Η γυναίκα του αδελφού μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Έχω έναν αδελφό λίγο μικρότερο από μένα, παντρεμένο με μια κοπέλα γύρω στα 37-38. Έχει καλή δουλειά και η γυναίκα του δεν εργάζεται. Είναι συντηρητικός στις ιδέες και κάνει μια μαζεμένη οικογενειακή ζωή και φυσικά ακλουθεί και η γυναίκα του.

Ο φίλος μου ο Δημήτρης ταξιτζής στο επάγγελμα, τον γνώρισα τελευταία, όλο κοκορεύεται για τις κατακτήσεις του και όλο τον δουλεύουμε γι’ αυτό.

Τελευταία μας μιλάει για μια παντρεμένη που έχει δικό της στούντιο, βρίσκονται δύο φορές την εβδομάδα και του κάνει ότι μπορεί κάνεις να φανταστεί. Εγώ τον πειράζω και του λέω ότι αν δεν δω δεν πρόκειται να πειστώ. Μάλιστα πρέπει να την πείσει να κάνουμε τρίο και επειδή άρχισα να έχω κάποιες σαδιστικές τάσεις (αφέντης) να είναι η σκλάβα της υπόθεσης. Υποσχέθηκε να την φέρει στα νερά του και αν είναι αλήθεια δεν θα κουραστεί πολύ.

Τετάρτη βράδυ έχω τηλέφωνο από τον Δημήτρη. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα κανονίσει να βρεθούμε. Υπάρχουν κάποιες αναστολές φυσιολογικές αλλά είναι ζήτημα χρόνου.

Εγώ τώρα ναι μεν είπα περί αφέντη - σκλάβας αλλά οι γνώση του σπορ ελάχιστη. Κάποιες σποραδικές εφαρμογές με την γυναίκα μου πολύ λίγα πράγματα. Είδα κάποια βίντεο, ψιλοκατατοπίστηκα αλλά οι ελλείψεις πολλές. Έβαλα μια αγγελία ζητώντας να βρεθώ με ζευγάρι ή κυρία με ανάλογες τάσεις για να αποκτήσω την σχετική μικρή πείρα αλλά δεν είχα θετικό αποτέλεσμα.

Σε δέκα με δώδεκα μέρες, κανονίστηκε συνάντηση με περίεργους όρους. Θα έπρεπε να φοράμε μάσκες σε ολόκληρο το κεφάλι να φαίνεται μόνο μάτια, μύτη, στόμα. Τα διάφορα εργαλεία βέβαια θα τα πήγαινα εγώ. Θα έπαιζε τον ρόλο της σκλάβας αλλά δεν ήθελε να μείνουν καθόλου σημάδια στο κορμί της. Αυτό ήταν αδύνατο, κοκκινίλες θα έμεναν οπωσδήποτε και το εξήγησα.

Προμηθεύτηκα ότι νόμιζα ότι θα χρειαστώ και την συγκεκριμένη μέρα και ώρα μαζί με τον Δημήτρη ξεκινήσαμε…

Φτάσαμε, χτυπήσαμε το θυροτηλέφωνο, μας άνοιξε και όταν ανεβήκαμε επάνω η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. Στο χώρο δεν ήταν κανείς. Αρχίσαμε να ξεντυνόμαστε. Είχα κάνει ντους πριν λίγο αλλά ο Δημήτρης πήγε να κάνει ντουζάκι, αφού πρώτα έδωσε τη μάσκα της κυρίας που βρισκόταν σε ένα διπλανό χώρο, πήρε την δική του μαζί του.

Εγώ είχα βάλει τη δική μου και τακτοποιούσα τα εργαλεία, όταν έκανε την εμφάνιση της. Μέτρια στο ανάστημα, ελαφρώς γεματούλα με πολλά πιασίματα, αυτό που μου αρέσει, όμορφο πλούσιο στήθος που άρχισε ελαφρώς να πέφτει, κώλος ολοστρόγγυλος και το μουνί αξύριστο.

Την πλησίασα, άρπαξα την τούφα του μουνιού της και τράβηξα τις τρίχες. Βόγκηξε.

-    «Θα στο ξυρίσω!», σφύριξα.

Με μια επιδέξια κίνηση μου άρπαξε τα αρχίδια, τα έσφιξε με δύναμη, τόσο που ξεφώνησα.

