Ο εκβιασμός του αδελφού μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ποτέ δεν φανταζόμουν το βράδυ που απάτησα τον άντρα μου να με παίρνει μάτι ο αδερφός μου και να έχει την εξέλιξη αυτή! Όσοι έχετε διαβάσει την προηγούμενη εμπειρία μου θα καταλάβετε πιο πολύ και πόσο αληθινή είναι.

Μετά από όλο αυτό που είχε συμβεί πριν, ήμουν πολύ ερεθισμένη και πραγματικά ήθελα να τελειώσω άμεσα. Τα βογγητά τους από δίπλα έκαναν το μουνάκι μου πολύ υγρό και τα δάχτυλα μου γλιστρούσαν μέσα μου πολύ βαθιά...

Κατάλαβα ότι είχε αφήσει την πόρτα μισάνοιχτη επίτηδες για να τους ακούω κι αυτό έκανε την καρδιά μου να χτυπάει πολύ δυνατά. Δεν άντεξα άλλο τον πειρασμό και με τα πόδια μου να τρέμουν άρχισα σιγά - σιγά να πηγαίνω προς το δωμάτιο τους…

Έτρεμα ολόκληρη αλλά ήθελα να τους δω. Νομίζω ότι δεν έπαιρνα ανάσα όταν βλέπω τον αδερφό μου να την έχει ξαπλωμένη και με δυνατές κινήσεις να μπαίνει μέσα της... Ήμουν ζαλισμένη από αυτό που έβλεπα αλλά παράλληλα ένιωθα πολύ υγρή και τρελαμένη.

Άρχισα να τρίβω το μουνάκι μου μέσα από το κιλοτάκι μου και την φαντασία μου να οργιάζει εκείνη την στιγμή.. Ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που έκανα αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχα αναστολές. Νόμιζα ότι θα έφτανα εκείνη την στιγμή αλλά ξαφνικά σταματούν και της ζητά να γυρίσει. Φοβήθηκα λίγο και τραβήχτηκα πίσω.

Άρχισε πάλι να βογκάει η (......) και ξαναπήρα θέση… Αυτή τη φορά το οπτικό πεδίο ήταν τέλειο!!! Γονατιστή στα τέσσερα κι αυτός όρθιος πίσω της να την καρφώνει δυνατά.. Δάγκωσα τα χείλη μου βλέποντας την πούτσα του αδερφού μου να χάνεται στο μουνί της μέσα ξανά και ξανά...

Άρχισε να βογκά δυνατά ώσπου με δυο δυνατές κινήσεις καρφώνεται δυνατά μέσα της... Έχυσα μαζί του εκείνη την στιγμή και νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω.. Το μόνο που άκουσα ήταν ένα δυνατό: «Όχι μέσα μου! Μηηηη!!!» και τραβήχτηκα πίσω στο δωμάτιο μου.

Η ανάσα μου ήταν λες και είχα κάνει μαραθώνιο και προσπαθούσα να την κρατήσω. Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να συνέλθω από όλο αυτό και ηρεμώντας σιγά - σιγά άρχισε να με παίρνει ο ύπνος και ήταν κάτι που το χρειαζόμουν, διότι σε δύο ώρες θα έπρεπε να ξυπνήσω για να φύγω.

Νόμισα πως δεν είχε περάσει λεπτό από την ώρα που είχα κλείσει τα μάτια μου αλλά το ξυπνητήρι δεν έκανε λάθος και άρχισε να χτυπάει. Τα παιδιά είχαν ήδη σηκωθεί διότι δούλευε η κοπέλα του αδερφού μου και έτσι σιγά - σιγά σηκώθηκα κι εγώ. Αφού τελειώσαμε το πρωινό, την χαιρέτησα και έφυγε για την δουλειά της.

-    «Λοιπόν, ετοιμαζόμαστε κι εμείς σιγά - σιγά;», λέω στον αδερφό μου.

-    «Ναι…», μου λέει. «Πρέπει. Αλλά δεν μου είπες για χθες… Πώς ήταν;»

-    «Τι πως ήταν;», είπα και κοκάλωσα.

-    «Είμαστε πάτσι τώρα δηλαδή...;», μου ξαναλέει.

-    «Αχ σε παρακαλώ… μην το ξανακουβεντιάσουμε αυτό…», του λέω. «Ότι έγινε, έγινε».

-    «Ok. Απλά θέλω μόνο να μου πεις αν τελείωσες κι εσύ χθες βράδυ…»

-    «Σου είπα, τέλειωσε!», του λέω πάλι πιο έντονα.

-    «Δεν τέλειωσε…», μου λέει.

Και έρχεται προς τα πάνω μου κάπως.

