Στην παραλία με την κουμπάρα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Η γυναίκα μου δούλευε και αποφάσισα να πάω για μπάνιο με τον κουμπάρο και την κουμπάρα. Τους περίμενα από έξω από το σπίτι. Είδα το αυτοκίνητο να έρχεται και πήγα να μπω... Μόνο που διαπίστωσα ότι έλειπε ο κουμπάρος.

-    «Πού είναι ο κουμπάρος;»

-    «Έμεινε σπίτι, βαρέθηκε... Έλα, πάμε οι δυο μας βρε, αλλά οδήγησε εσύ!», λέει η κουμπάρα (Βίκη).

Ξεκινήσαμε και πήγαμε κάπου κοντά σχετικά. Φτάσαμε, κατεβήκαμε αλλά είδαμε ότι δεν υπήρχε ξαπλώστρα άδεια ούτε για δείγμα. Έτσι αναγκαστήκαμε και πήγαμε λίγο πιο πέρα παίρνοντας μαζί ψάθες κλπ. Μπήκαμε αμέσως στη θάλασσα γιατί είχε πολύ ζέστη. Βγαίνοντας ξαπλώσαμε και η κουμπάρα μου είπε αν ήθελα να την αλείψω με λάδι. (άλλο που δεν ήθελα). Η κουμπάρα μου είναι κούκλα 1.75, 65 κιλά, ξανθά μακριά μαλλιά. Άρχισα να της τρίβω τη πλάτη. Ήτανε πολύ τρυφερή και της το είπα.

-    «Έτσι είμαι παντού!», μου λέει..

Κι εγώ άρχισα να την τρίβω ακόμα πιο απαλά. Ξεφεύγοντας και κατεβαίνοντας όλο και πιο κάτω. Δεν μίλησε καθόλου. Συνέχισα. Άρχισα να βάζω λάδι στα πόδια της και πράγματι είχα ερεθιστεί. Έκανα πως αγγίζω το μαγιό της. Δεν είπε τίποτα, δεν μίλησε. Το έπιασα σιγά - σιγά και το έβαλα όλο μέσα στη σχισμή της και το έκανα στρινγκ. Άρχισα να βάζω λάδι στα κωλομέρια της... το έκανα με πολύ απαλό τρόπο. Είχα καυλώσει πολύ ήτανε τέλεια η αίσθηση. Πάντα ήθελα να την αγγίξω εκεί. Ήθελα να δω όμως αν καύλωσε κι αυτή. Τότε λέω:

-    «Έλα Βικούλα, τέλος το λάδι στην πλάτη. Γύρνα μπροστά τώρα…»

-    «Ότι πεις…», μου λέει εκείνη και γυρίζει.

Τότε διαπίστωσα ότι οι ρώγες της ήτανε έτοιμες να τρυπήσουν το μαγιό. Αρχίζω να της κάνω κάτι σαν μασάζ μαζί με το λάδι. Στην αρχή στα χέρια και μετά άρχισα να το κάνω στην κοιλιά της. Έδειχνε να το απολαμβάνει. Είχε κλείσει τα μάτια και είχε ελαφρώς ανοιχτά τα ποδαράκια της. Το χέρι μου πλέον ξέφευγε συνέχεια και ακουμπούσε το στήθος της πάνω από το σουτιέν και σε λίγο κάτω από αυτό. Την είδα να δαγκώνεται. Δάγκωνε το χείλη της απαλά και τόσο ερεθιστικά που την έβλεπα και κόντευα να χύσω....

Είχα πιάσει τη ρώγα με τα δάχτυλα μου και την ερέθιζα κι άλλο. Η καύλα μου δεν περιγράφονταν. Ενώ είχα και το μυαλό μου μη μας δει κανένας, αν και ήμασταν αρκετά μακριά από τον πιο κοντινό άνθρωπο. Πλέον το μασάζ είχε πάει στα πόδια της, όπου δεν άργησα να φτάσω στο μαγιό της, γύρω - γύρω και πολύ σιγά. Κάποια στιγμή έβαλα το χέρι μου από μέσα. Το μουνάκι της ήτανε μούσκεμα.

-    «Μη…», λέει ψιθυριστά.

Συνεχίζω και βάζω ελαφρώς το δάχτυλο μου πιο μέσα.

-    «Αχ!», κάνει όλο καύλα.

Και πάλι… Όμως...

-    «Μη, μη…»

Βγάζω το χέρι από μέσα της τότε και πέφτω πάνω της. Πάω της δαγκώνω απαλά το αφτί της και της ψιθυρίζω:

-    «Έχω ερεθιστεί πολύ κουμπαρούλα μου. Σε θέλω…»

-    «Σήκω!», μου κάνει. «Θα μας δει ο κόσμος!»

