Η Τζένη είναι μητριά και γκόμενα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο πατέρας του Χρήστου ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί και φέρνει στο σπίτι την μέλλουσα γυναίκα του, την Τζένη. Η Τζένη είναι 15 χρόνια μικρότερη από τον πατέρα του και πολύ ελκυστική γυναίκα. Τον Χρήστο τον προκαλεί συνεχώς με το ντύσιμο και τα κουνήματα της. Μια μέρα που έλειπε ο πατέρας του Χρήστου, υποψιάστηκε τις καύλες η μητριά του και η κατάσταση έγινε ερωτικά ανεξέλεγκτη…!

Η ιστορία:

Ο πατέρας μου, 45 χρονών, με σόκαρε όταν μια μέρα έφερε στο σπίτι μια γυναίκα άγνωστη μου και μου ανακοίνωσε ότι θα έκαναν πολιτικό γάμο.

Η Τζένη, τριάντα χρονών, διαζευγμένη, φάνταζε 25άρα. Έχει ομορφιά, πολύ καλό σώμα κοντά στο 1.68, καστανή. Ζούσε σε άλλη περιοχή αλλά ο πατέρας την γνώριζε γιατί ήταν συνάδελφοι για χρόνια με τον πατέρα της. Η Τζένη είχε έναν άτυχο γάμο αλλά πήρε διαζύγιο.

Η μάνα μου είχε πεθάνει δυο χρόνια πριν. Έτσι, παρά τη διαφορά που είχανε στην ηλικία εμένα δεν μου έπεφτε λόγος να πω τίποτα. Ούτε η παντρεμένη αδελφή μου δεν έφερε καμία αντίρρηση όταν της είπε ότι θα παντρευόταν την Τζένη.

Η αδελφή μου δυο χρόνια μεγαλύτερη μου δεν κατοικούσε κοντά μας μετά τον γάμο της λίγους μήνες νωρίτερα. Ένιωσα άβολα κατοικώντας στο ίδιο σπίτι με την 30χρονη μητριά μου. Ειλικρινά θα ένιωθα πιο άνετα αν ήταν πιο κοντά στην ηλικία του πατέρα.

Περίπτωση να φύγω από το πατρικό στα 21 μου δεν υπήρχε, γιατί ο μισθός μου με λίγη πείρα στην δουλειά που έκανα, δεν μου επέτρεπε να νοικιάσω κάτι να φύγω από το πατρικό. Όμως η Τζένη με διευκόλυνε με τον τρόπο της κάνοντας με να νιώθω πιο άνετα όταν είμαστε μόνοι μαζί στο σπίτι. Τύχαινε να είμαστε αρκετές ώρες μόνοι μια και το επάγγελμα του πατέρα τον κρατούσε μακριά από το σπίτι.

Ήταν πρόσχαρη γυναίκα και εξαιρετική νοικοκυρά. Το σπίτι το είχε πεντακάθαρο και στην κουζίνα μέσα σε λίγες μέρες με έκανε να ξεχάσω τα φαγητά που έφτιαχνε η μάνα. Όμως η παρουσία της στο πατρικό με αναστάτωσε σαν αρσενικό. Ντυνόταν πολύ μοντέρνα και το άνετο ντύσιμο της στο σπίτι άρχισε να με ερεθίζει σεξουαλικά.

Δεν ήμουν άσχετος στο σεξ. Είχα κάνει έρωτα με κοπέλες που είχα φτιάξει σχέση μαζί τους πριν μπει στο σπίτι μας η Τζένη. Όμως η μητριά μου ήταν πιο σέξι από αυτές.

Όταν μπήκε το καλοκαίρι και φορούσε στο σπίτι ρομπίτσες, φανελίτσες, κοντές φουστίτσες χωρίς σουτιέν από κάτω με δυσκολία κρατούσα το βλέμμα μου μακριά από τα στητά βυζιά, τις ρώγες της που τονίζονταν κάτω από τις στενές φανελίτσες, την γυμνή μεσούλα και κάτω τις γάμπες της. Επίσης στενά παντελόνια, σορτάκια που τόνιζαν τον πεταχτό κωλαράκο της.

Καύλωνα κοιτάζοντας την και έκανα τα πάντα να κρύψω την στύση μου για να μην προσέξει ότι με ερέθιζε σεξουαλικά. Νόμιζα ότι δεν είχε καταλάβει πόσο με είχε αναστατώσει σαν αρσενικό η παρουσία της στο σπίτι μας.

Ένα βράδυ που απουσίαζε ο πατέρας φορούσε φούστα, κοντή φανελίτσα που τόνιζαν την θηλυκότητα της και η πούτσα μου κοιτάζοντας την έγινε σίδερο στην καύλα, ενώ καθόμουν στον καναπέ και λαθραία κοίταζα το σεξουλιάρικο κορμί της. Σε μια φάση που πήγε στην κουζίνα έμεινα να κοιτάζω το κορμί της όπως λικνιζόταν ενώ τριγύριζε μέσα στο σπίτι.

