Η καυλιάρα κουνιάδα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η κουνιάδα μου η Στέλλα, συνομήλικη μου στην ηλικία και δύο χρονάκια μεγαλύτερη από την γυναίκα μου, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε ομορφιά και σεξουαλικότητα από την αδελφή της.

Τι να πω… μελαχρινούλες, καστανομάλλες, έχουν και οι δύο την δική τους ομορφιά και σεξουαλικότητα.

Είχαν χάσει τους γονείς τους λίγο πριν γνωρίσω την Μαρία μου. Όμως είχαν την κτηματική περιουσία τους και είχαν φροντίσει οι γονείς τους να έχουν και οι δύο τα σπίτια τους.

Πέρασαν αρκετοί μήνες απ’ όταν γνώρισα την Στέλλα για να την δω και σαν θηλυκό που θα μπορούσα να ρίξω στο κρεβάτι. Για να είμαι ειλικρινής σ’ αυτό φταίει και ο άντρας της ο Νίκος.

Όταν βρισκόμαστε μαζί πάντα παίνευε την σεξουαλικότητα της Στέλλας ενώ δεν παρέλειπε να τις χουφτώνει τον κώλο της ακόμα και μπροστά μας. Η Στέλλα αναψοκοκκίνιζε όταν την αποκαλούσε: «Μουνάρα μου!», «Κωλαράκι μου!» και διάφορα άλλα σέξι επίθετα.

Η δική μου, συνηθισμένη από πριν όταν φούχτωνε και παίνευε την σεξουλιάρα αδελφή της ο άντρας της, χασκογελούσε ενώ εγώ στην αρχή ένιωθα κάπως άβολα. Φυσικά με την πάροδο του χρόνου άρχισα να ανάβω όταν την χούφτωνε και αναψοκοκκίνιζε κοιτάζοντας με ντροπαλά.

Τα μάτια μου γυάλιζαν κοιτάζοντας την στα κρυφά με πόθο όταν δεν μας πρόσεχε κανένας. Η πρώτη κίνηση μου πάνω στην Στέλλα έγινε ένα μεσημέρι Κυριακής που είμαστε σπίτι της και ετοιμαζόμαστε για φαγητό.

Η γυναίκα μου ήταν έξω στην αυλή κοιτάζοντας το κοτόπουλο που είχαμε στην σχάρα ενώ εγώ και η Στέλλα βρισκόμαστε στην κουζίνα. Ο άντρας της είχε πάει σε μια δουλειά που του είχε τύχει αναπάντεχα και τον περιμέναμε να επιστρέψει από στιγμή σε στιγμή.

Φορούσε μια μπλουζίτσα και φουστίτσα που τόνιζαν το σέξι κορμί της και ξαναμμένος σε μια φάση χούφτωσα τον κώλο της με το ένα χέρι ενώ με το άλλο το ένα βυζί της.

-    «Τάκηηηηη!!!», βόγκηξε.

-    «Γαμότο μου… ρε Στέλλα είσαι πολύ σέξι, όπως λέει και ο Νίκος…», μουρμούρισα.

Ταυτόχρονα το χέρι μου άφησε το βυζάκι της και κατέβηκε κάτω μπαίνοντας κάτω από την φουστίτσα της χουφτώνοντας ολόκληρο το μουνάκι της που το κάλυπτε ένα στρινγκάκι.

-    «Ααααααααααααααααααχχχχ!!!», βόγκηξε όταν τα δάκτυλα μου ήρθαν σε επαφή με τα μουνόχειλα της πριν το μεσαίο δάκτυλο μου εισχωρήσει στο μουνάκι της που σε δέκατα του δευτερολέπτου είχε υγρανθεί.

Η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο στην καύλα και την έσπρωχνα στο μηρό της. Της το έτριβα για λίγο ενώ βογκούσε και στέναζε αποχαυνωμένη. Απότομα τραβήχτηκε από κοντά μου.

-    «Τάκη, όχι τώρα… μπορεί να μας δει η αδελφή μου!», βόγκηξε αναψοκοκκινισμένη.

Αυτό το «όχι τώρα» με άναψε ακόμα πιο πολύ.

-    «Πότε να βρεθούμε Σε θέλω!», βόγκηξα.

-    «Θα σε πάρω τηλέφωνο…», στέναξε σιγανά κοιτάζοντας με ξαναμμένη.

-    «Θα περιμένω…», της είπα.

Όταν τρώγαμε αργότερα, κάποτε κοιταζόμαστε ξαναμμένοι στα μάτια. Ήθελα να την αγγίξω κάτω από το τραπέζι ενώ τρώγαμε αλλά σκέφτηκα ότι καλύτερα θα ήταν να προσέχω μη μας αντιληφθούν.

