Η Μίνα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όλο το Σαββατοκύριακο σκεφτόμουν αυτό το αυθάδες, όμορφο και προκλητικό θηλυκό. Ήταν τόσο γλυκιά, σέξι και προκλητική στο σμίξιμο μας την Παρασκευή.

Το ότι δεν είχε καν τα μισά μου χρονιά και τόλμησε να μου κολλήσει, με έκανε να νιώθω περηφάνια και εξύψωνε τον ανδρικό εγωισμό μου. Συνεχώς στα αφτιά μου αντηχούσαν τα λόγια της ότι ήμουν πιο άντρας από το αγόρι της.

Πρόσμενα ξαναμμένος την επόμενη φορά που θα έπαιρνα στην αγκαλιά μου το προκλητικό σέξι κορμάκι της και να νιώσω ξανά την πούτσα μου μέχρι τα αρχίδια στο στενό καυλιάρικο μουνάκι της.

Δευτέρα απόγευμα, όταν πλησίαζε η ώρα να σχολάσει το προσωπικό, ένιωθα αναστατωμένος και νευρικός ελπίζοντας να ξεγλιστρήσει πάλι στο γραφείο μου αυτό το καυλιάρικο θηλυκό.

Όταν εμφανίστηκε στην πόρτα του γραφείου μου, όταν είχαν φύγει όλοι, κοιτάζοντας με το αυθάδες προκλητικό βλέμμα της, άναψα ολόκληρος ενώ αμέσως σηκώθηκα πηγαίνοντας προς το μέρος της.

Χωρίς δισταγμό βρεθήκαμε αγκαλιασμένοι. Η πούτσα μου είχε γίνει σίδερο από την καύλα ενώ τριβόταν απάνω μου. Φιλιόμαστε, την χάιδευα ενώ γδυνόμαστε ταυτόχρονα βοηθώντας ο ένας τον άλλον.

Ενώ γδυνόμαστε μου εξομολογήθηκε ότι απ’ όταν είχε αρχίσει να εργάζεται, άκουγε τα άλλα θηλυκά να μιλάνε για τις εμπειρίες τους και όλες που είχαν κάνει έρωτα με μεγαλύτερους ώριμους έμπειρους άντρες χωρίς δισταγμό λέγανε ότι αυτοί οι άντρες ήτανε πολύ καλύτεροι στον έρωτα και το σεξ από τους νεαρούς.

Από τότε το σκεφτόταν και την κατάτρωγε το σαράκι να κάνει έρωτα με ώριμο έμπειρο άντρα. Όταν γυμνωθήκαμε άρχισα να θηλάζω τα βυζιά της ενώ ερέθιζα το μουνάκι της

Βογκούσε, αναστέναζε, ενώ χωρίς δισταγμό είχε πάρει την πούτσα μου χαϊδεύοντας την… μέχρι και κάτω τις τριχωτές αρχιδάρες μου χάιδεψε, κάνοντας με να στενάξω ενώ η πούτσα μου τιναζότανε από την καύλα.

Την γύρισα και γονάτισε στον καναπέ λέγοντας της ότι ήθελα να την πάρω πισωκολλητά. Έτριψα λίγο την πούτσα μου στα υγρά μουνόχειλα της πριν την σπρώξω μέσα στο στενό καυλιάρικο μουνάκι της.

Της τον έδωσα μέχρι τα αρχίδια πριν αρχίσω να την τρομπάρω. Βογκούσαμε, αναστενάζαμε, ενώ τα χέρια μου χάιδευαν τα βυζιά και το σέξι κορμάκι της. Έφτασε σε οργασμό πιο γρήγορα από την πρώτη μας φορά.

-    «Τώρααααααααα! Τώρααααααααα! Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχ! Τώραααααα! Χύνωωωωωωωωωωωωωω!!!», ξεφώνισε ενώ το μουνάκι της παλλότανε θηλάζοντας την πούτσα μου.

Συνέχισα να γαμάω το καυλιάρικο μουνάκι της μέχρι που άρχισε να χαλαρώνει, και πριν φτάσω, τράβηξα έξω την πούτσα μου χύνοντας το σπέρμα μου στην πλάτη και στα κωλομάγουλα της, ενώ τριβόμουν απάνω της βογκώντας.

Κάναμε έρωτα άλλες τέσσερις φορές, πριν έχει έμμηνο περίοδο, οπότε δεν κάναμε τίποτα. Μιας και την έπαιρνα χωρίς προφύλαξη πριν περάσει η έμμηνος της, μια μέρα την κάλεσα στο γραφείο μου για δήθεν κάτι το υπηρεσιακό.

