Η λυσσασμένη ξαδέρφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Τόσο καιρό διαβάζω κι εγώ της ιστορίες σας, φανταστικές ή μη… με έκαναν να δω το σεξ με άλλο μάτι… Θα σας γράψω λοιπόν κι εγώ για μία από της δυο ξαδέρφες μου που κατάφερα να ρίξω. Εγώ είμαι τριάντα χρονών και το περιστατικό έγινε πριν δύο χρόνια περίπου. Είναι 42 ετών, και για την ακρίβεια είναι ξαδέρφη της μάνας μου. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να κάνω κάτι μαζί της, και γενικά με κανένα μέλος της οικογένειας μου.

Να σας την περιγράψω. Έχει δύο παιδιά, είναι γεματούλα, με σγουρό μαλλί, πλούσιο στήθος και απίστευτο κώλο. Όλα αυτά τα πρόσεξα μετά από έναν γάμο που ήμασταν μαζί, όταν μετά το τέλος την πήγα σπίτι. Είχαμε πιει και οι δύο, αλλά η ξαδέρφη λίγο παραπάνω. Εκεί είναι που άνοιξε το στόμα της και έμαθα πράγματα για τη ζωή της που δεν τα ήξερε ούτε η κολλητή της… Αμφιβάλλω αν ήξερε εκείνη τη στιγμή σε ποιον μιλάει. Ο άντρας της την είχε εντελώς παραμελημένη, όχι μόνο την ίδια αλλά και τα παιδιά. Όλο έλεγε: «Δεν θα μεγαλώσουν τα παιδιά; Θα σε παρατήσω!». Δεν δούλευε καθόλου, γυρνούσε με άλλες και της έτρωγε τα χρήματα που έπαιρνε από την δουλειά της.

Προσπάθησα να την παρηγορήσω, αλλά τι να πω; Είχα πέσει από τα σύννεφα. Όταν φτάσαμε κάτω από το σπίτι, την έβγαλα από το αμάξι και την οδήγησα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή. Πήγε να μου πέσει και όπως την άρπαξα, έπιασα το στήθος της. Ανατρίχιασα για μια στιγμή, αλλά μου άρεσε. Όπως ανεβαίναμε τα σκαλιά, συνέχισα να πιάνω και καύλωσα απίστευτα… με την ξαδέρφη… Δεν το πίστευα. Πριν φτάσουμε στην πόρτα, σταμάτησε και με κοίταξε. Εγώ κώλωσα γιατί είπα από μέσα μου: «Τώρα θα βάλει τις φωνές και θα γίνουμε ρεζίλι!». Δεν το έκανε, παρά μου είπε:

- «Αφού θες να με γαμήσεις, γιατί με έφερες σπίτι;», και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα.

Δεν αντέδρασα γιατί είχα μείνει κολώνα, και αμέσως μου δίνει άλλο ένα και με τραβάει προς τα κάτω.

- «Πάμε!», μου λέει.

Μπαίνουμε στο αμάξι και πάμε σπίτι μου, που ήταν λίγο πιο κάτω. Μόλις μπαίνουμε μέσα με πιάνει και με γδύνει. Δεν κατάλαβα για πότε δεν φορούσα ρούχα. Όρθιοι όπως ήμασταν, άρχισε και ρουφούσε τον πούτσο μου σαν τρελή. Περιττό να σας πω ότι είχε γίνει πύραυλος από την αρχή που τον έπιασε. Πήρα θάρρος και την έγδυσα όπως μπορούσα, γιατί δεν μου τον άφηνε με τίποτα. Είχε λυσσάξει. Την πήρα με πίπα στο κρεβάτι, στην κυριολεξία, γιατί δεν με βάσταγαν τα πόδια μου, με ρουφούσε ολόκληρο. Μόλις φτάσαμε δεν προλάβαμε να πέσουμε κι είχα τελειώσει.

Τον έβγαλε από το στόμα της μόνο και μόνο για να ξαπλώσουμε, και τον αφού με έβαλε από κάτω, τον πήρε πάλι. Ξεκίνησε δεύτερη πίπα… «Είχε τελειώσει η πρώτη; Δεν κατάλαβα…». Δεν άργησε να μου σηκωθεί πάλι, και μόλις το κατάλαβε, ανέβηκε πάνω της. Χτυπιόνταν σαν τρελή. Τα βυζιά της ανεβοκατέβαιναν και χτυπούσαν στο λαιμό της και στην κοιλιά της. Εγώ να προσπαθώ να την πιάσω και να μου τραβάει τα χέρια. Δεν άντεξα και της είπα ότι θα χύσω αν συνεχίσει έτσι. Και τι έκανε η πουτάνα; Χτυπιόταν πιο δυνατά και μου είπε:

