Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την κουμπαρά μας τη Μαρία όπως έχουμε αναφερθεί και σε παλιότερη ιστορία έχουμε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα νιώθαμε άνετα μεταξύ μας και όπως είναι φυσικό από την στιγμή που βρεθήκαμε στο κρεβάτι την πρώτη φορά, η σχέση μας έγινε ποιό απελευθερωμένη. Το κακό είναι ότι εδώ και χρόνια ζούμε σε διαφορετικές πόλεις και περνάνε μήνες για να ξαναϊδωθούμε. Η ιστορία που θα σας περιγράψουμε σήμερα είναι ένα μικρό αλλά αρκετά ερεθιστικό για εμάς σκηνικό που έγινε πριν από ένα μήνα.

Η Μαρία αποφάσισε να μας επισκεφθεί για μία εβδομάδα αφού είχαμε να τα πούμε από το περασμένο καλοκαίρι. Τον Οκτώβριο έκανε σχέση με ένα καλό παιδί και περνάνε φανταστικά. Μάλλον θα το πάνε για σοβαρά όπως δείχνει. Εμείς δεν έχει τύχει να τον γνωρίσουμε παρά μόνο μέσω internet που έχουμε μιλήσει 2-3 φορές. Η Μαρία δεν του έχει πει την σχέση που υπάρχει μεταξύ μας αν και του έχει πετάξει αρκετά υπονοούμενα. Στο ταξίδι αυτό ήταν να έρθει μαζί της για να τον γνωρίσουμε, αλλά δυστυχώς δε μπόρεσε.  

Τα πρωινά δουλεύαμε και για τον λόγο αυτό την αφήναμε μόνη της στο σπίτι να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί όσο ήθελε. Συνήθως γυρνούσαμε από τη δουλειά το μεσημέρι μετά τις 2, αλλά τις μέρες εκείνες που τη φιλοξενήσαμε προσπαθούσα να επιστρέφω γρηγορότερα. Ένα πρωί κατάφερα να το σκάσω από τις 12 και μισή ώρα μετά να βρίσκομαι στο σπίτι. Μπήκα μέσα και άκουσα την Μαρία να μιλάει στο τηλέφωνο με το αγόρι της. Πρόλαβα να ακούσω να του λέει:

-    Πρέπει να ήρθαν τα παιδιά, θα σε πάρω αργότερα.

Πήγα στο σαλόνι που και τη βρήκα στο καναπέ μπρούμυτα ξαπλωμένη αλλά κάπως αναστατωμένη. Ήταν αναψοκοκκινισμένη και η ανάσα της βαριά. Φορούσε το φαρδύ σορτσάκι που είχε σαν πυτζάμα και ένα τιραντάκι λευκό. Για εσώρουχα φυσικά ούτε λόγος.

-    Μιλούσες με το Χρήστο;

-    Ναι. Δουλεύει το απόγευμα και είπαμε να μιλήσουμε τώρα που είχε χρόνο.

-    Σου είπε κάτι και σε τάραξε; Σε βλέπω αναστατωμένη;…

τη ρώτησα με πονηρό ύφος. Όχι τα συνηθισμένα, μου απαντάει.

-    Σας διέκοψα δηλαδή!

Τα χέρια μου χάιδευαν την πλάτη της κάτι που της άρεσε πολύ.

-    Εμένα όχι, είπε γελώντας, αυτόν έκοψες.

Άρχισα να τρίβω την πλάτη της πιο δυνατά.  Έπεσε με το πρόσωπο στο μαξιλάρι και έβγαλε έναν αναστεναγμό. Της έβγαλα το μπλουζάκι για μεγαλύτερη ευκολία και την έτριβα με τέχνη. Σε λίγο πήρα το κινητό της και κάλεσα τον αριθμό του Χρήστου. Το ακούμπησα δίπλα από το κεφάλι της Μαρίας και συνέχισα το τρίψιμο στην πλάτη και χαμηλά στη μέση. Αυτός απάντησε αμέσως. Άκουσε την κοπέλα του να αναστενάζει.

-    Έλα μωρό μου… ακούστηκε.

Η Μαρία ξαφνιάστηκε. Κοίταξε το κινητό της και το πήρε στα χέρια της.