Είχα βάλει το ένα πόδι πάνω στο άλλο για να καλύψω την στύση μου. Δυο λεπτά μετά κάθεται κοντά μου στον καναπέ τινάζοντας πίσω τα μακριά μαλλιά της κοιτάζοντας με.

-    «Χρήστο, φαίνεσαι ξαναμμένος…!», μουρμούρισε κοιτάζοντας με. «Εσύ καις αγόρι μου!», συνέχισε αγγίζοντας το μέτωπο μου.

-    «Είναι από την ζέστη…», ψέλλισα.

Τι να έλεγα γαμότο μου; Αφού όταν κάθισε κοντά μου δυσκολευόμουν να κρύψω την στύση μου, ενώ φοβόμουν να σηκωθώ γιατί θα την έβλεπε. Όμως την επόμενη στιγμή ένιωσα την γάμπα της να αγγίζει την δική μου ενώ το χέρι της ήταν επάνω μου αγγίζοντας με. Τι λέω καλέ; Άκου αγγίζοντας! Άρπαζε την στύση μου στο χέρι της αναστενάζοντας.

-    «Χρήστο αγόρι μου, για μένα είναι όλη αυτή η καύλα;», στέναξε γέρνοντας το κορμί της στο δικό μου.

Όλο το είναι μου ριγούσε ενώ η πούτσα μου τιναζόταν σαν αφηνιασμένη μέσα στο σορτάκι μου την ώρα που κρατούσε σφιχτά. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Όμως η Τζένη την επόμενη στιγμή και πάλι με ξάφνιασε. Ανασηκώθηκε και βρέθηκε καβάλα πάνω μου τυλίγοντας τα χέρια της γύρω από το σβέρκο μου.

Η πούτσα μου πιεζόταν στο κορμί της ενώ τα χείλια της κολλούσαν στα δικά μου σ’ ένα παθιασμένο καυτό φιλί. Τα χέρια μου τυλίχτηκαν γύρω της αγκαλιάζοντας την ενώ η γλωσσίτσα της τριβόταν στην δική μου.

-    «Είσαι γλύκας!», βόγκηξε όταν τα χείλη της τραβήχτηκαν από τα δικά μου.

Τράβηξε την φανελίτσα που φορούσα επάνω και μετά τράβηξε επάνω την δική της σπρώχνοντας τα στητά βυζιά της στο πρόσωπο μου. Μ’ ένα βογκητό άρχισα να τα φιλάω, να θηλάζω τις ρώγες της που έγιναν πέτρα σε δευτερόλεπτα ενώ στέναζε έντονα.

Μετά από λίγο ανασηκώθηκε και ενώ κοίταζα με ορθάνοιχτα μάτια, η φουστίτσα και το κιλοτάκι της έπεφταν στο πάτωμα ενώ κοίταζα σαν υπνωτισμένος το ξυρισμένο μουνάκι της. «Θεούλη μου! Τι καύλα ήταν!», σκέφτηκα.

-    «Βγάλτα!», βόγκηξε κοιτάζοντας κάτω και αμέσως ανασηκώθηκα σπρώχνοντας κάτω σορτάκι και σλιπ που φορούσα.

Η πούτσα μου όλο καύλα στάθηκε προσοχή μπροστά της. Με κοίταξε μ’ ένα όλο ικανοποίηση πονηρό χαμόγελο και με έσπρωξε ξανά να καθίσω στον καναπέ. Βρέθηκε επάνω μου καβάλα ξανά αλλά αυτή την φορά τίποτα δεν μας χώριζε. Κρατούσα την πούτσα μου στο χέρι και ένιωσα υγρά μουνόχειλα πριν καθίσει κάτω το μουνάκι της και η πούτσα μου γλίστρησε στο καυτό υγρό πολύ στενό μουνάκι της.

-    «Χρήστοοοοοοοοο! Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ… Είναι γλυκά η πούτσα σου αγόρι μου. Γλύκα είναι! Αααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!», ξεφώνισε όταν την πήρε όλη μέχρι κάτω στ’ αρχίδια.

Τύλιξε τα χέρια της ξανά στο σβέρκο μου και μου έδωσε άλλο ένα σύντομο καυτό φιλί πριν αρχίσει να κινείται πάνω - κάτω, μπρος - πίσω στην πούτσα μου. Το καυτό μουνάκι της με εξίταρε αφάνταστα. Έγειρε το κεφάλι της μουρμουρίζοντας πόσο καυλιάρα πούτσα είχα πόσο γλυκό αγόρι ήμουν ενώ μου δάγκωνε απαλά το αφτί κάνοντας με να ριγώ. Ήταν απίστευτα καυτό θηλυκό και μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτανα σε οργασμό.

