Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Χριστιάνα και είμαι 23 χρονών. Είμαι 1.71, αδύνατη, ξανθιά και έχω καστανοπράσινα μάτια. Κατάγομαι από μια επαρχιακή πόλη αλλά μένω μόνη στην Αθήνα, επειδή σπουδάζω εδώ. Είχα μια σχέση από τα 17 μου με ένα παιδί, αλλά πριν δυο περίπου χρόνια χωρίσαμε, επειδή μας είχε κουράσει η απόσταση. Πριν από ένα περίπου χρόνο, άρχισα να κάνω παρέα με μια κοπέλα, ας την πω Εύη. Η Εύη είναι πολύ καλή κοπέλα. Με έχει βοηθήσει πολύ καθώς είμαι πολύ μοναχικός τύπος και έχω ανάγκη έναν άνθρωπο να του ανοίγομαι.

Πριν από μερικούς μήνες, ενώ βρισκόμουν στο χωριό για καλοκαίρι, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι οι συζητήσεις μας είχαν αρχίσει να μοιάζουν με φλερτ. Αυτό που με ταρακούνησε όμως είναι όταν μου πρότεινε να δω μια ταινία για μια κοπέλα η οποία ανακαλύπτει ότι είναι λεσβία. Υπάρχουν πολλές σκηνές με λεσβιακό σεξ και είδα ότι με ερέθισαν πολύ. Έκτοτε, άρχισα να αυνανίζομαι καθημερινά πολλές φορές βλέποντας αυτή την ταινία. Ένιωθα το μουνάκι μου συνέχεια μούσκεμα, ήταν σα να ήμουν σε μια μόνιμη κατάσταση τρέλας, ήθελα πολύ να δοκιμάσω πλακομούνι με την Εύη. Όμως δε μπορούσα να της το πω, πρώτον επειδή ντρεπόμουν και δεύτερον επειδή εκείνη έχει σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένη, απ' όσο ξέρω.

Έτσι μπήκα στο XStream. Ταυτόχρονα, τον τελευταίο μήνα περίπου έχω ελεύθερη σχέση με ένα συμφοιτητή μου. Σκέφτηκα ότι θα με βοηθούσε να ξεπεράσω όλη αυτή την τρέλα, αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Απλά έρχεται σπίτι 2-3 φορές την εβδομάδα, πηδιόμαστε και μετά από λίγο φεύγει. Σπάνια καταφέρνω να τελειώσω, συνήθως περιμένω να φύγει για να δω κάποια λεσβιακή τσόντα και να αυνανιστώ.

Πριν λίγες μέρες όμως, συνέβη κάτι πολύ απρόοπτο. Είχα βγει για φαγητό με μια συμφοιτήτριά μου και είχαμε ανοίξει μια συζήτηση για τα προσωπικά μας. Μου έλεγε για τον πρώην της και πάνω στην κουβέντα, μου είπε ότι είναι αμφί και για την πρώτη φορά που έκανε σεξ με κοπέλα. Ήταν πολύ άνετη και σίγουρη για τον εαυτό της. Ένιωσα ότι επιτέλους μπορώ να μιλήσω σε κάποιον και να με καταλάβει. Της είπα τα πάντα με λεπτομέρειες. Δεν ξέρω που βρήκα το θάρρος, σίγουρα έπαιξε ρόλο το ότι έπινα από το μεσημέρι και κόντευαν μεσάνυχτα πια. Δε μου είπε πολλά, κυρίως άκουγε και μετά από λίγο πρότεινε να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητό της. Ήμασταν νότια, οπότε κινηθήκαμε προς την παραλία.

Πάρκαρε σε ένα ερημικό σημείο και, αφού έσβησε τη μηχανή, έγειρε προς το μέρος μου και μου είπε σιγανά, "δε χρειάζεται να φοβάσαι". Άρχισε να με φιλάει. Τα έχασα, ήταν σα να συνέβαινε σε κάποια άλλη όλο αυτό. Δεν είμαι σίγουρη ότι ανταπέδιδα το φιλί, κυρίως είχα μείνει άγαλμα. Το χέρι της κατέβηκε στο στήθος μου και το έσφιξε με δύναμη. Έπειτα κατέβηκε λίγο ακόμα, μπήκε μέσα από τη μπλούζα μου και την ανασήκωσε. Ελευθέρωσε τη ρώγα μου και άρχισε να την τρίβει, ενώ συνέχισε να με φιλά. Το φιλί βάθαινε, γινόταν σχεδόν βίαιο κι ένιωσα τη γλώσσα μου να μπλέκεται με τη δική της. Το χέρι της κατέβηκε στα πόδια μου και ανασήκωσε το φόρεμά μου. Το ένιωσα να χουφτώνει δυνατά το μουνάκι μου και βόγkηξα. "Σ' αρέσει;" με ρώτησε και με δυσκολία βρήκα την ανάσα μου και της απάντησα ξεψυχισμένα, "ναι".

Συνέχισε να με φιλάει τόσο δυνατά που ένιωθα τα δόντια της να χτυπάνε στα δικά μου ενώ ταυτόχρονα πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε ανάμεσα στα πόδια της. Άνοιξα για λίγο τα μάτια μου και είδα ότι είχε κατεβάσει το τζιν της και το εσώρουχό της. Το μουνάκι της είχε λίγες τρίχες. Διστακτικά, άρχισα να το τρίβω σιγά-σιγά. Ήταν μούσκεμα. Έσκυψε στη μια μου ρώγα και άρχισε να τη γλείφει. Μετά από λίγα λεπτά, με άφησε για λίγο για να κάνει πίσω το κάθισμά της. Έβγαλε εντελώς το παντελόνι της και μου έβγαλε και μένα το φόρεμα, αφήνοντάς με με τα εσώρουχα. Με τράβηξε και ανέβηκα πάνω της και άρχισε πάλι να με φιλά. Πλέον δεν ένιωθα παγωμένη, ήξερα ότι την ήθελα και δε θα σταματούσα με τίποτα.

Ενώ με φιλούσε, άρχισε να κουνά τη λεκάνη της και ένιωθα τα μουνάκια μας να τρίβονται, με μόνο εμπόδιο το εσώρουχό μου. Βογκούσα δυνατά και άφησε τα χείλη μου, για να ασχοληθεί με τα βυζιά μου. Κυριολεκτικά ένιωθα ότι τα έτρωγε, αφού τα έβαζε σχεδόν ολόκληρα στο στόμα της. Η εικόνα με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Ταυτόχρονα, μου έριχνε ξυλιές στο κωλαράκι μου. Σε κάποια φάση, με βοήθησε να βγάλω εντελώς τα εσώρουχα και να κάτσω σταυρωτά πάνω της. Άρχισε να κουνιέται πάλι ρυθμικά και δε σταματούσε να τρώει τα βυζιά μου. Κουνιόμουν κι εγώ από πάνω της. Η αίσθηση των μουσκεμένων μουνιών μας να τρίβονται δυνατά ήταν υπέροχη. Σε κάποια φάση ένιωσα ότι θα χύσω και άρχισα να επιταχύνω, το ίδιο και κείνη. Έχυσα πρώτη βογκώντας δυνατά και σύντομα ακολούθησε κι αυτή.

Με πήγε σπίτι αμέσως μετά, μιλώντας μου τρυφερά σε όλη τη διαδρομή. Δεν έχουμε βρεθεί έκτοτε, αλλά ανταλλάζουμε πολλά μηνύματα με υπονοούμενα και ανυπομονώ να την ξαναδώ.



Copyright protected OW ref: 100834



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.