Η δασκάλα γιαγιά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μια ερωτική σχέση μεταξύ γιαγιάς και εγγονού εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, μέχρι που ο εγγονός ανδρώθηκε και η γιαγιά αποδείχτηκε καλή δασκάλα που τον μύησε στον έρωτα για τα καλά. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό για χρόνια μας αφηγείται στην ιστορία ο φίλος μας.

Η ιστορία:

Θα σας μιλήσω για το μεγάλο ‘μυστικό’ μου: Έρωτας με την γιαγιά μου.

Μεγάλωσα σε χωριό. Σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μας κοιμόμασταν η γιαγιά κι εγώ με τον αδελφό μου. Δύο τα κρεβάτια. Μικρότερος ο αδελφός μου, κατά τέσσερα χρόνια, θεωρούνταν φυσικό να κοιμάται με την γιαγιά. Στην παιδική διαμαρτυρία - διεκδίκησή μου, κανονίστηκε μια φορά την εβδομάδα να κοιμάμαι κι εγώ με τη γιαγιά. Ήμασταν ακόμα κάτω από δέκα ετών. Να πω εδώ πως η γιαγιά μου, τότε δεν το καταλάβαινα - το κατάλαβα καθώς μεγάλωνα, ήταν μια γυναικάρα. Ιδιαίτερο γνώρισμά της το πολύ μεγάλο στήθος, που έμενε γεμάτο και τροφαντό μέχρι τα γεράματά της.

Τα πρώτα χρόνια το πλάγιασμα μαζί της ήταν για μένα μια αδιάφορη συντροφιά. Από τα έντεκα - δώδεκα περίπου, που άρχισε το σεξουαλικό μου ξύπνημα, άρχισα να βλέπω κάπως αλλιώς τα τεράστια μαστάρια της και τις ρώγες που τσίτωναν το νυχτικό της και τα βράδια άρχισα να ξαγρυπνώ μέχρι να κοιμηθεί (αργότερα μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν κοιμόταν), για να αγγίξω λίγο το κορμί της. Σιγά - σιγά παρατήρησα ότι τη μέρα που ήταν να κοιμηθώ μαζί της, επέλεγε για να λουστεί και μεθούσα από τη μυρωδιά του φρεσκολουσμένου κορμιού.

Τα αγγίγματα έγιναν σιγά - σιγά χάδια και καυτά χυσίματα. Και τίποτα δεν μπόρεσε από τότε να μου προσφέρει καύλα αντίστοιχη της στιγμής που μια βραδιά που χούφτωνα κρυφά (νόμιζα) τις βυζάρες της, άπλωσε το χέρι της και μου έπιασε την πούτσα. Γράφω και τρέμω, ακόμα και τώρα, από καύλα. Μου έρχονται στο νου διάφορες ‘εικόνες’:
Πριν κοιμηθεί π.χ., πήγαινε δίπλα στην κουζίνα να ξεντυθεί και ύστερα από λίγη ώρα ερχόταν με το νυχτικό και κρεμούσε τα ρούχα της σε μια κρεμάστρα στον τοίχο.

Πριν το ερωτικό ξύπνημα, μου ήταν εντελώς αδιάφορη αυτή η διαδικασία. Όταν άρχισα να ‘νιώθω’ σεξουαλικά, θυμάμαι τον ηλεκτρισμό που άρχισε να μου προκαλεί το, κρεμασμένο ανάμεσα στα άλλα ρούχα, τεράστιο σουτιέν της. Ένα πραγματικό ‘σαμάρι’, με κάτι τεράστιες βυζοσακούλες να κρέμεται σαν τρόπαιο ανάμεσα στα ρούχα, να ‘φωνάζει’ για το μοναδικό προσόν που χάρισε η φύση στην κυρά του. Όταν άρχισε να νιώθει το ξύπνημά μου και το κολλημένο στα βυζιά της βλέμμα μου, παρατήρησα ότι άρχισε να κρεμάει τελευταίο και προκλητικό, πάνω - πάνω, το τεράστιο σουτιέν.

