O θείος με ξέσκισε

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η ανυποψίαστη πρωταγωνίστρια της ιστορίας, πάει στο σπίτι της γιαγιάς της, προκειμένου να την βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα.. Απέναντι όμως, μένει κι ο θείος της ο οποίος δεν μπορεί να αντισταθεί στις ορέξεις του και στις καύλες όταν βλέπει την ανιψιά. Τι θα γίνει στη συνέχεια της ιστορίας…; Πώς θα αντιδράσει η ανιψιά στην ξαφνική επίθεση του θείου; Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι καύλες του θείου…; Βιασμός ή συναίνεση;

Η ιστορία:

Θα σας πω την ιστορία από την αρχή για να καταλάβετε όλο το σκηνικό… Θα σας εξιστορήσω τι μου συμβαίνει εδώ και δύο περίπου μήνες με τον θείο μου.

Εγώ είμαι 27 ετών και ο εν λόγω θείος πενηντάρης. Όλα ξεκίνησαν λοιπόν, όταν η γυναίκα του αποφάσισε να πάει ένα ταξιδάκι και θα έλειπε αρκετό καιρό. Οι θείοι μου μένουν δίπλα μας σ’ ένα χωριό, ενώ εμείς μένουμε σε μια επαρχιακή πόλη, που δεν θα πω για ευνόητους λόγους.

Εκεί μένει και η γιαγιά μου και το βάρος της προσοχή της έπεσε σε εμένα που δούλευα μόνο πρωί, ενώ οι δικοί μου δεν μπορούσαν λόγω δουλειάς.

Εγώ θα πήγαινα τα μεσημέρια μετά την δουλειά να της μαγειρεύω και άλλα τέτοια, κάτι που θα διαρκούσε καμιά εικοσαριά μέρες.. Την πρώτη και δεύτερη μέρα που πήγα δεν έγινε τίποτα απλώς με χαιρετούσε από μακριά και αγαπημένα και όλα καλά.

Μια μέρα, αφού έκανα τις δουλειές, έκατσα να πιω έναν καφέ στο μπαλκόνι απέναντι από το σπίτι του με τη γιαγιά. Ήρθε κι αυτός και κάθισε μαζί μας και μιλούσαμε. Τον έβλεπα που δεν σήκωνε τα μάτια του από τα πόδια μου και ένιωθα άσχημα. Φορούσα ένα κοντό φουστάκι.

Του είπα να του κάνω καφέ και έφυγα προς τα μέσα ενώ η γιαγιά έμεινε έξω. Σε λίγο άκουσα την πόρτα και με ακολούθησε ο θείος μου και χωρίς να καταλάβω τι μου γίνεται ήρθε από πίσω μου και μου βάζει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και μου χούφτωσε το μουνάκι μου ενώ το άλλο το περνάει από την μέση μου.

Ξαφνιάστηκα. Φοβήθηκα και πετάχτηκα πάνω. Πήγα να φύγω αλλά με έσφιξε και με κράτησε εκεί ενώ το άλλο του χέρι συνέχισε να τρίβει το μουνάκι μου.

-    «Τι κάνεις ρε μαλάκα;», του λέω.

Εκείνος όμως συνέχισε το τρίψιμο και το χέρι του τώρα ακουμπούσε το μουνάκι μου μέσα από το κιλοτάκι μου.

-    «Με έχεις τρελάνει!», μου λέει. «Θα σε γαμήσω κι ας πάω και φυλακή! Η πόρτα είναι κλειδωμένη. Δεν πρόκειται να μπει μέσε η γιαγιά σου…», συνεχίζει και το δάχτυλο του είχε μπει στο μουνάκι μου!

Με μια απότομη κίνηση μου έσκισε το κιλοτάκι μου και αφού με γύρισε προς το μέρος του, άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι μου. Φοβόμουν και δεν ήξερα τι να κάνω, ενώ η γλώσσα του μπαινόβγαινε στο μουνάκι μου. Σε λίγο έβγαλε το καυλί του και άρχισε να το παίζει.

