Η Μίνα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η Μίνα ήταν δεκαοκτώ χρονών όταν ήρθε και ζήτησε δουλειά στην επιχείρηση μου εκείνο τον Απρίλη πριν λίγα χρόνια.

Κανονικά δεν θα την προσλάμβανα λόγω προσόντων για την δουλειά που θα έκανε αν δεν είχε αυτά τα κάτι που με έλκυαν σ’ αυτό το νεαρό θηλυκό.

Κανονικού αναστήματος, μαυρομάλλα με πολύ εκφραστικό, αυθάδες θα έλεγα, μέχρι προκλητικό βλέμμα και ακόμα περισσότερο προκλητικό όλο καμπύλες σώμα.

Υπήρχαν κι άλλες κοπέλες αρκετά σέξι στην επιχείρηση μου αυτά τα χρόνια αλλά καμία δεν είχε αυτά που με έκαναν να βλέπω την Μίνα με πολύ διαφορετικό βλέμμα.

Τόσα χρόνια στην δουλειά μου ουδέποτε έμπλεξα την προσωπική μου ζωή, καλύτερα θα έλεγα την σεξουαλική με κανένα θηλυκό που είχα στην δούλεψη μου. Αλλά είπαμε αυτή η κοπέλα ήταν το κάτι άλλο και με έλκυε τρομερά.

Αν νομίζει κανένας ότι έκανα κάτι για να αποπλανήσω αυτή την κοπέλα επειδή της είχα δώσει χαριστικά θέση στην επιχείρηση μου με σκοπό να της ριχτώ κάνει μεγάλο λάθος.

Με έλκυε μεν αλλά δεν της ρίχτηκα εγώ.

Όλα πήραν μια αναπάντεχη τροπή όταν ενάμισι μήνα περίπου αργότερα, όταν όλο το άλλο προσωπικό είχε σχολάσει και αποχωρήσει μια Παρασκευή αργά το απόγευμα από την επιχείρηση, όταν βλέπω έκπληκτος την Μίνα να χτυπάει την πόρτα του γραφείου μου που ήταν ανοικτή και να μπαίνει μέσα.

Εκπλάγηκα γιατί είχα την εντύπωση ότι όλο το προσωπικό, άντρες και γυναίκες είχα φύγει. Ήρθε κοντά εκεί όπου καθόμουνα πλάι ζητώντας συγγνώμη που με ενοχλούσε.

Δειλά στην αρχή, αλλά με περισσότερο θάρρος στην συνέχεια, άρχισε να μιλάει ευχαριστώντας με που την είχα προσλάβει στην επιχείρηση μου.

Με κοίταζε με τα εκφραστικά μάτια της και απότομα έσκυψε, γονάτισε, παίρνοντας τα χέρια μου, φιλώντας τα, μουρμουρίζοντας ότι δεν περίμενε να την πάρω στην δουλειά μου και δεν ήξερε πως να με ευχαριστήσει.

Κρατούσε τα χέρια μου στο πρόσωπο της ενώ με κοίταζε με τα εκφραστικά μάτια της μουρμουρίζοντας ευχαριστίες.

Σηκώθηκα επάνω…

Τα χέρια της άφησαν τα δικά μου αλλά με εξέπληξε τυλίγοντας τα γύρω από την μέση μου γέρνοντας το κορμί της στο δικό μου.

Τα έχασα για λίγο αλλά αυτό το λίγο διάστημα που ένιωσα το προκλητικό κορμί της στο δικό μου ήταν υπεραρκετό για να με γεμίσει με πόθους. Έμεινα για λίγο εκεί σαν χαμένος πριν πάρω στην αγκαλιά μου το όλο καμπύλες κορμί της.

Ήμουν 39 χρονών, 21 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερος της, πιστός στην γυναίκα μου,  με παιδιά και γιο μεγαλύτερο της στα χρόνια, και παρόλα αυτά οι άνομοι πόθοι έκαναν στο πλάι κάθε λογική και τα χέρια μου άρχισαν να χαϊδεύουν ξεδιάντροπα το κορμί της.

Χάιδευα τον πεταχτό κώλο της πριν τα χέρια μου πάνε κάτω από την φούστα της και χουφτώσουν μαλάζοντας τον σφιχτοδεμένο πισινό της. Αναπνέαμε και οι δύο βαριά όταν άρχισα να φιλάω το πρόσωπο της.

Όταν φίλησα τα όλο γλύκα χείλια της, η γλωσσίτσα της γλίστρησε ανάμεσα στα χείλια μου βρίσκοντας την δική μου. Σαν να ήμουν σε άλλο πλανήτη εκείνες τις στιγμές κρατώντας στην αγκαλιά μου το καυτό κορμάκι της.

Περιττό να πω ότι η πούτσα μου πονούσε από την καύλα μέσα στο σώβρακο μου, στητή σαν σίδερο πιεσμένη στο κορμάκι της. Δεν περίμενα να είναι τόσο τολμηρή αλλά το χέρι της μπήκε ανάμεσα μας παίρνοντας την στύση μου μουρμουρίζοντας ότι το αγόρι της δεν είχε τόσο μεγάλο πούτσο σαν τον δικό μου.

Τα πάντα ήταν σαν ένα όνειρο τα επόμενα λεπτά όταν την έγδυνα και με βοηθούσε να γδυθώ. Όταν την γύμνωσα, κοίταζα το υπέροχο κορμάκι της ενώ η πούτσα μου τιναζόταν από την καύλα.

Άλλη μια έκπληξη για μένα ήταν ότι ενώ άκουγα ότι τα περισσότερα κορίτσια ξυρίζανε το μουνάκι τους, η Μίνα -κορίτσι του χωριού- δεν το είχε ξυρισμένο.

