Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ζέστη δεν αντέχονταν την Κυριακή. Ήμασταν για μπάνιο σε μια από τις πολλές παραλίες της Χαλκιδικής. Δύο άντρες μόνοι, εγώ και ο φίλος μου. Ο καφές έφτασε πριν λίγο, ο ήλιος δυνατός, τα μάτια κλείνουν. Σε μια στιγμή μεταξύ ύπνου και ζωής σε βλέπω. Μια φιγούρα γνωστή. Δυο φιγούρες γνωστές. Ο δικός σου σε ακολουθεί. Δεν μας έχεις δει γιατί σίγουρα θα τον έπαιρνες και θα πηγαίνατε σε άλλη παραλία. Ξαπλώνεις δύο ξαπλώστρες διαγώνια. Το βλέμμα μου δεν ξεκολλάει από εσένα. Περιμένω να τελειώσετε την διαδικασία της ετοιμασίας ώστε να ξεντυθείς. Το μαγιό σου σέξι, προκλητικό, λιώνω από την καύλα, και τρώω το κορμί σου με τα μάτια μου.

Σε έχω πάρει τόσες φορές και όμως σε απολαμβάνω σα λιγούρης. Η ματιά μου πεινασμένη σε κάθε εκατοστό του κορμιού σου. Είναι η πρώτη φορά που σε έχω μπροστά μου, είμαι καυλωμένος και δε μπορώ να σε αρπάξω από τα μαλλιά να σε ξεσκίσω. Γυρνάει ο δικός σου, με βλέπει. Τον χαιρετάω. Σου λέει κάτι, γυρνάς και εσύ απότομα, σε χαιρετάω. Έχεις παγώσει. Γυρνάς από την άλλη. Η ώρα περνάει. Μπαίνετε για μπάνιο. Είσαι οπτασία. Βγαίνεις μόνη σου. Ο δικός σου ξεκινάει να κολυμπάει προς τα μέσα. Κινείσαι προς την ξαπλώστρα χωρίς να με κοιτάς. Κάθεσαι γυρνώντας μου πλάτη. Ξεκινάς να βάζεις αντηλιακό. Ψεκάζεις πίσω στους ώμους όσο μπορείς. Νιώθεις δύο χέρια. Ξεκινάνε να σου αλείβουν το αντηλιακό στην πλάτη.

"Ένας άλλος μπορεί να σου αλείψει καλύτερα το αντηλιακό από ότι μονή σου", σου ψιθυρίζω. Αντιλαμβάνεσαι γνώριμη την φωνή και καταλαβαίνεις ποιος είμαι. "Καλημέρα" σου λέω ακουμπώντας ελαφρά τα χείλη μου στο αυτί σου. "Ξάπλωσε". Ξαπλώνεις μπρούμυτα. Είσαι θεσπέσια. Τα χέρια μου τα γεμίζω με το αντηλιακό που κρατούσες. Απλώνω και μερικές σταγόνες στην πλάτη, κατά μήκος της σπονδυλικής σου στήλης. Νιώθεις τα δάκτυλα μου να σε χαϊδεύουν. Περισσότερο μασάζ σου κάνω παρά άπλωμα αντηλιακού. Δεν θέλω να σταματήσω με τίποτα. Ξεκουμπώνω το πάνω μέρος του μαγιό σου ώστε εύκολα να καλύπτω ολόκληρή σου την πλάτη. Τα δάκτυλα μου φτάνουν μέχρι χαμηλά στην μέση σου εισχωρώντας ελάχιστα στο κάτω μέρος του μαγιό σου. Ταυτόχρονα πλευρικά ακουμπάνε τα ακροδάχτυλα μου το πλαϊνό του στήθους σου. Έχω ερεθιστεί μα δε με νοιάζει. Ακούω μικρούς αναστεναγμούς για πρώτη φορά από εσένα και νιώθω βαριά την ανάσα σου.

"Χρειάζονται και τα πόδια σου αντηλιακό…" σου λέω και τα χέρια μου πάνε στις γάμπες σου. Ξεκινάω να αλείφω το λαδάκι στο ένα σου πόδι κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ και μετά στο δεύτερο πόδι επαναλαμβάνοντας τις ίδιες κινήσεις. Ανεβαίνοντας πάνω, στους μηρούς σου χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια πλέον. Το μικρό μπικίνι σου μου επιτρέπει να χουφτώνω με τα δύο χέρια σχεδόν ολόκληρο το κωλαράκι σου. Κατεβάζω τολμηρά τους αντίχειρές σου έτσι ώστε να ακουμπάω ελαφρά το μουνάκι σου πάνω από το μαγιό. Ακούω την φωνή του φίλου σου.