Με σηκώνει αγκαλιά και με βάζει να κάτσω σε ένα πάγκο που ήταν πίσω μου. Βγάζει το καυλί του, μου ανοίγει τα μπούτια μου και είναι έτοιμος να μου την «φορέσει». Τότε ακούγεται η γιαγιά απ’ έξω… Τα μαζεύει και μου λέει:

-    «Μη φοβάσαι, εμείς οι δυο θα τα ξαναπούμε…»

Έφυγα και όλη την νύχτα σκεφτόμουν τι είχε συμβεί και δεν μπορούσα να το βάλω στο μυαλό μου. Την άλλη μέρα, από φόβο και μόνο, δεν πήγα στο χωριό. Για να μην καταλάβουν όμως τίποτα οι δικοί μου, συνέχισα να πηγαίνω.

Όταν πήγα ξανά ήταν σπίτι του και μόλις με είδε βγαίνει και με φωνάζει από το παράθυρο. Ήξερα ότι δεν έπρεπε να πάω αλλά έπρεπε να δώσω ένα τέλος σ’ αυτό και φαντάστηκα πως θα ήθελε να μου πει μια συγνώμη.

Με το που μπαίνω όμως στο σπίτι τα πάντα άλλαξαν… Με πιάνει και με πετάει πάνω σ’ έναν καναπέ. Ορμάει πάνω μου και μου σκίζει όλα τα κουμπιά για μου βγάλει το πουκαμισάκι που φορούσα.

-    «Θα σε ξεσκίσω πουτανάκι!», μου λέει. «Κι εσύ το γουστάρεις, γι’ αυτό και ήρθες…!»

Μου βγάζει παντελόνι και κιλοτάκι μαζί και πέφτει πάνω μου κι αρχίζει να γλείφει το στήθος μου ενώ ανοίγει το παντελόνι του και ο πούτσος του αρχίζει να τρίβεται στα μπουτάκια μου και να με γεμίζει με διάφορα υγρά. Άρχισε να μου τρίβει το μουνάκι μου και σε λίγο το άρχισε να μου βάζει και δάχτυλο.

Είδα ότι κάθε προσπάθεια να το αποφύγω ήταν μάταια, οπότε τι μου μένει…; Να το απολαύσω. Και ενώ προσπαθούσα να ξεφύγω, ξαφνικά σταμάτησα κάθε προσπάθεια, κάτι που κατάλαβε αμέσως και κατέβηκε στο μουνάκι μου και άρχισε να μου γλείφει το μουνί μου.

Μου άνοιξε καλά τα πόδια και μου πέρασε την πούτσα του με δύναμη μέσα στο μουνάκι μου και τόσο δυνατά που έφτασε μέχρι την μήτρα μου! Με ξέσκισε είναι η αλήθεια.

Συνέχισε να με γαμάει με δύναμη. Σε λίγο βγάζει τον πούτσο του έξω και αρχίζει να με πιτσιλάει με τα χύσια του στην κοιλιά μου. Έπεσε πάνω μου και άρχισε να παίρνει βαθιές ανάσες και να ξεκουράζεται ενώ εγώ δεν μπορούσα ακόμα να συνέλθω από το ξέσκισμα που μου είχε ρίξει πριν από λίγο.

Σε λίγο με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να μου γλείφει την πίσω τρυπούλα μου.

-    «Τώρα θα σου δείξω πως γαμάνε!», μου λέει και αρχίζει να τρίβει τον πούτσο του στην τρυπούλα μου.

Παρόλα αυτά που συνέβαιναν εγώ είχα αρχίσει να καυλώνω, κάτι το οποίο το κατάλαβε αμέσως.

-    «Γουστάρεις ε; Είσαι πουτανάκι τελικά!», μου λέει και με τον πούτσο του έτριβε την πίσω τρυπούλα μου.

Σε λίγο τον έσπρωξε μέσα και με ξέσκισε στον πούτσο. Τραβήχτηκε πίσω και έχυσε πάνω μου.

-    «Πάω στο μπάνιο…», μου λέει. «Μάζεψε τα και φύγε!»

Τα μάζεψα… έβαλα και το πουκαμισάκι μου χωρίς τα κουμπιά και όπου φύγει, φύγει! Τις τελευταίες μέρες πριν έρθει η θεία μου είχαμε κι άλλο συμβάν.. που θα σας γράψω στη συνέχεια…

(Copyright protected OW ref: 8750)