Φυσικά όταν την ξάπλωσα στον καναπέ του γραφείου, ρώτησα αν ήτανε προσεκτική με το αγόρι της και μου ορκίστηκε ότι πάντα την έπαιρνε με προφυλακτικό.

Προφυλακτικό… κάτι  που εγώ δεν είχα, και όταν της είπα ότι θα ήμουν πολύ προσεκτικός, μουρμούρισε κοιτάζοντας με ότι μου είχε εμπιστοσύνη ότι θα πρόσεχα.

Τα δάκτυλα μου ερέθιζαν το μουνάκι της ενώ βογκούσε. Ήταν αρκετά υγρή αλλά σύντομα ακόμα και οι μουνότριχες της ήταν βρεγμένες από τις εκκρίσεις της.

Όταν έγειρα απάνω της ανάμεσα στα πόδια της, με κοίταζε με εκείνο το προκλητικό αυθάδες βλέμμα ασθμαίνοντας.

-    «Ααααααααααααααχχχχ!»

Ο στεναγμός αυτός ξέφυγε από τα χείλια και των δυο μας όταν έσπρωξα το πουτσοκέφαλο στα υγρά μουνόχειλα της.

-    «Αααααααααααχχχ!»

Αυτός ο στεναγμός ήταν πιο έντονος όταν ξέφυγε από τα χείλια της όταν το πουτσοκέφαλο γλίστρησε μέσα της.

-    «Πω πω πω πω! Καύλααααα!», σκέφτηκα όταν η πούτσα μου γλιστρούσε μέσα στο στενό θερμό καυλιάρικο μουνάκι της.

Η γυναίκα μου δεκαεπτά χρονών όταν την ξεπαρθένιασα και δεν ήταν τόσο στενή όσο η Μίνα. Τα μάτια της γυάλιζαν παράξενα όταν της τον έδωσα όλο μέχρι τις τρίχες στο στενό καυτό μουνάκι.

Δεν έμεινα παρά λίγα δευτερόλεπτα ακίνητος απάνω της πριν αρχίσω να τρομπάρω το στενό καυλιάρικο μουνάκι της. Το γραφείο γέμισε με τους στεναγμούς και των δυο μας ενώ ο γλοιώδης ήχος που έκανε η πούτσα μου στα υγρά του μουνιού της με ερέθιζαν ακόμα πιο πολύ.

-    «Μίνααααα, Μίνααααα! Είναι καύλα το μουνάκι σου γλύκα μου!», βόγκηξα στο αφτί της.

Συνέχιζα να την τρομπάρω φέρνοντας όλο και πιο έντονους στεναγμούς να ξεφεύγουν από τα χείλια της. Είχε σηκώσει απάνω τα πόδια της και τα είχε τυλίξει πίσω από τα δικά μου σπιρουνίζοντας τον πισινό μου ενώ έσπρωχνε παθιασμένα τον κόλπο της επάνω μου.

Τα χέρια της ήταν στην πλάτη μου χαϊδεύοντας την μέχρι κάτω στον πισινό μου ενώ σαν μεθυσμένοι γαμιόμαστε στον καναπέ προσπαθώντας να φτάσουμε στην σαρκική κορύφωση στον οργασμό μας.

Κράτησε μερικά λεπτά, πόσα δεν ξέρω, αλλά δεν ήταν λιγότερα από δέκα πιστεύω. Το μουνάκι της είχε γίνει κόλαση καύλας.

-    «Τώρααααα! Τώρααααα! Θα χύσωωωωωωω! Τώρααααα! Ααααααααααχχχ!!!», ξεφώνισε.

Σε δευτερόλεπτα ένιωθα τους σπασμούς στο μουνάκι της που αχόρταγα θήλαζε την πούτσα μου προκαλώντας με να φτάσω και εγώ μαζί της, αλλά συγκρατήθηκα ξέροντας τι δραματικές συνέπειες θα είχαμε αν τυχών και την γκάστρωνα.

Συγκρατήθηκα αρκετά ώστε να νιώσει αρκετή ώρα τις καύλες, τις γλύκες του οργασμού της πριν τραβηχτώ από μέσα της και τριβόμενος απάνω της, η πούτσα μου τίναζε καυτά χύσια στην κοιλιά και ψηλά στο τριχωτό τρίγωνο από τις μουνότριχες της.

Όταν πέρασαν οι καύλες και ανασηκώθηκα από πάνω της, έμεινε εκεί σ’ αυτή την απίστευτα καυλιάρικη στάση, με ανοικτά τα πόδια της και αναστέναζα κοιτάζοντας το υπέροχο σέξι κορμάκι της που του είχα δώσει και μου είχε δώσει τόσες γλυκές ηδονές δευτερόλεπτα πριν…

Μετά ανασηκώθηκε αναστενάζοντας από τον καναπέ και πήγε στο ιδιαίτερο δωμάτιο του γραφείου όπου ξεπλύθηκε. Πήγα κι εγώ μετά στο ιδιαίτερο παίρνοντας μαζί τα ρούχα μου. Ξέπλυνα την πούτσα μου και ντύθηκα πριν βγω έξω στο γραφείο.

Ήρθε κοντά μου, ντυμένη πια, με αγκάλιασε μουρμουρίζοντας ότι ήμουν ο πιο γλυκός άντρας και ότι ήταν πολύ ευτυχισμένη που είχαμε δεθεί τόσο στενά. Αναστέναζα κρατώντας την στην αγκαλιά μου.

Μετά τραβήχτηκε από κοντά μου και έφυγε…

Έμεινα αρκετή ώρα σαν χαμένος προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι είχα κάνει έρωτα με αυτή την όλο γλύκα και καύλα κοπέλα…


(Copyright protected OW ref: 7238)