Το πουτανάκι η ξαδέλφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Ανδρέας μένει στην πανέμορφη Κύπρο και έχει βάλει από μικρός στο μάτι μια ξαδέλφη του. Μια μέρα την καταφέρνει να έρθει μαζί του για μπάνιο σε κάποια παραλία. Αλλά το βράδυ. Εκεί σκαρφίζεται ένα κόλπο για να καταφέρει να την γαμήσει. Πώς θα αντιδράσει η ξαδέλφη…;

Η ιστορία:

Σας χαιρετώ από την όμορφη Κύπρο. Με λένε Ανδρέα και η ιστορία είναι 100% αληθινή.

Έχω μια ξαδέλφη, ας την πούμε Έλενα για κατανοητούς λόγους. Επειδή κατοικώ σε χωριό και τα νέα μαθαίνονται εύκολα, είχα ακούσει αμέτρητες φορές ότι γαμιέται. Ένας λόγος που χώρισε και έμεινε μόνη με τα παιδιά της, ήταν αυτός.

Ήταν καλοκαίρι του 2007 και μιλούσαμε από μηνύματα στο κινητό και την ρωτούσα πότε θα πηγαίναμε οι δυο μας στη θάλασσα νύχτα. Στην Κύπρο συνηθίζουμε τα καλοκαίρια να κάνουμε τα λεγόμενα beach party. Κανονίσαμε να πάμε την ερχόμενη Παρασκευή. Ο λόγος που ήθελα εγώ να πάμε, ήταν για να την γαμήσω. Είμαι τρελαμένος με τέτοιου είδους ανωμαλίες.

Κανόνισα, μάζεψα ξύλα για ατμόσφαιρα, αγόρασα ένα μπουκάλι βότκα, χυμό πορτοκάλι για ανάμειξη και φαγητό. Πήρα και μερικές μπίρες και ξεκινήσαμε.

Όταν φτάσαμε εγώ έψαχνα για ένα απόμερος μέρος για να μην μας δει κανείς, μιας και στην Κύπρο, όπου πας κάποιον που ξέρεις θα δεις. Βρήκαμε λοιπόν το απόμερο μέρος και ανάψαμε την φωτιά, βάλαμε ποτό και ξεκινήσαμε να τρώμε. Μιλούσαμε για διάφορα, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν να την γαμήσω. Ότι και να λέγαμε έβρισκα τρόπο να το γυρίζω σε σεξουαλικό περιεχόμενο.

Είπαμε να παίξουμε κανένα παιχνίδι και αποφασίσαμε να παίξουμε με την μπουκάλα, θάρρος ή αλήθεια. Κάθε φορά που η ξαδέλφη έκανε κουμάντο, εγώ διάλεγα θάρρος, ούτως ώστε να με έβαζε να έκανα κάτι τολμηρό. Δεν το έκανε όμως και η Έλενα διάλεγε πάντα αλήθεια. (γυρνάς την μπουκάλα και διατάζει αυτός που είναι το στόμιο προς το μέρος του και ο άλλος παίχτης διαλέγει, θάρρος ή αλήθεια). Η Έλενα διάλεγε πάντα αλήθεια μέχρι που της έκανα παράπονο ότι δεν είναι δίκαιο.

Ξεκίνησε κι αυτή δειλά - δειλά να διαλέγει θάρρος. Την έβαζα να παίρνει πόζες, να τουρλώνει το κωλαράκι της και άλλα τέτοια. Σε κάποια φάση την έβαλα να μπει στη θάλασσα μέχρι το νερό να φτάνει κάτω από τα στήθη της και να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό. Ξεκίνησε να καταλαβαίνει τι σκοπούς είχα και δεν της πολυάρεσε. Τελικά την κατάφερα να πάει.

