Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την γυναίκα μου είμαστε αρκετά χρόνια μαζί και έχουμε ολοκληρώσει όλες μας τις φαντασιώσεις. Πειραματιστήκαμε αρκετά προκειμένου να καταλήξουμε σε τι μας αρέσει και τι όχι. Αυτό που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή ήταν το "τρίο". Σε αυτό μας βοήθησε το ότι βρήκαμε τα κατάλληλα άτομα που σεβάστηκαν πρώτα την προσωπική μας ζωή και δεύτερον τις σεξουαλικές μας ανάγκες, έδειξαν την απαραίτητη υπομονή και κυρίως είχαμε πολύ καλή χημεία. Στην ιστορία αυτή θα σας περιγράψουμε το πως εξελίχθηκε η σχέση μας με τη Μαρία που από καλή φίλη της γυναίκας μου έγινε το "τρίτο πρόσωπο".

Η γυναίκα μου η Φωτεινή σπούδαζε σε μεγάλη επαρχιακή πόλη. Από όλες τις φίλες μία ξεχώρισε. Η Μαρία! Σπούδαζε στην πόλη της επομένως να ζει και με τους γονείς της. Αν και ανοιχτόμυαλοι και ρεαλιστές, δε μπορούσε να φέρνει τον εκάστοτε γκόμενο στο σπίτι. Βρήκε λοιπόν καταφύγιο στο σπίτι της Φωτεινής. Συχνά βγαίναμε όλοι μαζί έξω και αυτή γύριζε λίγο νωρίτερα στο σπίτι μας για να απολαύσει την άνεση που προσφέρει ένα άδειο διαμέρισμα. Δεν ήταν λίγες και οι φορές που χρησιμοποιούσε το δωμάτιο μας όσο εμείς οι 2 ήμασταν στο σαλόνι. Την άκουγα να πηδιέται και καύλωνα, με το στόμα της Φωτεινής να με ξαλαφρώνει. Ήθελα τόσο να την δω γυμνή αλλά το κρεβάτι ήταν σχεδόν δίπλα από την πόρτα με αποτέλεσμα να μπορώ να δω μόνο τα πόδια τους. Μια φορά που είχα καταφέρει να τη δω και αυτό την στιγμή που γδύνονταν αργά μπροστά από την κλειδαρότρυπα το θέαμα ήταν μοναδικό.

Μικροκαμωμένη μελαχρινή με αψεγάδιαστο σώμα, μικρά βαζάκια σε μέγεθος μεγάλου μήλου στρογγυλά στητά με ελαφριά τριγωνικό σχήμα στο ύψος της σκληρής μεγάλης ρώγας. Κωλαράκι ολοστρόγγυλο που χωρούσε μέσα στις παλάμες σου. Τότε ήταν που είπα στη Φωτεινή πως πρέπει οπωσδήποτε αυτό το κορίτσι να το πηδήξω. Την επόμενη φορά είχα χαλάσει την πόρτα προκειμένου να μην κλείνει. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε χωρίς να μας καταλάβουν αλλά δεν ήταν δυνατό να το καταφέρουμε χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Εδώ να πω ότι τον γκόμενο της τον Γιώργο δεν τον συμπαθούσα και πολύ και αν ήταν κάποιος άλλος, ίσως να το προχωρούσαμε το θέμα. Αρκέστηκα στο να κοιτάζω τα πόδια τους με τη Φωτεινή να μου τρομάζει τον πούτσο. Άκουσα τη Μαρία να αναστενάζει και να λέει με λυγμό "χύνω" και τότε εγώ φαντασιώνοντας ότι είμαι μέσα της, άρχισα να χύνω, με το σπέρμα μου να πέφτει στο πάτωμα από τη μέσα μεριά του δωματίου.

Άναψαν τα φώτα και εμείς τρέξαμε στον καναπέ σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Όταν η Μαρία βγήκε από το δωμάτιο αναμαλλιασμένη πάτησε το σπέρμα μου και είπε

-    Κάτι έχει πέσει εδώ και κολλάει.

Τα χρόνια πέρασαν και ζούσαμε πλέον σε διαφορετικές πόλεις. Η φιλία δε χάλασε και μιλούσαμε συχνά και πάντα αρκετά άνετα. Ξέραμε ότι δεν ήταν αρνητική στην ιδέα να κάνει κάτι με ένα ζευγάρι, αλλά όταν μεταξύ σοβαρού και αστείου της το προτείναμε δεν περνάμε σαφή απάντηση. Ένα φθινόπωρο μας επισκέφτηκε για λίγες ημέρες και εκεί ήταν που θα έκανα την τελική κίνηση. Τις 2 πρώτες ημέρες τις περάσαμε διασκεδάζοντας με πολλές βόλτες, ποτά, εκδρομές και μιλώντας για ότι είχε συμβεί όλον αυτόν τον καιρό που είχαμε να συναντηθούμε. Την τρίτη ημέρα την περάσαμε στο σπίτι μπροστά στο τζάκι. Η κουβέντα άρχισε με τις αναμνήσεις από τα χρόνια των σπουδών και σε λίγο πήγε στο σεξουαλικό. Καταλήξαμε σε μία σειρά ομολογιών και αποκαλύψεων και κάποια στιγμή μας λέει:

