Πως με γάμησε η πεθερά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλημέρα από την όμορφη Λάρισα. Είμαι τριάντα χρονών και φρεσκοπαντρεμένος με μια καυλίτσα είκοσι δυο χρονών με αναλογίες μοντέλου γεμάτη πάθος για πούτσα.

Αλλά ας την αφήσουμε στην άκρη αυτήν. Μένουμε στα πεθερικά μου μέχρι να τελειώσουμε το σπίτι μας. Η πεθερά μου είναι 43 χρονών, λίγο γεματούλα αλλά με τεράστια βυζιά και κωλομέρια. Έχουμε κανένα εξάμηνο που την κρυφοπηδάω αλλά τελευταία έγινε κάτι το ανεπανάληπτο για μένα…

Ήταν Παρασκευή μεσημεράκι και ήταν όλα κανονισμένα να γαμηθούμε πάλι. Είχα αρχίσει να την παίρνω και από πίσω και είχε τρελαθεί από καύλα και από πόνο, μόνο που τώρα ήταν η σειρά μου να τα νιώσω αυτά. Ξεκίνησε να μου γλείφει την πούτσα που είναι 19εκ. και 6 πάχος. Κατέβηκε στα αρχίδια και γλίστρησε τη γλώσσα της στην παρθένα μέχρι τότε κωλότρυπα μου.

Άρχισε να την γλείφει κυκλικά και να χώνει τη γλωσσίτσα της στην τρυπούλα μου. Τα έχασα, ταράχτηκα και πήγα να τραβηχτώ. Μολονότι είχα καυλώσει απίστευτα και η πούτσα έσταζε από υγρά, με τράβηξε νευριασμένη από τα μπούτια και μου είπε:

-    «Ήρθε η ώρα να νιώσεις κι εσύ την καύλα και την ηδονή όταν σε γαμάνε από τον κώλο…»

Δεν είπα τίποτα από την καύλα και παραδόθηκα στα χέρια της. Αφού είχε σαλιώσει καλά την παρθένα τρύπα μου, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους της και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Η τρύπα μου άρχισε να με πονάει αλλά να καυλώνω και πάρα πολύ που με έκανε να χύσω χωρίς καν να αγγίξω την πούτσα. Έβγαλε το δάχτυλο απότομα από μέσα μου και έγλειψε σαν καλή πουτάνα όλο το σπέρμα από την κοιλιά μου. Με κοιτάει και μου λέει:

-    «Ήρθε η ώρα να σε ξεσκίσω τώρα!»

Είχα παραδοθεί τελείως και θα έκανα ότι μου ζητούσε η καυλιάρα πεθερούλα μου. Με έστησε στα τέσσερα και με πασάλειψε με βαζελίνη. Άρχισε να μου βάζει ένα, μετά δύο, και μετά τρία δάχτυλα στην τρύπα μου, που είχε ανοίξει πλέον και ένιωθα σαν πουτάνα. Μπαινόβγαζε τα τρία δάχτυλα της με απίστευτη δύναμη και κάθε φορά που τα έχωνε τέρμα μέσα, ούρλιαζα από πόνο. Έχυσα άλλες δύο φορές και μου τα ξαναρούφηξε όλα.

Σηκώθηκε, πήγε στο δωμάτιο της και έφερε έναν μαύρο δονητή κοντά στους 25 πόντους. Άνοιξε τα πόδια της και τον έχωσε με τη μία βαθιά στο μουνί της. Τον έβγαλε και άρχισε να τον τρίβει στην ανοιγμένη τρύπα μου. Μου έβαλε τον μισό και εκεί που με είδε να τραβιέμαι, άρχισε να με τσιμπουκώνει. Αφέθηκα πάλι και με μια απότομη κίνηση μου τον καρφώνει όλο. Δάκρυσα και μου κόπηκε η ανάσα. Άρχισε να με βρίζει λέγοντας:

-    «Τώρα θα γίνεις η πουτάνα μου και θα σε γαμάω όποτε θέλω!»

Ο κώλος μου έκαιγε και ένιωθα μέχρι το στομάχι μου να πονάει. Ξαναέχυσα για τέταρτη και τελευταία φορά εκείνη την ημέρα. Άρχισε να βγάζει τον δονητή από μέσα μου και ένιωθα να ξεκολλάει το κωλάντερο μου. Μετά ήταν η σειρά μου να την γαμήσω. Ανεβαίνει από πάνω μου και μόλις βόλεψε τη μουνάρα της στο καυλί μου, ξαναχώνει τον δονητή μέσα μου. Ήταν κάτι το μοναδικό, να γαμάς και να γαμιέσαι ταυτόχρονα.

Ανεβοκατέβαινε πάνω μου πάνω από μισή ώρα και κάθε φορά που κατέβαινε έμπαινε και πιο βαθιά ο δονητής. Είχα ξεκωλιαστεί τελείως. Είχα γίνει πουτάνα και μου άρεσε πολύ αυτό. Η πεθερά γαμιάς μου έχυσε αρκετές φορές. Κατέβηκε από πάνω μου και μου έβγαλε τον δονητή. Ο κώλος μου είχε ανοίξει για τα καλά. Έβαζα δυο δάχτυλα μέσα και δεν ένιωθα τίποτα.

Τώρα μου φοράει και τα δικά της εσώρουχα ή της γυναίκας μου και με ξεκωλιάζει όποτε εκείνη θέλει. Ήταν απίστευτο αυτό που έζησα και το κάνουμε ξανά και ξανά με την πρώτη ευκαιρία. Μόνο που από άντρα γαμιά με έκανε πουσταράκο και να λατρεύω την πούτσα μέσα μου.

Από τότε έχω γαμηθεί με πολλούς άντρες και μου αρέσει. Και προτείνω να δοκιμάσετε όλοι οι άντρες την πούτσα, είναι πολύ γλυκιά.

(Copyright protected OW ref: 7244)