Αργότερα (σε μια από τις σπάνιες σχετικές συζητήσεις μας), μου εκμυστηρεύτηκε ότι το έκανε μετά από μια βραδιά που εγώ, πιστεύοντας πως κοιμάται, σηκώθηκα κλεφτά, βρήκα μέσα στα κρεμασμένα ρούχα το αντικείμενο του πόθου και άρχισα να το ψηλαφώ και να το περιεργάζομαι. Τι παράξενο ρούχο… Τι σχήμα, τι μυρωδιά, τι ερωτισμός. Από κείνη τη βραδιά το κρεμασμένο πάνω - πάνω ‘σαμάρι’ πυρπολούσε την καύλα μου και έριξα πολλές καυτές μαλακίες, κοιτάζοντας μέσα στο μισοσκόταδο το κρεμασμένο ‘τρόπαιο’.

Τις βραδιές που κοιμόμουν μαζί της, πριν αρχίσω τα ‘αγγίγματα’, θυμάμαι να κοιτάζω μία στον τοίχο το ‘τρόπαιο’ και μία τον όγκο από τις τεράστιες βυζάρες δίπλα μου. Έπεφτα πρώτος στο κρεβάτι και μετά έρχονταν η γιαγιά, αφού ξεντυνόταν δίπλα, με τα ρούχα στα χέρια και πάνω - πάνω το ‘τρόπαιο’. Τι αναμονή, τι καύλα, κάνοντας τον κοιμισμένο, μέχρι να ανοίξει η πόρτα της κουζίνας και να προβάλλει στο μισοσκόταδο η σιλουέτα της, με τα τεράστια βυζιά απελευθερωμένα από το σουτιέν να κρέμονται βαριά, γεμάτα, μέσα στη νυχτικιά και τις μεγάλες ρώγες να ‘τρυπούν’ το ύφασμα, σηματοδοτώντας τη θέση και τη άκρη του κάθε εκρηκτικού ‘ασκού’… Και αφού κρεμάσει τα ρούχα της, τι καρδιοχτύπι, την στιγμή που έφθανε και ξάπλωνε, φρεσκολουσμένη, δίπλα μου.

Ένα βράδυ καθώς έκατσε στο κρεβάτι, με γυρισμένη την πλάτη, αντιλαμβάνομαι μια νέα κίνηση (τις είχα μάθει όλες απ’ έξω, δευτερόλεπτο - δευτερόλεπτο). Νιώθω κάποιες κινήσεις των χεριών της στο στήθος της. Ξεκούμπωσε, το κατάλαβα στη συνέχεια, τα τρία - τέσσερα κουμπιά της νυχτικιάς της από το λαιμό ως το μπούστο. Και λίγο αργότερα, όταν, πιστεύοντας πως κοιμήθηκε, σήκωσα, όπως κάθε φορά, το κεφάλι μου να δω, πάνω από την γυρισμένη πλάτη, το ‘θησαυρό’ της, εκτός από τον αφύσικο όγκο του, είδα να αστράφτει στο μισοσκόταδο η ‘βυζοχαράδρα’, ανάμεσα στα ξέχειλα, μισόγυμνα μαστάρια της.

Συγκλονίστηκα, δεν έκανα τίποτα άλλο εκείνη την πρώτη φορά και έχυσα με πνιχτή μαλακία αποσβολωμένος από το θέαμα. Σε όλες τις επόμενες βραδιές η νυχτικιά ήταν πλέον πρόστυχα ξεκούμπωτη και καθώς προχωρούσε η ‘μύησή’ μου, προσεκτικά πολύ, έπιανα το ξεκούμπωτο πέτο και το δίπλωνα πλάι, για να απολαμβάνω πιο πολύ τον ξέχειλο θησαυρό.

Προχωρώντας ο καιρός, σε μια επόμενη βραδιά, εκεί που καιγόμουν από το παραπάνω θέαμα, η κοιμισμένη (ξάγρυπνη) γιαγιά, αναστέναξε σαν να ξύπνησε και γύρισε προς το μέρος μου. Πάγωσα από αγωνία και έκανα τον κοιμισμένο. Όταν ‘ξύπνησα’, μετά μερικά λεπτά, γιατί η γιαγιά είχε ‘κοιμηθεί’, βρέθηκα σε απόσταση αναπνοής μπροστά στο συγκλονιστικό θέαμα των τεράστιων μυρωδάτων βυζιών που η γιαγιά είχε ‘φροντίσει’, με κατάλληλη διαμόρφωση της ξεκούμπωτης νυχτικιάς της, να είναι σχεδόν θεόγυμνα μπροστά μου.