-    Θυμάστε τα Χριστούγεννα που φύγετε και μου αφήσατε τα κλειδιά; Οο Γιώργος βγήκε στο ντουλάπι τις κουζίνας ένα cd. Παραξενεύτηκε με το μέρος που το βρήκε και το έβαλε στον υπολογιστή.

-    Και το είδε;… τη ρώτησα.

-    Όχι γιατί όταν εγώ είδα ότι έχει φωτογραφίες σας του είπα ότι δεν είναι σωστό και το έκλεισα.

-    Μη μου πεις ότι δεν το είδες; Θα είχες τέτοιο υλικό και δεν θα το κοιτούσες;

-    Φυσικά το είδα. Την επόμενη ημέρα ξαναπήγα μόνη μου. Ξέρω ότι είχατε πρόβλημα με το Γιώργο και δε θα θέλατε να το δει.

Ήταν ένα cd με γυμνές μας φωτογραφίες κάτι σπάνιο για την εποχή εκείνη.

-    Και τι έκανες όταν το είδες;

-    Τίποτα, τι να κάνω δηλαδή; Είπε και κοκκίνισε ολόκληρη.

-    Δηλαδή μας έχεις δει γυμνούς!

-    Πιο γυμνούς δε γίνεται.

-    Ενώ εμείς ποτέ εσένα; δεν είναι δίκαιο.

-    Γιατί… δεν με έχετε κρυφοκοιτάξει ποτέ;

-    Προσπαθήσαμε, αλλά δε φαινόσουν!

Αρχίσαμε να γελάμε.

-    Μας χρωστάς ένα γυμνό, της λέω.

-    Και να μας κρυφοκοιτάξει, συμπληρώνει η Φωτεινή. Έτσι θα είμαστε πάτσι!

-    Μπορώ και φανερά να σας δω να το κάνετε δεν έχω πρόβλημα…

απαντάει η Μαρία. Προσπάθησα τότε να σοβαρέψω λίγο την κουβέντα λέγοντας:

-    Μπορούμε να τα συνδυάσουμε. Γιατί να μην είσαι γυμνή δίπλα μας την ώρα που εμείς θα το κάνουμε;

-    Παρτούζα δηλαδή;

-    Το τρίο που λέμε τόσο καιρό.

-    Δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα έτοιμη να περάσω σε αυτό το επίπεδο.

Δε θέλησα να το πιέσω. Ίσος να αντιδρούσε άσχημα και έχανα την ευκαιρία αν και ήμουν σίγουρος ότι σήμερα κάτι θα κέρδιζα.

-    Μόνο να κοιτάς τότε. Να σε έχουμε κοντά μας. Σου το χρωστάμε. Εσύ το είπες.

-    Μπορώ να σας βγάλω και όσες φωτογραφίες θέλετε…

είπε δείχνοντας ότι συμφωνεί. Χωρίς να χάσω χρόνο, πήρα την Φωτεινή από το χέρι και την τράβηξα στο δωμάτιο μας. Άρχισα να την φιλώ και όσο αυτή μου το ανταπέδινε, τα χέρια μου ψαχούλευαν την μέση της και την πλάτη της. Δεν ξέρω για πόση ώρα φιλιόμασταν αλλά όσο διήρκησε είχα καταφέρει να αφήσω την Φωτεινή γυμνόστηθη μπροστά στην φίλη της. Κάθισε στο κρεβάτι και μου ξεκούμπωτε το παντελόνι. Χωρίς να χάσει χρόνο τον πήρε στο στόμα και κάνοντας επίδειξη τεχνικής στην φίλη της με έστειλε στα ουράνια. Έγλειφε με μανία και τόσο αριστοτεχνικά όπως δεν με είχε ξαναγλείψει ποτέ. Με τον πούτσο μου σχεδόν ολόκληρο μέσα στο στόμα η γλώσσα της ήταν βγαλμένη και ακουμπούσε τα αρχίδια μου. Το σάλιο της μου τα είχε μουσκεύει. Τα έσφιγγε με την παλάμη της, όσο με τα δόντια της έσφιγγε το πουτσοκέφαλο μου. Κοιτούσε συνεχώς την φίλη της στα μάτια θέλοντας να την προκαλέσει.