-    «Τζένηηηηη! Θα χύσωωωωωωωωωωωωωωωω!!!», ξεφώνισα κοιτάζοντας την με θολό βλέμμα.

-    «Ναι… ναι! Έλα μωρό μου, έλα… Χύσε! Φτάνω κι εγώ… Έλα… Χύσε! Φτάνω κι εγώ μαζί σου! Έλα μωρό μου, έλα… Ααααχχχχχχχχχχχ! Έλα μωρό μου… τώρααααααααααααααααα!!!», ξεφώνισε.

Το μουνάκι της καυτό καυλιάρικο παλλόταν θηλάζοντας την πούτσα μου ενώ τιναζόταν σαν αφηνιασμένη εκτοξεύοντας καυτό σπέρμα στο μουνάκι της. Τριβόταν σαν μανιακή κάτω στην βάση της πούτσας μου κλαψουρίζοντας, βογκώντας και στενάζοντας. Η Τζένη συνέχισε να τρίβεται πάνω μου ακόμα και όταν η πούτσα μου τα είχε χύσει όλα μέσα στο καυτό μουνάκι της. Μετά έγειρε σαν αποχαυνωμένη πάνω μου για λίγο πριν με κοιτάξει στα μάτια.

-    «Είσαι πολύ γλυκό αγόρι. Αυτό θα είναι το μυστικό μας. Κανείς δεν πρέπει να μάθει για μας…», μουρμούρισε πριν με φιλήσει στα χείλια τρυφερά κι απαλά.

Κούνησα σαν ρομπότ το κεφάλι μου καταφατικά. Μετά σηκώθηκε από πάνω μου. Περιττό να πω ότι η πούτσα μου ήταν καλυμμένη όπως και οι τρίχες μου κάτω στην βάση της από τα υγρά της και το σπέρμα μου. Έμεινα να την κοιτάζω σαν υπνωτισμένος όταν πήρε από κάτω τα ρούχα της και λικνίζοντας το κορμί της πήγε στο μπάνιο. Έμεινα εκεί μέχρι που βγήκε και μου έκανε νόημα να πάω να ξεπλυθώ.

Όταν βγήκα από το μπάνιο με περίμενε και αμέσως βρέθηκε κολλημένη πάνω μου τραβώντας με στο δωμάτιο της. Βρεθήκαμε αγκαλιά στο στρώμα με χείλη κολλημένα ενώ χαϊδευόμαστε. Δεν είχα κάνει μέχρι εκείνο το βράδυ το 69 αλλά η Τζένη σαν έμπειρη γυναίκα μου το έμαθε.

Φυσικά εκείνη έφτασε σε οργασμό ενώ της το έγλειφα αλλά εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσω τόσο σύντομα. Έτσι, μετά όταν έχυσε, με τράβηξε σε μια πλευρική πισωκολλητή στάση στο στρώμα και γαμιόμαστε ενώ το ένα χέρι μου χούφτωνε χαϊδεύοντας τα βυζιά της.

Μετά βρέθηκε στα τέσσερα στο στρώμα και μετά ήταν με τα πόδια στους ώμους μου και ξεσκιζόμαστε σαν να μην υπήρχε αύριο… Θαύμασα όλα τα θηλυκά στο πρόσωπο της Τζένης εκείνο το βράδυ. Έφτασε σε άλλους τέσσερις οργασμούς ενώ ξεσκιζόμαστε πριν ξαναχύσω στο μουνάκι της. Αλλά δεν τελειώσαμε εκεί…

Μετά που ξεπλυθήκαμε είμαστε ξανά στο στρώμα κάνοντας το 69 και μετά ξεσκιζόμαστε πάλι για πάρα πολλή ώρα. Την έφερα σε αρκετούς οργασμούς πριν χύσω πάλι στο μουνάκι της. Μετά από άλλο ένα ντουζάκι με έστειλε στο κρεβάτι μου, αν και ειλικρινά θα ήθελα να κοιμηθώ μαζί της. Αυτό δεν μου το επέτρεψε καμία φορά.

Έγινε γκόμενα μου κι εγώ γκόμενος της. Το τι ξέσκισμα κάνουμε όταν είμαστε μόνοι, δεν περιγράφεται. Για να λέμε την αλήθεια μόνο στο έξτρα μπάνιο που έχουμε στο σπίτι δεν έχουμε ξεσκιστεί. Το έχουμε κάνει παντού μέσα στο σπίτι .Ακόμα και πάνω στο τραπέζι της κουζίνας την έχω πάρει έχοντας τα καλλίγραμμα πόδια της στου ώμους μου ενώ ξεσκιζόμαστε.

Όλα αυτά πίσω από την πλάτη του πατέρα που δεν έχει καταλάβει τίποτα. Γαμότο μου, φταίει κι αυτός. Τι μου ήθελε τέτοιο καυτό θηλυκό δεκαπέντε χρόνια πιο μικρό του;

(Copyright protected OW ref: 9063)