-    Καλημέρα φιλαράκι, μου λέει, τι κάνεις πως είσαι;

-    Καλώς τον…

του λέω ενώ συνεχίζω να σου χαϊδεύω το κωλαράκι. Τολμηρά σπρώχνω και τον ένα αντίχειρα ώστε να πιέσει το μουνάκι σου. Προσπαθείς να τραβηχτείς και τα καταφέρνεις ενώ εξηγώ στον φίλο σου πως χρειαζόσουν αντηλιακό και ήταν αρκετά μακριά. Του λέω να μας βάλει μια φωνή όταν θα ξαναμπείτε για να μπούμε όλοι παρέα. Επιστρέφω στην ξαπλώστρα μου εξιστορώντας στον φίλο μου τι έχει συμβεί στο ενδιάμεσο από την πρώτη φορά που σε γνώρισε, στην τουαλέτα της καφετέριας. Μου λέει ότι του έχει μείνει απωθημένο να σε ξαναπάρει. Του απαντώ ότι απόψε θα σε έχει αλλά υπό ένα όρο, να σε ξεφτιλίσει. Γελάει. Συνεχίζουμε τον καφέ μας συζητώντας περί ανέμων και υδάτων.

Μετά από αρκετή ώρα ακούω την φωνή του φίλου σου. Εσύ κοιμάσαι. Μπαίνουμε οι τρεις μας μέσα και ξεκινούμε να κουβεντιάζουμε, τα γνωστά περί μπάλας, πολιτικής κλπ. Του λέω ότι μένουμε στο εξοχικό των γονέων του φίλου μου και το βράδυ αν θέλετε να έρθετε να ψήσουμε, να μείνετε εκεί και να φύγετε την επομένη το πρωί γύρω στις 7 να περάσετε από σπίτι, να ετοιμαστείτε και να πάτε για δουλειά. Άλλωστε Κυριακή βράδυ στον δρόμο προς Θεσσαλονίκη η κατάσταση είναι τραγική. Συμφωνεί και συνεχίζουμε να κουβεντιάζουμε για άσχετα θέματα.

Σηκώνεσαι. Κοιτάς που είναι ο φίλος σου, τον βλέπεις μέσα και μπαίνεις. Σε χαιρετάω κλείνοντας σου το μάτι και περνώντας το χέρι μου γύρω από την μέση σου. Σου συστήνω τον φίλο μου και καταλαβαίνεις ποιος είναι όταν βλέπεις το πρόσωπο του. Σου κλείνει και αυτός το μάτι. Συνεχίζεται η κουβέντα περί διαφόρων θεμάτων χωρίς να συμμετέχεις. Προσπαθώ να σου βάλω χέρι συχνά αλλά τραβιέσαι και αποφεύγεις. "Θα το πληρώσεις…" σου ψιθυρίζω στο αυτί και βγαίνω. Περνάει η ώρα, συνεχίζουμε τα μπάνια μας μέχρι ενωρίς το απόγευμα. Σηκωνόμαστε με τον φίλο μου, μαζεύουμε και φεύγουμε χαιρετώντας σας. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το βράδυ λέω στον φίλο σου. Ποιο βράδυ ρωτάς ανήσυχη και σου απαντάει ότι κανόνισε να έρθετε για ψήσιμο και μετά ύπνο στο σπίτι. Βάλε κάτι ωραίο λέω και χαιρετούμε.

Με το φίλο μου παρέα ετοιμάζουμε στο σπίτι, παίρνουμε και μπριζόλες για ψήσιμο, μπυρίτσες, και σας περιμένουμε. Αρχίζει να βραδιάζει όταν φτάνετε, τα κάρβουνα είναι ήδη αναμμένα και η ατμόσφαιρα ζεστή. Η μουσική χαμηλή, ένα δροσερό αεράκι μας φτιάχνει τη διάθεση και αφήνεσαι για πρώτη φορά, φαίνεται να περνάς καλά. Καθόμαστε τρώμε και φέρνω μια τελευταία μπύρα πριν πάμε για ύπνο. Την πίνουμε και ο δικός σου λέει ότι δεν αντέχει άλλο, τον χτύπησε η τελευταία μπύρα και θέλει να πάει για ύπνο. Το υπνωτικό που του έριξα τον καθάρισε. Σας οδηγούμε στο δωμάτιο, τον βάζουμε να ξαπλώσει κομμάτια.

