Ο καυλιάρης θείος

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Κάθε καλοκαίρι που πήγαινα στην βόρεια Ελλάδα έβλεπα μετά από πάρα πολύ καιρό την θεία μου με τον γκόμενο της. Είναι ένας κύριος γύρω στα 48 χρονών, αδύνατος με ένα τρελιάρικο βλέμμα όλο καύλα.

Το καλοκαίρι όπως γνωρίζετε όλοι, φοράμε αεράτα ρουχαλάκια γιατί κάνει πολύ ζέστη. Έτσι κι εγώ φόρεσα ένα φορεματάκι με αρκετά ανοιχτό μπούστο και αρκετά κοντό, κόκκινο με μαύρες γόβες. Θα πηγαίναμε για φαγητό, εγώ η θεία μου και ο γκόμενος της -και καλά ο θείος μου..

Μπήκα στο αμάξι του και τον βλέπω από το καθρεφτάκι να κοιτάει τα βυζιά μου. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και απλά τον ρώτησα τι κάνει. Στη συνέχεια φτάσαμε στο εστιατόριο και ο καθένας παρήγγειλε αυτό που ήθελε να φάει. Η θεία μου μιλούσε μαζί του κι εγώ χάζευα γύρω μου.

Σε κάποια φάση, αφού φάγαμε και έπειτα, αποφάσισα να πάω στο μπάνιο για να κατουρήσω. Σηκώνομαι.. πηγαίνω στο μπάνιο, κατουράω.. μετά βγαίνω πάω στον καθρέφτη να διορθώσω το μαλλί μου και ξαφνικά, βλέπω τον γκόμενο της θείας μου από πίσω μου…!

Το φόρεμα μου έδενε στον λαιμό. Δεν μπήκε καν στην διαδικασία να μου το λύσει, απλά τράβηξε το φόρεμα από το στήθος μου και πετάχτηκαν τα βυζιά μου έξω. Ένιωθα τον ηλεκτρισμό που υπήρχε ανάμεσα μας, της καύλας.. αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω επειδή φοβόμουν μην μπει κανείς..

Αυτός δεν το έβαζε κάτω, έσκυψε και μου έγλειφε τις καυλωμένες μου ρώγες και το μουνί μου έσταζε από τα υγρά. Με σήκωσε και με ανέβασε επάνω τον νεροχύτη. Εκεί που μου έκανε γλειφομούνι, μπήκε μέσα μια σερβιτόρα, προφανώς για να κάνει την ανάγκη της. Με το που μας είδε κοκκίνισε.. πήγε κατευθείαν στην τουαλέτα. Όταν βγήκε ήρθε δίπλα μου και μου λέει:

-    «Θα πάω να το πω το αφεντικό!»

Δεν μίλησα.. την άφησα να πάει. Εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε τίποτα. Με παίρνει ο «θείος» μου και με βάζει στην τουαλέτα. Κλείνει και την πόρτα, βγάζει την πούτσα του και μου την χώνει στον στόμα. Ήταν η πιο νόστιμη πούτσα που γεύτηκα ποτέ. Η πιο γλυκιά!

Έπειτα, ενώ του έπαιρνα πίπα, μπήκε το αφεντικό στις τουαλέτες και μας έψαχνε. Δεν κατάφερε να μας βρει, κάναμε ησυχία. Επειδή δεν άντεχα αυτή όλη τη φασαρία του είπα να πάει την θεία μου σπίτι και εγώ θα τον περιμένω στο παρκάκι λίγο πιο κάτω από το εστιατόριο. Δέχτηκε.

Πήγε την θεία μου σπίτι, με την δικαιολογία ότι τον πήρε κάποιος τηλέφωνο από την δουλειά και έπρεπε να πάει να τον δει για να μιλήσουν. Έκατσα εγώ στο παρκάκι και τον περίμενα. Με το που ήρθε, με πήρε, πήγαμε πίσω από την εκκλησία που είχε στο παρκάκι σήκωσα το φόρεμα μου, έκανε στην άκρη το στρινγκάκι μου και με γαμούσε αβέρτα.

Είχα τρελαθεί! Τον έβλεπα με τι δύναμη μου έβαζε τον πούτσο του μέσα μου και με πήγαινε στα ύψη. Αφού τελείωσε μέσα μου, πήγε και πήγα σπίτι μου. Ήταν το καλύτερο μου γαμήσι.

Κάθε φορά που πάω βόρεια Ελλάδα είναι εκεί και με περιμένει γιατί ξέρει πως το μουνάκι μου είναι το καλύτερο που έχει γαμήσει μέχρι τώρα, ποσό μάλλον για τα βυζιά μου.


(Copyright protected OW ref: 7233)