Η ερωτιάρα θεία Μαίρη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η μικρότερη αδελφή της μάνας η θεία Μαίρη είναι το πιο σεξουλιάρικο θηλυκό της οικογένειας. Πάνω από 1.70, όλο καμπύλες σώμα, χυτά πόδια, λίγο μελαχρινή, αρκετά όμορφο πρόσωπο. Σεξουλιάρικο και ερωτιάρικο θηλυκό παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ της μιας και είχε μείνει έγκυος.

Ένα παιδί μόνο έκαναν με τον άντρα της που είναι καλός άνθρωπος αν και αρκετά χρόνια μεγαλύτερος της. Παρά την ομορφιά την σεξουαλικότητα της ήταν υπόδειγμα νοικοκυράς και ποτέ δεν ακούστηκε ότι απατούσε τον άντρα της.

Ενάμιση χιλιόμετρο μακριά μας κατοικούσε και κάθε μέρα βρισκόταν με την μάνα μου που ήξερε τα πάντα για την ζωή της θείας Μαίρης, οπότε αν έκανε καμιά απιστία, η μάνα θα το έκανε βούκινο στον πατέρα όταν συζητούσανε τα βράδια.

Η θεία Μαίρη μου είχε πάντα μεγάλη αδυναμία από μικρό παιδάκι και μου άρεσε που πάντα με έπαιρνε αγκαλιά δίνοντας μου φιλιά στο πρόσωπο.

Ακόμα και όταν μεγάλωσα ήταν πολύ διαχυτική μαζί μου αλλά πάντα μέχρι σ’ ένα ορισμένο σημείο χωρίς να ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια θείας-ανιψιού.

Όταν η κόρη της θείας Μαίρης και ξαδέλφη μου πήγε για σπουδές σε άλλη πολύ η σχέση μου με την θεία Μαίρη άλλαξε άρδην.

Ήμουν ήδη στα 22 εργαζόμενος και περνούσα από το σπίτι της θείας Μαίρη, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, νωρίς τα βράδια να πω μια καλησπέρα, να πιω με την θεία και τον άντρα της όταν ήταν σπίτι κανένα ποτό. Αλίμονο μου αν δεν περνούσα να την δω, με έτρωγε στην μουρμούρα όταν ερχόταν στο πατρικό μου.

Ήταν λίγες μέρες μετά που η ξαδέλφη μου είχε φύγει για τις σπουδές της όταν επισκέφτηκα την θεία Μαίρη και την βρήκα μόνη στο σπίτι. Ο άντρας της κάπου απουσίαζε. Ήταν στεναχωρημένη που θα πήγαινε μακριά η ξαδέλφη μου.

Κάθισε κοντά μου στον καναπέ ενώ μιλούσαμε και σε μια φάση με αγκάλιασε μουρμουρίζοντας ότι ένιωθε πολύ μόνη και ευτυχώς που θα περνούσα εγώ να της κάνω έστω και για λίγο παρέα.

Νόμισα ότι μετά που μουρμούρισε πόσο μόνη ένιωθε θα αποτραβιόταν από κοντά μου, αλλά αυτό δεν έγινε, αλλά με έσφιξε πιο κοντά της πιέζοντας τα στητά βυζιά της στο πλευρό μου φιλώντας με στα μάγουλα και όταν γύρισα λιγάκι προς το μέρος της, με φιλούσε στα χείλια.

Δεν ήμουν άσχετος με τα θηλυκά, αλλά τα χείλια της θείας Μαίρης ήταν όλο γλύκα και με επηρέασαν αμέσως. Τότε έκανα το πιο φυσικό που ένιωθα εκείνη την στιγμή… Την πήρα αγκαλιά και τα χείλη μας ήταν κολλημένα με τις γλώσσες μας να τρίβονται ερωτικά.

Σε δευτερόλεπτα ανασηκώθηκε και βρέθηκε καβάλα στο κορμί μου και η πούτσα μου που είχε γίνει κάγκελο στην καύλα πιεζόταν κάτω στο κορμί της και χωρίς ντροπή άρχισε να τρίβεται απάνω μου ανεβάζοντας τον ερωτικό πυρετό μου στα ύψη.

