Εγώ και η νύφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια. Ήμουν τότε 21 χρονών. Μέναμε στο ίδιο σπίτι. Αυτοί στον επάνω όροφο κι εγώ με τους γονείς μας κάτω.

Είχε φύγει ο αδερφός μου για δουλειά εκτός για αρκετό καιρό. Πήγαινα πάνω στην νύφη μου για παρέα και παίζαμε κανένα χαρτάκι για να περάσει η ώρα. Έτσι και εκείνη την ημέρα παίζαμε μπιρίμπα.

Το μυαλό μου μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε πάει στο πονηρό. Όπως παίζαμε και συζητούσαμε για διάφορα, ξαφνικά το πόδι της άρχισε να ακουμπάει το δικό μου. Μου ήρθε ξαφνικό στην αρχή και είπα μήπως το έκανε κατά λάθος.

Είπα να κάνω την δική μου κίνηση και άρχισα να τρίβω και εγώ το δικό της. Αυτή δεν έκανε πίσω, αλλά συνέχισε. Μετά από κάποια ώρα άρχισαν να παίζουν τα χέρια μας μεταξύ τους. Πήρα θάρρος πιο πολύ και ήρθα κοντά της.

Ξέχασα να σας πω ότι ήταν στην δικιά μου ηλικία. Είχε ύψος 1.65, ωραίο μικρό βυζάκι και ωραίο σώμα με ένα κωλαράκι να το φας. Φορούσε ένα κόκκινο μπουρνούζι.

Λοιπόν, πήγα κοντά της και ήμασταν καθισμένοι στις καρέκλες. Το χέρι μου πήγε στο πόδι της και έσκυψα και της έδωσα ένα φιλάκι με γλώσσα. Ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει. Το χέρι της πήγε στο γόνατο μου.

Άρχισα σιγά - σιγά με τα δάχτυλα μου πολύ ελαφρά να ανεβαίνω προς το μουνάκι της. Μόλις έφτασα στο κιλοτάκι της, το έκανα λίγο στην άκρη και άρχισα να της τρίβω τα μουνόχειλα της.

Πριν κάνω οτιδήποτε άλλο, με πήρε από το χέρι και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Μου έδωσε μία και με έριξε στο κρεβάτι. Ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα μέχρι που έμεινα με το μποξεράκι. Άρχισε να με φιλάει από το λαιμό προς τα κάτω…

Μόλις έφτασε κοντά στο μποξεράκι, με έγλειφε γύρω - γύρω. Εγώ είχα κλείσει τα μάτια μου και το απολάμβανα. Άρχισε να μου δαγκώνει τον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι.

Κάποια στιγμή μου τον έβγαλε και μου τον πήρε πίπα. Μία μου ρουφούσε τον πούτσο μου, μία μου έγλειφε τα αρχίδια μου. Έφτασε να μου κάνει και γλειφοκώλι.

Τελικά έχυσα μέσα στο στοματάκι της και μου τα ρούφηξε όλα. Τότε την άρπαξα, την γύρισα μπρούμυτα και της έγλειφα πότε το μουνάκι και πότε την ροδέλα της.

Κάποια στιγμή με σταμάτησε και καβάλησε τον πούτσο μου. Τον έβαλε όλον μέσα στο μουνάκι της. Δεν ξέρω αλλά αργώ πολύ να χύσω. Αυτή πρέπει να έχυσε πολλές φορές. Αφού είχε λαχανιάσει. Μου είχε κατά-γρατσουνίσει την πλάτη.

Μόλις είδε ότι δεν είχα χύσει ακόμα, άρχισε να μου παίρνει πίπα για να χύσω. Είχε μουδιάσει ακόμα και το στόμα της. Εγώ δεν έλεγα να χύσω. Συνέχισε να μου βαράει μαλακία. Το πουτσοκέφαλο είχε γίνει κατακόκκινο.

Κάποια στιγμή έχυσα πάνω στο πρόσωπο της. Στο τέλος μου τον καθάρισε με το στοματάκι τις. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί ξαναγαμηθήκαμε.

Αυτή είναι η ιστορία μου. Ακόμα και σήμερα, όποτε μπορούμε, ξαναπηδιόμαστε τρελά. Δεν της έχω αφήσει τρύπα αγάμητη.

 

(Copyright protected OW ref: 7247)