Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Νιώθω τυχερός που έχω μία γυναίκα σαν τη Φωτεινή. Όπως είχα περιγράψει και σε παλιότερη ιστορία, δεν έχει εμφάνιση μοντέλου αλλά τραβάει εύκολα τα βλέμματα των αντρών με το πληθωρικό της στήθος και το γλυκύτατο πρόσωπο της.

Είναι εύκολο να προκαλέσει και όταν της δίνεται η ευκαιρία το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση, αλλά πάντοτε με προσοχή. Δυστυχώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις που τα πράγματα δυσκολεύουν όταν κάποιοι προσπαθούν να πάρουν περισσότερο θάρρος. Για παράδειγμα όταν κάποιος θεωρεί ότι όταν μία γυναίκα κάνει τόπλες και του χαμογελάσει πρέπει απαραίτητα και να του κάτσει. Για να μην μιλήσω για τις αμέτρητες φωτογραφικές που υπάρχουν γύρο μας.

Σε γενικές γραμμές προσέχουμε και φέρνουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, αλλά υπάρχουν και μερικές, ευτυχώς λίγες, περιπτώσεις που η κατάσταση λίγο ήθελε να ξεφύγει και να έχουμε προβλήματα. Μία από αυτές θα σας περιγράψουμε στη παρακάτω ιστορία.

Ήταν πριν 2 καλοκαίρια όταν και πήγαμε για διακοπές στην όμορφη Κρήτη. Είχαμε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και γυρίσαμε ένα μεγάλο μέρος του νησιού ξεκινώντας από το νομό Χανίων. 2 βραδιά πριν τελειώσουν οι διακοπές βρεθήκαμε σε ένα χωριό της νότιας Κρήτης. Κάναμε όλη μέρα μπάνιο και το απογευματάκι καταλήξαμε σε μία ταβέρνα για θαλασσινά. Αυτά σε συνδυασμό με το ούζο μας έφερε σε μία κατάσταση κεφιού και με όρεξη για "παιχνίδι". Σούρουπο πλέον κάνανε γυμνοί μπάνιο στην άδεια παράλια αλλά η φλόγα δεν έλεγε να σβήσει. Πήραμε το αμάξι και κατευθυνθήκαμε προς το χωριό για μία μπύρα. Δεν είχε κόσμο λόγο που το καλοκαίρι σχεδόν τέλειωνε και το χωριό ήταν σχετικά μικρό. Βρήκαμε ένα μπαράκι όμορφο, με ξένη όχι δυνατή μουσική και λίγους πελάτες. Πριν μπούμε είπα στην Φωτεινή την ιδέα μου. Να μπω πρώτος εγώ και μετά από 10 λεπτά να μπει και αυτή ώστε υποδυόμενοι τους άγνωστους να φλερτάρουμε μεταξύ μας και να καταλήξουμε στο αυτοκίνητο ή στις τουαλέτες για το αποκορύφωμα.

Έτσι και έγινε. Μπήκα και κάθισα σε ένα τραπεζάκι σε μία γωνία. Το μαγαζί είχε ένα ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι, μάλλον τουριστών, σε ένα τραπεζάκι και 3-4 τύπους στο μπαρ. Μόνο οι 2 ήταν παρέα. Σε λίγο μπαίνει η Φωτεινή στο μαγαζί. Φορούσε το στενό της μπλε μαγιό που της είχα αγοράσει κι ένα παρεό δεμένο στην μέση της. Την κοιτάξαμε όλοι και μίας και ήταν η μοναδική γυναίκα στο μαγαζί και μάλιστα ασυνόδευτη, μοιραία έγινε και το κέντρο της προσοχής. Κάθισε στο μπαρ και παράγγειλε ένα κοκτέιλ. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και τα πρώτα σφηνάκια από τους επίδοξους γαμιάδες έφτασαν. Δεν τα αρνήθηκε, έξαλλου έπαιζε το ρόλο της τουρίστριας που επρόκειτο να κάνει σήμερα one night stand. Γρήγορα ένας που καθόταν μόνος του της είχε αρχίσει την κουβέντα. Χαμογελούσε και έριχνε κλέφτες ματιές σε εμένα που καθόμουν άνετα στο τραπεζάκι μου και θαύμαζα το ημίγυμνο κορμί της μέσα στη ζαλάδα μου. Ο τύπος προσπάθησε να της βάλει χέρι και η Φωτεινή τον σταματούσε κάθε που αυτός έκανε κίνηση να πιάσει κάτι περισσότερο από το μπούτι της.