Η Μαρία συνεπαρμένη από το θέαμα όρθια δίπλα μου είχε ξεχάσει τις φωτογραφίες που είχε αρχίσει να βγάζει και θαύμαζε την κολλητή της που έδειχνε επαγγελματίας. Ένα μικρό χαμόγελο είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο της

-    Βλέπω ότι σου αρέσει, της λέω.

Δεν απάντησε. Δε με είχε ακούσει καν. Αφηρημένη είχε ξεχάσει που βρίσκονταν, δε μπορούσε να σκεφθεί τίποτε. Έμοιαζε υπνωτισμένη. Την έπιασα από την μέση και την έφερα κοντά μου. Τα κορμιά μας κόλλησαν και της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο. Εκμεταλλεύτηκα ότι δεν αντέδρασε και της φίλησα τον λαιμό. Ασυναίσθητα έβγαλε έναν αναστεναγμό. Το χέρι μου κύλισε από την μέση την μέσα από το φαρδύ παντελόνι που φορούσε και ακούμπησε το θεϊκό κωλαράκι της. Το μικροσκοπικό εσώρουχο της είχε χαθεί και στην αρχή νόμιζα ότι δεν φορούσε. Τη στιγμή που το μεσαίο μου δάκτυλο ακούμπησε της σούφρα της πετάχτηκε σαν να την τίναξε ρεύμα. Τότε ήταν που επανήλθε στην πραγματικότητα και άρχισε να συνειδητοποιεί ότι δεν ήταν σε όνειρο. Είδε έμενα να τη φιλώ στο στόμα και τη φίλη της όρθια με το ένα της χέρι στον πούτσο και το άλλο μέσα από την μπλούζα της να της πιάνει το στήθος.

Ανταπέδωσε το φιλί και οι γλώσσες μας ενώθηκαν. Με φιλούσε με πάθος και αγκαλιάζοντας την Φωτεινή έδειξε ότι είχε κιόλας αφεθεί στα χέρια μας έτοιμη να δεχτεί το οτιδήποτε από εμάς. Ελευθέρωσα το στόμα της για να σκύψω και να ξεκουμπώσω το παντελόνι της. Από μόνη της άρχισε να φιλάει την φίλη της στο στόμα με το ίδιο πάθος που φιλούσε έμενα λίγες στιγμές πριν. Κατεβάζοντας το παντελόνι της φανέρωσα το καλλίγραμμο κωλαράκι της για μία στιγμή ένιωσα πως είχα χαθεί. Είχα επιτέλους ελάχιστα εκατοστά απ' το πρόσωπο μου τον κώλο που για χρόνια φαντασιωνόμουν. Κατέβασα και το παντελόνι της Φωτεινής και σηκώθηκα να τις ξαναφιλήσω. Και οι 2 τους έσκυψαν και ταυτόχρονα πήραν τον πούτσο μου στο στόμα τους. Ήταν σίγουρα ότι καλύτερο είχα ζήσει μέχρι στιγμής και δεν συγκρίνονταν ούτε με το καλύτερο όνειρο.

Έδειχναν συγχρονισμένες με τη μία να συμπληρώνει την άλλη. Όσο η μία ρουφούσε το πουτσοκέφαλο μου η άλλη δάγκωνε τα αρχίδια και όταν άλλαζαν οι γλώσσες κρατούσαν επαφή με το όργανο κατά μήκος. 2 ζευγάρια χείλη είχαν βεντουζάρει στο κεφάλι και όταν ταυτόχρονα το άφηναν οι γλώσσες τους ακουμπούσαν η μία την άλλη. Η Μαρία άφηνε περισσότερο σάλιο πάνω μου αλλά η φωτεινή το καθάριζε άμεσος. Τις προειδοποίησα πως θα τις χύσω και η Φωτεινή τραβήχτηκε προκειμένου να προσφέρει την πρώτη βολή στη φίλη της. Η γυναίκα μου τρομπάριζε και η Μαρία περίμενε το ζεστό υγρό μου που δεν άργησε να βγει. Τα πρώτα πετάχτηκαν με πίεση μέσα στο στόμα της και η δεύτερη βολή την βρήκε στο αριστερό της μάγουλο, η Φωτεινή έβαλε το στόμα της στο σημείο αυτό για να πιάσει τα υπόλοιπα καθώς και να σκουπίσει το μάγουλο της Μαρίας. Χαμογελαστές φιλήθηκαν για ώρα μέχρι που δεν είχε μείνει ίχνος σπέρματος.

