Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ολοκληρώσει όλες μας τις τολμηρές φαντασιώσεις. Με το καιρό όμως δημιουργούνται άλλες, νέες, μικρές, που μας δίνουν ενέργεια και όρεξη να συνεχίζουμε δίχως να πλήττουμε στην σεξουαλική μας ζωή.

Συχνά κουβεντιάζουμε, κυρίως την ώρα που κάνουμε σεξ, για τα πράγματα που ίσως και να μην τολμήσουμε ποτέ να κάνουμε, αλλά και αυτά που έχουμε ήδη τολμήσει μονοί μας ή και με τους φίλους μας.  Για παράδειγμα ότι το κάνουμε σε ανοικτούς χώρους και κάποιος άγνωστος μας κοιτάζει ή ακόμα και το ότι συμμετάσχει μαζί μας, με πιο συχνή φαντασίωση να την παίρνει με το ζόρι. Γενικώς οι ιδέες να την υποχρεώνουν να κάνει κάτι με την βία είναι οι ποίο συνηθισμένες. Είχαμε πει κάποτε να σκηνοθετήσω τον υποτιθέμενο βιασμό της αλλά δύσκολα μπορούσα να της φερθώ τόσο βίαια.

Τα περισσότερα "σκηνικά" τα έχουμε κάνει αυθόρμητα και αυτά αποδείχτηκαν και τα καλύτερα. Όπως για παράδειγμα πριν 2 καλοκαίρια.

Βρεθήκαμε σε ένα παραθαλάσσιο χωριό κάπου ανάμεσα σε Λάρισα και πλαταμώνα. Σταματήσαμε μόνο για ένα βράδυ προκειμένου να δούμε ένα φίλο που έκανε διακοπές εκεί. Ήταν καλός φίλος ίσος ο μόνος που δεν είχε δει ερωτικά την Φωτεινή και περνούσαμε όμορφα τις λιγοστές φορές που βρισκόμασταν. Απογευματινό μπανάκι φαγητό και το βράδυ σε ένα μικρό μπαράκι μιας και δεν μας αρέσουν τα θορυβώδη μέρη. Εκεί αλλάξαμε το ποτό, από μπύρες που πίναμε στο εστιατόριο, σε βότκα που ήταν η αγαπημένη του Λευτέρη. Έμενα δε μου αρέσει, επομένως έπινα λίγο. Η γυναίκα μου πάλι δεν είχε πρόβλημα μόνο που την χτύπησε άσχημα.

Γύρω στις 2 το βράδυ με τη Φωτεινή και τον Λευτέρη μεθυσμένους, ένιωθα ότι είχε έρθει η ώρα να φύγουμε. Είχα και μεγάλη όρεξη να εκμεταλλευτώ τη μεθυσμένη μου γυναίκα. Αυτοί όμως δεν ήθελαν να φύγουν ακόμα και άρχισαν τον χορό αν και με το ζόρι στεκόντουσαν και οι 2 όρθιοι. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν βλέποντας τη Φωτεινή με το μαγιό και ένα παρεό στη μέση να κουνιέται, ήταν ο κώλος της που ήθελα τόσο πολύ να τον ανοίξω σήμερα. Ήταν κάτι που μου έδινε σπάνια μιας και πονούσε πολύ και έκλεινε αμέσως.

Έκανε μαλακίες με τον Λευτέρη όταν την τράβηξα από την μέση και ακούμπησα τον κώλο της στον πούτσο μου. Αυτή άρχισε να τρίβεται γελώντας, πάνω μου. Έγινα τούρμπο. Δε με ένοιαζε πλέον τίποτα. Ήθελα να την αρπάξω από τα μαλλιά, να τη σύρω μέχρι τα δέντρα δίπλα από το μαγαζί και να την σκίσω. Τράβηξε το Λευτέρη κοντά της για να στηριχτεί από τους ώμους του για να μπορέσει να μου τριφτεί λίγο ακόμα, χωρίς πέσει. Ο Λευτέρης την κρατά από την μέση.