-    Τι έγινε; τον ρώτησε.

-    Έφυγαν τα παιδιά και είσαι μόνη πάλι; Γι’ αυτό με πήρες;

Αυτή τα έχασε και με κοίταξε γεμάτη απορία. Της πήρα το κινητό από τα χέρια και το έβαλα σε ανοικτή ακρόαση. Με το ένα χέρι της τράβηξα τα μαλλιά και με το άλλο της έριξα μία χαλαρή σφαλιάρα στον κώλο.

-    Έλα μωρό μου με ακούς;… είπε ο Χρήστος. Μπορείς να μιλήσεις;

Της έκανα νόημα να του απαντήσει θετικά.

-    Ναι μωρό μου, του απαντά. Μόνη είμαι…

και το χέρι μου κύλισε μέσα από το σορτσάκι της και έπιασε τον τρυφερό της κώλο.

-    Έχουμε χρόνο ή θα μας διακόψουν ξανά;

Το μεσαίο μου δάκτυλο ακούμπησε στη σούφρα της και την πίεσε, δείχνοντας της ότι δεν πρόκειται για αστείο και πως η συνέχεια θα είναι μεγάλη.

-    Καμιά ώρα τουλάχιστον, του απαντά.

-    Ωραία… γιατί με άφησες στην μέση, της λέει. Τι φοράς τώρα;

-    Τα ίδια με πριν.

-    Μπορείς να τα βγάλεις ή θα μπει κανένας πάλι άξαφνα;

-    Δεν πρόκειται να με δει και μας ακούσει κανείς…

του είπε με βαριά ανάσα,  όσο αισθάνονται το δάκτυλο μου που είχε μπει 1-2 πόντους μέσα στον κώλο της.

-    Βγάλε τα ρουχαλάκια σου μωρό μου!

Της τράβηξα το σορτσάκι και το κατέβασα μέχρι τα γόνατα. Το καλλίγραμμο κωλαράκι της έστεκε ολόγυμνο και περιποιημένο μπροστά μου και μοσχοβολούσε.

-    Το κατέβασα, του λέει.

-    Τι κανείς τώρα;

Το χέρι μου έπιασε το μουνί της και το χάιδεψε. Το μεσαίο μου δάκτυλο μπήκε ανάμεσα στα σφικτά μουνόχειλα της και έτριψε την κλειτορίδα.

-    Τρίβω το μουνάκι μου.

-    Είναι υγρό;

-    Υγρό και καίει! Έλεγε αλήθεια.

-    Θέλω να βάλεις το δαχτυλάκι σου μέσα.

Της ακουμπάω 2 δάκτυλα στην σχισμή της και τα σπρώχνω ελαφρά. (Ήταν αρκετά υγρό αλλά όχι και ανοικτό αφού όπως φαίνετε δεν είχε προλάβει να το ανοίξει πριν έρθω). Μόλις 1 πόντο. Έπαιξα 2-3 φορές και την τρίτη μπαμ… Τα καρφώνω με δύναμη μέσα στο υγρό μουνί της. Ένα επιφώνημα πνιχτό ακούστηκε στο σαλόνι.

-    Το έβαλες; την ρώτησε ο Χρήστος.

-    Έχω 2 δάκτυλα βαθιά μέσα στο μουνί μου… του απαντά.

-    Τέλεια… της είπε. Παίξε με το μουνί σου δυνατά να σε ακούσω και εγώ θα παίζω τον πούτσο μου για σένα.  Θέλω να σε ακούω και να με καυλώνεις. Να μου λες κάθε λεπτομέρεια μουνάρα μου.

-    Τα δάκτυλα είναι καρφωμένα μέσα στο μουνί μου. Με καρφώνουν και στάζω... του περιγράφει. Τώρα μπαινοβγαίνουν μέσα μου, είναι τέλεια!

-    Θέλω να σου γλείψω το μουνί Μαράκι μου. Θέλω τόσο πολύ να σε γευτώ. Της είπε ο Χρήστος με ανάσα έντονη.