Αποκλειστικός σκοπός μου ήταν να της δώσω αντισυλληπτικά χάπια που της είχα αγοράσει και να της εξηγήσω πως να τα παίρνει. Τα μάτια της γυάλιζαν κοιτάζοντας με παμπόνηρα ενώ δάγκωνε ελαφρά τα χειλάκια της ενώ τα έγλειφε κιόλας όση ώρα της εξηγούσα τον "υπηρεσιακό" λόγο.

Κάναμε έρωτα λίγες φορές όταν πέρασε η έμμηνος της μέχρι που ήξερα ότι ήταν ασφαλές να την παίρνω χωρίς καμιά προφύλαξη. Με εξίταρε και με εξιτάρει αφάνταστα να παίρνω το θηλυκό χωρίς προφύλαξη όταν παίρνει το χάπι και ειδικά αυτό το προκλητικό σέξι θηλυκό ήταν ότι καλύτερο μου είχε τύχει και ήθελα να νιώθω μαζί της όλες τις σαρκικές ηδονές στο έπακρον.

Η Μίνα μου ομολόγησε όταν το κάναμε μερικές φορές ότι την τρέλανε από καύλα κι αυτήν όταν έχυνα μέσα της και ειδικά όταν φτάναμε μαζί σε οργασμό.

Όλα πήγαιναν μελί γάλα με την Μίνα για μερικούς μήνες.

Μόλις άρχισε να το κάνει μαζί μου τα είχε χαλάσει με το πρώτο αγόρι της αλλά δυο μήνες μετά είχε γνωρίσει κάποιο άλλο πολύ καλό παιδί όπως μου είχε πει. Μου είπε ότι της είχε τάξει γάμο και σύντομα θα την παρουσίαζε στους γονείς του.

Μπορεί να ήτανε καλό παιδί αλλά στο σεξ όπως μου είπε ήμουν πολύ καλύτερος και ξεδιάντροπα μου είπε ότι δεν είχε σκοπό να διακόψει τον δεσμό μας αν την ήθελα ακόμα και αν τον παντρευόταν.

Όμως λίγες μέρες αργότερα άρχισα να υποψιάζομαι από τον τρόπο που με κοίταζε ότι κάτι μου έκρυβε αλλά μιας και ο δεσμός μας συνεχιζόταν δεν την ρώτησα τίποτα.

Όταν ένα βράδυ ο μεγάλος γιος μου μας είπε ότι Σάββατο απόγευμα θα μας σύστηνε την μέλλουσα σύζυγο και νύφη μας με την γυναίκα μου κάναμε υποθέσεις ποια από τις γνωστές του κύκλου μας θα μας έφερνε στο σπίτι.

Που να φανταστώ το σοκ που με περίμενε βλέποντας τον Σάββατο απόγευμα να μπαίνει στο σπίτι μας με την Μίνα! Ευτυχώς που όλη η οικογένεια κοίταζε τη Μίνα ενώ έκανε τις συστάσεις ο γιος μου, αλλιώς θα πρόσεχαν την σύγχυση μου. Μια σύγχυση που πέρασε μέχρι να τους πει ο γιος μου ότι η Μίνα εργαζόταν στην επιχείρηση μου.

Θαύμασα το πόσο ήρεμη και άνετη ήταν η Μίνα με όλους. Σαν να μη συνέβαινε τίποτα μαζί μου. Εγώ από την άλλη δεν είχα το θάρρος να επέμβω και να αποκαλύψω την ερωτική σχέση μου μαζί της γιατί ήξερα τι αναστάτωση και τι συνέπειες θα είχε μια ομολογία μου ότι είχα ερωτική σχέση με τη Μίνα.

Σιώπησα ενώ ένιωθα ανατριχίλες όταν το βλέμμα μου συναντιόταν με αυτό της Μίνας. Όταν δεν μας πρόσεχε κανένας, με κοίταζε με ένα προκλητικό όλο υποσχέσεις αυθάδες βλέμμα.

Φυσικά ήμουν αναστατωμένος όλο το Σαββατοκύριακο που δεν μου είχε πει ότι με τον γιο μου είχε σχέση. Ήθελα να μου δώσει εξηγήσεις τη Δευτέρα όταν θα σχόλαγαν οι άλλοι από τη δουλειά.