Θυμάμαι ακόμα το χύσιμο αυτής της βραδιάς: καυτό, όλο τρέμουλο, συγκλονιστικό. Μετά το τελείωμα και ενώ ακόμα δεν είχα συνέλθει από το συγκλονισμό, η γιαγιά, αφού έκανε το ‘καλό’, αναστέναξε και γύρισε την πλάτη της. Εγώ κοιμήθηκα. Η ίδια; Αυτό γινόταν σχεδόν όλες τις επόμενες βραδιές που κοιμόμουν μαζί της. Σε μια τέτοια βραδιά, ζαλισμένος από καύλα μπροστά στα θεϊκά μαστάρια,, άπλωσα τρέμοντας το χέρι μου, τα άγγιξα, τα χάιδεψα και τα χούφτωσα ‘κρυφά’. Καμία αντίδραση από την Ιέρεια της μύησής μου. ‘Κοιμισμένη’, παρακολουθούσε τα ‘βήματά’ μου, περίμενε μέχρι να χύσω και μετά πάλι μου ‘γύρισε την πλάτη’…

Ώσπου ένα βράδυ αφού είχα ‘γαμήσει’, με αυτόν τον τρόπο, πολλές φορές τα βυζιά της, εκεί που είχα το ένα χέρι στο θησαυρό και με το άλλο τραβούσα μαλακία, αισθάνθηκα το χέρι της ‘δασκάλας’ να απλώνεται προς το μέρος μου. Προς στιγμή σταμάτησα, νόμισα ότι ήταν μια κίνηση μέσα στον ύπνο της. Όχι όμως. Το πολύπειρο χέρι κατευθύνθηκε αποφασιστικά στον ‘τρελαμένο’ πούτσο μου. Τον πήρε στη χούφτα της. Τι χέρι ήταν αυτό, τι καύλα, τι σωρευμένος ερωτισμός, τι εμπειρία. Έχυσα αμέσως, σχεδόν, μέσα στη χούφτα της. Σε λίγο, σαν να μη συνέβη τίποτα, σαν κοιμισμένη, μου γύρισε την πλάτη.

Την επόμενη βραδιά - βάρδια, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από αγωνία. Θα επαναληφθεί αυτή η θεϊκή απόλαυση; Μήπως ήταν ένα όνειρο που έγινε μία και μοναδική φορά; Ευτυχώς όχι. Και εκείνη τη βραδιά, το χέρι της Ιέρειας πήρε τον ίδιο δρόμο και μου χάρισε τον ίδιο ερωτικό παροξυσμό. Και όλες τις επόμενες, το χύσιμο γινόταν πια μέσα στην καυτή χούφτα της ερωτικής μου δασκάλας.. Που από φορά σε φορά με ανέβαζε όλο και πιο ψηλά στους ουρανούς της απόλαυσης, αφού το φοβερό χέρι της έβγαζε πάνω στην πούτσα μου την καύλα και την εμπειρία μιας ολόκληρης, πολύ ερωτικής, ζωής, με νέα κάθε φορά, πρωτόγνωρα, χαϊδέματα. Βουβά, καυτά, χωρίς λόγια…

Ένα βράδυ δεν γύρισε να μου προσφέρει ξέχειλα τα μαστάρια της. Ανησύχησα. Τρελός από καύλα ‘κόλλησα’ πίσω της και με το ένα χέρι πάνω από το κορμί της χούφτωσα το θησαυρό της. Αναστέναξε. Και εκεί που περίμενα να γυρίσει και να μου τραβήξει τη θεϊκή μαλακία της, αισθάνομαι το χέρι της, μέσα από τα μπούτια της, να πιάνει την πούτσα μου και να την βάζει ανάμεσά τους. Τι νέος συγκλονισμός ήταν αυτός! Ο πούτσος μου ανάμεσα στα μπούτια της, ακουμπώντας, σχεδόν, το μουνί της (είχε φροντίσει να μην έχει εσώρουχο και έτσι, χωρίς και το κάτω εσώρουχο, ήταν σε όλες τις επόμενες βραδιές μας). Και το έμπειρο χέρι της να ‘παίζει’ πότε με τα αρχίδια, πότε με την ‘ρίζα’ και πότε με το κεφάλι της ψωλής μου. Έχυσα συγκλονιστικά.

