Το ζιγκολό και οι οργασμοί της θείας

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Τάκης δουλεύει σαν ζιγκολό και μια μέρα είχε μια απρόσμενη έκπληξη σε ένα ραντεβού. Διαπίστωσε ότι το ραντεβού του ήταν μια θεία του. Μια θεία ανικανοποίητη που δεν ήθελε να απατήσει τον άντρα της και αποφάσισε να πάει με ζιγκολό. Διλήμματα, ταμπού και αναστολές μπήκαν στην άκρη όταν ο έρωτας παίρνει τα ηνία και το πάθος είναι ανεξέλεγκτο…

Η ιστορία:

Είμαι νέος ελκυστικός και πολύ δυνατός σεξουαλικά. Από πολύ μικρός έκανα έρωτα με θηλυκό και από τότε καμία δύναμη δεν με κρατούσε μακριά από μουνάκια. Χωρίς υπερβολές έχω αμέτρητες εμπειρίες στο σεξ γιατί είμαι και συνοδός γυναικών.

Μια και άρεσα τόσο πολύ, με την παρότρυνση κάποιου φίλου έγινα ζιγκολό. Οι ανάγκες της ζωής βλέπετε μια και είχα χάσει τους γονείς μου πριν μπω στην εφηβεία με ώθησαν ακόμα και ζιγκολό να γίνω. Φυσικά εργαζόμουν, αλλά πόσα να πάρει ένας που εργαζόταν μεροκάματο

Όταν αρέσεις στις γυναίκες, η μία δίνει το κινητό σου στην άλλη. Έτσι ήμουν απασχολημένος κάνοντας έρωτα σε θηλυκά. Οι συναντήσεις γίνονταν σε διάφορα μέρη αλλά πάντα καταλήγαμε σε κανένα ξενοδοχείο όπου κάναμε έρωτα. Κάποτε με έπαιρναν άμα ένιωθαν ασφάλεια και στα σπίτια τους.

Οι πιο λυσσασμένες για σεξ ήταν παντρεμένες που δεν την βρίσκανε με τον άντρα τους. Φυσικά πάντα ήμουν προσεκτικός μην την πάθω με καμία που είχε κανένα αφροδισιακό νόσημα. Μου τύχανε κουκλάρες αλλά και πολύ μέτριες σε ομορφιά, από κομψές μέχρι στρουμπουλές. Οι περισσότερες ήτανε από 27 μέχρι 50 χρονών. Οι μεγαλύτερες έδιναν καλό φιλοδώρημα γιατί καμία δεν άφηνα ανικανοποίητη. Σας έπρηξα νομίζω με τον πρόλογο μου. Θα ξεκινήσω την ιστορία μου που αναφέρεται στη θεία Χρυσούλα.

Από τα δεκαεπτά μου είχα να δω την θεία Χρυσούλα, μοναδική αδελφή της μάνας μου που ζούσε βόρεια μέχρι πριν λίγο καιρό. Ούτε ήξερα ότι είχε κατοικήσει με τον σύζυγο της στην ίδια πολύ μαζί μου. Όταν πήρα τηλέφωνο από μια γλυκιά γυναικεία φωνή πολύ ντροπαλή και συγχυσμένη για συνάντηση ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτή η ντροπαλή φωνή ήταν της θείας Χρυσούλας. Δεν κατάλαβα την φωνή της μετά από οκτώ χρόνια που είχα να την άκουσα και να την δω.

Τότε ήταν ελεύθερη 27 χρονών. Κανονίσαμε συνάντηση σ’ ένα παρκάκι ενώ μου εξήγησε τι θα φορούσε για να την αναγνωρίσω. Φυσικά μου είχε πει το όνομα της κι εγώ το δικό μου, Τάκης αλλά κανένας μας δεν φανταζόταν το σοκ που θα παθαίναμε όταν θα βρισκόμαστε στο παρκάκι. Η αλήθεια είναι ότι την είχα δει προφίλ όταν την πλησίασα στο παρκάκι αλλά δεν την είχα αναγνωρίσει αμέσως. Η θεία Χρυσούλα είναι ελκυστική, κανονικό ανάστημα και κομψή γυναίκα.

-    «Η Χρυσούλα; Τάκης, χάρηκα!», είπα απλώνοντας το χέρι μου για χειραψία.

Γύρισε προς το μέρος μου ντροπαλά απλώνοντας το χέρι της. Τα χέρια μας είχαν έρθει σε επαφή όταν με κτύπησε ο κεραυνός της αναγνώρισης.

-    «Θεία Χρυσούλα…;», ψέλλισα συγχυσμένος.