Η ώρα περνούσε και απολαμβάναμε το παιχνίδι όσο τα σφηνάκια αυξάνονταν. Η Φωτεινή τώρα ήταν σε κατάσταση που δεν ήλεγχε απόλυτα. Η μουσική δυνάμωνε στα αυτιά μας και ξαφνικά έβαλε ένα  από τα αγαπημένα της κομμάτια. Σηκώθηκε να το χορέψει. Κουνούσε αργά και αισθησιακά το κορμί της και όλοι κοιτούσαν τις υπέροχα μεγάλες της καμπύλες να λικνίζονται στο ρυθμό του τραγουδιού.

Οι 2 φίλοι πλησίασαν και άρχισαν να χορεύουν μαζί της. Σε λίγο βρέθηκε ανάμεσα τους με τον μπροστινό να την κοιτάζει στα μάτια και το δεύτερο πίσω της να την έχει πιάσει από την μέση. Η φωτεινή είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά και κουνούσε προκλητικά το κορμί της. Το ζευγάρι στο βάθος του τραπεζιού κοιτούσε την γυναίκα μου και χαμογελούσε. Ο τύπος που ήταν μόνος στο μπαρ είχε θυμώσει μιας και πίστευε ότι την είχε προλάβει πρώτος και του την "έκλεψαν" οι άλλοι. Τώρα αυτός που ήταν πίσω της την είχε πιάσει αγκαλιά και τρίβονταν επάνω της. Ο μπροστινός προσπάθησε να την φιλήσει το στόμα αλλά η Φωτεινή γύρισε το κεφάλι της προσφέροντας του το μάγουλο και το λαιμό της. Αυτός φυσικά την φίλησε εκεί 3-4 φορές και συνέχισε το χορό. Την έπιασε κι αυτός από τη μέση δίνοντας της τον ρυθμό της μουσικής με τον φίλο του από πίσω να της λύνει το παρεό. Τώρα ήταν μόνο με το μαγιό της να χορεύει προκλητικά με 2 άγνωστους. Εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα και τη ζήλια. Συναίσθημα μοναδικό.

Ο τύπος που την είχε γδύσει πριν από λίγο άρχισε τώρα να της χαϊδεύει την πλάτη και να περνάει τα χέρια του συχνά από την περιφέρεια της. Προσπάθησε μάλιστα να της πιάσει το στήθος αλλά αυτή του κατέβασε τα χέρια. Στη δεύτερη προσπάθεια να τη χουφτώσει, γύρισε και τον κοίταξε με αυστηρό ύφος, πήρε το παρεό που είχε πέσει στο πάτωμα και κατευθύνθηκε προς το μπαρ.

Οι άντρες κατάλαβαν το βιάστηκαν και ότι η γυναίκα δεν ήταν αρκετά πιωμένη για να την εκμεταλλευθούν. Έτρεξαν πίσω της για να της ζητήσουν συγνώμη, της πρόσφεραν μάλιστα ένα ακόμη ποτό προσπαθώντας να εξιλεωθούν, αλλά και να τη μεθύσουν περισσότερο.

Ήταν η ώρα να κάνω την κίνηση μου. Σηκώθηκα και πήγα προς το μπαρ. Τους χαιρέτησα και συστήθηκα, παίζοντας ακόμη το ρόλο του άγνωστου, με ψεύτικο όνομα και ιδιότητα φυσικά.

