Η καύλα κουνιάδα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ατύχημα γίνεται αφορμή να φέρει πιο κοντά το Νίκο με την κουνιάδα του. χωρίς να χάσουν χρόνο, μετά από ένα σύντομο καφεδάκι, βρέθηκαν σε ένα απόμερο δασάκι παρασυρμένοι από τον πόθο που έκρυβαν χρόνια και οι δύο ο ένας για τον άλλο…

Η ιστορία:

Η κουνιάδα μου είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες. Έχει ύψος 1.70, καστανόξανθη με υπέροχες βυζάρες και αδύνατο υπέροχο κορμί. Μένει σε κοντινή πόλη και δεν βλεπόμαστε συχνά, παρά μόνο σε γιορτές και γάμους, όπως συνήθως συμβαίνει με τους συγγενείς. Την γούσταρα πολύ και κάθε φορά που συναντιόμασταν μας άρεσε να μιλάμε για ώρες μαζί και κάθε φορά κοιταζόμασταν στα μάτια για πολλές ώρες. Ποτέ δεν είχα τολμήσει όμως να της ορμήξω.

Πριν από κάνα δυο βδομάδες, ο άντρας της είχε ατύχημα και έσπασε το χέρι του. Μας πήρε τηλέφωνο λοιπόν ότι είναι στο νοσοκομείο για να τους επισκεφθούμε. Η γυναίκα μου δεν μπορούσε να έρθει μαζί μου και έτσι πήγα μόνος. Στο δωμάτιο όταν έφθασα, ένιωθα ότι υπήρχε μια ένταση ανάμεσα τους και ήταν εκνευρισμένη με τον άντρα της. Αφού κάθισα καμιά ώρα, φεύγοντας της πρότεινα να πιούμε έναν καφέ να ξεσκάσει από την ατμόσφαιρα του νοσοκομείου και αφού χαιρέτησα τον άντρα της κατεβήκαμε και πήγαμε σε μια καφετέρια απέναντι από το νοσοκομείο.

Καθίσαμε σε μια γωνία στο βάθος και πίνοντας καφέ, την ρώτησα τι έγινε και ήταν εκνευρισμένη. Μου είπε ότι βρήκε ένα μήνυμα στο κινητό του άντρα της από μια γκόμενα του κι αυτό ήταν το αποκορύφωμα γιατί αυτή τον φρόντιζε κι αυτός είχε αλλού το μυαλό του. Προσπάθησα να την ηρεμήσω και να την πείσω ότι θα τα ξαναβρούν. Μη θέλοντας να με φορτίσει άλλο, αλλάξαμε θέμα και συζητούσαμε διάφορα, όπως κάναμε συνήθως.

Τα μάτια μου δεν ξεκολλούσαν από τις βυζάρες της που φαίνονταν από το μπλουζάκι της. Ήταν ένα περίεργο μπλουζάκι με λάστιχο πάνω από το στήθος και το υπόλοιπο φαρδύ, έτσι που να φαίνονται οι στητές βυζάρες της και ότι δεν φορούσε σουτιέν. Φορούσε και μια φούστα μαύρη από αυτές που διπλώνουν σαν φάκελος. Καθόμασταν ο ένας πλάι στον άλλο και συζητώντας ένιωθα το πόδι της να κολλάει στο δικό μου και να μην το απομακρύνει, ενώ με κοίταζε κατευθείαν στα μάτια. Είχα αρχίσει να καυλώνω και από την ερωτική βραχνή φωνή της όταν σε μια στιγμή μου έπιασε και μου χάιδεψε το χέρι…

Άρπαξα την ευκαιρία και κατέβασα τα χέρια μας κάτω από το τραπέζι για να μην φαινόμαστε και συνέχισα να το κρατάω χαϊδεύοντας την προς το μπράτσο. Ένιωθα ότι της άρεσε και συνέχισα. Σε λίγο ξέφυγε το χέρι μου και της χάιδευα το μπούτι μέχρι το γόνατο και ξανά προς τα πάνω. Κάθε τόσο με σταματούσε πιάνοντας το χέρι μου και έκλεινε τα μάτια της. Κατάλαβα ότι την καύλωνα και μετά από λίγο ξανασυνέχισα. Το χάδι μου είχε αρχίσει να γίνεται πιο τολμηρό και ανοίγοντας την φούστα της έπιασα το γυμνό της πόδι περιμένοντας την αντίδραση της. Αφού δεν αντέδρασε, συνέχισα να της χαϊδεύω το γυμνό μπούτι της και ανέβαζα το χέρι μου προς τα πάνω. Έχοντας φθάσει κοντά στο μουνί της, έπιασε το χέρι μου και με κοίταξε.

