Η μεθυσμένη μου μάνα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σας. Είμαι ο Γιάννης και έχω γράψει την ιστορία μου με την θετή μου θεία. Λέω να σας περιγράψω και την μοναδική μου φορά με την μάνα μου..

Ήταν καλοκαίρι το 2004… Την περίοδο που είχε τελειώσει το euro 2004 στην Πορτογαλία ο πατέρας μου έλειπε για κάτι δουλειές εκτός Σερρών για αρκετές μέρες και ο αδερφός μου ήταν σε μια κατασκήνωση και έτσι έμενα στο σπίτι εγώ και η μάνα μου.

Εγώ την μάνα μου την έβλεπα ερωτικά παλιά όταν ήμουν μικρός, πριν αρχίσω να έχω ερωτικές επαφές και εμπειρίες, αλλά μετά το σταμάτησα να την βλέπω ερωτικά όχι όμως αν τύχαινε να της τον έδινα δεν θα το έκανα..

Η μάνα μου ήταν 35 χρονών, 1.67, εμφανίσιμη αλλά με μικρό στήθος και μέτριο κωλαράκι, αλλά ωραία γυναίκα..

Μια μέρα μου είπε η μάνα μου ότι θα πήγαινε σε κάτι φίλες της για φαγητό και για καφέ και της είπα οκ. Έφυγε κατά τις τρεις το μεσημέρι από το σπίτι και δεν είχα φανταστεί πως το βράδυ θα ερχόταν με ένα δώρο για εμένα..

Το βράδυ γύρω στις μία, ήρθε ένα αμάξι σταμάτησε και έφυγε και είπα πως θα ήταν η μάνα μου. Ανοίγω την πόρτα και τι να δω; Η μάνα μου παραπατούσε.

Την έβαλα μέσα και αυτή τραγουδούσε και γέλαγε σαν χαζή. Ε τότε κατάλαβα πως τα έτσουξε άγρια.

Με το ζόρι πήγε στο μπάνιο και εγώ πήρα την φίλη της τηλέφωνο και το σήκωσε ο άντρας της και ρώτησα τι έγινε και μου είπε πως όλες πήγαν σπίτια τους κουρούμπελα.

Μετά από λίγο την άκουσα να πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα της και να έρχεται στο καθιστικό όπου έβλεπα τηλεόραση.

Αυτό που είδα με την σκέψη ότι είναι μεθυσμένη με καύλωσε πολύ. Φόραγε ένα πουκάμισο (πιτζάμα) άσπρο διαφανές μόνο και μπορούσα να διακρίνω τις καυλωμένες ρώγες της και το κόκκινο βρακάκι της…

Ήρθε και ξάπλωσε στον καναπέ και ρώταγε πράγματα που δεν μπορούσα να βγάλω νόημα… μέχρι που την πήρε ο ύπνος. Εγώ έβλεπα τηλεόραση και συγχρόνως την έπαιρνα μάτι και άναβα πολύ..

Το σκέφτηκα πολύ και χωρίς πολλά - πολλά πήγα στο δωμάτιο μου, έβγαλα τα ρούχα μου και το εσώρουχο μου, και έβαλα ένα κοντό παντελονάκι που φόραγα για πιτζάμα και πήγα στο καθιστικό και περίμενα, μια ώρα περίπου, να έχω βεβαιωθεί πως κοιμάται καλά - καλά η μάνα μου.

Και τότε άρχισε το σχέδιο μου.. Την σήκωσα και την πήγα στο κρεβάτι της και την ξάπλωσα αλλά της είχα ανοίξει τα πόδια της. Είχα ανάψει ένα κεράκι και της έβγαλα το βρακάκι της σιγά - σιγά και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της αργά και απολαυστικά…

Της το έγλειφα και άκουγα και κάποια βογγητά… Μετά από κάποια ώρα, αφού το μουνάκι της ήταν υγρό, έβγαλα την πούτσα μου και της την έχωσα και την γαμούσα σιγά - σιγά μέχρι την στιγμή που έπρεπε να χύσω…

Τότε της ξεκούμπωσα το πουκάμισο και έχυσα στο στήθος της..  Της το ξανακούμπωσα και πήγα για ύπνο.

Την άλλη μέρα δεν μου είπε κάτι διότι δεν θυμόταν ότι την πήδηξα…

 

(Copyright protected OW ref: 7246)