Είπα ότι τους παρατηρούσα από μακριά και δικαιολόγησα στην Φωτεινή τους άντρες για τις πράξεις τους που αν και άσεμνες, ήταν απόλυτος φυσιολογικές. Τα πνεύματα ηρέμησαν και είπα στη Φωτεινή πόσο όμορφα χόρευε. Της ζήτησα να το ξανακάνει αν ήθελε και της υποσχέθηκα ότι δεν θα έκανε άσεμνες κινήσεις κανένας από τους 3 μας. Η Φωτεινή σηκώθηκε πήγε ξανά στο κέντρο του μαγαζιού και άρχισε τον αισθησιακό της χορό.

Μείναμε τώρα οι 3 άντρες και κουβεντιάσαμε θαυμάζοντας την γυναίκα μου. Τους είπε ότι αυτή πρέπει να επιλέξει μόνη της με ποιόν θέλει να πάει, αλλά οι νέοι μου φίλοι διαφωνούσαν, λέγοντας ότι είναι ευκαιρία να γαμήσουμε όλοι. Τότε κατάλαβα ότι είχαμε μπλέξει και δύσκολα θα μπορούσαμε να τους ξεφύγουμε. Τους εξήγησα λοιπόν ότι υπάρχει αρκετό "φαγητό" για όλους μας αλλά στην αρχή θα πρέπει να πάμε με τα νερά της. Τους πρότεινα να τη βγάλουμε με τη συναίνεση της από το μαγαζί και να βρεθούμε στην παράλια όπου θα ήμασταν μονοί μας να της κάνουμε ότι θέλουμε. Προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο αλλά και να απολαύσω την καύλα της φάσης που ζούσαμε. Πήγα κοντά της και άρχισα να χορεύω μαζί της. Οι άλλοι 2 μας παρακολουθούσαν από το μπαρ και σχολίαζαν, ίσως να σχεδίαζαν κάτι.

Στο επόμενο κομμάτι ήρθε ο ένας με αποτέλεσμα να έχουμε τη Φωτεινή ανάμεσα μας. Εγώ πίσω κι ο άλλος μπροστά της. Την κρατούσαμε από την μέση και την χαϊδεύαμε. Είχαμε κολλήσει σα βδέλλες πάνω της και ακουμπούσαμε και οι 2 ταυτόχρονα τα καυλιά μας πάνω της. Η φωτεινή μέσα στη ζαλάδα της δεν αισθάνονταν πλέον τι έκανε. Απλός απολάμβανε τα χάδια μας.

Το επόμενο κομμάτι που έπαιξε ήταν λίγο ποιο έντονο και μοιραία ο χορός την Φωτεινής έγινε πιο έντονος. Το μαγιό της που έδενε στο λαιμό και την πλάτη ήταν σε στιλ τριγωνικό, απλό, χωρίς ενίσχυση ή κάτι άλλο, τόσο απλό που διέγραφε το φυσικό σχήμα του στήθους της που ήταν αρκετά πλούσιο για το συγκεκριμένο μαγιό. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ξεχειλίζει από τα πλαγιά μεγάλο μέρος του στήθους και σε κάθε κίνηση της να κινούνται ανεξέλεγκτα με κίνδυνο να ξεχυθούν έξω. ήταν ένα φτηνό μαγιό, δώρο σε κάποιο περιοδικό αλλά ταίριαζε απόλυτα στο κορμί της και το φορούσε σε παραλίες που δεν είχαν πολύ κόσμο σαν κι αυτή που ήμασταν το σημερινό απόγευμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μίας και η Φωτεινή δεν πολύ πρόσεχε της κινήσεις της, το στήθος της άρχισε να μετατοπίζεται προς τα πλαγιά και σε μία στιγμή το αριστερό της βυζί βγήκε ολόκληρο έξω. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα ώσπου να το προσέξει κάποιος, με πρώτο το ζευγάρι που έβαλε τα γέλια και δεύτερο έμενα αφού είδα την αντίδραση του ζευγαριού. Επόμενος ήταν ο τύπος που χόρευε μπροστά της όταν κατέβασε το βλέμμα του από τα μάτια της στο γυμνό της στήθος. Ξαφνιάστηκε και σταμάτησε ασυναίσθητα το χορό. Εγώ έκανα την κίνηση να πάω να της συμμαζέψω το γυμνό της στήθος, αλλά η γυναίκα μου κατάλαβε το ατύχημα της και έβαλε το στήθος της αμέσως μέσα. Ντράπηκε τόσο που κοκκίνισε. Η όλη φάση δεν κράτησε πάνω από 10-15 δευτερόλεπτα αλλά ήταν τόσο έντονη και την ένιωσα σα να διήρκησε λεπτά ολόκληρα.