-    «Δεν θα κάνεις τίποτα!», μου είπε.

Μπήκε ο Δημήτρης.

-    «Αρχίσατε πουλάκια μου χωρίς εμένα;», είπε.

Της άρπαξε το κεφάλι και το κάρφωσε στον πούτσο του. Εγώ άρχισα να χαϊδεύω την όμορφη κωλάρα και το δαχτυλάκι έφτασε στην άκρη της τρυπούλας. Άρχισα μεθοδικά να ασχολούμαι με αυτήν την τρυπούλα. Το σφίξιμο στα αρχίδια είχε από ώρα χαλαρώσει και τώρα είχε γίνει μια ηδονική μάλαξη. Ο πούτσος είχε γίνει κάγκελο.

Δεν άντεχα άλλο… πήγα από πίσω και όπως ήταν σκυφτή άρχισα να γλείφω την πίσω τρυπούλα. Χαλάρωσε και βύθιζα την γλώσσα μου όσο μπορούσα βαθύτερα. Ύστερα την έβγαζα και ενώ την δούλευα περιστροφικά στο κωλαράκι της, την βύθιζα πάλι όσο βαθύτερα μπορούσα.

Είχε χαλαρώσει τον σφικτήρα της και απολάμβανε την χαρά που της έδινε η γλώσσα μου. Είχε πάρει όλο τον πούτσο του Δημήτρη στο στόμα και βογκούσε ηδονικά. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα το γλείψιμο κατάλαβα ότι ήταν πολύ καθαρή, είχε κάνει το κλυσματάκι της και μοσχομύριζε από καθαριότητα, φορούσε ένα λεπτό άρωμα που κάτι μου θύμιζε.

Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και ίσα - ίσα ακουμπούσα με τα ακροδάχτυλα την απαλή σάρκα. Άνοιξε τα πόδια για να με διευκολύνει. Το χέρι έφτασε ψηλά και τώρα είχε αρχίσει κάνει απαλές κινήσεις πάνω στην ροδαλή σάρκα. Ο Δημήτρης για να διευκολύνει την κατάσταση ξάπλωσε στο πάτωμα ενώ αυτή συνέχισε να τον έχει στο στόμα της.

Εγώ από πίσω κατέβασα την γλώσσα χαμηλότερα, την βύθισα στην σχισμή, κατέβηκα πιο κάτω εξερευνώντας κάθε χιλιοστό, μέχρι που έφτασα στην κλειτορίδα. Ήταν μικρή… προσπάθησα να την πάρω στο στόμα, μου ξέφυγε, το ξαναπροσπάθησα, το ίδιο. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν στο στόμα μου τα υγρά της.

Άρχισα να γλείφω σαν τρελός. Εκείνη προσπαθούσε να τριφτεί πάνω στο πρόσωπο μου. Κάτω από την μάσκα έσκαγα και ρουφούσα χωρίς να αφήνω τίποτα να πάει χαμένο. Είχε τον πρώτο της οργασμό και θα ακλουθούσαν κι άλλοι…

Ο Δημήτρης σηκώθηκε, ήρθε από πίσω, με απομάκρυνε, γονάτισε και με μια κίνηση την κάρφωσε. Άρχισε ένα ανελέητο σφυροκόπημα. Είχε βγάλει τη μάσκα του και προσπαθούσε να βγάλει και τη δική της. Την έβγαζε όταν έβγαλα κι εγώ την δική μου.

Πήγα από μπροστά γονάτισα, σήκωσα λίγο το κεφάλι της, έπιασα τα αρχίδια μου και τα έβαλα στο στόμα της. Τα πιπίλησε, τα έγλειψε, μου τα πίεσε με την γλώσσα ίσα που ψιλοπόνεσαν και με μια κίνηση έβαλε όλο τον πούτσο στο στόμα της. Σήκωσε τα μάτια για να δει στο πρόσωπο μου την ηδονή που μου χάριζε.

Τινάχτηκε σαν να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, ο Δημήτρης την κρατούσε γερά όμως και την κάρφωνε. Εγώ τα έχασα για λίγα δευτερόλεπτα… προσπαθούσε να βγάλει τον πούτσο μου από το στόμα της. Αντέδρασα… την έπιασα από τα μαλλιά, κάρφωσα την πούτσα όσο πιο βαθιά γινόταν και άρχισα να γαμάω το στόμα όσο πιο βίαια μπορούσα. Ο Δημήτρης φώναζε:

-    «Έτσι… σκίσ’ την, την πουτάνα!!!»