Πέρασε, έτσι, λίγος ακόμα καιρός. Πότε ‘μπροστινή’ μαλακία και πότε χύσιμο ανάμεσα στα μπούτια. Ώσπου εκείνη την καλοκαιρινή βραδιά…

Ώσπου εκείνη την καλοκαιρινή βραδιά το φοβερό, πολύπειρο χέρι, αφού χάιδεψε τον τρελαμένο μέσα στα μπούτια πούτσο μου, με μία αποφασιστική κίνηση, τον ‘οδήγησε’ στην πηγή της ηδονής. Με μια ‘μαστόρικη’, κίνηση, τον ‘πέρασε’ στην πύλη του παραδείσου.. τον έχωσε στο μουνί της. Τι συναίσθημα ήταν αυτό, τι καινούργια, πρωτόγνωρη, καυτή ηδονή. Το ένα χέρι μου πάνω από το κορμί της έπαιρνε τη γνωστή, καυτή καύλα των τερατοβυζιών της, που από μόνη της ήταν πολλή για να μπορέσω να την αντέξω. Προηγούμενες βραδιές με έφτασε σε παραλήρημα καύλας προσθέτοντας την μαλακία από το έμπειρο χέρι της. Στη συνέχεια, πιο βαθιά στο λαβύρινθο της ηδονής, με τα μπούτια και το συγκλονιστικό χάϊδεμα - ‘παίξιμο’ της πούτσας.

Τώρα τι ήταν αυτό. Αντέχεται περισσότερη καύλα; Αντέχεται, όσο υπάρχει μια πολύπειρη Ιέρεια και ένας ακούραστος παιδικός, εφηβικός πούτσος. Και έχεις την τύχη να σου συμβεί το απαγορευμένο, αμαρτωλό, κρυφό, απόλυτο σεξ. Με μερικές έμπειρες κινήσεις των λαγόνων της, ανάμεσα σε πνιχτούς αναστεναγμούς της, με έφτασε, πολύ γρήγορα, στο απόλυτο χύσιμο. Τα λιγοστά παιδικά χύσια, που λέρωναν τις άλλες φορές τα σεντόνια, χάθηκαν μέσα στο κορμί της γιαγιάς. Και αυτά τα χυσίδια με τον καιρό γίνονταν όλο και περισσότερα. Και άδειαζαν όλα μέσα στο απαλό, ζεστό, τριχωτό μουνί της…

Δεν το είδα ποτέ στο φως. Το ‘έβλεπε’ όμως ο πούτσος μου, με τόση καύλα, που αισθανόταν κάθε χιλιοστό του. Ο τρελαμένος πούτσος μου που μεγάλωσε, κυριολεκτικά, χρόνο - το χρόνο, μέσα σ’ αυτά τα θεϊκά χέρια, μέσα σ’ αυτό το ζεστό, ώριμο μουνί, ‘ποτίζοντας’ αυτό το καυτό κορμί.

Όλο αυτόν τον καιρό (δυο - τρία χρόνια) που κράτησε η μύηση, η μοναδική αυτή Ιέρεια του έρωτα, δώριζε με πολλή γενναιοδωρία τους χυμούς του ηφαιστειώδους κορμιού της. Δεν ξέρω αν αυνανιζόταν μετά το ‘γαμήσι’ μας… Δεν την κατάλαβα. Ήταν όμως φανερό ότι αυτά τα χρόνια έδινε. Ίσως όμως και να ‘έχτιζε’, με περισσή υπομονή, τον μελλοντικό, ιδανικό, προσωπικό εραστή της. Έδωσε πολλά, αλλά όταν άρχισα να την γαμάω κανονικά στο μουνί, άρχισε να ‘αμείβεται’ για τους ‘κόπους’ της. Ήρθε ο καιρός να ‘αποδώσει’ η επένδυσή της.