Μέσα στην παραζάλη και τον στρόβιλο των παθών που μας συνεπήραν, γδυνόταν, με έγδυνε, ενώ εγώ βοηθούσα με πυρετώδεις κινήσεις.

Σας είπα ήδη ότι έχει πολύ καλό κορμί και μόλις τα βυζιά της γυμνώθηκαν τα άρπαξα χαϊδεύοντας, μαλάζοντας, θηλάζοντας τα, αφήνοντας έντονα βογκητά να ξεφεύγουν από τα χείλια της.

Όταν το κιλοτάκι της έπεσε κάτω, κοίταζα με όλο πόθο μάτια το καστανό τρίγωνο από μουνότριχες που χανόταν ανάμεσα στα πόδια της. Όταν μου τράβηξε κάτω το σλιπ στέναξε έντονα κοιτάζοντας την πούτσα μου που τινάχτηκε απάνω στητή όλο καύλα.

Χούφτωσα το τριχωτό μουνί της που ήταν βρεγμένο και γρήγορα ένα δάκτυλο μου έμπαινε στο μουνάκι της τρίβοντας το.

-    «Χρήστοοοοοο! Ναι μωρό μου, ναι!», βόγκηξε.

Άρχισε να τρίβει μπρός πίσω το μουνάκι της στα δάκτυλα και την παλάμη μου.

-    «Είμαι πολύ καυλωμένη. Θέλω την πούτσα σου μέσα μου!», βόγκηξε ανεβαίνοντας απάνω μου.

-    «Θεία Μαίρη να βάλω καπότα!», βόγκηξα.

Πάντα είχα μαζί μου καπότα για κάθε ενδεχόμενο.

-    «Δεν χρειάζεται μωρό μου, παίρνω χάπι…», μουρμούρισε αρπάζοντας την πούτσα μου κατεβάζοντας κάτω το μουνάκι της.

Ένιωσα υγρές μουνότριχες, τα μουνόχειλα της και μετά καθόταν κάτω στην πούτσα μου.

-    «Ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ, καύλααααααααααααααααααααααα!!!», ξεφώνισε όταν η πούτσα μου γλίστρησε μέσα στο μουνάκι της μέχρι κάτω στ’ αρχίδια μου.

Άρχισε αμέσως να κουνιέται μπρός - πίσω, πάνω - κάτω το μουνάκι της στην πούτσα μου ενώ στενάζαμε και βογκούσαμε.

Ενώ κινιότανε επάνω στην πούτσα μου, είχα χουφτώσει τον υπέροχο πισινό της μαλάζοντας τον, ενώ καυλιάρικα μου έδινε πεταχτά σύντομα φιλιά στα χείλια ενώ κοιταζόμαστε ξαναμμένοι.

Το μουνάκι της σύντομα ήταν φωτιά και λάβρα από την καύλα.

-    «Θα χύσω μωρό μου… θα χύσωωωωωωωωωωωωωω! Θέλω να φτάσουμε μαζί μωρό μου…», μουρμούρισε.

Άρχισε ο κώλος της να κινείται πολύ καυλιάρικα επάνω μου.

-    «Τώραααααααα! Χύνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!», ξεφώνισε.

Κατέβασε κάτω το μουνάκι της και απλά τρίβοντας κάτω στην βάση της πούτσα μου που σε δευτερόλεπτα άρχισε σαν αφηνιασμένη να τινάζεται εκτοξεύοντας καυτά χύσια στο καυλιάρικο μουνάκι της θείας Μαίρης που αχόρταγα τα θήλαζε.

Είχε γείρει το κορμί της στο δικό μου κλαψουρίζοντας ενώ φιλούσε το πλάι του προσώπου μου. Την κρατούσα κι εγώ αγκαλιά μέχρι που πέρασαν οι καύλες του οργασμού μας. Έμεινε για λίγο απάνω μου πριν σηκωθεί αναστενάζοντας από την πούτσα μου.

Κοίταζα σαν χαμένος το σεξουλιάρικο κορμί της αναστενάζοντας…

-    «Θα νομίζεις ότι είμαι καμιά πεινασμένη πουτάνα…», αναστέναξε κοιτάζοντας με.