-    «Τάκη…;», ψέλλισε ενώ κάθισε κάτω στο παγκάκι χλομιάζοντας.

Κάθισα πλάι της σιωπηλός.

-    «Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα συναντούσα εσένα…», ψέλλισε η θεία μου ντροπαλά και σκυφτή.

-    «Ούτε εγώ…», ψέλλισα.

Εκεί στο παγκάκι του πάρκου σιγά είπαμε μετά την αρχική σύγχυση τα δικά μας. Της είπα τι έκανα στην ζωή και μου είπε, πολύ ντροπαλά, τα δικά της. Είχε παντρευτεί πριν τέσσερα χρόνια. Ήταν καλός μαζί της. Τίποτα δεν της έλειπε εκτός από ένα πράγμα το οποίο με δυσκολία μου είπε. Την άφηνε ανικανοποίητη στο σεξ. Δεν είχε τολμήσει να τον απατήσει πριν και είχε αναζητήσει τον πληρωμένο έρωτα με ζιγκολό όταν της το πρότεινε μια γυναίκα που είχα κάνει μαζί της έρωτα μερικές φορές στο πρόσφατο παρελθόν και έτυχε να γνωρίσει πρόσφατα στην γειτονιά της.

Αργότερα καταλήξαμε στο σπίτι που κατοικούσε με τον άντρα της που απουσίαζε εκείνες τις μέρες. Καθίσαμε πίνοντας το ποτό μας κουβεντιάζοντας διάφορα εκτός από το σεξ αλλά σύντομα η θεία Χρυσούλα ανάφερε το σεξ περίεργη να μάθει πως ένιωθα κάνοντας έρωτα επί πληρωμή. Αναστενάζοντας της είπα ότι το έκανα γιατί το ήθελαν οι γυναίκες ενώ ήθελα επίσης να τους δώσω όσες περισσότερες ηδονές μπορούσα. Αναστέναξε στα λόγια μου. Έπιασε το χέρι μου με το δικό της χαϊδεύοντας το μουρμουρίζοντας ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα μιλούσε με τον ανιψιό της για σεξ.

Χάιδευε απαλά το χέρι μου και ένιωσα ανατριχίλες ενώ δεν σας κρύβω ότι κοιτάζοντας την ένιωσα κάτω την πούτσα μου να αντιδρά θετικά. Τι θετικά ρε γαμότο μου… Μια και σε δευτερόλεπτα είχε γίνει κάγκελο και στήθηκε σε όλο της το μεγαλείο απάνω σαν ιστός σημαίας. E, δεν είσαι ζιγκολό αν δεν έχεις πούτσα που να κάνει τη διαφορά και η θεία Χρυσούλα με μάτια γουρλωμένα πρόσεξε την στύση μου. Δειλά το χέρι της άγγιξε την εξόγκωση της στύσης μου ενώ η αναπνοή της ξέφευγε με αναστεναγμούς από τα χείλια της. Αφήστε που εγώ πρώτη φορά είχα βρεθεί σε τέτοιο δίλημμα.

Γαμότο μου δεν ήταν κανένα ξένο θηλυκό, ήταν θεία μου κι αυτό με έκανε πολύ επιφυλακτικό στο τι θα έκανα και πως θα φερόμουν, παρόλο που το χέρι της χάιδευε την στύση μου. Μόνο όταν έσπρωξε το κορμί της στο δικό μου και διστακτικά με φίλησε στο μάγουλο άπλωσα το χέρι μου αγκαλιάζοντας την τραβώντας την πιο κοντά μου. Πρώτη φορά μου έτυχε τέτοιο θηλυκό σαν την θεία Χρυσούλα. Τι λέω καλέ τώρα; Μουρλάθηκα; Θεία μου ήταν, πως να μην στέναζε με τέτοιο τρόπο. Την φιλούσα στα χείλια, της χάιδευα πάνω από την μπλουζίτσα τα στήθια της και στέναζε σαν να κάναμε έρωτα. Οι στεναγμοί ξέφευγαν έντονοι από τα στήθια της.

Όταν άρχισα να την γδύνω με πυρετώδεις κινήσεις με βοηθούσε να ξεγυμνώσω το κορμί της και να γυμνωθώ. Σύντομα είμαστε γυμνοί ενώ το βλέμμα της έμεινε κάτω στην πούτσα μου που ήτανε στητή σαν ρουκέτα. Την έπιασε με τα δυο της χέρια σαν να ήταν γυάλινη στην αρχή χαϊδεύοντας την μέχρι κάτω στ’ αρχίδια μου.