Δεν με πήρε τηλέφωνο τις επόμενες τρεις μέρες οπότε την πήρα εγώ.

-    «Τι γίνεται κούκλα μου, μετάνιωσες;», ρώτησα.

-    «Όχι, όχι Τάκη. Θα σου τηλεφωνούσα να βρεθούμε την Πέμπτη όταν θα απουσιάζει ο άντρας μου…», είπε.

Γαμότο μου. Την Πέμπτη νωρίς το βραδάκι όταν μπήκα σπίτι της, αφήνοντας το αμάξι μου μακριά για να μην το δει κανένας και ψυλλιαστεί οτιδήποτε, ήμουν πολύ ξαναμμένος.

Μόλις μπήκα μέσα και έκλεισε την πόρτα, την είχα αρπάξει στην αγκαλιά μου και την φιλούσα με πάθος στα χείλια ενώ χάιδευα το κορμί της. Ανταπέδιδε με το ίδιο πάθος τα φιλιά μου σαν καυτή γυναίκα που ήτανε.

Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο της όπου γρήγορα την έγδυσα κοιτάζοντας με πόθο το σέξι κορμάκι της. Βιαστικά ξεντύθηκα και βρέθηκα στο στρώμα όπου είχε ξαπλώσει σε μια προκλητική στάση κοιτάζοντας με.

Μετά που την πήρα αγκαλιά, νιώθοντας το καυτό κορμί της στο δικό μου, αρχίσαμε φιλιά και χάδια ενώ μετά θήλαζα με μανία τα βυζιά της ενώ στέναζε έντονα. Το ένα χέρι μου ερέθιζε το μουνάκι της που είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά της.

Μετά από μερικά λεπτά ερωτοτροπίες φόρεσα καπότα στην πούτσα μου και αμέσως άνοιξε τα πόδια της για μένα και μπαίνοντας ανάμεσα τους έσπρωξα την πούτσα μου στο μουνάκι της. Της τον έχωσα μέσα όχι βίαια αλλά αργά μέχρι τα αρχίδια.

Στέναζε και βογκούσε ενώ είχε τυλίξει χέρια και πόδια γύρω μου ενώ αμέσως άρχισα να γαμώ το καυτό μουνάκι της. Έγερνα απάνω της για να νιώθω τα βυζιά της στα στήθια μου ενώ είχα χουφτώσει τα κωλομέρια της μαλάζοντας τα, ενώ την γαμούσα όλο και πιο γρήγορα.

Ήταν καυτή γυναίκα και σε λίγα λεπτά ξεφώνισε ότι έφτανε. Όταν ξεφώνισε ότι έφτανε την γαμούσα ακόμα πιο γρήγορα και έφτασα λίγο μετά που το μουνάκι της θήλαζε αχόρταγα την πούτσα μου που γέμισε καυτά χύσια την καπότα.

Μείναμε για λίγο ενωμένοι και μετά με έσπρωξε από πάνω της λέγοντας μου ότι έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί και να μη μένω μαζί της πολύ χρόνο μήπως και μας ανακαλύψει κανένας. Ήθελα να μείνω ακόμα μαζί της αλλά η λογική με οδήγησε στο να φύγω λίγο αργότερα.

Βρεθήκαμε πάλι λίγες μέρες αργότερα στο σπίτι της. Αυτή την φορά της έγλειψα το μουνάκι ενώ με κοίταζε ξαναμμένη βογκώντας, στενάζοντας και την έφερα σε οργασμό με το γλειφομούνι πριν γαμήσω το καυτό μουνάκι της.

Τη δεύτερη φορά μας ήταν πιο άνετη όταν κάναμε έρωτα και κινιότανε ακόμα πιο καυλιάρικα από την πρώτη μας φορά όταν γαμούσα το καυτό μουνάκι της.

Πάλι έφτασε λίγο πριν χύσω στην καπότα. Φυσικά μετά με έδιωξε και πάλι μουρμουρίζοντας ότι έπρεπε να προσέξουμε. Δεν την αδικούσα που ήτανε προσεκτική.

Κάναμε έρωτα πολλές φορές τους επόμενους μήνες μέχρι που έμεινε έγκυος, οπότε όταν ήταν στον τέταρτο μήνα της, μου το έκοψε ότι έπρεπε να σταματήσουμε. Φοβόταν μήπως και γίνει κάτι το αναπάντεχο και καταστρέψουμε και οι δύο την συζυγική ζωή μας.

Αν και την ήθελα δεν τόλμησα να επιμένω και εκεί τελείωσε η σχέση μας…

 

(Copyright protected OW ref: 7242)