Θεία αποφασισμένη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η θεία κάνει ξαφνική επίσκεψη στο μαγαζί του ανιψιού της την ώρα που έκλεινε. Κλείνει το μαγαζί κι έμειναν να κουβεντιάζουν. Κάποια στιγμή η θεία πήγε την κουβέντα στο σεξουαλικό κι εκεί άρχισε ο ανιψιός να νιώθει άβολα. Ώσπου ξαφνικά η θεία του κάνει το πρώτο πέσιμο…

Η ιστορία:

Είναι βραδάκι της περασμένης Παρασκευής, ώρα 8:30. Είμαι στο μαγαζί και μπαίνει η θεία μου, Τόνια το όνομα της, αδελφή του πατέρα μου. Γυναικάρα, 38 ετών, μελαχρινή με καλές αναλογίες, στήθος όχι μεγάλο αλλά ικανοποιητικό, κωλάρα που θα ζήλευαν πολλές και ύψος 1.70. Παρουσιαστικό καλό, δεδομένου της δουλειάς της, διευθύντρια σε εταιρία τεχνικών έργων. Είχε κατέβει επαρχία για το Σαββατοκύριακο, ήρθε να με δει και να ψωνίσει.

Ήμουν στο κλείσιμο και η αλήθεια είναι ότι χάρηκα που την είδα και την θαύμασα κιόλας, λόγω ότι φορούσε ένα φόρεμα κόκκινο που τόνιζε το στήθος της και τον κώλο της. Πιάσαμε κουβέντα και ταυτόχρονα έκλεινα τις δουλειές μου. Έκλεισα φώτα και πήγαμε και κάτσαμε λίγο στο γραφειάκι που έχω. Μου ανοίγει κουβέντα ότι δουλεύω πολύ και πότε θα κοιτάξω την προσωπική μου ζωή και έφτασα 25 και διάφορα τέτοια. Βέβαια, έπιανα στον αέρα μια έλξη ανεξήγητη, γιατί μπορεί πολλές φορές να την έχω θαυμάσει αλλά ποτέ ο νους μου στο πονηρό. Μου λέει:

-    «Πως την λένε την ανιψιά;»

-    «Ποια ανιψιά;», της λέω. «Δεν υπάρχει ανιψιά».

-    «Γιατί αγάπη μου; Τόσο ηραίο παιδί, με την δουλειά σου και τα πάντα σου…»

-    «Δεν έχω ασχοληθεί όσο θέλω ρε θεία, αλλά έχω τις περιπέτειες μου. Είμαι μια χαρά αλλά δουλεύω πολύ γιατί δεν γίνεται αλλιώς…»

-    «Περιπέτειες; Τι περιπέτειες;»

-    «Της μιας βραδιάς, άντε δυο βραδιές…»

-    «Α! Κάνεις και τέτοια στα κορίτσια; Αχ! Αχ!»

Νιώθω να είναι παράξενη… με κοιτάει με βλέμμα περίεργο και της λέω:

-    «Εσύ πως τα πας με τον θείο;»

-    «Ήρεμα αγόρι μου, τίποτα ιδιαίτερο. Δεν βρισκόμαστε πολύ και απέχουμε κιόλας και γάμησε τα. Θα ψάξω κι εγώ μάλλον περιπέτειες…», μου λέει και μου κλείνει το μάτι.

-    «Τι εννοείς ρε Τόνια ; Αυτό που φαντάζομαι…;»

-    «Ναι αγάπη μου. Γιατί, μου λείπει κάτι;»

-    «Ίσα - ίσα δεν σου λείπει τίποτα. Είσαι γυναικάρα και ρίχνεις 25άρες. Τέτοιο κορμί δεν βρίσκεις εύκολα…»

-    «Αγάπη μου εσύ! Δηλαδή, σου αρέσω σαν γυναίκα;»

-    «Πολύ μου αρέσεις ρε Τόνια αλλά είσαι θεια μου. Αν δεν ήσουν...»

-    «Τι, τι; Αν δεν ήμουν, τι;»

-    «Είσαι θεία μου, τι να λέμε τώρα…;»

Με μια κίνηση σηκώνεται από την καρέκλα και έρχεται και με φιλάει. Ξαφνιάζομαι και μένω κολόνα. Συνεχίζει και συνεχίζει… τραβιέται και με κοιτάζει…

-    «Αυτό θα έκανες αν δεν ήμουν θεία σου;»

Σκέφτομαι ότι: «Να η ευκαιρία! Γαμήσι χωρίς υποχρέωση και με γυναικάρα!».