-    «Σου άρεσε αυτό που έβλεπες; Λέγε! Έχυσες βλέποντας πως την γαμούσα;»

-    «Σε παρακαλώ, σταμάτα τώρα!», του λέω. «Πρέπει να ετοιμαστούμε, θα χάσουμε το αεροπλάνο!», και γυρίζω να μπω στο δωμάτιο.

-    «Αααα… έτσι λες θα περάσει αυτό; Χθες βράδυ γαμήθηκες με εκείνον και μετά με έπαιρνες μάτι και τώρα μου λες σταμάτα; Θα τα πω όλα στον γαμπρό μου!» και με σπρώχνει στο κρεβάτι.

-    «Μα τι κάνεις;», λέω. «Σε παρακαλώ, ας το αφήσουμε τώρα…»

-    «Δεν αφήνουμε τίποτα!», λέει και πέφτει πάνω μου. Σε άφησα να γαμηθείς διότι ήξερα που έλεγες στην δικιά μου πως ήθελες να πας με κάποιον άλλο…»

-    «Ωραία ναι. Το ήθελα!», του λέω. «Και το έκανα. Αλλά τώρα σταμάτα…»

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την κουβέντα μου κι άρχισε να χαϊδεύει το μουνί μου... Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά πέφτοντας από πάνω μου ήταν αδύνατο να ξεφύγω. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και να περνάει τα χέρια του κάτω από το φανελάκι μου χαϊδεύοντας το στήθος μου...

Δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη τη στιγμή… προσπαθούσα κατά κάποιο τρόπο να τον απωθήσω αλλά παράλληλα ένιωθα το μουνάκι μου να γίνεται υγρό και η αντίσταση μου να ελαττώνεται…

Άρχισε να τρίβεται πάνω στο μπούτι μου και ένιωθα τον πούτσο του να έχει γίνει πολύ σκληρός. Πλέον δεν μπορούσα να αντισταθώ και αφέθηκα στα χέρια του που ήδη είχε περάσει μέσα από το σορτσάκι μου και χάιδευε το μουνί μου που έκαιγε πραγματικά.

Βγάζοντας το φανελάκι μου σηκώνεται και κατεβάζει κι αυτός το σορτάκι του αφήνοντας να πεταχτεί η πούτσα του έξω και μπορώ να πω πως ήταν πολύ προικισμένος. Πέφτοντας πάλι πάνω μου αρχίζει να με ι στο στήθος και να δαγκώνει τις ρώγες μου που είχαν γίνει πολύ σκληρές. Εκεί βγήκε ένας αναστεναγμός από τα χείλη μου...

Πλέον είχα παραδοθεί στις ορέξεις του και ένιωθα και εγώ πολύ ερεθισμένη.. Άρχισε να κατεβάζει το σορτσάκι μου βίαια μαζί με το στρινγκάκι μου αφήνοντας με πλέον ολόγυμνη....

Μου πιάνει τα πόδια τα ανοίγει και πέφτει από πάνω μου. Νιώθω τον πούτσο του να τρίβεται στα μουνόχειλα μου που έχουν γίνει μούσκεμα από τα υγρά μου ώσπου νιώθω να τον χώνει μέσα μου τόσο εύκολα.. Άρχισε να κουνιέται έντονα κι εγώ σιγά - σιγά να ανοίγω τα πόδια μου πιο πολύ για να τον πάρω όλο μέσα μου… Με γαμούσε πολύ έντονα και μου άρεσε. Προσπαθούσε να μπει όλος μέσα μου πιάνοντας με από τα κωλομέρια.

Τότε ανοίγω τελείως τα πόδια μου και τα τυλίγω γύρω από την μέση του... Ήταν υπέροχο! Ένιωθα τα αρχίδια του σε κάθε κίνηση να χτυπούν την κωλοτρυπίδα μου και τον πούτσο του μέχρι τον πάτο μου... Ένιωθα πως θα έχυνε από στιγμή σε στιγμή…

Δεν κρατήθηκε για πολύ ώσπου αρχίζω να νιώθω τις κινήσεις του κοφτές με χτυπήματα δυνατά... Έχυσε βαθιά μέσα μου και ένιωσα τα χύσια του να κυλούν καυτά μέσα μου… Όταν βρήκαμε τις ανάσες μας σκεφτήκαμε και το αεροπλάνο που ίσα - ίσα τελικά προλάβαμε.

-    «Δεν λες τίποτα, δεν λέω τίποτα…», μου είπε μόνο και με χαιρέτισε.

Μόνο που στις επόμενες διακοπές μου μαζί του με σύστησε ως φίλη του και με πήραν παρτούζα με ένα φίλο του!