Με την ξαδέρφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είπα να σας διηγηθώ και εγώ μια ιστορία που μου συνέβη πριν αρκετά χρόνια.

Με λένε Κώστα και έχω μια ξαδέρφη την Ντίνα (αλλαγμένα τα ονόματα), περίπου δέκα χρόνια μεγαλύτερη μου.

Δεν είμαι ο σούπερ γκόμενος. Την ξαδέρφη μου την έβλεπα σαν την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου. Από τότε που θυμάμαι να καταλάβαινα ήμουν ερωτευμένος μαζί της και γούσταρα να την γαμήσω.

Η ξαδέρφη μένει σε χώρα του εξωτερικού και ερχόταν τα καλοκαίρια για διακοπές. Μια μέρα λοιπόν με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει αν θέλω να πάμε για μπάνιο.

Εγώ πάντα δεχόμουν να πάω για μπάνιο μαζί της γιατί θα είχα την ευκαιρία να δω το κορμί τηις μόνο με το μαγιό και να χύσω για χάρη της. Μετά πάω λοιπόν στο σπίτι της για να πάμε στην παραλία. Μου λέει:

- «Ένα λεπτό να αλλάξω…»

Εκεί λοιπόν που κάθομαι στο μπαλκόνι, κοιτάζω απέναντι στον 1ο όροφο, ένα ζευγάρι να γαμιέται -εμείς ήμασταν στον 4ο. Δεν ξέρω αν με είχαν καταλάβει ότι τους βλέπω ή όχι, αλλά είχα καυλώσει.

Ξαφνικά ακούω την ξαδέρφη από πίσω να μου λέει:

-    «Γιατί δεν με ακούς;»

Κοιτάει εκεί που κοιτάω και καταλαβαίνει.

-    «Καύλωσες μικρέ;», μου λέει. «Έχεις πάει με γυναίκα;»

-    «Όχι…», της λέω. «Μαθητής είμαι, δεν έχω βρει».

-    «Μόλις βρήκες!», μου λέει και με χουφτώνει.

Την παίρνω αγκαλιά και πάμε στο κρεβάτι. Με έβαλε κάτω, με έγδυσε και μου πήρε μια πίπα. Έχυσα αμέσως και τα κατάπιε. Αμέσως μετά γδύθηκε και ξάπλωσε. Μου λέει:

-    «Βάλε την πούτσα σου στο μουνάκι μου. Μην φοβηθείς άμα δεις αίμα…»

-    «Έχεις περίοδο;», της λέω.

-    «Όχι…», μου λέει. «Θα σου εξηγήσω αργότερα…»

Δεν είχα εμπειρία με γυναίκες για να καταλάβω ότι ήταν παρθένα. Άλλωστε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν ακόμα παρθένα.

Μπαίνω μέσα της και αρχίζω να σπρώχνω. Μετά από μισό λεπτό κατάφερα να σπάσω τον υμένα της και άρχισα να την γαμάω. Έχυσα μέσα της. Ξανακαύλωσα αμέσως και πέρασε αυτή πάνω μου. Την έχυσα πάλι αμέσως.

Μετά την γύρισα να την ξεπαρθενέψω από τον κώλο. Αφού μου έδωσε να της βάλω baby oil, άρχισα να μπαίνω μέσα της. Δυσκολεύτηκα να μπω όλος μέσα και αυτή πόναγε στην αρχή.

Μόλις μπήκα άρχισα να την γαμάω με μεγάλη ορμή, ώσπου την έχυσα δύο φορές στον κώλο της. Μετά κόψαμε για λίγο και της λέω να μου εξηγήσει αυτό που ήθελε.

Μου λέει ότι είναι λεσβία και μέχρι τότε δεν είχε γαμηθεί. Αλλά ήθελε να την ξεπαρθενέψει κάποιος για να μπορεί να γαμιέται με δονητή. Αυτό με καύλωσε και άρχισα να την γαμάω αμέσως.

Έχυσα ατέλειωτο σπέρμα μέσα της. Απορώ ακόμα πως δεν έμεινε έγκυος. Εκείνη την μέρα πρέπει να έχυσα μέσα της τουλάχιστον ένα κιλό σπέρμα. Κάποια στιγμή μου άρχισε ένα απίστευτο γλείψιμο. Άρχισε από πάνω και τελείωσε στα πόδια.

Μετά άρχισε να γλείφει την πλάτη μου. Η κοπέλα το έχει. Ένιωθα λες και ήμουν αυτοκράτορας στη Ρώμη.

Κάποια στιγμή ξάπλωσε από πίσω μου και άρχισε να μου τραβάει μαλακία. Ένιωσα φανταστικά. Με φίλαγε ταυτόχρονα και στο λαιμό. Ήταν τέλεια.

Φυσικά συνέχισα να την γαμάω και τις επόμενες ημέρες. Τα επόμενα καλοκαίρια έφερνε και κοπέλες της να τις γαμήσουμε παρέα, αλλά αυτά θα τα πούμε σε επόμενες ιστορίες. Συγχωρήστε με αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω ιστορία…

 

(Copyright protected OW ref: 7248)