Στα πρώτα χυσίματα, γενναιόδωρη, περίμενε να φθάσω στον ερωτικό παροξυσμό και η ίδια αρκούνταν στους πνιχτούς αναστεναγμούς της. Μια μέρα, όμως, καθώς είχα τον πούτσο μου καρφωμένο βαθιά στο μουνί της, διέκοψε το χαϊδολόγημα των αρχιδιών μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα αισθάνθηκα τα μουνόχειλα, που έσφιγγαν τον πούτσο μου, να ‘τραβιούνται’ να πάλλονται γύρω από την ψωλή μου. Η Ιέρεια χάιδευε για πρώτη φορά το μουνί της και τα τροφαντά μουνόχειλα πότε αναδεύονταν ηδονικά και πότε ‘ταρακουνιούνταν’, γύρω από τον πούτσο μου. Οι καινούργιες ‘δονήσεις’, μου έφεραν γρήγορα ένα καυτό, ‘χοντρό’ χύσιμο.

Στα επόμενα γαμήσια η δασκάλα άρχισε να παίρνει τους καρπούς από το ‘μαθητή’ της. Μετά το κάρφωμα του πούτσου μου, οργίαζε η εναλλαγή χαδιών ανάμεσα σε αρχίδια και μουνί. Τα πνιχτά βογκητά έγιναν μουγκρητά και έδειχναν ότι η Ιέρεια πληρωνόταν, πλέον, καλά για τους κόπους της. Το γαμήσι πήρε άλλη μορφή και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Με ένα χαρακτηριστικό - ακούμπημα του χεριού της (όπως ήταν γυρισμένη) πίσω στην πλάτη μου, μόλις αισθάνονταν ότι πλησίαζε η έκρηξη, ήταν σαν να μου έλεγε: ηρέμησε, όχι ακόμα. Και μ’ αυτή την ‘τεχνική’, σε ένα από τα επόμενα γαμήσια αισθάνθηκα ότι έφθασε σε ένα πρωτόγνωρο, σύγκορμο ταρακούνημα. Ήταν ο πρώτος οργασμός της από τον πούτσο μου.

Από ‘κει και πέρα η ερωτική μας σχέση δεν ήταν πια σχέση Ιέρειας γιαγιάς και μαθητή εγγονού. Έγινε καθαρά σχέση γυναίκας - άνδρα. Γυναίκας - ηφαίστειου και νέου, ακούραστου γαμιά. Δεν μπορούσε, φυσικά να παρακολουθήσει την συνεχή, ατέλειωτη καύλα μου, αλλά τις περισσότερες βραδιές απαιτούσε και έπαιρνε την ‘πληρωμή’ της. Αυτές τις βραδιές όλες οι κινήσεις της (το χάϊδεμα του πούτσου μου, η ανάδευση των λαγόνων της, οι αναστεναγμοί της), ήταν αλλιώτικες. Πιο λάγνες, πιο πρόστυχες, πιο κολασμένες.

Η δασκάλα έπαιρνε πίσω όσα με υπομονή έμαθε στο μαθητή της. Άξιοι οι κόποι της. Καθώς, μάλιστα, πολύ γρήγορα η φύση μετέτρεψε την παιδική μου πούτσα σε μια ανδρική ψωλάρα, θυμάμαι πόσο πρόστυχα το χαιρόταν. Πως τον ζύγιζε στο χέρι της και την πορνοχαρά της από το πρόωρο μεγάλωμα. Υπόσχεση για πολύ και καυτό γαμήσι. Και κάθε μόριο του μουνιού της απολάμβανε το πλούσιο, πλέον, ‘γέμισμα’ και το σκάψιμο σε νέα μεγαλύτερα βάθη. Και στράγγιζε, σαν αχόρταγη πουτάνα, κάθε σταγόνα σπέρματος μέσα στο αφράτο, τριχωτό μουνί της. Οφειλόταν, άραγε, αυτή η πρόωρη υπερμεγέθυνση στο DNA ή στην ατέλειωτη καύλα και στα συνεχή χυσίματα στο κορμί της…;

