Ο κερατάς

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους, Λοιπόν μέχρι προχθές δεν ήμουν σίγουρος, όμως τώρα σιγουρεύτηκα ότι η γυναίκα μου είναι πουτάνα και της αρέσει να γαμιέται με άλλους σαν χόμπι.

Λοιπόν προχθές, όπως δούλευα στο γραφείο της εταιρίας μου, συνειδητοποίησα πως είχα ξεχάσει να πάρω κάποια έγγραφα απ’ το σπίτι που τα είχα ξεχάσει και έπρεπε να τα φέρω στην εταιρία ή σήμερα ή αύριο και έτυχε να έχω λίγο ελεύθερο χρόνο σήμερα και ξεκίνησα για το σπίτι.

Μόλις έφτασα, είδα το αυτοκίνητο του κουμπάρου έξω και τότε κατάλαβα ότι θα ήρθαν μαζί με την κουμπάρα για καφέ και χάρηκα, γιατί είχα λίγο χρόνο και μπορούσα να κάτσω για λίγο μαζί τους για έναν καφέ. Μόλις μπήκα στο σπίτι, δεν είδα κανέναν μέσα… δεν άκουγα τίποτα. Δεν έδωσα σημασία. Πήγα στο γραφείο μου να πάρω τα χαρτιά που ήθελα όταν καθώς έψαχνα, άκουσα την μπαλκονόπορτα να ανοίγει και την γυναίκα μου να μιλάει με τον κουμπάρο ενώ γρήγορα κατάλαβα ότι η κουμπάρα δεν είχε έρθει.

Δεν με είχαν καταλάβει που ήρθα, ούτε το αυτοκίνητο είδαν, γιατί το μπάρκαρα απ’ την πίσω μεριά του σπιτιού μαζί με του κουμπάρου κι εκείνη την ώρα αυτοί βρίσκονταν στο μπαλκόνι που είναι απ’ την αντίθετη πλευρά του σπιτιού και φυσικά δεν το έβαλα, στο γκαράζ, αφού θα ξαναέφευγα.

Λοιπόν, μόλις βρήκα τα χαρτιά που ήθελα, σκέφτηκα να πάω στο σαλόνι να κάτσω μαζί τους, όταν ξαφνικά άκουσα την γυναίκα μου να λέει στον κουμπάρο:

-    «Μη βρε Αντώνη. Σου είπα ότι δεν θέλω…»

Τότε εγώ πήγα αθόρυβα προς το σαλόνι και έκατσα σε σημείο που τους έβλεπα, αλλά αυτοί δεν μπορούσαν να με δουν. Τότε τους είδα να κάθονται στον καναπέ και ο κουμπάρος να έχει κολλήσει σα βδέλλα πάνω στη γυναίκα μου και να προσπαθεί να τη ρίξει ενώ αυτή τον απωθούσε. Αυτός άρχισε να τις κάνει παράπονα και να της λέει ότι έχουν σχεδόν τρεις μήνες να το κάνουνε και ότι δεν αντέχει άλλο… και η γυναίκα μου του απαντούσε:

-    «Κοίτα… είχαμε πει την πρώτη φορά που το κάναμε ότι θα το δούμε σαν παιχνίδι και ότι θα το κάναμε μόνο μια φορά… Εσύ όμως κόλλησες κι από τότε μου ζητάς συνέχεια όποτε βρίσκεις ευκαιρία να το κάνουμε».

Και της απαντά ο Αντώνης, ο κουμπάρος:

-    «Εντάξει, μην τα παραλές μουνάρα μου… Αφού συνολικά το έχουμε κάνει μόνο τέσσερις φορές, άσχετα που εγώ ήθελα κι άλλες αλλά εσύ δεν με άφηνες. Παραδέξου πως σου αρέσει κι εσένα αυτό που κάνουμε…»

Και του απαντά η δικιά μου:

-    «Δεν λέω ότι δεν μου άρεσε, αλλά αν σου είχα κάτσει όσες φορές μου το ζήτησες και σε άφηνα να έρχεσαι όποτε θέλεις εδώ. Θα μας είχαν πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό, όλο το σόι μάλιστα!»

-    «Έχεις δίκιο Φυλλιώ. Σου δίνω το λόγο μου ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά και μετά δεν θα σε πιέσω ποτέ να το ξανακάνουμε, αν δεν το θέλεις κι εσύ όσο εγώ…»

Εντωμεταξύ εγώ τα είχα πάρει στο κρανίο και επειδή έβλεπα ότι αυτός την πίεζε ενώ αυτή αντιστεκόταν, σκέφτηκα να πάω να τον πιάσω και να τον πετάξω έξω τον χοντροπατάτα τον κουμπάρο που ήθελε να γαμήσει και μουνάρα σα τη γυναίκα μου, ενώ η δική του γυναίκα ήταν άσχημη και γενικά του ταίριαζε… όταν άκουσα τη γυναίκα μου να λέει στον κουμπάρο που της μιλούσε:

-    «Μη συνεχίζεις, με έπεισες και είμαι έτοιμη για σκίσιμο!»

Τότε ο κουμπάρος άρχισε να την στριμώχνει στον καναπέ, να την χουφτώνει και σιγά - σιγά να της βάζει χέρι. Τότε τρελάθηκα και για να μην πολυλογώ κατέληξαν ο κουμπάρος και η γυναίκα μου να μείνουν μόνο με τα εσώρουχα. Στη συνέχεια η δικιά μου στήθηκε στα τέσσερα ενώ αυτός ετοίμαζε τον πούτσο του για να της τον καρφώσει.

