Πως τον σφύριξα στην πεθερά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου συνέβη πριν από ένα μήνα και δεν σας κρύβω ότι ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές μου.

Τα δύο τελευταία χρόνια λόγω του θανάτου του πεθερού μου αναγκαστήκαμε να μείνουμε προσωρινά στο πατρικό της γυναίκας μου, γιατί δήθεν η πεθερά μου ήταν άρρωστη και τεθλιμμένη και ήθελε υποστήριξη.

Το προσωρινό έγινε μόνιμο και εμένα με βόλεψε κάπως γιατί είχα περισσότερη ελευθερία να ξενυχτάω, αφού η γυναίκα μου είχε παρέα την κάργια τη μάνα της.

Η πεθερά μου λοιπόν ήταν μια γυναίκα 59 ετών, καλοβαλμένη θα την έλεγες, με κορμί αδύνατο αλλά μεγάλες βυζόμπαλες. Αν την έβλεπες από πίσω θα την περνούσες για σαραντάρα αλλά στη φάτσα φαίνονταν τα χρόνια της.

Αυτή λοιπόν είχε αρχίσει να βάζει λόγια στην γυναίκα μου, ότι ξενυχτάω και ότι μπορεί να έχω γκόμενα, και γι’ αυτό η γυναίκα μου πάντα όταν γύριζα, ήθελε πήδημα για να με τσεκάρει αν έχω πάει με άλλη.

Αμέσως κατάλαβα ότι αυτό ήταν ιδέα της καριόλας της πεθεράς μου. Εγώ ανταποκρινόμουν και πέρναγα και καλά, γιατί σε άλλη φάση η γυναίκα μου ήταν λίγο ανέραστη.

Μέχρι που κάποια στιγμή παίρνω μάτι την πεθερά μου να μας "καμαρώνει" όταν έκανα έρωτα με την κόρη της. Στην αρχή το πέρασα τυχαίο αλλά με τα πολλά σιγουρεύτηκα ότι για κάποιο λόγο η πεθερά μου ήταν ματάκιας.

Μέχρι που εκδηλώθηκε. Είχα γυρίσει από την δουλειά και μπήκα για ντουζάκι. Η γυναίκα μου έλειπε και νόμιζα ότι λείπει και η κάργια. Άνετος λοιπόν, τα πετάω όλα και πάω στο μπάνιο γυμνός με τα παπάρια να ανεμίζουν και την ψωλάρα μου να πηγαίνει σαν εκκρεμές.

Μπαίνω στο μπάνιο και αρχίζω να σαπουνίζομαι και να παίζω με το καυλί μου, έτσι για πλάκα. Κάποια στιγμή ακούω θόρυβο και καταλαβαίνω ότι κάποιος είναι στο σπίτι. Βγαίνω να δω και πέφτω μούρη με μούρη με την κάργια.

-    «Τι κάνεις εσύ εδώ;», μου λέει.

-    «Εγώ τι κάνω;», της απαντάω.

-    «Ντύσου! Δεν κάνει να βλέπω τέτοια πράγματα χήρα γυναίκα!», μου λέει.

Αρπάζω την ευκαιρία και της λέω:

-    «Βλέπεις λοιπόν τι μου βρήκε η κόρη σου που αναρωτιέσαι συνέχεια;»

-    «Δεν μπορώ να πω κουβέντα… Είσαι χαρισματικός!», μου λέει.

-    «Και που να το δεις στο μεγαλείο του!», της λέω. «Ή το έχεις δει;»

Κοκκίνισε κι άρχισε να τρέμει. Την πιάνω από το χέρι και την πηγαίνει στο μπάνιο. Ερχόταν σαν ζαλισμένη. Την πάω στην μπανιέρα, την γδύνω χωρίς καμιά αντίσταση και μπαίνουμε κάτω από το ντους.

Αρχίζω να της πλένω το μουνάκι και να τρέμει σαν φύλλο. Το δάχτυλο μου γλιστράει μέσα στην μουνάρα της που ένιωθα να κάνει συσπάσεις από την καύλα. Τη βάζω να σκύψει, πάω από πίσω της και της τον καρφώνω με την μία.

Βέλαξε. Αρχίζω ένα ανελέητο γαμήσι με λύσσα και καύλα. Αυτή χτυπιόταν, φώναζε και αναστέναζε. Της είχα πιάσει τα βυζιά και έπαιρνα εκδίκηση για όλους τους γαμπρούς του κόσμου.

Έχυσα με μανία μέσα της ενώ αυτή φώναζε:

-    «Όχι! Όχι!!!»

Από ότι έμαθα είχε ακόμα περίοδο και φοβήθηκε μήπως την γκαστρώσω. Ευτυχώς δεν έπιασε η πουτάνα. Χωρίς κουβέντα έφυγε από το μπάνιο και πήγε στο δωμάτιό της και κλειδώθηκε.

Μετά από λίγες μέρες μας είπε ότι ήταν πολύ καλύτερα και ότι μπορούσαμε επιτέλους να γυρίσουμε στο σπίτι μας.

Επιτέλους ανάσταση! Αν το ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολο θα την είχα γαμήσει νωρίτερα την πουτάνα.

 

(Copyright protected OW ref: 7230)