Πριν αρχίσουμε να γαμιόμαστε κανονικά δεν ήταν καθόλου λίγη η καύλα που έπαιρνε από την κρυφή, παθιασμένη σχέση μας, που είχε σαν κεντρικό σημείο τα φοβερά βυζιά της. Και ήταν πολύ ευαίσθητη στο χούφτωμά τους. Την διαπερνούσε σύγκορμος ηλεκτρισμός, αναστέναζε ηδονικά, μόλις ακουμπούσα τις ρώγες της ή, πολύ περισσότερο, όταν βύζαινα με λυσσαλέα καύλα τα θεϊκά μαστάρια της.

Από τότε, όμως, που οδήγησε την πούτσα μου και πέρασε την αφράτη πύλη της, φορά τη φορά, έφθασε να ‘παραμιλά’ από καύλα. Πλέον, απολάμβανε ολοκληρωμένα τη σχέση με έναν άνδρα.

Περιμέναμε κάθε βράδυ να νυχτώσει και να κλείσει η πόρτα του δωματίου πίσω μας. Τρελός από καύλα, ήταν αδύνατον να αρκεστώ στο ένα γαμήσι την εβδομάδα που ήταν το πρόγραμμα - η γιαγιά με διάφορα προσχήματα κατάφερνε, πολλές βδομάδες, να τα κάνει δύο. Το κρεμασμένο σαμάρι στον τοίχο, ο όγκος των βυζιών της, οι αναστεναγμοί της με καλούσαν, με τραβούσαν σαν μαγνήτης. Τα κρεβάτια μας ήταν απέναντι και ξάπλωνε γερμένη προς εμένα ‘φροντίζοντας’ τη νυχτικιά, ώστε να αφήνει όσο το δυνατόν πιο ακάλυπτα τα θεϊκά μαστάρια της - μια καλοκαιρινή νύχτα τα έβγαλε εντελώς έξω από την νυχτικά και τα ‘κρέμασε’ απέναντί μου. Τι ταλάντευση. Τι φόβος. Εντάξει τις βραδιές που ήταν προγραμματισμένο και φυσιολογικό να κοιμάμαι μαζί της. Τις άλλες όμως; Αν μας έπιανε κάποιος;

Από τη μια μεριά σε απόσταση αναπνοής η πιο καυτή αμαρτία και από την άλλη ο μεγάλος φόβος της τυχόν αποκάλυψης και οι φοβερές της συνέπειες. Όμως, κάθε βράδυ σχεδόν, υπερνικούσε ο καυτός πόθος. Σηκωνόμουν υπνωτισμένος από καύλα, πλησίαζα προσεκτικά, βουβά, πνιχτά το κρεβάτι της. Γονάτιζα και τρέμοντας από καύλα χούφτωνα τα βυζιά της, που αμέσως, με μια πουτανιάρικη κίνηση, φρόντιζε να τα ‘ελευθερώσει’ μπροστά μου και να ‘πνίξει’ μ’ αυτά το πρόσωπό μου. Έπεφτα πάνω τους σαν τρελός, έπαιρνα στο στόμα μου τις ρωγάρες της και ‘βύζαινα’. Ρίγιαζε από καύλα.

Τα χέρια μου ‘ζύμωναν’ παθιασμένα τα υπερφυσικά, τροφαντά μαστάρια της. Χανόμουν μέσα στο βουνό των βυζιών της που η ίδια τα κατηύθυνε πρόστυχα στο στόμα μου, μπουκώνοντας την αναπνοή μου.. Ώσπου, αλλόκοτα καυλωμένη, άπλωνε το θειικό χέρι της και μου ‘άρπαζε’ τον τρελαμένο πούτσο. Και εκεί, μέσα στο φόβο μην έλθει κανείς, μην ξυπνήσει ο μικρός, ανάμεσα στις καυτές αναπνοές και την αγωνία, το φοβερό χέρι της πολύπειρο, ενθαρρυντικό στην αρχή. Με παύσεις για να παραταθεί η απόλαυση στη συνέχεια. Και στο τέλος, όταν πλησίαζε το συγκλονιστικό χύσιμο, πρόστυχο - απαιτητικό για να ‘αρμέξει’ μέχρι την τελευταία σταγόνα τα εφηβικά αρχίδια μου.