Τελικά αυτός της τον έβαλε στο μουνί και τη γαμούσε για κανένα μισάωρο σχεδόν, της έλεγε προστυχόλογα και βογκούσε από απόλαυση, ενώ η γυναίκα μου δεν έλεγε σχεδόν τίποτα και το μόνο που έκανε όλη την ώρα ήταν να αναστενάζει και να βογκάει γρήγορα και δυνατά και λέει τα γνωστά σε όλους…

-    «Αααχ… Ααααχ… Ναι! Ναιιι!! Αχ! Ααααχ… Άιιι! Άι! Αχ! Ναι! Έτσι! Κάρφωσε το ! Σκίστο! Ααααχ… αχ.. αχ… Ναι! Ναι! Αχ… Αχ… Αχ…»

Μετά από μισή ώρα όπως είπα, αυτός έβγαλε το πουλί του απ’ το μουνί της αφού την είχε ξεσκίσει και την είχε αφήσει μόνο με το στρινγκ. Στη συνέχεια η γυναίκα μου σηκώθηκε από τον καναπέ και πήγε και γονάτισε μπροστά στον κουμπάρο και του έπιασε το πουλί και άρχισε να του το παίζει χωρίς να της το ζητήσει αυτός.

Τότε κατάλαβα ότι ο κουμπάρος με περνούσε σε ένα πράγμα σίγουρα ήμουν πολύ πιο όμορφος απ’ αυτόν, κι αυτός αντικειμενικά είναι άσχημος και λίγο χοντροπατάτας, παρόλα αυτά όμως την είχε μεγαλύτερη από εμένα σ’ αυτό. Με περνούσε στο μέγεθος του πέους κι αυτό το κατάλαβα κι ας ήμουν κρυμμένος και κοιτούσα από απόσταση.

Παρόλα αυτά έβλεπα ότι έτσι όπως το έπιανε γυναίκα μου το πουλί του κουμπάρου το χεράκι της χανότανε μέσα σ’ αυτό και προεξείχε το πουλί του απ’ το χέρι της τουλάχιστον δέκα πόντους, ενώ όταν παλιά που θυμάμαι που μου έπαιζε τη δική μου, προεξείχε γύρω στους τέσσερις με πέντε πόντους η δική μου πούτσα.

Στη συνέχεια η γυναίκα μου άρχισε να του παίρνει πίπες και να του κάνει τσιμπούκια και όταν μια φορά σταμάτησε για να ξεκουραστεί του είπε:

-    «Μμμμ… τι καυλί ωραίο είναι αυτό! Θα το φάω όλο!»

Μετά συνέχισε να του κάνει τσιμπούκια ενώ αυτός καθόταν χωρίς να κάνει τίποτα και απολάμβανε τα τσιμπούκια της λέγοντας της μια φορά:

-    «Γλείφε! Γλείφε κοπελάρα μου! Γλείφε καυλιάρα μου!»

Αυτό συνεχίστηκε για κανένα δεκάλεπτο και μετά αυτός έχυσε και μάλιστα έβγαλε πάρα πολύ χύσι και το περισσότερο το έριξε πάνω στα βυζιά της και λίγο στο πρόσωπο της. Στη συνέχεια, λίγο πριν αρχίσουν να ντύνονται, μόλις είχαν τελειώσει, σηκώθηκα και έφυγα κρυφά όταν ήταν ακόμα στην καύλα τους για να μην με καταλάβουν. Είχα αποφασίσει να μην αποκαλυφθώ.

Έτσι γύρισα στο αμάξι πριν με πάρουν πρέφα και θα καθόμουν εκεί μέχρι να βγει ο κουμπάρος απ’ το σπίτι κι όταν πάει προς το αμάξι του να με δει και τότε να του πω, κάνοντας τον ανήξερο, πως μόλις τώρα γύρισα απ’ τη δουλειά. Έτσι και έγινε… κι όταν έφυγε ο κουμπάρος, μπήκα μέσα στο σπίτι και μιλούσα στη γυναίκα μου σαν να μη συμβαίνει τίποτα, απολύτως φυσιολογικά και έδειχνα άνετος και ανήξερος…

Όμως από μέσα μου έβραζα που σκεφτόμουν ότι μια τέτοια μουνάρα και όμορφη σαν τη γυναίκα μου γαμήθηκε, πόσες φορές δεν ξέρω, με τον κουμπάρο τον χοντροπατάτα και μάλιστα το καταευχαριστήθηκε να γαμιέται μέσα στο ίδιο μας το σπίτι (βασικά το σπίτι ήταν δικό μου για την ακρίβεια) και χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Επίσης έβραζα μέσα μου όσο σκεφτόμουν τα τσιμπούκια και τις πίπες που του έπαιρνε ενώ εμέ να δεν μου είχε κάνει ποτέ ούτε τσιμπούκια ούτε πίπες.

Πραγματικά είμαι τρελαμένος. Δεν ξέρω τι να κάνω… Πάντως ακόμα δεν θα αποκαλύψω ούτε σ’ αυτήν ούτε στον κουμπάρο πως τα ξέρω όλα και ότι τους είδα, θα το κρατήσω κρυφό μέχρι να αποφασίσω αν την χωρίσω ή αν κάνω κάτι άλλο. Πείτε μου τι γνώμη σας παρακαλώ…