Ο δεύτερος τύπος της έφερε ένα ακόμη σφηνάκι και της το έβαλε στο στόμα. Η γυναίκα μου το ήπιε πρόθυμα και συνέχισε τον χώρο ποιό χαλαρά αυτή τη φορά. Είχε ζαλιστεί παρά πολύ και ήταν απίστευτα καυλωμένη. Το ίδιο κι εγώ που της έγειρα το κεφάλι προς τα πίσω και τη φίλησα σο στόμα. Όταν τέλειωσα εγώ, ο μπροστινός προσπάθησε και αυτός με τη σειρά του να την φιλήσει στο στόμα και γνωρίζοντας την αντίδραση που θα είχε μαζί του πριν την προηγούμενη φορά της έπιασε πρώτα το μάγουλο και ύστερα κόλλησε τα χείλη του στα δικά της. Αυτή δεν ανταποκρίθηκε αλλά ούτε αντιστάθηκε. Το στόμα της ήταν αρκετά κλειστό για να μπορέσει να βάλει την γλώσσα του μέσα αλλά τα χείλη χαλαρά για να μπορέσει να τα ρουφήξει και να τα φιλήσει επανειλημμένα. Είχα στο μυαλό μου συνεχώς τη σκέψη ότι είχαν ξεπεράσει τα όρια που είχαμε βάλει αλλά η εικόνα αυτή με έφτιαχνε τόσο που δεν ήθελα να την διακόψω.

Έπιασα τα βυζιά της πάνω από το μαγιό και ένιωσα της ρώγες της σκληρές σαν πέτρα. Γύρισε και με αγκάλιασε από το λαιμό. Άρχισε να με φυλάει με πάθος. Ήταν έτοιμη να γαμηθεί. Ο τύπος πίσω της πέρασε τα χέρια του από την πλάτη πλαγιά μπροστά και ακούμπησε στον θώρακα. Χωρίς δεύτερη σκέψη έπιασε το σουτιέν της και με μία απότομη κίνηση και το τράβηξε στα πλαγιά απελευθερώνοντας τα βυζιά της. Με φιλούσε η Φωτεινή, ο τύπος της έπιανε τα βυζιά κι εγώ έψαχνα τρόπο να ξεφύγουμε. Όταν πλησίασε και ο άλλος, τους ρώτησα αν έχουν αυτοκίνητο. Απάντησαν αρνητικά αφού όπως μου είπαν έμεναν 10 λεπτά με τα πόδια μακριά από το μπαρ. Η Φωτεινή πήγε στη τουαλέτα να ντυθεί και να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο της. Επέμεναν να την πάμε σπίτι τους. Αποφάσισα να τους πω ένα μέρος από την αλήθεια αποκαλύπτοντας τους ότι είναι γυναίκα μου και πως παίζουμε ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Αυτό τους έφτιαξε περισσότερο και είπαν ότι είχαν πάντα την φαντασίωση να παίξουν με ένα ζευγάρι.