Καθώς έμπαινε στο νερό την ρώτησα αν θέλει να της βάλω ακόμα ένα ποτό και απάντησε θετικά. Έτσι κι εγώ γέμισα τα 3/4 του ποτηριού βότκα και το άλλο χυμό. Έφτασε στο σημείο που έπρεπε να πάει, μου έδειξε τα βυζάκια της και βγήκε έξω. Βγαίνοντας, σταματήσαμε για λίγο το παιχνίδι για να φτιάξω την φωτιά.

Ξέχασα να αναφέρω, πως πήγαμε πίσω από την περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, για να καταλάβουν οι Κύπριοι αναγνώστες.

Όταν έφτιαξα τη φωτιά, η Έλενα είχε σχεδόν πιει όλο το ποτό και την κατάλαβα ότι ήταν ήδη ζαλισμένη. Ξαναξεκινήσαμε το παιχνιδάκι μας, με την Έλενα να είναι πιο τολμηρή σε όλα, και όταν μου έλεγε εμένα τι να κάνω και όταν έκανε αυτή ότι της έλεγα.

Σε μια φάση, ενώ ήμουν καυλωμένος αρκετή ώρα της είπα να μου δώσει ένα γλωσσόφιλο. Ήρθε και μου το έδωσε και φιλιόμασταν για πέντε λεπτά. Μετά από αυτό, κάθε φορά, όποιος και να έλεγε του άλλου τι να κάνει, ήταν τελειωμένη υπόθεση. Με έβαζε να βγάζω έξω τον πούτσο μου, να τον παίζω, να της τον τρίβω στα βυζάκια της… Εγώ την έβαζα να χαϊδεύει το μουνάκι της πάνω από τον πούτσο μου, να στήνεται στα τέσσερα και να βάζει δάχτυλο, να χαϊδεύει την κωλότρυπα της…

Σε κάποια στιγμή σηκώθηκα και της είπα να έρθει γονατιστή να μου πάρει πίπα. Σαν καλό σκυλάκι και καυλωμένη πουτανίτσα που είναι, ήρθε και μου έκανε την ωραιότερη πίπα της ζωής μου και αυτό γιατί ήταν πρώτη μου ξαδέλφη. Με έβαλε αυτή να της γλείψω το μουνάκι και τον κώλο. Εγώ έβαζα και τα δάχτυλα μου και στις δυο της τρυπούλες.

Μετά από όλα αυτά, πήγαμε πίσω από κάτι ακακίες, που είναι σχεδόν κολλητά στο συρματόπλεγμα του διαδρόμου του αεροδρομίου. Πλέον δεν χρειαζόμασταν ούτε ποτά, ούτε μπουκάλα. Την έστησα στα τέσσερα και ξεκίνησα να της γαμάω το μουνί. Η καύλα που ένιωθα εκείνη την στιγμή δεν περιγράφεται.

Μετά την ξάπλωσα και της είπα ότι ήθελα να την γαμάω και να την βλέπω. Ξεκίνησα και μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει ξανά τόση καύλα που είχα εκείνη την στιγμή. Γαμιόμασταν για  δύο ώρες ασταμάτητα. Την έχυσα και στη μουνάρα της μιας και μου είπε ότι είχε βάλει δαχτυλίδι. Μετά από ένα διάλειμμα για τσιγάρο, ήθελα να της τον βάλω από πίσω και μου είπε όχι. Επέμενε και δεν με άφησε.

Ξεκινήσαμε να μιλάμε και μου είπε κι αυτή ότι της άρεσε που τελικά κι αυτή ήθελε και μου είπε ότι δεν χρειαζόταν να έστηνα αυτό το σκηνικό γιατί από τα δεκατέσσερα της χρόνια ήθελε να γαμηθεί μαζί μου. Τα σπίτια που μεγαλώσαμε, χωρίζονται απλά από ένα άλλο σπίτι και όταν της το έλεγα ευθέως δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με αυτό κατάλαβα ότι δεν θα ήταν η μία και μοναδική φορά που θα γινόταν αυτό και θα ακολουθούσαν κι άλλες. Και όντως ακολούθησαν. Θα σας τις διηγηθώ άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 10010)