Η τσόντα και η ξαδερφούλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας περνάει τα καλοκαίρια στο χωριό του με την αδερφή και τις ξαδέρφες του. Ένα βράδυ που όλοι έχουν πάει βόλτα, μένει μόνος στο σπίτι με την ξαδέρφη του και βλέπουν τηλεόραση. Κάνοντας ζάπινγκ, πέφτουν πάνω σε μια τσόντα κι εκεί άρχισαν να καυλώνουν και οι δύο. Η συνέχεια είναι απίστευτα καυλιάρικη για τα δύο ξαδέρφια που θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις ορμές τους και με κάτι που… λείπει και τους εμποδίζει να ολοκληρώσουν, κρύβοντας κινδύνους. Όμως ο ξάδερφος έχει μια ιδέα…

Η ιστορία:

Λοιπόν θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη πριν από πέντε χρόνια. Ήταν καλοκαίρι και είχα πάει πάνω στο χωριό μου όπως κάθε χρόνο. Οι γονείς μου δεν έμεναν μαζί μας γιατί δούλευαν στην Αθήνα και έτσι ερχόντουσαν κάθε Σαββατοκύριακο πάνω στο χωριό.

Έτσι έμενα εγώ η αδερφή μου και δύο ξαδέρφες μου. Η μία, η οποία ήταν είκοσι χρονών, έμενε σε δικό της σπίτι, λίγο πιο πέρα από το δικό μας κι εγώ έμενα με την αδερφή μου και με την άλλη μου την ξαδέρφη.

Ένα βράδυ, κατά τις εννέα η ώρα, η αδερφή μου και η ξαδέρφη μου (η μεγάλη) μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα πάνε βόλτα με κάτι φίλους σε ένα άλλο χωριό και ότι θα γυρίσουν το πρωί. Έτσι εγώ έμεινα μόνος μου με την ξαδέρφη μου. Καθίσαμε μαζί στο κρεβάτι και βλέπαμε τηλεόραση. Όπως άλλαζα κανάλια πετυχαίνω μια τσόντα. Αμέσως άλλαξα κανάλι γιατί νόμιζα ότι θα ντρεπόταν η ξαδέρφη. Με το που το αλλάζω όμως ακούω την ξαδέρφη μου να λέει:

-    «Γιατί το γύρισες; Βάλτο πάλι να δούμε..»

Εγώ δεν έχασα ούτε δευτερόλεπτο και ξαναγύρισα αμέσως κανάλι. Καθώς βλέπαμε την τσόντα διαπίστωσα ότι η ξαδέρφη μου έριχνε κλεφτές ματιές στην πούτσα μου για να δει αν μου είχε σηκωθεί. Μετά από ώρα, αφού τελείωσε και η τσόντα, μου είπε ότι φοβόταν να κοιμηθεί μόνη και ότι άμα δεν έχω πρόβλημα να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με μένα. Εγώ της είπα ότι δεν είχα πρόβλημα.

Πήγαμε μέσα στο δωμάτιο, εγώ έβγαλα τα ρούχα μου και είχα μείνει με το μποξεράκι. Η ξαδέρφη μου είχε πάει στο μπάνιο για να κάνει ένα ντους πριν κοιμηθεί. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και έτσι πήγα και την πήρα μάτι από την κλειδαρότρυπα. Είχε πολύ μεγάλα βυζιά και έναν ωραίο πεταχτό κωλαράκο, το μουνάκι της το είχε ξυρισμένο. Είχα καυλώσει τόσο που πίστευα ότι άμα τον ακουμπούσα λίγο θα έχυνα.

Καθώς την κοίταζα να κάνει μπάνιο ξαφνικά βάζει το χέρι της στο μουνάκι της και άρχισε να το παίζει ξαφνικά όμως σταμάτησε και κοίταξε προς την κλειδαρότρυπα. Εγώ τα έχασα. «Αμάν!», λέω. «Με πήρε χαμπάρι!», και σε κλάσματα δευτερολέπτου πήγα στο δωμάτιο και σκεπάστηκα κι έκανα ότι κοιμόμουν. Άκουσα την πόρτα από το μπάνιο να κλείνει και μετά είδα την ξαδέρφη μου με το σουτιέν και με ένα στρινγκάκι από κάτω.

