Η πενηντάρα πεθερά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Η ιστορία που σας γράφω είναι 100% και συνέβη πριν ένα χρόνο. Παντρεύτηκα πριν δύο περίπου χρόνια και δεν είχα κανένα παράπονο από τη γυναίκα μου. Είναι πολύ όμορφη και στο κρεβάτι πολύ καλή.

Από την αρχή όμως είχα προβλήματα με την πεθερά μου, τη Ματίνα. Ήταν γύρω στα πενήντα, κοντή γύρω στο 1.65, με πολλά πιασίματα, μεγάλο κώλο και δύο πεπόνια, μεγάλα και στρογγυλά για βυζιά.

Παρόλη την ηλικία της, ήταν μεγάλη καύλα και με το κοντό ξανθό μαλλί της, με καύλωνε. Από την αρχή άρχισε να είναι πολύ άνετη μαζί μου και όταν ήμασταν για λίγο μόνοι μας, μιλούσαμε πολύ χυδαία ο ένας στον άλλον. Δεν χάναμε ευκαιρία να φιλιόμαστε, να μου χουφτώνει τον πούτσο κι εγώ την κωλάθρα της.

Δυστυχώς όμως το πρόβλημα ήταν ο άντρας της που ήταν συνέχεια σπίτι και η γυναίκα μου. Πολλές φορές με έπαιρνε τηλέφωνο στο γραφείο και κάναμε τηλεφωνικό σεξ.

-      «Γαμιά μου, η μούνα μου είναι μούσκεμα. Θέλω να με χύσεις. Θέλω να με κατουρήσεις!», και πολλά τέτοια.

Εγώ πράγματι ήθελα πολύ να την ξεκωλιάσω, αφού όπως μου είπε με τον πεθερό μου (που την περνάει περίπου 22 χρόνια) είχαν χρόνια να γαμηθούν. Αναγκαζότανε λοιπόν να πηδιέται όποτε μπορούσε, σπάνια απ’ ότι μου έλεγε, με όποιον έβρισκε.

Είχαμε βρει μερικούς τρόπους για να τη φτιάχνω, αλλά αυτοί ήταν πρόχειροι. Όταν πήγαινα σπίτι της επίσκεψη, μου άφηνε στο μπάνιο κανένα κιλοτάκι της, εγώ τραβούσα μαλακία, της το έχυνα και μετά πήγαινε εκείνη και ή το φορούσε με τα χύσια ή τα έγλειφε. Μόνο μια φορά πρόλαβα και την ξεμονάχιασα για λίγο στη κουζίνα και της έχωσα δύο δάχτυλα στη μουνάρα της.

Μέχρι που ήρθε εκείνη η μαγική μέρα, πέρσι, μέσα Ιουλίου, που με πήρε τηλέφωνο από το χωριό. Μου είπε ότι θα ήταν μόνη της για τέσσερις μέρες αφού ο πεθερός μου έμεινε στην Αθήνα για κάτι δουλειές. Εμένα με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα! Πήγα σπίτι και προφασίστηκα στη γυναίκα μου ότι έτυχε ένα συνέδριο που το είχα ξεχάσει και έπρεπε να πάω.

Αμέσως έφυγα και σε τέσσερις ώρες ήμουν στο χωριό. Δεν πρόλαβα να μπω στο σπίτι και την αντίκρισα με μια μαύρη ρόμπα, κοντή με τον κώλο έξω, ένα μαύρο σουτιέν που δεν μπορούσε να κρατήσει τα πεπόνια. Την πήρα στην αγκαλιά μου και την άρχισα στα βρωμόλογα..

-    «Θα σε ξεσκίσω πόρνη! Ήρθε η ώρα σου καριόλα! Θα σου πετάξω τα μάτια έξω! Τώρα θα σε κάνω πουτάνα! Στο πεζοδρόμιο θα σε βγάλω, εκεί που σου αξίζει!»

Αυτή τα είχε χάσει.

-    «Έλα να γλείψεις την πεθερούλα σου γιε μου. Έλα στο μουνάκι της…», με παρακαλούσε όταν την ξάπλωσα στο κρεβάτι.

-    «Ε, όχι και να σε γλείψω μωρή γαμιόλα!», της απάντησα ενώ είχα μείνει τελείως γυμνός με την πούτσα κάγκελο.

Αμέσως έπεσα πάνω της και της δάγκωνα τα καυλόμπαλα, αυτά τα βυζιά που με είχαν τρελάνει ενώ ακούμπησα την πούτσα μου στα φουσκωμένα, χοντρά και ξεχειλωμένα μουνόχειλα της. Με μια απότομη κίνηση την έσκισα στα δύο και αυτή ούρλιαξε.