Τους είπα όμως ψέματα ότι είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε παρτούζα καθησυχάζοντας τους. Τους πρότεινα να συνεχίσουμε το παιχνίδι στην ερημιά ως εξής:

Θα την έπαιρνα πρώτα εγώ στο αυτοκίνητο μου παίρνοντας μας για λίγο μάτι και μετά θα μου την έπαιρναν αυτοί μπροστά μου. Το ποτό και η καύλα δεν τους άφησε να σκεφτούν πονηρά και συμφωνήσαν πιστεύοντας με σε όλα. Το πρόβλημα ήταν ότι δε μπορούσα να μπω στο αυτοκίνητο δίχως αυτούς. Έτσι όταν η Φωτεινή επέστρεψε φύγαμε από το μαγαζί βάζοντας τα παιδιά να πληρώσουν τα πάντα. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και κατευθυνθήκαμε προς τα έξω σε μία απομονωμένη τοποθεσία με θάμνους κοντά στη θάλασσα. Εκεί κατεβήκαμε από το αμάξι και αρχίσαμε το παιχνίδι. Έβαλα τη γυναίκα μου να ξαπλώσει στο πίσω κάθισμα και ζήτησα από τα παιδιά να μας παρακολουθούν από το παράθυρο. Τους είπε ότι μόλις τη χύσω στο πρόσωπο θα είναι δική τους.

Γδύθηκα και έτρεξα προς την γυναίκα μου που με περίμενε. Έκλεισα την πόρτα και της τράβηξα το κάτω μέρος από το μαγιό της. Οι φίλοι μας κοιτούσαν με θαυμασμό το σώμα της γυναίκας μου. Της άνοιξα τα πόδια αφήνοντας το υγρό μουνάκι της σε κοινή θέα. Έσκυψα και το έγλειψα. Η Φωτεινή δεν έχει πιο αγαπημένο από αυτό. Της έκανα ένα αριστοτεχνικό γλειφομούνι και το πρόσωπο της πουτανίτσας μου έλαμπε. Δάγκωνε τα χείλη της και αναστέναζε. Χρειάστηκα λιγότερο από 2 λεπτά να την κάνω να χύσει για πρώτη φορά μπροστά σε άγνωστους. Δεν είχα την υπομονή να της κάνω πολλά παιχνίδια. Ήθελα μόνο να τη γαμήσω άγρια. Το ίδιο και οι φίλοι μας. Στέκονταν έξω από το αυτοκίνητο σε διαφορετικό παράθυρο ο καθένας και μας κοιτούσαν. Είχαν βγάλει τους πούτσους τους έξω και τους έπαιζαν με μανία. Της άνοιξα τα πόδια και καρφώθηκα με δύναμη μέσα της. Αυτή φώναξε από πόνο και καύλα μαζί. Την κάρφωνα με δύναμη όχι όμως γρήγορα και σε κάθε βύθισμα μου αυτή αναστέναζε. Τα παράθυρα ήταν κλειστά και γι' αυτό τα άνοιξα λίγο 3-4 πόντους ίσα να μας ακούνε καλύτερα.

-    Μωρό μου μας κοιτάζουν, της λέω.

-    Αστούς να κοιτάζουν, απαντάει, αν έχουν υπομονή θα έρθουν και αυτοί στην θέση σου.

-    Γάμησε τη την πουτάνα, μου φώναζαν από έξω, ετοίμασε τη για της πούτσες μας. Γάμησε τη τώρα γιατί μετά θα σου την έχουμε κάνει πηγάδι...

ήταν μερικά από αυτά που μου φώναζαν.

-    Γδυθείτε, τους φωνάζει η γυναίκα μου, όταν ο άντρας μου τελειώσει να έρθετε κατευθείαν σε εμένα.