Θόλωσα. Την τραβάω από τα κατσαρά της μαλλιά και της φέρνω το κεφάλι πίσω. Έχω το λαιμό της μπροστά μου και τον φιλώ. Φτάνω στο στόμα και της δίνω απανωτά γλωσσόφιλα. Αυτή συνεχίζει να κρατάει τον Λευτέρη από τους ώμους και αυτός μας κοιτάζει με προσοχή.

Με το ένα χέρι την κρατάω από τα μαλλιά και με το άλλο εξερευνώ το στήθος της πάνω από το μαγιό.  Λατρεύω όταν αισθάνομαι την γυναίκα εγκλωβισμένη ανάμεσα σε 2 αντρικά κορμιά. Το ίδιο κι αυτή. Χωρίς να σκεφτώ τίποτα, θολωμένος από την καύλα της στιγμής, έπιασα και με τα 2 μου χέρια τα στήθη της και τράβηξα το μαγιό γυμνώνοντας τα. Έσπρωξα λίγο την Φωτεινή να πέσει στην αγκαλιά του Λευτέρη ώστε να μην τη δει κανείς αλλά και να έρθουν τα κορμιά τους σε επαφή. Ο κώλος της έτριβε τον πούτσο μου και οι ρώγες της τρυπούσαν το στέρνο του φίλου μας.

Είχε έρθει η ώρα.

Την τραβάω από το χέρι, παίρνω και την τσάντα της, και κατευθύνομαι έξω από το μαγαζί. Αυτή μέσα στην ζαλάδα της προσπαθεί να φτιάξει το μαγιό της, αλλά και να σταθεί όρθια. Μάταια. Ώσπου να βάλει το ένα στήθος μέσα είχαμε φτάσει στο αυτοκίνητο. Ανοίγω την πόρτα και την πετάω σαν τσουβάλι στο πίσω κάθισμα. Τότε ήρθε και ο Λευτέρης. Επιβιβαζόμαστε και φεύγουμε τρέχοντας.

Σε 2-3 λεπτά φτάνουμε στη παράλια κάπου απόμερα και ήσυχα. Κατεβαίνω και ανοίγω την πόρτα. Τραβάω τη Φωτεινή έξω και την παίρνω αγκαλιά. Ο Λευτέρης έρχετε κοντά μας και τότε την γυρίζω ακριβώς όπως την είχαμε στο μαγαζί. Αυτός κοιτούσε το στήθος της που ήταν μισοβγαλμένο. Τον προστάζω να το πιάσει, την ίδια ώρα που της τραβάω το μαγιό, σουτιέν, για να της απελευθερώσω τα βυζιά. Αυτός υπάκουσε και άρχισε να τα χουφτώνει. Τα βάζει στο στόμα του και τα ρουφάει. Εγώ τώρα που η Φωτεινή μπορούσε αν και με δυσκολία να σταθεί όρθια γδύνομαι και μαζί κατεβάζω το κάτω μέρος του μαγιό της αφήνοντας όμως πάνω της το παρεό. Ο Λευτέρης απολαμβάνει το στήθος της κι εγώ βάζω τα χέρια της γυναίκας μου στον πούτσο μου.

Όσο περνάνε τα λεπτά ο φίλος μας παίρνει θάρρος και φιλάει τη γυναίκα μου στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η Φωτεινή αν και είχε κάνει τρίο και με άντρα άλλα και με γυναίκα δεν είχε αφήσει κανέναν να την φιλήσει στο στόμα ή να τελειώσει στο στόμα της. Και φυσικά είχε μπει μέσα της μόνο μία φορά ένας φίλος μας κι αυτός με προφυλακτικό και μόνο από μπροστά.

