Η Ζωή και ο αδελφός της

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σας. Το όνομα μου είναι Ζωή και θα σας διηγηθώ κι εγώ την ερωτική μου ιστορία. Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο, την ημέρα της γιορτής μου…

Είχαμε κανονίσει λοιπόν να βγούμε έξω να διασκεδάσουμε με την παρέα μου, αφού πρώτα ερχόταν από το σπίτι για φαγητό. Και έτσι λοιπόν έγινε. Αφού φάγαμε ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου με τις φίλες μου για την τελευταία πινελιά ομορφιάς!

Έπειτα από μια ωρίτσα ήμασταν έτοιμες. Τις φίλες μου (Βάσω και Νόρα) θα τις συνόδευαν τα αγόρια τους. Εμένα, που δεν είχα, ο αδερφός μου. Για να μην τα πολυλογώ, ξεκινήσαμε από μπαράκια και καταλήξαμε στα μπουζούκια, με αρκετό αλκοόλ θα έλεγα.

Έτσι λοιπόν πέρασε όλο το βράδυ. Φεύγοντας οι φίλες μου θα πήγαιναν με τα αγόρια τους στο σπίτι, αφού πρώτα κάνανε μια μικρή στάση κάπου απόμερα, πράγμα που με έκανε να ζηλέψω.

Όταν φτάσαμε λοιπόν στο σπίτι, μου λέει ο αδερφός μου ότι πέρασε πολύ όμορφα απόψε και αφού με φίλησε στο μάγουλο είπε ότι θα κάνει ένα μπάνιο και θα ξαπλώσει. Τότε ένιωσα ένα περίεργο σκίρτημα στο στήθος…

-    «Κάνε γρήγορα μόνο, για να κάνω κι εγώ», ήταν η απάντηση μου.

Αλλά το σχέδιο ήταν ήδη έτοιμο! Θα τον έπαιρνα μάτι… Περίμενα λοιπόν να ακούσω το νερό να τρέχει και πήγα και κοίταξα από την κλειδαρότρυπα… και τι να δω; Το γυμνασμένο σώμα του αδερφού μου και το καυλί του ορθωμένο κι αυτός να το σαπουνίζει και να το παίζει πάνω - κάτω. Έλιωσα εκείνη τη στιγμή, τον ήθελα πάρα πολύ.

Εκείνη τη στιγμή τον ακούω να με φωνάζει και να μου ζητάει να του φέρω μια καθαρή πετσέτα, ενώ με είχε πιάσει τρέμουλο από την τρομάρα μου. Πήρα την πετσέτα και του την πήγα. Μπαίνοντας είχε γυρισμένη την πλάτη του και έτσι αντίκρισα το τέλειο κωλαράκι του και μου ήρθε να γονατίσω και να το δαγκώσω.

Αυτός κατάλαβε τι σύγχυση μου και με ρώτησε τι έχω. Εγώ τι να του πω εκείνη την ώραq Του λέω λοιπόν:

-    «Τίποτα… Αν τελείωσες να βγεις για να κάνω κι εγώ μπάνιο».

Βγαίνοντας με πλησιάζει και μου λέει:

-    «Ξέρω γιατί είσαι έτσι…»

Αυτό ήταν, ήμουν έτοιμη να σωριαστώ. Με όσο κουράγιο μου απέμεινε τον ρώτησα:

-    «Και τι είναι αυτό που ξέρεις;»

-    «Κάνε μπάνιο κι έλα στο δωμάτιο μου να σου πω…»

Αυτό ήταν, χάθηκα! Θα με κατάλαβε και θα με ξεφτιλίσει τώρα. Βγάζω λοιπόν τα ρούχα μου και μπαίνω να κάνω μπάνιο. Αφού έριξα αρκετό νερό πάνω μου για να ηρεμήσω, τυλίχτηκα με ένα μπουρνούζι και πήγα στο δωμάτιο του. Ήταν ξαπλωμένος και με περίμενε. Έκλεισα την πόρτα και πήγα και ξάπλωσα δίπλα του, και του λέω:

-    «Για πες μου λοιπόν, τι ξέρεις…;»

-    «Ζήλεψες τα κορίτσια. Ήθελες να κάνεις έρωτα κι εσύ απόψε…»

Έμεινα! Τότε του λέω:

-    «Ναι ρε Χρήστο αυτό είναι, κερδίζεις!»

Και μου φεύγει ένα βάρος από πάνω μου! Χωρίς να χάσει χρόνο, μου λέει:

-    «Τι κερδίζω;»

-    «Ότι θες!», του λέω.

Τα έπαιζα όλα για όλα. Ή θα γινόταν κάτι ή θα ήμουν η πιο διεστραμμένη της οικογένειας.

-    «Άνοιξε το μπουρνούζι σου!», μου λέει.

Τρελάθηκα μόλις το άκουσα. Χωρίς καν να το σκεφτώ, το άνοιξα. Για μια στιγμή έμεινε να με κοιτάζει… έπειτα έσκυψε από πάνω μου και άρχισε να φιλάει στο λαιμό, ενώ τα χέρια του με χάιδευαν σε όλο μου το κορμί.. από το πρησμένο από καύλα στήθος μου έως το γεμάτο υγρά μουνάκι μου.

Άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω αργά - αργά. Μόλις έφτασε στο μουνάκι μου άρχισε να το γλείφει πρώτα γύρω - γύρω από τα χειλάκια του, έπειτα μέσα και στο τέλος στο μικρό μου μπουμπουκιαστό πάνω μέρος, μία δεξιά και μία αριστερά.

Ένιωσα τα υγρά μου να πετάγονται. Τότε έβαλε το χέρι του στην κοιλιά μου και με κρατούσε κάτω να μην σηκωθώ ενώ αυτός συνέχιζε να με γλείφει και να ρουφά τα υγρά μου. Μόλις με στέγνωσε, ήρθε προς τα πάνω, με φίλησε τρυφερά στα χείλη λέγοντας μου:

-    «Χρόνια σου πολλά!»

Αφού συνήλθα λίγο, γύρισα προς το μέρος του και του λέω:

-    «Και τώρα εγώ…», και άπλωσα το χέρι μου στον καυλωμένο πούτσο του.

Όμως με σταμάτησε λέγοντας μου ότι έκανα ήδη πολλά και ότι ήταν να μη γίνει η αρχή, και πως αν θέλω να μην μας πιάσουν, καλό θα είναι να πάω στο δωμάτιο μου!

Τον άκουσα και πήγα στο δωμάτιο μου όπου έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου! Με τον αδερφό μου διατηρούμε μια υπέροχη σχέση και με ικανοποιεί απόλυτα, ελπίζω κι εγώ…