Αφού ξάπλωσε, πήρα ένα μαξιλάρι και το έβαλα ανάμεσα στα πόδια μου. Όπως σήκωσα το πόδι, φάνηκαν τα αρχίδια και ένιωσα το βλέμμα της ξαδέρφης καρφωμένο πάνω τους. Μετά από λίγο η ξαδέρφη μου με ρώτησε πόσο έχω την πούτσα μου. Εγώ τα έχασα αλλά δεν έμεινα εκεί, της απάντησα αμέσως…

-    «18 εκατοστά και πολύ χοντρό. Γιατί, ενδιαφέρεσαι;», της λέω.

-    «Άμα είναι έτσι όπως τα λες, γιατί όχι;», μου απαντάει.

Τα έχασα πάλι. Εγώ το είχα πει για πλάκα αλλά αυτή το πήρε στα σοβαρά. Μετά από λίγο σκέφτηκα: «Τι έχω να χάσω; Καλά θα περάσω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!». Έτσι της είπα:

-    «Θέλεις να σου τον δείξω;»

-    «Βέβαια! Να δω αν λες και αλήθεια…», μου λέει.

Έτσι τον βγάζω έξω και της τον έδειξα. Όπως τον κοίταζε ξαφνικά βγάζει το σουτιέν της κι ο πούτσος μου θα έσπαγε από καύλα.

-    «Μπορώ να τον ακουμπήσω;», μου λέει.

Χωρίς καμία σκέψη της είπα:

-    «Βέβαια!»

Άρχισε να μου τον παίζει αργά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα. Στο τέλος, χωρίς να με ρωτήσει, τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε να μου κάνει πίπα. Δεν άργησα να χύσω. Όλα μου τα χύσια τα έβαλε στο στόμα της χωρίς να αφήσει κανένα να πέσει κάτω και τα κατάπιε. Αμέσως μετά μου λέει:

-    «Θες να με γαμήσεις;»

-    «Πώς; Δεν έχουμε καπότες…», της λέω.

Ξαφνικά το πρόσωπο της σκοτείνιασε. Καθόμασταν και οι δύο, αυτή με το στρινγκάκι κι εγώ ολόγυμνος και δεν κάναμε τίποτα. Ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα! Της λέω:

-    «Γύρνα στα τέσσερα!»

Αυτή χωρίς να χάσει χρόνο γύρισε. Εγώ πήγα κοντά της, της κατέβασα σιγά - σιγά το στρινγκάκι και άρχισα να της χαϊδεύω την τρυπούλα με τον πούτσο και με τα χέρια τα βυζάκια.

Μετά από λίγο την έβαλα να γλείψει δύο δάχτυλα μου… πρώτα της έβαλα ένα δάχτυλο και μετά το άλλο και της άνοιγα την τρυπούλα που ήταν γεμάτη υγρά. Της άρεσε γιατί την άκουγα που έβγαζε στεναγμούς ηδονής. Μετά από λίγο, παίρνω τα χέρια της και της είπα να κρατάει τα κωλομάγουλα της ανοιχτά. Της είπα ότι μπορεί να πονέσει στην αρχή αλλά μετά θα της αρέσει.

Στην αρχή της τον έβαλα μέχρι το κεφαλάκι και σιγά - σιγά όλο και πιο μέσα, μέχρι που τον έφτασα μέχρι τα αρχίδια. Είχε χύσει δυο - τρεις φορές και κάθε φορά μου το έλεγε με καύλωνε περισσότερο. Στο τέλος την γύρισα και την έχυσα στα βυζάκια. Αφού έγλειψε την πούτσα μου από όλα τα χύσια που είχαν μείνει, σηκώθηκε, πήρε το σουτιέν και το στρινγκάκι της και πήγε στο δωμάτιο της και κοιμήθηκε. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Φόρεσα το μποξεράκι μου και κοιμήθηκα.

Την άλλη μέρα φεύγαμε. Δεν μιλήσαμε καθόλου ούτε ένα γεια. Από τότε δεν έχει ξανάρθει στο χωριό αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το καλοκαίρι…

(Copyright protected OW ref: 9290)