-    «Και αυτό θα σου έκανα!», της λέω.

Απλώνω τα χέρια μου και την τραβάω πάνω μου. Κάθεται στα πόδια μου και φιλιόμαστε ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύει το στήθος της. Εγώ καύλωσα και το κατάλαβε και πάνω στο φιλί αναστέναξε. Την αγκαλιάζω, την κολλάω πάνω μου και τρίβω το πούτσο μου. Γονατίζει και ξεκουμπώνει το παντελόνι μου, μου τον παίζει λίγο και μετά μου λέει:

-    «Ωραίο καυλί έχεις! Να στο φάω λίγο;»

-    «Όλο δικό σου γυναικάρα μου!»

Εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο της και απαντάει ενώ με το άλλο της χέρι μου τον παίζει. Είναι ο θείος και του λέει ότι είναι μαζί μου στο μαγαζί και θα έρθουμε σε λίγο. Κλείνει το τηλέφωνο και ξαναμπουκώνει το στόμα της και μου κάνει μια πίπα όνειρο! Την σηκώνω και την γδύνω αργά… Την θαυμάζω.. κωλάρα με ένα στρινγκ γκρι, με μαύρες γραμμές, μέσα στην καύλα, σουτιέν μαύρο που τόνιζε το στήθος της, δαντελένιο που με τρελαίνει.

Την γδύνω και μένει με τα εσώρουχα και τις γόβες της. Την καθίζω στην καρέκλα και παραμερίζω λίγο το στρινγκάκι της και αρχίζω να γλείφω τη μουνάρα της. Φουσκωμένα χείλια, ξυρισμένο και γεμάτο υγρά. Μοσχοβόλαγε η καριόλα. Της κάνω ένα γλειφομούνι για πέντε λεπτά. Εκείνη αναστέναζε έντονα και έτριβε τις ρώγες της. Σηκώνομαι, την κοιτάω και της λέω:

-    «Είσαι θεά! Το μουνί σου είναι μέλι!»

«Σκίσε με αγάπη μου. Θέλω το καυλάκι σου να με σκίσει!»

Όπως είναι, χώνομαι μέσα της και με πλημυρίζει με τα υγρά της. Η καύλα μου δεν πάει άλλο… Την γαμάω αργά και βασανιστικά κι εκείνη μου λέει:

-    «Μην με παιδεύεις αγάπη μου… Σκίσε με να χύσω!»

Όπως είναι ακόμα με τα εσώρουχα, της κατεβάζω απλά το σουτιέν, παραμερίζω το στρινγκάκι της και την ανασηκώνω. Κάθομαι εγώ και εκείνη κάθεται πάνω στο καυλί μου και χοροπηδάει σαν πουτάνα και φωνάζει:

-    «Παιδαρά μου! Τι γαμήσι είναι αυτό!»

Εγώ, στην εικόνα ότι την σκίζω με τα εσώρουχα της και τις γόβες και θαυμάζω την κωλάρα της, χάνομαι στην ηδονή μου… Δεν κράτησε πολύ.. ήμουν έτοιμος να χύσω και της το λέω. Σταματάει, σκύβει και μου τον παίρνει μέσα στο στόμα της και τον παίζει μέχρι που έχυσα μέσα στο στόμα της.

Ντυθήκαμε και φύγαμε. Στο δρόμο προς το σπίτι μου λέει:

«Το βράδυ κατά τις μία θα σου στείλω μήνυμα να μου ανοίξεις. Δεν μου αρκεί μια φορά, θέλω πολύ γαμήσι!»

Μου ρίχνει ένα φιλί και της λέω:

-    «Πραγματικά, καλύτερο μουνί δεν έχω γαμήσει!»

Η ώρα πήγε μία. Κυρία στο ραντεβού της. Της ανοίγω και το τι έγινε εκείνη τη νύχτα είναι μια ιστορία μόνη της.

Αφιερωμένο, Τόνια καύλα μου!

(Copyright protected OW ref: 10571)