Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρόνια. Εκείνη ήταν 25 και εγώ 36. Σε ενα ταξίδι στο Παρίσι. Τυχαία στο δρόμο όταν με άκουσε να μιλάω  ελληνικά. Ξεμάκραινα από κοντά της και ήρθε και μου ζήτησε κάτι πολύ απλό, αν μπορώ να τη βγάλω μια φωτογραφία. Μετά τη σχολιάσαμε, με κάλεσε για καφέ, η ώρα πέρασε και ήρθε η νύχτα, περπατώντας μέσα στα στενά υγρά δρομάκια.

Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα, όμως δεν ήξερα αν ήταν λεσβία. Δεν ήθελα να ρισκάρω να χάσω μια τέτοια όμορφη παρέα. Όμως εκείνη το τόλμησε. Και ως τώρα είμαστε κερδισμένες. Μέσα στη βόλτα μας, με πήγε από κάτι στενά που δεν τα ήξερα, και ξαφνικά, με κόλλησε στον τοίχο.

-    Ξέρω ότι είσαι λεσβία, αλλά να ξέρεις ότι και εγώ είμαι. Σε έβλεπα όλη μέρα πως κοίταζες το στήθος μου, και ήθελα να σε δω να το γλείφεις.

Τα έχασα δεν ήξερα τι να πω. Τι να σκεφτώ. Δεν μου άφησε πολλά περιθώρια όμως. Έβαλε τα χέρια της γύρω από το κεφάλι μου, και άρχισε να με φιλάει. Δυο χείλη ζουμερά, λαχταριστά, και ένα στόμα υγρό.

-    Δεν το περίμενες έτσι; Δεν πίστευες ότι θα το τολμήσω; Έχω καιρό να παθιαστώ με Ελληνίδα, και εσύ μου ξύπνησες τη μεσόγειο μέσα μου. θέλω να ρουφάω αυτά τα χείλη όλη την νύχτα.

Δε μπορούσα, και δεν ήθελα να αντισταθώ. Ήταν κάτι πάνω από εμένα. Η νύχτα στο Παρίσι δεν είναι ποτέ όμορφη, αν δεν έχεις κρασί και παρέα και εγώ είχα από τα δυο τα καλύτερα. Με τράβηξε από το χέρι. Τα πόδια μου δε με κρατούσαν. Ήθελα να πάω μα δεν ήξερα αν έπρεπε.

-    Δεν είμαι ανήλικη ούτε με ενδιαφέρει πόσο είσαι. Αυτό το βλέμμα θέλω να είναι δικό μου απόψε, και τα χείλη σου να γευτούν ένα διαφορετικό κρασί.

Πρώτη φορά που δεν είχα τι να πω. Φτάσαμε στο διαμέρισμα της, ένα μικρό μοντέρνο και γλυκό σαν την ίδια.  Κοίταξα την θέα από το παράθυρο, φωτεινή, λαμπερή, μα τίποτα δε μπορούσε να συγκριθεί με την λάμψη της. Ανάψαμε μόνο ένα μικρό φως, μου έδωσε ένα ποτήρι γεμάτο κρασί, με άφησε να πιω μια γουλιά, και ήθελε να την πιει μέσα από το στόμα μου. Απαλά στην αρχή ακούμπησε τα χείλη της πάνω μου, που με ηλέκτρισαν. Και μετά αργά, σταθερά, απαιτητικά, πήρε ότι μου έβγαζε. Άφησα το ποτήρι, την κοίταξα στα μάτια και ήταν η πρώτη φορά που είπα ότι αυτή την γυναίκα τη θέλω δική μου. Αργά, αισθησιακά, βασανιστικά μου έβγαλε τα ρούχα, και όταν έπεσαν όλα, χορέψαμε ως το κρεβάτι. Και πίστευα ότι και εκεί θα ήταν το ίδιο ρομαντικά, αλλά έκανα λάθος. Δε με χάλασε αλλά είδα κάτι άλλο που δεν τω περίμενα να πω την αλήθεια μου από αυτήν.

Με το που ξαπλώσαμε, ξέχασε ότι είναι η ρομαντική γυναίκα και βγήκε από μέσα της κάτι άγριο. Άλλαξε το βλέμμα της, και οι κινήσεις της έγιναν απότομες.

-    Θέλω απόψε να σε υποτάξω, και να κάνεις ότι σου πω. Θέλω να νιώσεις ότι είσαι η τσούλα μου .

-    Με φτιάχνει αυτό. Κάνε με ότι θέλεις. Δε θα αντισταθώ.

Με έδεσε στο κρεβάτι τα χέρια. Πήρε μια μάσκα βενετσιάνικη, και την έβαλε πάνω μου. ήθελε να ζήσει μια ιστορία.

-    Απόψε είσαι η δούκισσα της πορνείας.