Της σήκωσα με το ένα χέρι την λεκάνη χωρίς να βγάλω το άλλο από μέσα της και ακούμπησα την γλώσσα μου στην κλειτορίδα. Τα υγρά της είχαν κυλήσει πάνω της αφού ήταν όλη την ώρα μπρούμυτα.  Είχε μία γλυκιά γεύση σαν καυτό σιρόπι.  Με τα δάκτυλα καρφωμένα τέρμα ως τον πάτο της, έγλειφα τα γλυκά υγρά της και η Μαρία έτρεμε.

-    Με γλείφεις πουτσαρά μου… αναφώνησε.

Ο Χρήστος νόμισε ότι ήταν στην φαντασίωση και έπαιζε το ρόλο της πολύ καλά. Η Μαρία όμως του περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς της έκανα εκείνη τη στιγμή. Ακουμπούσε στα γόνατα και στο κεφάλι και τα χέρια της τα είχε ελεύθερα για να τσιμπάει ποτέ-ποτέ τα βυζιά της.

-    Με γλύφεις τέλεια μωρό μου, τα δάχτυλα σου είναι καρφωμένα μέσα μου, με ρουφάς και μου δαγκώνεις το γλωσσίδι. Είσαι τέλειος μωρό μου. Θα χύσω μωρό μου. Θα σε χύσω στο στόμα σου, δεν αντέχω.

Τρέμοντας άρχισε να συσπάται και να αδειάζει το μουνί της στο πρόσωπο μου φωνάζοντας στο γκόμενο της ότι χύνει και πως το στόμα του (μου) την καθαρίζει από τα χύσια της.

-    Θέλω να με γλείφεις κι εσύ, της λέει.

Πριν προλάβει να απαντήσει ο πούτσος μου βρέθηκε μπροστά από το πρόσωπο της και τραβώντας την από τα μαλλιά σήκωσα το κεφάλι της λίγο και της τον έβαλα μέσα στο στόμα. Πάρα πολύ γρήγορα μπήκα και βγήκα 10-15 φορές και  ύστερα της απελευθέρωσα το στόμα. πήρε μία βαθιά ανάσα και του απάντησε.

-    Σε γλείφω μωρό μου. Σε γλείφω όπως εσύ θες.

Τον πήρε μονή της στο χέρι και άρχισε με την μοναδική της τεχνική να με τρελαίνει. Οι ήχοι όμως από το τσιμπούκι που μου πρόσφερε ακούγονταν στο τηλεφωνώ. Το γλείψιμο το ρούφηγμα αλλά και τα φιλία που μου έδινε ξάφνιασαν τον Χρήστο.

-    Μαρία τι γίνετε εκεί;

-    Τι να γίνετε καρδιά μου;… σε γλείφω. Όπως μου ζήτησες;

-    Και τι γλύφεις ακριβός; Γιατί ακούω ότι κάτι έχεις στο στομα σου;!

Η Μαρία γέλασε και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της του είπε με νάζι.

-    Το δονητή της Φωτεινής καρδιά μου. Είναι σαν αληθινός. Μεγάλος ζεστός και υπέροχος. Μπορεί να μου κάνει όλα τα χατίρια και να μου καλύψει όλες μου τις ανάγκες.

Με κοίταξε στα μάτια και συνέχισε.

-    Μωρό μου μη ζηλέψεις αλλά ίσος είναι καλύτερος από εσένα.

-    Γατί τον έχεις ξαναδοκιμάσει;…

την ρώτησε ενώ συνέχιζε να παίζει με τον πούτσο του.

-    2 -3 φορές. Και όλες ήταν τέλειες. Με έσκισε καλά όλες τις φορές.

Η φαντασία του φούντωσε και άρχισε να την ρωτάει.

-    Το ξέρει η φιλενάδα σου ότι της παίρνεις τα παιχνίδια;

-    Για τώρα δεν το ξέρει, αλλά αυτή μου τον έχεις δανείσει όλες τις φορές.

-    Αυτή είναι φίλη… της λέει. Να ανταλλάσσετε παιχνίδια. Θα ήθελα να σε δω να τον μοιράζεσαι κιόλας.

Όπως μου είπε μετά ήταν η πρώτη φορά που της πέταξε σπόντα για "μοιρασιά". Σε αυτό πάτησε και πλέον έχει αρχίσει να του φέρνει με τρόπο το ενδεχόμενο να αλλάξει επίπεδο η σχέση τους.