-    «Γιατί μου το κάνεις αυτό;», μου λέει.

-    «Καταλαβαίνω ότι γουστάρουμε και οι δύο…», της λέω.

-    «Ναι, μου αρέσεις, αλλά...»

Αντί απάντησης συνέχισα και έβαλα το χέρι μου πάνω στο μουνί της και το χάιδευα. Έσκυψε προς το τραπέζι για να μην φαίνεται το χέρι μου, που δούλευε τώρα πλέον μέσα από το κιλοτάκι της. Έπαιζα με τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα της. Είχε αρχίσει να υγραίνεται και κάθε τόσο έσφιγγε τα πόδια της, έκλεινε τα μάτια της και χανόταν από την καύλα. Αργά κατέβασε το χέρι της και χάιδεψε τον πούτσο μου πάνω από το τεντωμένο παντελόνι μου.

-    «Σε θέλω!», της λέω. «Τι θα κάνουμε;»

-    «Τι θέλεις να κάνουμε;», μου λέει.

-    «Θέλω να σε γλείψω και να σε πάρω…»

-    «Να πάμε στο αυτοκίνητο σου;»

-    «Πάμε!», της λέω και αμέσως φεύγουμε.

Στο δρόμο μέχρι το αυτοκίνητο κάναμε τους αδιάφορους. Μόλις όμως μπήκαμε στο αυτοκίνητο αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και ανοίγοντας την φούστα της χούφτωνα το μουνί της. Αυτή χούφτωσε τον πούτσο μου και τον έτριβε. Σε λίγο μου λέει:

-    «Πάμε λίγο πιο έξω σε μια ερημιά; Δεν αντέχω άλλο… Θέλω να με σκίσεις παιδαρά μου!»

Σαν τρελός ξεκίνησα το αυτοκίνητο και μόλις απομακρυνθήκαμε λίγο από το νοσοκομείο, χώθηκα σε ένα δασάκι. Σταμάτησα και έριξα τα καθίσματα πίσω.

-    «Έλα καύλα μου πάνω μου…», της λέω.

Αμέσως με καβάλησε. Οι γλώσσες μας μπερδεύτηκαν και σηκώνοντας την μπλούζα της άρχισα να παίζω με τις βυζάρες της. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει απίστευτα και έτριβε το μουνί της πάνω στον πούτσο μου.

-    «Σε θέλω, σε θέλω μέσα μου!», έλεγε συνέχεια. «Είμαι πολύ καυλωμένη και θέλω πούτσο! Πούτσο σκληρό!»

Σήκωσα τελείως τη φούστα της και χούφτωνα τον υπέροχο κώλο της που ήταν γυμνός, αφού το κιλοτάκι της είχε χωθεί ανάμεσα στα κωλομέρια της. Τα δάχτυλα μου χώνονταν παντού… στην κωλοτρυπίδα της, στο μουνί της… παντού είχε υγρασία. Δεν πίστευα πόσο καυλιάρα γυναίκα ήταν. Αναστέναζε συνέχεια από καύλα.

-    «Ααααχχχ… Ναι καυλιάρη μου… Βάλε τα δάχτυλα σου μέσα μου. Παντού, παντού! Έτσι… Ναι!!! Γουστάρω!»

Από την μανία της μου άνοιξε μονομιάς το πουκάμισο και έγλειφε το στήθος μου κατεβαίνοντας μέχρι τον πούτσο μου.

-    «Έλα… δώσ’ τον μου… Δώσε μου την ψωλή σου καυλιάρη άντρα!»

Τραβήχτηκα προς τα πάνω στο κάθισμα για να της κάνω χώρο. Αμέσως άνοιξε το παντελόνι μου και χώνοντας το χέρι της μέσα, έβγαλε έξω τον πούτσο μου.

-    «Μμμμμμ… Ωραίος πούτσος!»

Και με την γλώσσα της ρουφούσε το πουτσοκέφαλο.

-    «Τι καύλα είναι!»

Τον έγλειφε από την κορυφή μέχρι τα αρχίδια, τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα της και τον ξανάβγαζε. Με κοιτούσε στα μάτια και τον έγλειφε.