Σηκώθηκα.

-    «Αλλά δε μας βλέπει κανείς. Είναι μακριά, μην ανησυχείς…», της λέω και την φιλάω απαλά στο στόμα.

Σηκώνομαι από πάνω της και κάθομαι δίπλα της.. Αμέσως το χέρι μου πάει μέσα στο υγρό μουνάκι της.

-    «Αυτό αποκλείεται να το δούνε!», της λέω.

Και αρχίζω να παίζω με την κλειτορίδα της... Είχε ανοίξει τα πόδια πλέον τελείως και μικρές κραυγές έβγαιναν από το στόμα της.

-    «Μμμ… αχ! Μ’ αρέσει… ναι…», έλεγε ψιθυριστά.

-    «Είσαι σκέτη καύλα!», της λέω.

Τότε ανοίγει τα μάτια της και κοιτώντας με μου λέει:

-    «Πάμε να φύγουμε. Σε θέλω. Σε θέλω μέσα μου…»

Σηκωνόμαστε και πάμε στο αυτοκίνητο. Μόλις ξεκινάμε πέφτει στα πόδια μου και φωνάζοντας μου λέει:

-    «Τώρα θα υποφέρεις εσύ για αυτά που μου έκανες στην παραλία…»

Μου κατεβάζει όσο μπορούσε το μαγιό και χώνει όλο τον πούτσο μου στο στόμα της.

-    «Μη! Μη!», της κάνω. «Με έχεις τρελάνει, δεν θα αντέξω για πολύ….»

-    «Δεν πειράζει…», λέει η κουμπάρα. «Τα θέλω όλα στο στόμα μου!»

Πιστεύω ότι έχυσα αμέσως μετά από λίγο μόλις το άκουσα. Τα ρούφηξε όλα. Σταμάτησα στην άκρη σε ένα πάρκινγκ και σε ένα χωματόδρομο και άρχισα αμέσως να την γλείφω στο λαιμό. Το χέρι μου είχε βγάλει το σουτιέν και κατευθύνονταν πιο κάτω.

-    «Σε θέλω!», έλεγα. «Θέλω να σε σκίσω. Είσαι φοβερή!»

Και ήδη είχα ανεβεί από πάνω της στην καρέκλα. Την έγλειφα στο στήθος. Βογκούσε. Πήρα την ρώγα στο στόμα μου και την πιπίλιζα, την δάγκωνα… Συνέχιζα… Έφτασα στο μουνάκι της που έσταζε. Το δάγκωνα απαλά και το έγλειφα. Ούρλιαζε. Με παρακαλούσε να μπω μέσα της.

-    «Σε παρακαλώ… Έλα μέσα μου! Πήδα με!» έλεγε. «Έλα, έλα… Σε θέλω τώρα. Πήδα με μωρό μου. Έλα… Μπεεεες!», μου φώναζε.

-    «Άνοιξε κι άλλο τα πόδια σου!», της λέω. «Μμμ… ναι, έτσι. Θα σε σκίσω τώρα μωρό μου…», της ψιθυρίζω. «Με έχεις καυλώσει τρελά κουμπαρούλα μου...»

-    «Ναι, ναι, έλα. Θέλω. Σε θέλω… Πολύ!», μου απαντάει όλο καύλα.

Τότε μπαίνω μέσα στο μουνάκι της.. Αργά… Πολύ αργά στην αρχή. Βογκούσε. Ανάσαινε βαριά. Το ίδιο κι εγώ. Τότε άρχισα να μπαίνω πιο μέσα… και πιο μέσα... Σε λίγο φώναζε. Οι κινήσεις μας συγχρονίστηκαν. Άκουγα μόνο να ουρλιάζει και να λέει:

-    «Κι άλλο… Ναι, ναι, έτσι... Σκίσε με. Σε παρακαλώ… Μμμμ… Αααχχχ!»

Φώναζε ώσπου να χύσω πάνω της. Ήτανε τέλειο. Μετά κάναμε άλλη μια βουτιά στα γρήγορα σε μια πιο κοντινή παραλία και πήγαμε στο σπίτι. Από τότε δεν το ξανακάναμε. Προς το παρόν. Είπαμε μόνο αν τύχει.

Δεν έχω τύψεις παρόλο που με τον κουμπάρο έχω πολύ καλές σχέσεις. Είμαι απελευθερωμένος σε σεξουαλικές ιδέες. Το πολύ, πολύ μια μέρα να πάει κι αυτός με την κουμπάρα του (την γυναίκα μου)...

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")