Μου έβαψε κόκκινα τα χείλη και κάθε φορά, έπαιρνε ένα φιλί από μένα και το έβαζε σε όλο μου το σώμα. κάθε φορά που ξεθώριαζε το κραγιόν το ανανέωνε, ώσπου όλη είχα κόκκινα σημάδια.

-    Κάθε φορά που θα ακούω έναν αναστεναγμό σου, θα αφήνω ένα κόκκινο φιλί στο στήθος σου, μέχρι να γεμίσει τελείως.

Με έκανε να αναστενάζω, μου έκανε μασάζ απαλό, χαλάρωσα και άρχισα να θέλω να χύσω, χωρίς να μου κάνει τίποτα.

-    Όχι δούκισσα, δε σου επιτρέπω να χύσεις. Αν το κάνεις θα τιμωρηθείς.

-    Μάλιστα κυρία όπως διατάξετε.

-    Μπράβο τσουλάκι μου. Να είσαι υπάκουη θέλω…

και όπως είχε ηρεμήσει, σηκώθηκε από πάνω μου και πήγε να πάρει κάτι. Ξανά έκατσε πάνω μου, μα αυτή την φορά, έπιασε το μουνάκι μου.

-    Τι σου είπα εγώ; Να μην χύνεις. Αφού δε με ακούς, θα πάρεις την τιμωρία σου…

και ξεκίνησε να μου ρίχνει στις ρώγες μου ζεστό κερί. Ξαφνιάστηκα, δεν το είχα ξανά ζήσει, πόνεσα και άρχισα να αντιστέκομαι .

-    Μικρή μου τσούλα, μου είπες να σου κάνω ότι θέλω και αυτό κάνω. Θέλω το κόκκινο στήθος σου να είναι πέτρα, και να κρατήσω, το μέγεθος του με το κερί για δώρο μου.

Κάτι έγινε μέσα μου και μου άρεσε. Σταγόνα-σταγόνα, έπεφτε πάνω μου και το συνήθισα. Πονούσα μεν αλλά… ήταν κάτι διαφορετικό από όσα είχα ζήσει. Τα γέμισε με κερί και τα δύο, έκανε μια γραμμή στην κοιλιά μου και έφτασε ως το μουνί μου.

-    Θέλω να νιώσω τι έχω κάνει. Θα γίνω η σκλάβα του μουνιού σου.

-    Θέλω να με λύσεις, και να βλέπω τι κάνεις.

Έλυσε τα χέρια αλλά μου έδεσε τα πόδια. Σηκώθηκα να βλέπω τι κάνει μέσα από τη μάσκα που με διέταξε να μη βγάλω και τα μάτια της πετούσαν φωτιά. Με την άκρη του χεριού της, άρχισε να περνάει πάνω από την υγρή σχισμή μου. Όταν έφτασε στην κλειτορίδα ούρλιαξα.

-    Τσουλάκι μου βρήκα το ευαίσθητό σου σημείο ε; Μου αρέσει αλλά δε θα στο πειράξω ακόμα.

-    - Θέλω να σε νιώθω μέσα μου

-    Έτσι ε; Μη στεναχωριέσαι… κι εγώ το θέλω και θα το κάνω.

Πήγε και πήρε το strap on και με έβαλε να διαλέξω τι θέλω. Της ζήτησα το μαύρο το μεγάλο. Από τότε έγινε το αγαπημένο μας. Το γέμισε με τα χύσια μου και σιγά-σιγά το έβαλε μέσα μου. Πόνεσα στην αρχή αλλά μετά το ευχαριστιόμουν.

-    Σε πηδούσε έτσι ο άντρας σου; Όχι… για αυτό έγινες λεσβία. Για να σε φτιάχνω εγώ.

-    Εκείνος είχε αληθινό πούτσο σκληρό.

-    Ο ψεύτικος όμως σε φτιάχνει τσουλάρα. Ήθελες να είσαι η πόρνη κάποια γυναίκας που θα σε πηδάει όποτε γουστάρει. Από εδώ και πέρα θα μου ανήκεις και θα γίνεται ότι θέλω εγώ.

-    Θα ανήκω στα χέρια σου.

-    Όχι θα είσαι η πουτάνα του πούτσου μου. Θα στον βάζω πιο άγρια από ότι ο άντρας σου.

-    Δε νομίζω ότι μπορείς!

-    Έτσι λες ε; Τώρα θα δεις μωρή πουτάνα τι μπορώ εγώ…

και τον έδεσε καλά πάνω της. Μπήκε μέσα μου και άρχισε να δονεί το μουνί μου για τα καλά. Μέχρι που από την πολλή ένταση και το κοπάνημα, άρχισα να την κατουράω. Της άρεσε και συνέχισε. Άκουγα τα υγρά μας και ήταν η πιο ωραία μελωδία. Ήθελε κι εκείνη να τελειώσει. Έβγαλε τον πούτσο και με ανάγκασε να τον γλείψω.