Οι φίλοι μας περίμεναν γυμνοί με τα κοντάρια τους έτοιμα να ξεσκίσουν την γυναίκα μου και η αλήθεια είναι ότι ήταν προικισμένοι και οι 2. Την έβαλα να καθίσει πάνω μου και να με καβαλήσει. Της ζήτησα να τους δείξει πόσο καλά την είχα μάθει να γαμιέται. Έκανε σαν τρελή. Κούναγε την λεκάνη της μανιασμένα και ζουλούσε τα βυζιά της κοιτάζοντας τους θεατές μας στα μάτια. Έχυσε λυσσασμένα για ακόμη μία φορά πάνω το πούτσο μου ουρλιάζοντας και βρίζοντας. Έπεσε πάνω μου και την αγκάλιασα από την μέση. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω γρήγορα μέσα στο μουνί της ενώ αυτή με τα χέρια της άνοιξε τα κωλομάγουλα της για να τους δείξει τη στενή της κωλοτρυπίδα.

Και οι 2 είχαν πάει στο ίδιο παράθυρο και θαύμαζαν τον γυμνό της κώλο. Μαλάκα κοίτα σούφρα η πουτάνα. Από εκεί θα τη γαμήσω είπε ο ένας. Και που να ήξεραν ότι από εκεί ήταν ακόμα παρθένα σκέφτηκα.

-    Έλα ρε φίλε χύσε να πάρουμε σειρά…

μου φώναξαν. Την έστησα στα 4 με το πρόσωπο στο τζάμι και καρφώθηκα και πάλι μέσα της. Τους κοιτούσε με τέτοιο βλέμμα που ο ένας έχυσε πάνω στο τζάμι. Η Φωτεινή έβγαλε την γλώσσα της και έγλυφε το χυμένο τζάμι από τη μέσα πλευρά. Με την εικόνα αυτή δεν άντεξα άλλο και αρχισα να βγάζω το σπέρμα μου. Το έριξα όλο μέσα της. Ένοιωθα πως για 20-25 δευτερόλεπτα έβγαζα σπέρμα και της γέμιζα το μουνί. Έτρεμαν τα πόδια μου.

Τότε σκέφτηκα ότι είχε έρθει η ώρα να μου την γαμήσουν. Το μωρό μου που δεν το έχει πάρει πότε ξανά κανείς (με εξαίρεση έναν καλό μας φίλο), 2 εξαγριωμένοι άγνωστοι τύποι το περιμένουν να το ξεσκίσουν σαν την τελευταία πουτάνα. Πριν προλάβουν να πάρουν είδηση ότι είχα χύσει πήρα το κλειδί του αυτοκίνητου και πάτησα το κουμπί να κλειδώσουν οι πόρτες. Πήδηξα στο μπροστινό κάθισμα και προσπάθησα να βάλω μπρος. Οι τύποι κατάλαβαν ότι προσπαθούμε να το σκάσουμε και άρχισαν να κλωτσάνε την πόρτα και να χτυπάνε τα παράθυρα. Έβριζαν και απειλούσαν ότι αν μας πιάσουν την έχουμε βάψει. Ευτυχώς το αυτοκίνητο πήρε αμέσως μπρος και φύγαμε με ταχύτητα. Για ώρα αν και κουρασμένος και αρκετά ζαλισμένος δε σταμάτησα. Ύστερα από μία ώρα περίπου σταματήσαμε έξω από μία πόλη. Κατέβηκα γυμνός και πήγα στο πίσω κάθισμα που ήταν τα ρούχα μου και η γυμνή γυναίκα μου που είχε αποκοιμηθεί. Την ξύπνησα, ντυθήκαμε και ψάξαμε για ξενοδοχείο. Το πρωί μας έφεραν το πρωινό και με πονοκέφαλο κάναμε ένα ζεστό μπάνιο. Της έκανα παθιασμένο έρωτα για τις επόμενες 2 περίπου ώρες, ώσπου ξεκινήσαμε να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο που είχαμε τα πράγματα μας. Το αυτοκίνητο πέραν από τα σπέρματα στο παράθυρο, είχε αρκετά χτυπήματα στις πόρτες. Καλύτερα όμως εκεί, παρά στο κεφάλι μου ή στις γλυκές τρύπες της γυναικούλας μου. Το πιο επικίνδυνο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, αλλά όχι το πιο "ανεύθυνο".



Copyright protected OW ref: 103430



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.