-    Τον έχουμε μοιραστεί. Του απαντά. Τι φίλες θα ήμασταν αν δεν είχαμε γλείψει το εργαλείο.

-    Θέλω να τον βάλεις στο μουνί σου, την προστάζει.

-    Αμέσως άντρα μου…

απαντάει αυτή με μία δόση ειρωνείας. Πάω πίσω της και βυθίζομαι αργά-αργά μέσα της. Κάθε πόντος που έμπαινε αυτή φρόντιζε να τον ενημερώσει. Του έλεγε την καύλα που αισθάνονταν και πως τον ένιωθε να γλιστράει σα φίδι μέσα της. Την έσπρωχνα με ρυθμό. Σαν το ρολόι κάθε δευτερόλεπτο και ένα τρυφερό κάρφωμα. Τακ... τακ... τακ. Και κάθε φορά ένας αναστεναγμός έβγαινε από το στόμα της

-    Αχ... αχ... αχ... με σκίζει Χρήστο μου. Γαμάει το μουνάκι της γυναίκας σου.

-    Καλά σε κάνει πουτανάκι. Θέλω να σε σκίσει. Να σε ακούσω να σε σκίζει καργιολάκι.

-    Θέλω να με σκίσετε και οι 2. Θέλω να σας έχω μέσα μου και τους 2. Να με χύνεται αλύπητα.

-    Θα σε χύσω μωρό μου, είπε ο βλάκας που έπαιζε το πουλί του τόση ώρα. Θα σε χύσω τώρα.

Ακούγοντας όλο το σκηνικό αυτό ένιωσα πως δεν θα αντεξω για πολύ.  Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και θα έχυνα σύντομα και εγώ.  Της έκανα νόημα να τον ρωτήσει που θέλει να την χύσει.

-    Που θες να με χύσεις την πουτάνα σου που αυτή τη στιγμή γαμιέται με ξένο εργαλείο;

-    Στο μουνί σου θέλω… της απαντάει.

-    Θες να χύσεις πάλι πάνω στην κλειτορίδα μου;…

τον ρωτάει όσο εγώ έφτανα προς το τέλος και γαμούσα λίγο ποιό έντονα.

-    Όχι! Της λέει. Μέσα θέλω να σε χύσω.

Ακούγοντας το μου βγαίνει ένα σιγανό: Ναι! Η Μαρία ξαφνιάστηκε και ειπεί δυνατά:

-    Όχι! Όχι μέσα!

-    Γιατί όχι μέσα παρτουζιάρα μου όμορφη;… την ρώτησε ο Χρήστος μέσα από τη φαντασίωση του. Α… μέσα θα τα φας σήμερα…

φώναξε βιαστικά και με την χροιά της φωνής του καταλάβαμε ότι έχυνε μόνος του στο άδειο δωμάτιο. Την ίδια ώρα εγώ προσπαθώντας να μη φωνάξω άδειαζα τα αρχίδια μου μέσα στο μουνί της Μαρίας. Αυτή γύρισε το κεφάλι της και με κοίταξε στα μάτια.  Έσκυψα και την φίλησα στο στόμα. Ένιωθε τα χείλη μου να φιλούν τρυφερά τα δικά της και το σπέρμα μου αργά να γεμίζει όλο της το μουνί.

-    Με έχυσες… είπε χαμογελώντας. Με γέμισες καργιόλη…

είπε και το πρόσωπο της έλαμπε. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο Χρήστος προσπαθούσε να συνέλθει.

- Σε ευχαριστώ για την καύλα αυτή, είπε η Μαρία δυνατά και έκλεισε το τηλέφωνο. Σηκώθηκε κάθισε στον καναπέ έβαλε την άκρη των δακτύλων της στο μουνί της και ένιωσε τα υγρά μας ενωμένα. Με φίλησε ακόμα μια φορά στο στόμα και μου είπε:

-    Είσαι ο καλύτερος κουμπάρος του κόσμου.

Φόρεσε το κιλοτάκι και το μπλουζάκι της και ξάπλωσε στον καναπέ. Την άφησα εκεί και πήγα στο δωμάτιο μου. Μιλήσαμε πάλι το απόγευμα.



Copyright protected OW ref: 122395



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.