-    Πιες τα υγρά σου τσουλάκι μου, θέλω να σε βλέπω να ρουφάς ότι σου έβγαλα. Εγώ η γυναίκα σου.

Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μου κάνει έντονο πλακομούνι, όπου ήταν η δεύτερη φορά που έχυσα. Πήρε τα υγρά μου και τα άπλωσε πάνω της. Έτσι μούσκεμα ήρθε στο στόμα μου και έβαλε τα μουνόχειλα της να τα φιλάω.

-    Θέλω να με γαμάει η γλώσσα σου τρελά, μέχρι να χύσω στο στόμα σου.

-    Θα σε τρελάνω μωρή γαμιόλα για όσα μου έκανες.

-    Δεν νομίζω ότι μπορείς…

-    Τώρα θα δεις τσουλάκι…

-    Εσύ είσαι η τσούλα στην υπόθεση και θα κάνει ότι θέλω…

Για ένα μισάωρο άκουγα να φωνάζει και να κοντεύει να τελειώσει. Όταν ήρθε η κορύφωση, ένιωσα καταρράκτες να πετάγονται παντού, ακόμα και στον τοίχο απέναντι.

-    Ήρθε η ώρα να βάλω τα δάχτυλά μου μέσα, να πιάσω απαλά, τον κόλπο σου…

και για πρώτη φορά, απαλά, και όμορφα, με πείραζε για ώρες κι εγώ έχυσα στα χέρια της. Η γλώσσα της ήταν γρήγορη, περίεργη να εξερευνήσει το άγνωστο και ρούφηξε ότι βρήκε αργά και βασανιστικά.

-    Ήρθε η σειρά σου να με γαμήσεις με τον ίδιο πούτσο αλλά εγώ θέλω το κωλαράκι μου να γαμηθεί πολύ.

-    Μη στεναχωριέσαι κούκλα μου.

Φόρεσα το μαύρο πούτσο, όλα τα υγρά που είχα στο μουνί μου, τα έβαλα πάνω στην κωλοτρυπίδα της, και σιγά-σιγά άρχισα να τη χαϊδεύω. Μαλάκωσε και άρχισα να βάζω μέσα τα δυο μου δάχτυλα. Σιγά-σιγά έβαζα τον πούτσο. Η αίσθηση ότι τη γητεύω ακόμα με κυριαρχεί.

-    Θα πληρώσεις γυναίκα μου με τον πούτσο αυτά που μου έκανες.

-    Τέλεια αυτό θέλω.

Πλέον μου είχε παραδοθεί. Είχε καιρό να κάνει σεξ από πίσω και την πονούσε, αλλά σιγά-σιγά άνοιξε και μπήκε όσο περισσότερο μπορούσε. Από ένα σημείο και ύστερα δεν καταλάβαινα αν πονά, αν φωνάζει από ηδονή, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να την τραβάω από τα μαλλιά, και να βλέπω το μαύρο πράγμα να μπαίνει μέσα της και να βγάζει υγρά ο κώλος της.

-    Τελειώνω για πάρτη σου τσουλάκι μου.

-    θέλω τα υγρά σου πάνω μου. να με κάνουν χάλια παντού.

Τη γύρισα ανάσκελα, άρχισα να τη φιλάω και τα υγρά της έπεφταν πάνω μου καυτά. Με τρελαίνει όταν ξέρω ότι τα έκανα εγώ να βγουν από μέσα της. Ότι είμαι η υπεύθυνη.

-    Θέλω να κοιμηθώ πάνω σου. Μου είπε

-    Πάμε να κάνουμε μπάνιο και μετά ότι θες.

Πήγαμε αλλά και εκεί δεν ήταν φρόνιμη. Κάθε φορά που με φιλούσε, έφτανε στο μουνί μου να κρυφτεί, για να δει πως νιώθω. Μου άνοιξε τα πόδια γιατί δεν άντεξε άλλο και μου έκανε ένα αργό βασανιστικό γλειφομούνι.

Κοιμηθήκαμε λίγο, μιλήσαμε πολύ και για ένα μήνα συνεχιζόταν το ίδιο πράγμα σε αυτό το μικρό σπιτάκι. Ώσπου ήρθε η ώρα να επιστρέψω πίσω στην χώρα μου.

-    Θα έρθω και εγώ μαζί σου.

-    Είσαι σίγουρη μικρή μου;

-    Είμαι σίγουρη ότι δε μπορώ να ζήσω μακριά σου. Τίποτα δεν είναι το ίδιο χωρίς εσένα.

-    Τότε το εισιτήριο σου θα γράφει με προορισμό την Ελλάδα.

-    Όχι Ιωάννα, το εισιτήριο μου γράφει ήδη εδώ και καιρό προορισμό την καρδιά σου.

Έτσι βρεθήκαμε να ζούμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Τα υπόλοιπα σε άλλη ιστορία.



Copyright protected OW ref: 121248



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.