Όλοι έκπληκτοι μάθανε για τον αρραβώνα της Μίνας με τον γιο μου και μας δώσανε τα συγχαρητήρια τους. Φυσικά όταν σχόλασαν όλοι η Μίνα αυτή τη φορά δεν κρύφτηκε για να μπει στο γραφείο μου χωρίς να υποψιαστεί κάτι κανένας. Ήταν φυσικό να αναμένει να φύγουμε μαζί.

Όταν ήρθε στο γραφείο μου και με πλησίασε κοιτάζοντας με, με το αυθάδες προκλητικό βλέμμα της, σηκώθηκα απάνω.

Πριν προλάβω να πω οτιδήποτε είχε κολλήσει το κορμί της στο δικό μου τυλίγοντας τα χέρια της γύρω μου πιέζοντας το κάτω μέρος του κορμιού της απάνω μου τρίβοντας το στην εξόγκωση της πούτσας μου, που αμέσως άρχισε να καυλώνει και σε δευτερόλεπτα ήταν σίδερο στην καύλα.

Τα πάντα πήγαν περίπατο όταν ένιωσα το καυλιάρικο προκλητικό κορμάκι της και η πούτσα μου έγινε σίδερο από την καύλα. Ούτε εξηγήσεις ζήτησα ούτε τίποτα… απλά την άρπαξα στην αγκαλιά μου. Φιλιόμαστε ενώ γδυνόμαστε, όπως και τις άλλες φορές, βιαστικά.

Σύντομα είμαστε γυμνοί στον καναπέ και η πούτσα μου βαθιά στο στενό καυλιάρικο μουνάκι της.

-    «Γάμησε με γάμησε το μουνάκι μου πατέρα! Ααααααααχχχχχχχχ! Ναι, γάμησε το! Ααααααααχχχχχχ!!!», βόγκηξε ενώ ξέσκιζα με άγριο πάθος το μουνάκι της ξαναμμένος.

Είχα χουφτώσει μαλάζοντας τα κωλομάγουλα της ενώ την γαμούσα με δύναμη και κοιταζόμαστε στα μάτια ξαναμμένοι.

-    «Τώρααααααααααααααα! Έλα τώρα μαζί μου. Τώρααααα! Χύνωωωωωωωωω!!!», ξεφώνισε ανάμεσα στα βογκητά και τους λυγμούς της όταν έφτασε σε οργασμό.

Ένιωσα όπως πάντα το σπασμωδικό θήλασμα του μουνιού της στην πούτσα μου.

-    «Ναι, ναι! Αααααααααχχχχχχχ! Ναι καύλαααααα μου, χύνω κι εγώ χύνω στο μουνάκι σου. Τώραααααα!!!», μούγκρισα ενώ είχα πιέσει με δύναμη την πούτσα μου στα βάθη του μουνιού της χύνοντας μέσα της το καυτό μου σπέρμα.

Μείναμε για λίγο μετά ενωμένοι πριν χωρίσουμε…

Τις επόμενες μέρες μετακόμισε και έμενε με τον γιο μου στο σπίτι μας, οπότε όπως ήταν φυσικό, τύχαινε μερικές φορές να είμαστε μόνοι στο σπίτι.

Αυτό μας έδινε την ευκαιρία να το κάνουμε ακόμα και στο υπνοδωμάτιο μου όπου για πρώτη φορά έτσι φρεσκολουσμένη που ήτανε της έγλειψα παντού σχεδόν το κορμάκι κάνοντας την να στριφογυρίζει σαν φίδι στο στρώμα.

Την έφερα σε οργασμό γλείφοντας το μουνάκι της πριν της το ξεσκίσω με δύναμη και πάθος.

Τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν και μετακόμισαν σε σπίτι που τους είχα αγοράσει. Φυσικά ήμουν τακτικός επισκέπτης της Μίνας μετά από συνεννόηση μας όταν θα ήτανε μόνη, γιατί μετά τον γάμο της έμεινε έγκυος και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλύτερα να μην εργάζεται.

Ούτε όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν σταματήσαμε να το κάνουμε μαζί, ενώ ο γιος μου απ’ ότι μου είχε πει μετά τον πέμπτο μήνα, σπάνια της έκανε έρωτα.

Έχουν περάσει μερικά χρόνια και ο παράνομος δεσμός μας συνεχίζεται το ίδιο θερμός όπως την πρώτη μας φορά. Φυσικά είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην υποψιαστεί κανένας ότι έχουμε δεσμό.

 

(Copyright protected OW ref: 7236)