλει. Στην αρχή τραβιόταν αλλά όταν πέρασε το πουτσοκέφαλο μέσα, την έσπρωξα δυνατά προς τα κάτω και καρφώθηκε.

-    «Ωωωωωχχχχχ… Πόνεσα!», μου λέει.

Αυτό όμως μόνο στην αρχή αλλά αμέσως μετά καύλωσε περισσότερο και βογκούσε…

-    «Αααααααααααααα! Τι καύλα αίνε αυτή! Ναι!!! Βαθιάάάάάάάά! Βαθιάάάάάάάά! Πιο βαθιάάάάάάάά! Καύλα μου σκίσε μεεεεεεεεεεεε!!!», φώναζε και πηγαινοερχόταν. «Ναι!!! Ναι ψωλαρά μου! Σκίσε με!», φώναζε κάθε φορά πιο δυνατά. «Ναι!!! Πήδα με! Γουστάρωωωωω! Γουστάρωωωω! Πολύ, πολύ, πολύ!!!»

Εγώ τα είχα παίξει κυριολεκτικά. Τέτοια καύλα δεν την περίμενα. Πόσο αγάμητο το είχε αφήσει αυτό το φλογερό μουνί; Έβλεπα μπροστά μου το μουνί, τις βυζάρες της, τα καυλόχειλα της και ο πούτσος μου γινόταν πιο σκληρός με κάθε χτύπημα… Τα αρχίδια μου είχαν φουσκώσει και πονούσαν. Είχα πιάσει με τα χέρια μου τον κώλο της και τον κουνούσα πάνω - κάτω στον πούτσο μου όλο και πιο δυνατά. Ήμουν ήδη στο αποκορύφωμα και έτοιμος να χύσω. Αυτή το κατάλαβε από την ένταση μου και μου λέει:

-    «Θέλω όλα τα χύσια σου στον κώλο μου μέσα βαθιά!»

Αμέσως άρχισα να χύνω μέσα στην κωλότρυπα. Έχυνα ασταμάτητα και όσο ένιωθε τον πούτσο μου να χύνει τόσο καύλωνε περισσότερο. Μόλις σταμάτησα να χύνω, έπεσε στην αγκαλιά μου και έχωσε την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου. Με ρουφούσε μανιασμένα και μου έλεγε:

-    «Μ’ έσκισες ψωλαρά μου! Σε γουστάρω πολύ! Γουστάρω τον πούτσο σου! Σε θέλω κάθε μέρα μέσα μου!»

-    «Κι εγώ σε γουστάρω καύλα μου! Πολύ σε γουστάρω!»

Όταν πήραμε μια ανάσα και είδαμε την ώρα, πεταχτήκαμε και οι δύο να ντυθούμε γιατί αργήσαμε. Είχε ήδη νυχτώσει αρκετά και δεν θα μας πίστευαν ότι της μάθαινα οδήγηση μέσα στην νύχτα. Στην επιστροφή, φυσικά τα χουφτώματα δεν έλειψαν μέχρι κάτω από το σπίτι μου. Εκεί προς έκπληξη μας είδαμε τον άντρα της με την γυναίκα μου να μας περιμένουν. Τα παίξαμε και λέω: «Τώρα την πατήσαμε!». Πριν προλάβουμε να πούμε κάποια δικαιολογία, έρχονται και οι δύο προς το μέρος μας και μας λένε:

-    «Μην βγαίνετε. Θα πάμε για φαγητό όλοι μαζί…»

Και μπαίνουν και οι δύο στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς είχαμε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα και δεν μας πήραν μυρωδιά. Κάθισε λοιπόν η νύφη μου πίσω με την γυναίκα μου και ο άνδρας της μπροστά μαζί μου. Τα πόδια μου έτρεμαν και από το γαμήσι αλλά και από την αγωνία μην καταλάβουν κάτι. Ευτυχώς δεν κατάλαβαν κάτι.

Φτάνοντας λοιπόν στην ταβέρνα, η νύφη μου κάθισε απέναντι μου στο τραπέζι. Στην αρχή δεν κατάλαβα τον λόγο αλλά σε λίγο ήταν ξεκάθαρο, όταν ένιωσα το πόδι της να μου χαϊδεύει τον πούτσο κάτω από το τραπέζι, ενώ μιλούσε με τους υπόλοιπους. Είναι πολύ μεγάλη καυλοπουτάνα. Με τρέλανε. Εγώ τραβούσα το τραπεζομάντιλο για να μην φανεί το πόδι της κι αυτή συνέχισε να με τρίβει. Ο πούτσος μου είχε σκληρύνει. Είχα καυλώσει τόσο που έπρεπε να πάω στην τουαλέτα να χύσω. Σηκώθηκα λοιπόν να πάω.

-    «Περίμενε...», ακούω μια φωνή. «Έρχομαι κι εγώ. Μετά από τόσες ώρες στην εξοχή πρέπει να πάω κι εγώ…», λέει για να το ακούσουν και οι άλλοι.