-    «Τάκη δεν έκανα ποτέ έρωτα με άντρα με τόσο μεγάλη πούτσα…», ψέλλισε με αναστεναγμό.

Την αγκάλιασα χαϊδεύοντας τον πισινό της και πιέζοντας την πούτσα μου στο τρίχωμα της ήβης της. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία και βρίσκω πολύ ερωτικά τα λίγα θηλυκά που δεν ξυρίζουν καθόλου τα μουνάκια τους και η θεία Χρυσούλα ήταν μία απ’ αυτές. Φυσικά όταν έκανα γλειφομούνι στις λίγες που δεν το ξύριζαν καθόλου, είχα πρόβλημα όταν έβγαινε καμιά τρίχα στα χείλη ή την γλώσσα μου, αλλά είχα συνηθίσει και δεν με ενοχλούσε. Πίεζε το γυμνό κορμί της στο δικό μου ενώ με τραβούσε μαζί της προς το υπνοδωμάτιο της. Όταν ξαπλώσαμε στο στρώμα φιλιόμαστε ενώ όταν χούφτωσα το μουνάκι της και άγγιξα τα μουνόχειλα της, ήταν μούσκεμα από τα μέλια της.

-    «Τάκη σε θέλω μέσα μου…», μουρμούρισε κοιτάζοντας με ξαναμμένη.

Άνοιξε τα πόδια της κάμπτοντας τα γόνατα της και βρέθηκα ανάμεσα τους.

-    «Παίρνω αντισυλληπτικά. Εσύ είσαι καθαρός;», ρώτησε όταν βρέθηκα απάνω της.

-    «Πάντα είμαι προσεκτικός. Δεν παίρνω καμία χωρίς προφυλακτικό…», είπα.

-    «Θα πάρεις εμένα χωρίς προφυλακτικό. Έτσι το θέλω…», είπε αποφασιστικά τραβώντας με κάτω - πάνω στο καυτό κορμί της.

Έσπρωξα την πούτσα μου στα υγρά μουνόχειλα της τρίβοντας το χοντρό πουτσοκέφαλο πάνω - κάτω μερικές φορές ενώ η θεία αναστέναζε. Όταν έσπρωξα μέσα στο μουνάκι της ξεφώνισε:

-    «Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχ!»

Η πούτσα μου γλιστρούσε μέσα στο καλολαδωμένο στενό, ναι είναι στενό το μουνάκι της. Τα μάτια της ήταν γουρλωμένα κοιτάζοντας με, ενώ η πούτσα μου έμπαινε όλο και πιο βαθιά στο μουνάκι της. Γούρλωσαν ακόμα περισσότερο όταν έφτασε σε μέρη που ο άντρας της ποτέ δεν έφτασε, γεμίζοντας πούτσα το μουνάκι της.

-    «Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ… Τάκηηηηηηηη! Θα με σκίσεις! Τάκηηηηηηηηηηη! Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ… τι πούτσαααααααααααααααααααααα!!!», στρίγκλισε όταν της τον έχωσα μέχρι τ’ αρχίδια μέσα.

Τα μάτια της κόντευαν να πεταχτούν από τις κόχες τους κοιτάζοντας με σαν να μην με έβλεπε. Έγειρα απάνω της φιλώντας την στα χείλια πριν αρχίσω απαλά να κινώ μέσα - έξω την πούτσα μου στο μουνάκι της.

-    «Αααααααααααχχχχχχχχχχχχχ… Ναι, ναι! Αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ! ξέσκισε το μουνάκι μου. Ξέσκισε το. Τρέλανε με στις καύλες. Ααααααααααχχχχ… ναι!!!», στρίγκλισε όταν άρχισα να τρομπάρω την πούτσα μου στο καυτό μουνάκι της.

Της πήρε λίγο χρόνο να συντονιστεί μαζί μου ενώ ανάδευε τον κόλπο της από κάτω μου αλλά σύντομα κουνιόταν τέλεια μαζί μου. Ήταν στιγμές που τα χέρια μου ήταν κάτω από τις μασχάλες της ενώ τρόμπαρα το μουνάκι της, αλλά σύντομα χούφτωσα τα πεταχτά κωλομέρια της, ενώ τραβούσα σχεδόν όλη την πούτσα μου ώστε μόνο το χοντρό πουτσοκέφαλο ήταν ανάμεσα στα κολλώδη μουνόχειλα της και μετά της τον έχωνα με δύναμη βαθιά μέσα στη μήτρα.