Για πρώτη φορά έβλεπα την γυναίκα μου, όχι σαν ψυχή, άλλα σα μία τρύπα. Σαν ένα κορμί που ήθελα να το σκίσω και να το ταπεινώσω. Ο Λευτέρης προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα. Αυτή αν και μεθυσμένη αντιστάθηκε. Της πιάνω τα μαλλιά και τα τραβώ γυρίζοντας το κεφάλι ελαφρώς προς τα πάνω και αυτή ανοίγει το στόμα. Πριν πει «αχ…» ο Λευτέρης κολλάει το στόμα του στο δικό της και τη φιλάει με πάθος. Αυτή κάνει να αντισταθεί αλλά δεν έχει δυνάμεις. Η γλώσσα του εξερευνεί το εσωτερικό της όσο της τσιμπάει με μανία και τις 2 της ρώγες. Με εξιτάρει που τη βλέπω να νιώθει πόνο. Ο Λευτέρης κατεβάζει το μαγιό του. Την τραβάω άλλη μία φορά από τα μαλλιά, που σήμερα τα είχα ταλαιπωρήσει τόσο και την αναγκάζω να πέσει στα γόνατα. Της φέρνω το κεφάλι μπροστά από την πούτσα του Λευτέρη. Ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Άνοιξε το στόμα της και τον πήρε με την μία μέσα. Δεν ήταν μεγάλος. Με τα βίας έφτανε τους 10 πόντους, άλλα και το πάχος του δεν ήταν αρκετό. Έμοιαζε με έναν γυαλιστερό αντίχειρα, με 2-3 πρησμένες φλέβες και 2 ολοστρόγγυλα καλοξυρισμένα μπαλάκια. Η ελπίδα μου να δω την Φωτεινή να καταπίνει ένα μεγάλο πούτσο χάθηκε, άλλα δεν απογοητεύτηκα γιατί ήταν η ευκαιρία να δοκιμάσω μία φαντασίωση μας που δεν θα τολμούσα να πράξω με κάποιο που θα είχε τεράστιο καυλί.

Η φωτεινή έγλειφε το μικρό πουλάκι του φίλου μας που βρίσκονταν στον 7ο ουρανό. Μονολογούσε και περιέγραφε πόσο πολύ το απολαμβάνει και πόσο καλή ήταν η γυναίκα μου. Εξακολουθώ να την κρατάω από τα μαλλιά και δίνω ρυθμό στο ρούφηγμα της. Ο Λευτέρης βάζει τα χέρια του στο κούτελο της και αρχίζει να της γαμάει το στόμα με το δικό του γρήγορο ρυθμό. Καταλάβαμε ότι η στιγμή που θα χύσει πλησιάζει. Της ακινητοποιώ το κεφάλι και του φωνάζω να την ταΐσει με το σπέρμα του. Η Γυναίκα μου προσπαθεί μάταια να αντισταθεί και σπρώχνει την λεκάνη του γαμιά της. Αυτός δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για τον εαυτό του. Μπαινοβγαίνει όσο ποίο γρήγορα μπορεί. Της βιάζει το στόμα όσο αυτή μουγκρίζει. «Παρ’ τα» της φωνάζει και της γεμίζει το στόμα με το καυτό του σπέρμα. Το περισσότερο αναγκαστικέ να το καταπιεί. Έμεινε για αρκετή ώρα μέσα της ώσπου να σταματήσει να τρέμει. Βγήκε και η φωτεινή έφτυνε όσο σπέρμα είχε απομείνει στο στόμα της παίρνοντας μία έκφραση αηδίας. Ήταν όπως μου είπε αργότερα ότι πίο σιχαμερό είχε δοκιμάσει ποτέ.

Χωρίς να χάσω χρόνο, την τραβάω από τα χέρια και τη σέρνω λίγο πίο κοντά στο αυτοκίνητο. Έτσι όπως είναι πεσμένη στα 4 γονατίζω και της ακινητοποιώ με τα πόδια μου τα χέρια της. Ο πούτσος μου ακουμπάει στο πρόσωπο της και της πιάνω τα κωλομέρια. Ο Λευτέρης βρίσκεται πίσω της και μας κοιτάζει. Της ανοίγω τα κωλομάγουλα για να μπορέσει να δει ο φίλος μου το μεγαλείο την Φωτεινής. Με τις 2 της τρυπούλες τεντωμένες δεν έχασε χρόνο και κόλλησε το κεφάλι του και άρχισε να την γλείφει. Δεν προσπαθούσε να την ικανοποιήσει. Τον ένοιαζε μόνο να γευθεί τα υγρά της. Ο τρόπος του ήταν λίγο άγριος με τη Φωτεινή να βγάζει συχνά επιφωνήματα πόνου ανάμεσα σε αυτά της απόλαυσης. Πρόσεξα ότι έδειχνε μεγάλη συμπάθεια για την πίσω πόρτα.