-    «Τι κάνεις εκεί; Αχχχχχχχ! Αχχχχχχχχχ! Πονάω... σταμάτα!», μου έλεγε.

Εγώ όμως την κάρφωνα ολοένα και πιο δυνατά στη στεγνή μουνάρα της, ολοένα και πιο γρήγορα μέχρι που άρχισε να σκούζει σα ζώο. Είχα μετατραπεί σε κτήνος που βογκούσε, ενώ είχα τις βυζάρες της στο στόμα μου και με τα χέρια μου χούφτωνα την κωλάρα της.

-    «Αχχχχχχχχχχ, αχχχχχχχχχχχχχ! Ναι γαμιά μου, ναι! Κι άλλο γαμιά μου, σκίσε με!!!», μου έλεγε.

Άρχισα να πετάω το ψωλόχυμα στη μουνάρα της. Νόμιζα ότι θα μου μείνει στα χέρια. Μόλις βγήκα από μέσα της ήταν ημιλιπόθυμη. Αμέσως τη γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να χουφτώνω αυτή την τεράστια κωλάρα. Άνοιξα διάπλατα με τα χέρια μου την κωλάρα της και έχωσα τη γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της.

-    «Μη! Τι κάνεις εκεί; Σταμάτα! Όχι κώλο, όχι κώλο. Μη! Σε παρακαλώ… μη, σε παρακαλώ…», μου έλεγε αλλά μάταια.

Ήδη το ένα δάχτυλο ήταν μέσα ενώ η πούτσα μου άρχισε να ξανακαυλώνει. Ήταν μπρούμυτα και ανήμπορη να αντιδράσει όταν η πουτσάρα μου, γεμάτη καύλα, παραβίαζε με πολύ δυσκολία τον σφικτήρα της.

-    «Πάρ’ τα μωρή κωλάρα! Πάρ’ τα μωρή πουτάνα! Τελείωσαν τα ψωμά σου. Τώρα θα δεις πως γαμάω την κόρη σου και όχι σαν το μαλάκα τον άνδρα σου!», της έλεγα.

Η πούτσα μου πονούσε από καύλα στη στενή κωλάρα της και τα βογκητά της είχαν γίνει πλέον κραυγές πόνου. Πραγματικά δεν είχα ξαναπηδήξει έτσι στη ζωή μου. Έβαζα και έβγαζα την πούτσα μου βαθιά, με δύναμη και ταχύτητα, μέχρι που σε κάποια φάση πήδαγα ολόκληρος πάνω της έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα.

Αυτή παραληρούσε, βογκούσε και σε κάποια φάση κατάλαβα ότι έκλαιγε. Η καύλα μου ήταν απίστευτη και δεν άργησα να τα χύσω όλα μέσα στην κωλάρα της, ενώ με το χέρι μου πίεζα την κλειτορίδα της. Είχε χάσει τελείως τον έλεγχο, δεν ήξερε που βρισκότανε η καριόλα και με παρακάλεσε αφού έχυσα να βγω από την κωλότρυπα της. Σιγά να μην έβγαινα.

Η αδερφή της που μένει δίπλα άρχισε να χτυπάει το κουδούνι γιατί ανησύχησε, ενώ εγώ έχωσα τα χέρια μου από κάτω της και έπιασα αυτά τα θεϊκά και τεράστια βυζόμπαλα. Και μόνο στη σκέψη ότι η αδερφή της είναι απ’ έξω, άρχισα να ξανακουνιέμαι μέσα της ενώ αυτή ούρλιαζε.

-    «Πες μωρή πουτάνα στην αδερφή σου ότι σε γαμάει ο γαμπρός σου. Πες της ότι σε ξεκωλιάζει!», της έλεγα ενώ αυτή δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Η αδερφή της ήταν απ’ έξω και φώναζε ενώ από μέσα ακούγονταν μόνο τα βογκητά της πουτάνας της πεθεράς μου. Θυμόμουν ότι η αδερφή της ήταν γύρω στα 55, ψηλή και νταρντάνα με ακόμα μεγαλύτερα βυζιά από τη Ματίνα την πεθερά μου. Μετά από λίγο αποφάσισα να σταματήσω να τη βασανίζω και είχα φτάσει στο να θέλω να χύσω, ώσπου άνοιξε ξαφνικά η πόρτα του δωματίου…

Μπήκε η αδερφή της και έμεινε κόκαλο, αφού με είδε να την έχω μπρούμυτα και να την καρφώνω. Αυτό με έκανε να χύσω ποτάμια σπέρματος ενώ η πεθερά μου έκανε κάτι νοήματα στην αδερφή της. Υπάρχει και συνέχεια για όποιον ενδιαφέρεται…