- «Χύσε μέσα μου. Θέλω να νιώσω χύσια μες στο μουνί μου. Έχει στερέψει μετά από τόσα χρόνια απραξίας…»

Μία που το είπε και μία που το έκανα. Έχυνα σαν αντλία από την καύλα και τα χύσια μου μπερδεύτηκαν με τα δικά της κι έτρεχαν στην κοιλιά μου. Αμέσως κατέβηκε από τον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα. Αφού τον στράγγιξε, μου έγλειψε και την κοιλιά από τα υπολείμματα. Ξάπλωσε δίπλα μου και αφού άνοιξε τα πόδια, έπαιξε το μουνάκι της με το χέρι της και μου είπε να πάω να της το γλείψω. Το έκανα παραδομένος στης ορέξεις της. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα από την ώρα που μπήκαμε σπίτι.

Ξεκίνησα ένα γλειφομούνι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα, γιατί συνέχεια μου τραβούσε τα μαλλιά και μου πίεζε το κεφάλι στο μουνί της. Αν μπορούσε θα μου το έχωνε και μέσα η λυσσάρα. Περιττό πάλι να σας πω ότι μου σηκώθηκε με τα μουγκρητά και τα ακαταλαβίστικα που πετούσε και είπα να κάνω την κίνηση να μπω μέσα της. Τι το ήθελα και σταμάτησα; Το κατάλαβε ότι θέλω να γαμήσω κι εγώ λίγο και με πέταξε κάτω κι ανέβηκε πάλι πάνω μου και άρχισε. Χτυπιόταν πάλι… τα βυζιά πάνω - κάτω πάλι… Πάω να την πιάσω.. να μου τραβάει τα χέρια πάλι… για μια στιγμή νόμιζα ότι θα μου μείνει. Δεν χρειάζεται να πω ότι μας άκουσε όλη η περιοχή εννοείται.

Δεν ξέρω πόσες φορές είχε χύσει, αλλά εγώ την τρίτη ήθελα τον χρόνο μου. Και έτσι, αφού δεν άντεξε άλλο το πάνω - κάτω, μου τον πήρε στο στόμα και ξεκίνησε άλλη μια πίπα. Τον έπαιρνε μέχρι το λαρύγγι, μου πίεζε τ’ αρχίδια, τα έβαζε στο στόμα της ένα - ένα ή και τα δύο μαζί, τον έβαζε στα βυζιά της και τριβόταν, έκανε πράγματα που με έκαναν να φωνάζω από καύλα.

Μόλις κατάλαβε ότι θα χύσω, τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της και τι έκανε; Χωρίς να τον γλείφει… χωρίς να κουνιέται καθόλου. Έτσι όπως τον είχε όλο μέσα μου χάιδευε τ’ αρχίδια. Εγώ να θέλω να πεθάνω από καύλα. Να προσπαθώ να κουνήσω τον γοφό μου για να γίνει λίγο τριβή. Αλλά τίποτα… εκεί… κολλημένος μέσα στο στόμα της και μ’ αυτό που μου έκανε, έχυσα όσο είχα χύσει πιο πριν και ακόμα περισσότερο. Τα ήπιε όλα. Δεν τον έβγαλε καθόλου παρά μέχρι που σταμάτησα να βαριανασαίνω. Εκεί μου τον έγλειψε για λίγο και τέλος.

Ξαπλώσαμε να ηρεμήσουμε, και μου ζήτησε συγγνώμη που δεν με άφησε να την πηδήξω αλλά όπως είπε, δεν θα τα κατάφερνα. Είχε τόση λύσσα μέσα της, που ήθελε να εκτονωθεί. Και το έκανε. Την είχα καυλώσει από την αρχή που την έπιασα όταν πήγε να μου πέσει και εκεί ξεκίνησε όπως και για μένα, έτσι και γι’ αυτήν η ανατριχίλα. Από τότε βρισκόμαστε πολύ συχνά, αφού λόγω συγγένειας μπορούμε να βρισκόμαστε χωρίς να κινήσουμε υποψίες. Για να καταφέρω να την πηδήξω εγώ έπρεπε να περάσουν δύο ακόμα φορές.

Ελπίζω να μην σας κούρασα, η πρώτη ήταν άλλωστε. Άλλη στιγμή θα σας πω και για την άλλη ξαδέρφη. Αυτή είναι πιο μικρή και είναι πρώτη μου ξαδερφούλα. Ονόματα δεν βάζω, γιατί και αλλαγμένα να είναι, το νησί που μένουμε είναι μικρό…