Άρχισε να ρίχνει σφαλιάρες στα καπούλια. Έβγαλα τον πούτσο από το στόμα και της έριξα ένα χαστούκι. Έκανε να ανασηκωθεί και να πει κάτι της έριξα και δεύτερο. Άρπαξα τις ρώγες της, τις πίεσα με δύναμη και τις έστριψα. Δάκρυα ανέβλυσαν στα μάτια της. Βόγκηξε και έκανε να πει κάτι… Την άρπαξα από τα μαλλιά και της κάρφωσα τον πούτσο στο στόμα.

Εκείνη την στιγμή ο Δημήτρης τραβήχτηκε και έχυσε στα κωλομέρια της. Αμέσως βγήκα από το στόμα της, σήκωσα το κεφάλι και άρχισα να την φιλάω γλυκά, απαλά, με όση τρυφερότητα διέθετα. Έκλεγε αλλά στο τέλος ανταποκρίθηκε στο παθητικό φιλί. Την ξάπλωσα απαλά και άρχισα να εξερευνώ το σώμα της με την γλώσσα. Ανακάλυψα κάθε πτυχή αυτού του σώματος και κάποια στιγμή ήρθε η ανταπόκριση…

Άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Οι θηλές άρχισαν να σκληραίνουν και μικρά βογκητά έβγαιναν από το στόμα της. Ο Δημήτρης ξαναγύρισε για τον δεύτερο γύρο. Έβαλε τον μαλακό πούτσο του στο στόμα της, εκείνη άνοιξε τα κλειστά της μάτια και έψαξε να βρει τα δικά μου. Τα ξανάκλεισε και αφοσιώθηκε σε αυτό που είχε στο στόμα της. Έβαλα στο στόμα λίγες τριχούλες από το μουνάκι της και της τράβηξα απαλά. Αντέδρασε θετικά με ένα βογκητό και μια σύσπαση.

Συνέχισα και το σώμα της με τις αντιδράσεις του με οδηγούσε πια. Πλημύρισε για δεύτερη φορά αλλά ήταν έτοιμος και ο Δημήτρης. Την σήκωσε, την έριξε στα τέσσερα και κάρφωσε αυτή τη φορά το κωλαράκι της. Βογκούσε από πόνο και ηδονή. Εγώ πήγα από μπροστά, την φιλούσα στο στόμα και χάιδευα το στήθος της. Τα χαδάκια άρχισαν να γίνονται τσιμπηματάκια… μπατσάκια στις θηλές… το φιλί γινόταν άγριο…

Ο Δημήτρης σφυροκοπούσε και έδινε έναν άγριο ρυθμό. Έπιασα τις θηλές και άρχισα να τις στρίβω λίγο λίγο… δάγκωσα τον λοβό του αφτιού. Άφησα τη μία θηλή και άρχισα να ερεθίζω την κλειτορίδα. Άρπαξε το χέρι μου με το δικό της και έδωσε ένα γρήγορο ρυθμό. Σήκωνε την λεκάνη της, έσπρωχνε προς τα πίσω… Ο Δημήτρης μούγκριζε σαν ζώο και χτυπούσε ανελέητα τα κωλομέρια μέχρι που δεν άντεξε κι έχυσε κραυγάζοντας μέσα στον κώλο της.

Έγειρε αποκαμωμένος στο πλάι όπως και όλοι μας.

-    «Εσύ ρε μαλάκα δεν γάμησες!», μου είπε. «Η πούτσα σου είναι κάγκελο!»

-    «Θα γαμήσει τώρα… να κάνω ένα ντουζάκι κι έρχομαι…», την άκουσα να λέει.

-    «Εγώ θα φύγω, έχω δουλειά…», είπε ο Δημήτρης. «Γαμηθείτε μόνοι σας. Κι αυτά ρε μαλάκα τζάμπα τα έφερες!»,  και έδειξε τα σύνεργα που είχα φέρει.

Πήγε στο μπάνιο ντύθηκε και έφυγε. Όλη αυτή την ώρα δεν αλλάξαμε κουβέντα. Μόλις έφυγε ο Δημήτρης σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο…