Πρώτη φορά με το θείο μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Από όταν ήμουν μικρούλα ένιωθα μια τρελή έλξη για τον θείο μου. Ήθελα πάντα να κάθομαι στα πόδια του από μωρό και να μυρίζω το άρωμα του κορμιού του.

Μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω ότι από πάντα ήμουνα ερωτευμένη μαζί του, παρά τα 28 χρόνια διαφοράς που έχουμε. Μικρή στις διακοπές πήγαινα και ξάπλωνα μαζί του τα μεσημέρια να κοιμηθούμε αγκαλίτσα.

Μπαίνοντας στην εφηβεία και νιώθοντας τις πρώτες καύλες, αυνανιζόμουν συνέχεια με την σκέψη του και στα δεκαεννιά μου έκανα αλήθεια τις φαντασιώσεις μου. Παίρνοντας θάρρος από την τρέλα μου, πήγα μαζί του ταξιδάκι για δουλειά στην Κόρινθο όπου έχουμε και το εξοχικό μας και θα με άφηνε να πάει να κάνει την δουλειά του να κάνω μπάνιο, μια και ήταν αρχές Ιουνίου, και μόλις τελείωνε θα ερχόταν κι αυτός.

Από την ώρα που με άφησε, γδύθηκα να βάλω το μαγιό μου και σκεφτόμουν ότι σήμερα δεν πάει άλλο και θα βρω το θάρρος να κάνω πράξη τις φαντασιώσεις μου. Το μεσημέρι ήρθε και κατέβηκε στην παραλία, που ευτυχώς είχε μόνο δυο ανθρώπους που έφυγαν και νωρίς.

Μόλις ξάπλωσε στην πετσέτα του, πήρα το λάδι και άρχισα να το απλώνω στο σώμα του και εντελώς ξαφνικά πέρασα το χέρι μου πάνω από την πούτσα του. Αντίδραση καμία. Το επανέλαβα ξανά και σηκώθηκε όρθιος και μου λέει:

-    «Τι κάνεις εκεί μικρή;»

Έβαλα αμέσως τα κλάματα. Με πήρε και μπήκαμε σπίτι, έκατσε στον καναπέ κι εγώ συνέχισα να κλαίω. Τότε με πήρε αγκαλιά λέγοντας μου:

-    «Δεν κάνει μωρό μου μεταξύ μας…», αλλά ο πούτσος του έδειχνε άλλα.

Όρμηξα και άρχισα να τον φιλάω. Στην αρχή τα έχασε αλλά στην συνέχεια με άρπαξε κι αυτός με μεγάλη τρέλα, με κάθισε στα πόδια του, αφού τράβηξε το μαγιό μου στην άκρη, και μου έχωσε την πούτσα του στο βρεγμένο μουνάκι μου που έκαιγε από την καύλα.

Καρφώθηκε με τι μια τόσο βαθιά μου που έχυσα σαν να κατουρήθηκα με απίστευτους σπασμούς και μου κρατούσε το κωλαράκι μου και με κούναγε πάνω - κάτω. Δεύτερο κύμα ατέλειωτου χυσίματος και αστράκια. Δάγκωνε τα βυζιά μου και με φίλαγε με τόση τρέλα που δεν ήξερα τι μου γινόταν πια…

Πρέπει να έχυσα πέντε τουλάχιστον απανωτές φορές όταν με κατέβασε με ξάπλωσε και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι μου και την τρύπα από το κωλαράκι μου βάζοντας μου και το δάχτυλο σιγά - σιγά μέσα. Εγώ του έλεγα να μου γαμήσει το κωλαράκι μου, να μου το ξεσκίσει.

Τότε μου σηκώνει τα πόδια στους ώμους και ακουμπάει το καυλί του στην τρύπα μου και με τη μία μου το χώνει. Νόμισα ότι με σκίσανε στα δύο αλλά μόνο για λίγο, γιατί άρχισα να παλαβώνω από την καύλα και να του φωνάζω:

-    «Σκίσε με γαμιά μου! Μόνο εσύ θέλω να γαμάς και να ξεσκίζεις την κωλάρα μου!»

Άρχισα να καταλαβαίνω την πούτσα του να σπαρταράει ξαφνικά και τα χύσια του να τρέχουν μέσα στον κώλο μου και να μου λέει:

-    «Παρ’ τα μωρό μου! Όλα δικά σου είναι καύλα μου!»

Έπεσε ξέπνοος στον καναπέ αλλά κι εμένα γύριζε ο κόσμος. Το κορμί μου μουδιασμένο χώθηκε στην αγκαλιά του γεμάτο και χορτασμένο προς στιγμήν…

-    «Μωρό μου σε ήθελα τόσα χρόνια, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό… αλλά φοβόμουν τόσο πολύ, που με τρόμαζαν τα συναισθήματα που έχω για σένα. Και όταν θέλησα μια φορά να στο δείξω, με τρόμαξες λέγοντας μου ότι δεν θέλεις…», μου είπε χαϊδεύοντας τα βυζιά μου. «Και ποτέ δεν θα έκανα κίνηση αν δεν μου όρμαγες εσύ έτσι απροκάλυπτα και με τόσο θάρρος».

Η πούτσα του σηκώθηκε πάλι κι εγώ του είπα:

-    «Ήθελα πολύ, αλλά ήθελα να κάνω και την δύσκολη, πιστεύοντας ότι εσύ θα επέμενες…»

Και όρμηξα πάλι στην πούτσα του παίρνοντας την στο στόμα μου και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το βράδυ που θα ακολουθούσε, μια και αποφασίσαμε ότι θα μέναμε εκεί όλη νύχτα. Και έμαθα ότι αυτό που έλεγε η θεία μου στην μητέρα μου, κρυφακούγοντας, ότι μπορεί να αντέξει δύο ώρες χωρίς να χύσει ήταν αλήθεια.