-    «Έτσι τον φανταζόμουν τις νύχτες όταν ο μαλάκας με ψευτοπηδούσε. Ααααχχχ… Πόσο καιρό τον φανταζόμουν τον πούτσο σου, έτσι χοντρό…»

Και ξανά τον έπαιρνε όλο μέσα. Την ένιωθα να καυλώνει όλο και περισσότερο και τότε κατάλαβα ότι έτριβε το μουνί της στο μοχλό των ταχυτήτων. Άπλωσα το χέρι μου και χούφτωνα την κωλάρα της και πιάνοντας το μοχλό, τον πίεζα πάνω στα μουνόχειλα της. Από την καύλα κουνούσε τους γοφούς της και τριβόταν ενώ έγλειφε σαν τρελή τον πούτσο μου. Συνέχισα να τρίβω το μοχλό πάνω στα μουνόχειλα της και τον έσπρωχνα να μπαίνει λίγο - λίγο στην είσοδο του κόλπου της. Αυτό την τρέλαινε.

-    «Ναι καύλα μου… Σπρώξε το μέσα μου!», έλεγε και κουνούσε τους γοφούς της.

Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα από την καύλα. Ξαπλώνω και την τραβάω πάνω μου. Κάρφωσε αμέσως το μουσκεμένο μουνί της πάνω στο καυλί μου βγάζοντας έναν αναστεναγμό…

-    «Ααααχχχχχ… Επιτέλους ένας χοντρός πούτσος μέσα μου! Τι καύλα είναι αυτή… Ναι!!!»

Ξεκίνησε να πηδιέται αργά - αργά σφίγγοντας το μουνί της πάνω στον πούτσο μου. Τα χέρια μου φυσικά έτρεχαν σε όλο το κορμί της, πότε στις βυζάρες της, πότε στα κωλομέρια της. Είχε βάλει το χέρι της και χάιδευε την κλειτορίδα της και κουνιόταν όλο και πιο γρήγορα.

-    «Ναι ψωλαρά μου… Πήδα με! Πήδα με! Σκίσε με! Σκίσε το καυλιάρικο το μουνί μου… σκίστοοοοοοοο!!!», φώναζε όλο και πιο δυνατά και κουνιόταν με δύναμη έχοντας όλο τον πούτσο μέσα της.

-    «Πάρ’ τον καύλα! Πάρ’ τον στο καυλομουνί σου ψώλα! Σε γαμάω. Σου σκίζω το μουνί σου! Την μουνάρα σου καύλα μου. Τι ψώλα είσαι σκύλαααα! Ξέσκισε το, το μουνί σου!»

Τα λόγια μου αυτά την άναβαν και είχε αρχίσει να χοροπηδάει πάνω στον πούτσο μου. Κάθε τόσο σταματούσε και στριφογυρνούσε το μουνί της πάνω στον πούτσο μου για να τον νιώθει να τρίβεται στο εσωτερικό της μουνάρας της. Ήμασταν και οι δύο σε παραλήρημα… Βογκούσαμε, φιλιόμασταν, χουφτώναμε ο ένας τον άλλο… Τα χέρια μου βέβαια δούλευαν και από τα πολλά υγρά που έτρεχαν από το μουνί της, τα σκορπούσα στην κωλοτρυπίδα της και έβαζα τα δάχτυλα μου μέσα.

-    «Θέλεις και τον κώλο μου καυλιάρη;», μου λέει.

-    «Ναι καύλα μου. Από παντού θέλω να σε σκίσω ψώλα! Πουτανί μου γλυκό…»

-    «Θα τον έχεις καύλα μου…»

Σηκώνεται και παίρνοντας με το χέρι της τον πούτσο μου, τον ακουμπάει στην κωλότρυπα της και αρχίζει να κάθεται πάνω του σιγά - σιγά.

-    «Ναι!!! Καύλα μου θα τον πάρω… Θα τον πάρω τον καυλιάρη τον πούτσο σου! Θέλω να μου σκίσεις τον κώλο βαθιάάάάά!!!»

Με μια τελευταία κίνηση κάθεται και τον παίρνει όλο μέσα.

-    «Μμμμμ… τι καύλα! Τι πούτσος! Γουστάρωωωωω!!!»

Συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει αργά - αργά, χαϊδεύοντας το μουνί της με το ένα χέρι και χουφτώνοντας τις βυζάρες της με το άλλο.

-    «Πόσο με καυλώνεις ψωλαρά μου… Πόσο πολύ!!!»

-    «Έτσι πουτανί μου, έτσι! Σκίσε και την κωλάρα σου!», της λέω και την πιάνω από τα κωλομέρια και την ανεβοκατεβάζω πάνω στον πούτσο μου.

-    «Έχω τρελαθεί!», μου λέει. «Βάλε και τα δάχτυλα σου στο μουνί μου!»

Χώνω και τον αντίχειρα μου μέσα και της έτριβα και την κλειτορίδα.

-    «Ναι! Πιο δυνατά… Πιο δυνατά… Έτσι… Σκίσε με! Σκίσε μεεεεεε!!!»

Εκείνη τη στιγμή άρχισε να δονείται το κινητό της. Την καλούσε ο άντρας της. Πιάνει το κινητό και το βάζει πάνω στην κλειτορίδα της και το έτριβε…

-    «Πάρε μαλάκα κι εσύ να δεις πως μου σκίζει τον κώλο ο γαμπρός σου!», έλεγε και έχωνε το κινητό στο μουνί της.

Η δόνηση την τρέλανε ακόμη περισσότερο και ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου πιο δυνατά. Η φάση με είχε τρελάνει! Ο πούτσος μου είχε γίνει σιδερένιος από την καύλα και της ξέσκιζα τον κώλο.

-    «Χύνωωωωωω!!! Χύνω πολύ!!!», μου λέει και άρχισε να έχει σπασμούς από την καύλα.

Φυσικά δεν μπορούσα να αντέξω άλλο κι εγώ…

-    «Θα χύσω!», της λέω. «Θα σε χύσω πουτανί μου…»

Ξαφνικά σηκώνεται, πετάει το κινητό στο διπλανό κάθισμα και τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει να ρουφάει μανιασμένα τα χύσια μου. Έτσι όπως βγήκε από πάνω μου όμως, πήγε και έβαλε το μουνί της πάνω στο μοχλό των ταχυτήτων και με το ένα χέρι της τον κράτησε και κάρφωσε το μουνί της πάνω του, ενώ με το άλλο έπαιζε τον πούτσο μου και ρουφούσε τα χύσια μου. Καύλωσα τόσο πολύ που έχυνα ασταμάτητα και βογκούσα.

-    «Ναι ψώλα μου! Ναι πουτάνα! Ρούφα τα όλα! Όλαααα!!!»

Βλέποντας την να συνεχίζει να πηδιέται με το μοχλό, ο πούτσος μου δεν χαλάρωνε…

-    «Θέλεις κι άλλο καυλιάρη;», μου λέει.

-    «Έλα καύλα μου να καρφώσω το μουνί σου…»

-    «Ναι καυλιάρη μου! Ναι ψωλαρά μου! Έλα… για σένα είναι…»

Την ξαπλώνω στο κάθισμα του συνοδηγού ανάσκελα. Άνοιξε διάπλατα τα πόδια της και τα στήριξε στον ουρανό του αυτοκινήτου.

-    «Έλα… Πήδα με! Έλαααα…»

Με τον πούτσο κάγκελο τον καρφώνω με δύναμη μέσα της.

-    «Ααααααααααα! Σκίσε μεεεεεεεεε! Σκίσε κι άλλο… Κι άλλοοοοοο!!!»

Με όσες δυνάμεις μου απέμειναν καρφωνόμουν μέσα της και τα αρχίδια μου χτυπούσαν στα μουνόχειλα της.

-    «Γάμα με! Πήδα με!!!», φώναζε συνέχεια. «Γουστάρω τον πούτσο σου πολύ πολύ!»

-    «Πάρ’ τον ψώλα! Πάρτον σκύλααα!!!»

Είχα καυλώσει τόσο πολύ που σε λίγο ήμουν έτοιμος να χύσω πάλι. Τον βγάζω από το μουνί της και παίζοντας τον μια - δυο φορές, τα λιγοστά πλέον χύσια μου τινάχτηκαν μέχρι το πρόσωπο της. Ξέπνοοι αγκαλιαστήκαμε και φιλιόμασταν. Σε λίγο φυσικά ντυθήκαμε πανικόβλητοι γιατί ήδη έλειπε από τον άντρα της μιάμιση ώρα. Όση ώρα ντυνόμασταν την άκουγα που έλεγε:

-    «Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, δεν έπρεπε…»

-    «Γιατί το λες αυτό;», της λέω. «Αφού το θέλαμε και οι δύο…»

-    «Γι’ αυτό το λέω μωρό μου, επειδή δεν θα σταματήσει εδώ. Σε θέλω πολύ! Όλα αυτά τα χρόνια σε σκεφτόμουν και όποτε με πηδούσε ο μαλάκας, εσένα ποθούσα…»

Είχα μείνει άφωνος βέβαια αφού δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο.

-    «Δεν το ήξερα μωρό μου…», της λέω. «Κι εγώ σε ποθούσα αλλά δεν τολμούσα…»

-    «Κρίμα… Χάσαμε τόσο καιρό…». μου λέει.

-    «Δεν πειράζει μωρό μου…», της λέω. «Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας…»

Έτσι την κατέβασα πάλι στο νοσοκομείο και με ένα χάδι στα χείλη μου υποσχέθηκε ότι θα ξαναβρεθούμε.

(Copyright protected OW ref: 11431)