-    «Όχι ρε θεία, εσύ πουτάνα; Μα τι λες τώρα; Είσαι μια όλο γλύκα γυναίκα!», μουρμούρισα παίρνοντας την αγκαλιά.

Με αγκάλιασε κι αυτή σφιχτά στο κορμί της μουρμουρίζοντας ότι ήμουν πολύ γλυκό αγόρι και μου εξομολογήθηκε ότι πρώτη φορά απατούσε τον άντρα της.

-    «Καλύτερα να ξεπλυθείς λιγάκι πριν φύγεις, γιατί σίγουρα θα καταλάβουν ότι έκανες έρωτα με γυναίκα. Εξάλλου είναι πολύ νωρίς και μπορεί να έχω καμιά ανέλπιστη επίσκεψη…», αναστέναξε.

Πριν φύγω μου έδωσε ένα καυλιάρικο φιλί στα χείλη μουρμουρίζοντας ότι θα είχε επαφή μαζί μου.

Αυτή η επαφή έγινε την επόμενη μέρα, πρωινό, λίγο μετά που έπιασα δουλειά. Η θεία Μαίρη πήρε τηλέφωνο για να ακούσει την φωνή μου όπως είπε γιατί με σκεφτόταν και δεν μπορούσε να ξεχάσει αυτό που είχαμε κάνει και πρόσμενε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε πάλι μονάχοι.

Ακούοντας την απαλή ερωτιάρικη φωνή της άναψα και ευτυχώς που δεν είχε κανέναν κοντά να δει πόσο είχα ανάψει. Βρεθήκαμε δύο μέρες μετά ξανά στο σπίτι της.

Μόλις μπήκα σπίτι της, έπεσε απάνω μου σαν τυφώνας παίρνοντας με στην θερμή αγκαλιά της, κολλώντας τα χείλια της στα δικά μου, και με πήρε κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο της, όπου σε δύο λεπτά είμαστε γυμνοί αγκαλιασμένοι, χαϊδεύοντας ξεδιάντροπα ο ένας το κορμί του άλλου.

Αυτή τη φορά βρέθηκα απάνω της ανάμεσα στα ορθάνοικτα πόδια της με την πούτσα μου να τρομπάρει το μουνάκι της.

Στενάζαμε… βογκούσαμε… πολύ έντονα.

-    «Ναι μωρό μου, καυλιάρη μου! Γάμησε το μουνάκι μου. Γάμησε το. Κάνε με να χύσω καυλιάρη μου!», βογκούσε ενώ της τρόμπαρα το μουνάκι.

Κινιότανε σε τέλειο ρυθμό σαν έμπειρη γυναίκα από κάτω μου με τα καλλίγραμμα χυτά πόδια της γύρω από το κορμί μου. Γαμιόμαστε παθιασμένα ενώ φτάσαμε μαζί σε οργασμό με διαφορά δευτερολέπτων.

Πως τα κατάφερνε, δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά πάντα την πρώτη φορά φτάναμε μαζί κάτι που με ερέθιζε αφάνταστα σαν αρσενικό. Βέβαια η θεία ξετρελαινόταν όταν έφτανα μαζί της. Ήταν να μην γίνει η αρχή μιας τέτοιας σχέσης.

Λίγο δύσκολα ήτανε τα πράγματα τον χειμώνα η όταν η ξαδέλφη μου ερχόταν στο πατρικό της. Όμως τώρα έχουμε βρει τον τρόπο να βρισκόμαστε πιο τακτικά μιας και μένω σ’ ένα διαμερισματάκι μόνος. Έχει γίνει η ερωτική φωλιά μας και κάνουμε έρωτα με πάθος κάθε φορά που βρισκόμαστε.

Είναι έμπειρη, ερωτιάρα, καυλιάρα όσο δεν φαντάζεστε, και απολαμβάνουμε μαζί ένα φλογερό παθιασμένο δεσμό. Μην με ρωτήσετε πόσο θα κρατήσει γιατί ειλικρινά δεν ξέρω. Όσο πάει...

Το ευτύχημα είναι ότι κανένας δεν έχει υποψιαστεί το παραμικρό.

 

(Copyright protected OW ref: 7239)