Ξεφώνιζε, κλαψούριζε, αναστέναζε δυνατά ενώ ξεσκιζόμαστε σαν μανιακοί. Τα σλαρπ σλουρπ που έκανε η πούτσα μου στο μουνάκι της ήταν μαζί με τους στεναγμούς της το πιο καυλωτικό αφροδισιακό για μένα ενώ τρόμπαρα ασταμάτητα την πούτσα μου μέσα της. Μου είχε πει ότι ο άντρας της δεν την ικανοποιούσε. E πως να την ικανοποιήσει γαμώντας ένα τέτοιο καυτό μουνάκι που μου πήρε σχεδόν τριάντα λεπτά να την φέρω σε οργασμό; Μετά δυσκολίας άντεξα σε συνδυασμό με το ότι ήταν θεία μου να μην φτάσω πριν την φέρω σε οργασμό. Με ερέθιζε η φάση που γαμούσα την θεία μου που ήτανε τόσο καυλιάρα θερμή και στενό μουνάκι.

Τελικά έφτασε σε οργασμό. Έκανε σαν αγριόγατα. Κλαψούριζε, ξεφώνιζε, αναστέναζε δυνατά ενώ το μουνάκι της έγινε κόλαση καύλας ενώ παλλότανε θηλάζοντας την πούτσα μου. Θα έφτανα μαζί της αμέσως αν μέσα στον οργασμό και την καύλα της δεν μου γρατσούνιζε σαν αγριόγατα την πλάτη. Ξεφώνισα από πόνο και καύλα πάρα πολύ ενώ πάνω στις καύλες του οργασμού της η θεία Χρυσούλα ούτε που κατάλαβε ότι με είχε πονέσει και με είχε ματώσει. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που όχι μόνο δεν έφτασα αλλά συνέχισα να γαμάω το μουνάκι της.

Δεν είχε προλάβει να περάσει ο οργασμός της και να χαλαρώσει από κάτω μου γιατί βλέποντας ότι συνέχιζα να την γαμάω σκούζοντας άρχισε να κουνάει τον κόλπο της στην πούτσα μου ακόμα πιο καυλιάρικα από πριν.

-    «Μην σταματάς… κάνε με να χύσω πάλι. Κάνε με να χύσω πάλι. Ξέσκισε με! Ααααααχχχχχχχχ… ναι!», ξεφώνισε κοιτάζοντας με,  με μάτια που πετούσαν φωτιές.

Συνέχισα να την γαμάω με δύναμη και… Ωωωωω! Τι έκπληξη! Σε ελάχιστο χρόνο έφτανε σε δεύτερο οργασμό το ίδιο καυλιάρικο όπως ο πρώτος της. Είχα ανασηκωθεί για να μην μου γρατσουνίσει την πλάτη πάλι και ο οργασμός της αυτή τη φορά πυροδότησε και τον δικό μου. Την γαμούσα για λίγο με δύναμη με μανία θα έλεγα και όταν της τον έχωσα με δύναμη μέσα εκτοξεύοντας καυτά χύσια στην μήτρα της κλαψούριζε κι έσκουζε σαν να την έσφαζα, ενώ τα μάτια της γουρλωμένα με κοίταζαν αλλά αμφιβάλλω αν με έβλεπε γιατί ήταν απλανή.

Το απίστευτο καυλιάρικο μουνάκι της ξεζούμισε την πούτσα μου πριν μείνει ακίνητη ρουθουνίζοντας και αναστενάζοντας. Της πήρε λίγο χρόνο να συνέλθει και να με κοιτάξει στα μάτια. Με άρπαξε αγκαλιά φιλώντας με παθιασμένα αλλά όταν τράβηξε τα χέρια της από την πλάτη μου ξεφώνισε έκπληκτοι όταν είδε αίμα απάνω τους. Ζήτησε συγγνώμη πολλές φορές μουρμουρίζοντας ότι με γρατσούνισε χωρίς να το καταλάβει. Σηκώθηκε πηγαίνοντας στο μπάνιο, επέστρεψε γρήγορα με τα σχετικά και περιποιήθηκε τις γρατσουνιές που μου έκανε.

Αυτή ήταν η πρώτη φάση με την θεία Χρυσούλα. Βρισκόμαστε μαζί και κάνουμε έρωτα όταν έχω χρόνο. Φυσικά το κάνουμε όταν απουσιάζει ο άντρας της. Βρισκόμαστε στο σπίτι της και στο διαμερισματάκι μου. Φυσικά με την θεία Χρυσούλα δεν κάνω έρωτα επί πληρωμή αλλά επειδή γουστάρω να το κάνω μαζί της.

(Copyright protected OW ref: 11099)