Με δυο βήματα έφτασε δίπλα μου και πιάνοντας με αγκαζέ πήγαμε προς την τουαλέτα. Μου έσφιγγε το μπράτσο πάνω στις βυζάρες της και το έτριβε δήθεν περπατώντας.

-    «Τι κάνεις μωρή καυλιάρα;», της λέω στο δρόμο.

-    «Θέλω να ξεκαυλώσω…», μου λέει. «Είμαι μούσκεμα!»

-    «Και τι θα κάνουμε;», της λέω. «Τρελάθηκες;»

-    «Τίποτε σπουδαίο… Θα σου πάρω μια πίπα…», μου λέει και με κοιτάζει γελώντας.

-    «Έχουμε ξεφύγει!», της λέω. «Σύνελθε… Θα γίνουμε βούκινο!»

Για καλή μου τύχη η ταβέρνα είχε μόνο δύο τουαλέτες και ήταν πολύ κοντά η μία με την άλλη και είχε και έναν μεγάλο προθάλαμο. Μπαίνοντας μέσα στον προθάλαμο, αμέσως μου χουφτώνει τον πούτσο και την τραβάω στην αντρική τουαλέτα. Ανοίγω το παντελόνι μου και αμέσως τον χώνω στο στόμα της. Αμέσως κατάλαβε ότι είμαι έτοιμος να χύσω και σηκώνεται όρθια, τραβάει ψηλά τη φούστα της, σηκώνει το δεξί της πόδι και οδηγεί τον πούτσο μου στο μουνί της. Παραμερίζοντας το κιλοτάκι χώνει το πουτσοκέφαλο και χουφτώνοντας τον κώλο της την τραβάω πάνω μου και τον καρφώνω μέσα της.

Από την καύλα έβγαλε ένα βογκητό και έγειρε πίσω το κεφάλι της. Έχωνα τον πούτσο μου σαν τρελός μέσα της, με το ένα πόδι της να το κρατάω στον αέρα. Φυσικά από την ένταση της στιγμής και από την καύλα δεν άντεξα πάνω από δέκα φορές να μπω και να βγω και ήμουν έτοιμος να χύσω. Αμέσως την γονάτισα και τον έχωσα στο στόμα της όπου και άρχισα να χύνω. Τέτοια καύλα και κίνδυνο δεν είχα ξανανιώσει. Δεν ξέρω πόσο έχυσα γιατί όλο το κατάπιε κοιτάζοντας με στα μάτια και χουφτώνοντας τα αρχίδια μου.

Μόλις τελείωσα, σηκώθηκε και σκουπίζοντας το στόμα της, βγήκε από την αντρική και μπήκε στην γυναικεία τουαλέτα. Εγώ είχα μείνει κάγκελο και συνήλθα μόνο όταν άκουσα την φωνή του άνδρα της από έξω. Ήθελε κι αυτός τουαλέτα! Ευτυχώς για λίγα δευτερόλεπτα αργότερα… Η νύφη μου μετά από λίγο βγήκε σαν να μην συμβαίνει τίποτε και αφού έδωσε ένα φιλί στον άνδρα της, έφυγε για το τραπέζι. Τόσο καυλοπούτανο η ρουφιάνα! Άντε να καταλάβει κάτι ο άλλος τώρα...

Στο τραπέζι φυσικά δεν πήρε το πόδι της από τον πούτσο μου. Βέβαια μετά από λίγο και το δικό μου πόδι χωνόταν ανάμεσα στα δικά της και όταν καύλωνε πολύ, μου έσφιγγε το πόδι και έβλεπα τις ρώγες της να σκληραίνουν. Ήταν μια τέλεια φάση. Πάνω από το τραπέζι πάγος και αδιαφορία και κάτω από το τραπέζι ένα ηφαίστειο να βράζει…

Όταν γυρίσαμε σπίτι η γυναίκα μου ήθελε τρελίτσες και για να μην καταλάβει, της έριξα ένα γαμήσι τόσο έντονο που με ρώτησε:

-    «Τι έγινε; Έχουμε μεγάλες καύλες! Αργείς και να χύσεις βλέπω…»

Που να ξέρει... Προσπάθησα να την τρελάνω με γλειψίματα για να φωνάζει και να την ακούει η νύφη μου που μένει στον επάνω όροφο και να καυλώνει. Τις φωνές της τις άκουσε αφού την άλλη μέρα που συναντηθήκαμε στην πυλωτή μου είπε:

-    «Την έσκισες χθες την γυναικούλα σου! Δεν σου έφθασε με μένα;»

-    «Τι να κάνω;», της λέω. «Έπρεπε, για να μην καταλάβει. Δεν έπρεπε;»

-    «Ναι καβαλάρη μου…», λέει. «Γι’ αυτό σε γουστάρω!»

Τελικά, δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία αλλά με βλέπω να χάνω πολλά κιλά σε λίγο από την... ταλαιπωρία. Σίγουρα θα έχω και συνέχεια…

(Copyright protected OW ref: 12541)