Τον ρωτάω αν του αρέσει και απαντάει ότι είναι ενθουσιασμένος με τον κώλο της. Του εξηγώ ότι είναι σχεδόν απείραχτος αφού είναι ελάχιστες οι φορές που τον έχω παραβιάσει και αυτό με πολύ κόπο. Αυτός δηλώνει ότι αν τον είχε θα τον άνοιγε καθημερινά. Σκέφτομαι ότι με τα λιγοστά προσόντα που έχει δεν θα είχε το ίδιο ζόρι με έμενα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη του απαντάω ότι εφόσον εγώ δεν μπορώ μου είναι άχρηστος και πως μπορεί να τον κάνει ότι θέλει. Τα μάτια του άστραψαν. Σκύβει και δίνει ένα παθιασμένο φιλί στην τρυπούλα της και άμεσος ακουμπάει το εργαλείο του πάνω της. Η Φωτεινή μόλις καταλαμβάνει τι θα της συμβεί, αρχίζει να αντιστέκεται. Με τα χέρια ακινητοποιημένα δε μπορεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να μας παρακαλάει να σταματήσουμε.

Έχω ακόμη τον κώλο της ανοικτό όσο ο Λευτέρης σπρώχνει το πονοκέφαλο στη σφικτή της τρύπα. Με λίγη ακόμα πίεση και ένα «κρακ» μπαίνει το κεφάλι του μέσα και η Φωτεινή ουρλιάζει. Παίρνει βαθιές ανάσες για να αντέξει τον πόνο. Σε λίγο είναι όλος μέσα. Της πιάνω τα χέρια και την κοιτάζω στα μάτια. Βλέπω τον πόνο στο βλέμμα της. Ο Λευτέρης κάνει μερικές αργές κινήσεις ώσπου να την ανοίξει. Αυτή με κοιτάζει με παράπονο.  

- Δε θέλω… ψιθυρίζει.

Ο Λευτέρης άρχισε πίο γρήγορα και η γυναίκα μου έσφιξε τα δόντια.  Δάκρυα κύλισαν από τα μάτια της και ξέσπασε σε κλάματα.  

Δεν άντεξα άλλο. Πιάνω τον πούτσο μου και τον βάζω στο στόμα της. Δε με γλείφει, δε με ρουφάει. Δεν κάνει τίποτα. Δεν προσπαθεί να μας ευχαριστήσει αλλά ούτε αντιστέκεται. Έχει παραδοθεί. Γαμάω με το φίλο μου 2 άψυχες τρύπες. Χύνω γρήγορα και βγαίνω. Τον αφήνω να τη σκίζει και πηγαίνω για μία βουτιά στη θάλασσα. Όταν βγήκα βρήκα το Λευτέρη στο κάθισμα του συνοδηγού να κάνει τσιγάρο και την γυναίκα μου ξαπλωμένη στο χώμα εξαντλημένη να κοιμάται. Όπως είδα μετά είχε χύσει μέσα στο κώλο της. Τη σήκωσα και την έβαλα στο πίσω κάθισμα. Άφησα τον φίλο μας κάπου σε έναν δρόμο και κατευθύνθηκα στο ξενοδοχείο. Της φόρεσα όπως-όπως το παρεό και πήγαμε στο δωμάτιο μας. Στη ρεσεψιόν κοιτούσαν διακριτικά τη γυναίκα μου που έδειχνε ταλαιπωρημένη με χώματα παντού και εμφανή σημάδια από ξεραμένο σπέρμα στο στήθος.  Την έκανα μπάνιο και την ξάπλωσα στο κρεβάτι.

Την επόμενη ημέρα την άφησε να ησυχάσει, χωρίς να αναφέρω τίποτα. Ήξερα ότι ήταν μία άσχημη εμπειρία αλλά δε θα μου κρατούσε κακία. Κάναμε αρκετό καιρό να κουβεντιάσουμε για το συγκεκριμένο θέμα και γνώριζα καλά ότι θα σχεδίαζε την εκδίκηση της.



Copyright protected OW ref: 104504



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.