Σήκωσα τη Μαρία και την ξάπλωσα στην άκρη του κρεβατιού. Εγώ στο πάτωμα γονατιστός κοιτούσα το κιλοτάκι της που κάλυπτε το ζουμερό μουνί της. Χωρίς να χάσω χρόνο το τράβηξα αποκαλύπτοντας ένα ροδαλό φρεσκοξυρισμένο μουνάκι που μύριζε υπέροχα. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Σχεδόν τρέμοντας άνοιξα τα σφικτά μουνόχειλα της και ακούμπησα τη γλώσσα μου στην κόκκινη πρησμένη κλειτορίδα. Χωρίς να χάσω χρόνο άρχισα να την γλείφω κάθε σπιθαμή του μουνιού της. Η μουνότρυπα της ήταν ζέστη τα υγρά πηχτά και μύριζαν υπέροχα. Φρόντισα να τα ρουφήξω όλα και με 2 δάκτυλα που έβαλα με ευκολία μέσα της τραβούσα έξω όσα υγρά υπήρχαν μέσα της. Η Μαρία αναστέναζε και μου πίεζε το κεφάλι, η Φωτεινή έπαιζε με το γυμνό κορμί της φίλης της την ίδια ώρα που το μεσαίο μου δάκτυλο βγήκε από το μουνί της και ακούμπησε στην παρακάτω τρύπα. Πίεσα για λίγο και με ελάχιστη αντίσταση άρχισε να βυθίζεται εντός του θεσπέσιου κώλου της, κάτι που έδειχνε ότι ήταν λάτρης του "οθωμανικού". Με 2 δάκτυλα μέσα της, ένα μπρος και ένα πίσω δεν άργησε να τελειώσει στο στόμα μου.

Σταμάτησα το γλειφομούνι, όχι όμως και το γαμήσι με τα δάκτυλα μου. Δυνατά άγρια και γρήγορα. Ταλαιπωρούσα τις τρυπούλες της ταυτόχρονα και σκεφτόμουν μόνο ένα. Πως θα τις ανοίξω όσο περισσότερο μπορούσα. Ήθελα να είχα ένα τεράστιο πούτσο να την σκίσω και να κλάψει από τον πόνο. Δεν ήμουν μικρός αλλά τα βίτσια που μου έβγαζε η κοπέλα ήταν τόσο βρώμικα και χυδαία που θα έπρεπε να ήμουν υπερφυσικός για να τα κάνω. Δεν άντεξα και μπήκα μέσα της με βία. Ονειρευόμουνα κάτι ερωτικό να μπαίνω αργά μέσα της και να την νιώθω σε όλη της την διαδρομή. Τώρα μου φαίνονται τόσο ξενέρωτο όλο αυτό. Τώρα βρισκόμουν όλος μέσα της και το μόνο που ήθελε ήταν να τη σκίσω. Γαμούσα με βία, δίχως να με νοιάζει αν της αρέσει καθόλου, έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και ανασήκωσα την λεκάνη της λίγο και σε κάθε μου κάρφωμα άκουγα τον ήχο που έσκαγαν τα μπούτια μου στα κωλομάγουλα της και τα υγρά που έβγαιναν από το μουνί της. Η Φωτεινή μας κοιτούσε. Θαύμαζε την φίλη της και με παρότρυνε να την ξεσκίσω. Τη γύρισα μπρούμυτα και ανασήκωσα την λεκάνη της. Μπήκα ξανά μέσα της πισωκολλητά και συνέχισα να γαμάω. Η Μαρία έβγαζε λυγμούς σα μικρό γατάκι. Δεν φώναζε, αλλά όπως διαπίστωσα την επόμενη φορά ήταν τρομερά αθυρόστομη.

Έβλεπα την κωλάρα της μπροστά μου και τρελαινόμουν. Έβαλα ένα μικρό δονητή στον κώλο της και με το κορμί μου τον πίεζα μέσα της κάθε φορά που καρφώνουν στο μουνί της. Δύστυχος δεν άντεχα άλλο. Ήρθε η ώρα να χύσω ξανά και ζήτησα από τη Φωτεινή να ξαπλώσει κάτω από την φίλη της (σε στάση 69 δηλαδή). Τραβήχτηκα και έχυσα πάνω στο μουνί της. Η ποσότητα δεν ήταν τεράστια αλλά αρκετή να το καλύψει όλο. Κυλούσε από την τρύπα στην κλειτορίδα και εκεί έσταζα κάτω, εκεί που είχα βάλει το πρόσωπο της φωτεινής. Της σήκωσα και λίγο το κεφάλι μας γλείψει και τους 2. Πέσαμε στο κρεβάτι και αγκαλιαστήκαμε. Μας βρήκε το πρωί εκεί. Είχε αρχίσει μία νέα φιλία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η κοπέλα αυτή μου έβγαλε όλες τα άγρια ένστικτα, αλλά ανανέωσε και τη σχέση μου με τη Φωτεινή.



Copyright protected OW ref: 99576



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.