Απαγορευμένο, αμαρτωλό, κρυφό, απόλυτο σεξ. Για το οποίο δεν μιλήσαμε ποτέ μεταξύ μας. Μόνο όταν βρισκόμαστε μόνοι, μου έριχνε το βαθύ, ερωτικό βλέμμα της την ώρα που σηκώνονταν τα μάτια μου από τα θεϊκά βυζιά της. Βυζιά, που καθώς μεγάλωνα, καταλάβαινα, από το πως τα κοίταζαν κρυφά, ότι τα ποθούσαν όλοι οι άνδρες της γειτονιάς μας. Αυτά όμως η γιαγιά τα ‘κράτησε’ για μένα. Ήταν οι συνθήκες του χωριού που έκαναν αδύνατη άλλη διέξοδο; Ήταν η ‘ασφάλεια’ μιας σχέσης μαζί μου; Το έφεραν προοδευτικά οι συνθήκες; Ήμουν πάντως ο τυχερός εγγονός στον οποίο διάλεξε να χαρίσει το, ανέγγιχτο από το θάνατο του παππού, θεϊκό κορμί της και γεύτηκα, στον υπέρτατο βαθμό, τους χυμούς αυτής της καυτής σάρκας.

Αναλογίζομαι… Μπορεί μια μεγάλη γυναίκα, όσο και αν κρατιέται, να προκαλέσει τέτοια υπέρτατη ηδονή; Καταλήγω πως μόνο αν έχει τα μεγάλα, γεμάτα βυζιά της γιαγιάς μου. Πιστεύω πως είναι το μέρος του γυναικείου κορμιού που μπορεί να μαγνητίζει με τον όγκο του τα ανδρικά βλέμματα, έστω και αν τα χρόνια περνούν. Και το χούφτωμα τους να γεμίζει με αδρεναλίνη τα ανδρικό αίμα και με πολύ σπέρμα τα καυλωμένα αρχίδια.

Την ημέρα η γιαγιά ήταν η αξιοσέβαστη αρχοντοκυρία, που το βράδυ, όταν έκλεινε η πόρτα του δωματίου πίσω μας, μετατρέπονταν στη φλογισμένη γυναικάρα. Είχαμε 44 χρόνια διαφορά. Η περίοδος του συνεχούς, κανονικού έρωτα ήταν τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τα 56 χρόνια της γιαγιάς μέχρι τα 60.

Απ’ αυτή τη γιαγιά θα μου έμεινε και η μανία για τα βυζιά (vyziamania). Όχι όμως γενικά για τα βυζιά. Ούτε για απλώς μεγάλα. Μπορεί μεγάλα βυζιά σε λάθος κορμί (πάχος, κυτταρίτιδα, πλαδαρότητες) αντί έλξης να φέρουν αποστροφή (σε μένα τουλάχιστον συμβαίνει). Βυζιά σαν της γιαγιάς: Ελάχιστες φορές τα είδα μέρα. Δεν χρειαζόταν. Με το ‘ζύμωμα’ ένας εκπαιδευμένος εραστής καταλαβαίνει. Είναι βαριά, γεμάτα, κρουστά; Της γιαγιάς ήταν. Γεμάτα, ζουμερά, πολλή αλλά σφιχτή σάρκα. Υπερφυσικά μεγάλα, με τροφαντές ρωγάρες, κρέμονταν από το ασήκωτο βάρος τους αλλά κρέμονταν γεμάτα βαριά όχι άδεια, πλαδαρά, ξέχειλες σακούλες.

Και έχει φυσικά πολύ μεγάλη σημασία σε τι κορμί είναι ‘αναρτημένα’ τα ‘βουνά’. Και στη γιαγιά ήταν αναρτημένα πάνω σε ένα χυμώδες νταρντανοκορμί, με δυνατή ίσια μέση, δυνατά πόδια και αφράτο αλλά όχι πλαδαρό δέρμα.

(Copyright protected OW ref: 10718)