-    Ετοιμάσου και εσύ…

σου λέμε, σε δέκα λεπτά θα έρθουμε και εμείς ενώ ο δικός σου έχει ξεκινήσει το ροχαλητό χωρίς να βγάλει τα ρούχα. "Τι εννοείτε;…" προλαβαίνεις να ψελλίσεις αλλά αντί για απάντηση λαμβάνεις χαστούκι. Φεύγουμε.

Επιστρέφουμε σε δέκα λεπτά γυμνοί. Σε βρίσκουμε να κάθεσαι στο κρεβάτι ντυμένη και να περιμένεις. Σε πλησιάζω. Σε αρπάζω από τα μαλλιά. Σε βάζω να γονατίσεις στο πάτωμα και σε σέρνω μέχρι το φίλο μου. Σε αναγκάζω με τον ζόρι να τον δεις στα μάτια. Σε φτύνει στο πρόσωπο και σε διατάζει να τον γλείψεις. Δεν κάνεις τίποτα. Το χαστούκι το νιώθεις δυνατό. Ασυναίσθητα ανοίγεις τα χείλη σου. Και τότε με το χέρι μου σου σπρώχνω το κεφάλι ώστε να πάρεις τον φίλο μου στο στόμα. Τον νιώθεις στο βάθος του λαιμού σου. Προσπαθείς να τραβηχτείς πίσω για να ανασάνεις. Το χέρι μου όμως σε κρατάει ακίνητη. Πνίγεσαι. Ξεκινάς να ξεροβήχεις και έχεις τάση για εμετό. Νιώθεις ένα πόνο στο κεφάλι. Το χέρι μου σε τραβάει από τα μαλλιά. Τραβιέται το στόμα σου από την ψωλή του φίλου μου. Ελεύθερος αέρας υπάρχει ώστε να μπορείς να αναπνεύσεις επιτέλους. Σειρά μου να σε φτύσω ξευτιλισμένο πορνίδιο στο ανοιχτό σου στόμα. Σε στολίζω με διάφορες βρισιές.

Το χέρι μου σε σπρώχνει πάλι στην ψωλή του φίλου μου. Συνεχίζεται για μερικά λεπτά ακόμη αυτό. Μέχρι που πλησιάζω και την δική μου ψωλή.

-    Για να δούμε καργιολάκι, μπορείς να τα καταφέρεις με δύο πούτσους στο στόμα σου;…

λέω και στον ακουμπώ στα χείλια, σπρώχνω να μπω και εγώ μέσα ενώ μουγκρίζεις. Τεντώνουν τα χείλια σου έτοιμα να σκιστούν στις άκρες. Εγώ νιώθω την ψωλή μου να ακουμπάει στην ψωλή του φίλου μου και φτιάχνομαι ακόμη περισσότερο. Η γλώσσα σου μου την χαϊδεύει από κάτω. Ζορίζεσαι και με τις δύο μέσα, πονάς, με φτιάχνει. Δυσκολευόμαστε όμως και οι δύο μαζί να σου γαμήσουμε το στοματάκι. Βγαίνει ο φίλος μου. Σταματάω κι εγώ. Σε σηκώνει. Σου δίνω ένα χαστούκι καργιολάκι, σε αρπάζω από τα μαλλιά, σε πετάω στο κρεβάτι. Θα σε βιάσει ο φίλος μου δίπλα στο αγόρι σου και δε θα πεις τίποτα.

-    Μην φοβάσαι, δε θα ξυπνήσει με τέτοιο υπνωτικό που έχει πάρει…

σου λέει ο φίλος μου όταν πεινασμένος σου δαγκώνει τις ρώγες και σπρώχνει την ψωλή του στο μουνάκι σου. Είναι πολύ καυλωμένος από το σκηνικό και το δείχνει. Κατευθείαν σε σφυροκοπάει, σε καρφώνει δυνατά και φαίνεται να το απολαμβάνεις και εσύ πλέον. Έχεις αφεθεί, βογκάς. Μπορείς να φωνάξεις καργιολάκι σου λέω, κανείς δε θα σε ακούσει πλέον, και ο φίλος σου δεν ξυπνάει με τίποτα. Ξεκινάς να μιλάς πρόστυχα στο φίλο μου. Δεν κρατιέται άλλο, βγαίνει από μέσα σου και σε χύνει. Σου γεμίζει την κοιλιά το στήθος και σου πιτσιλίζει το πρόσωπο.

Βγάζεις την γλώσσα έξω και προκλητικά μαζεύεις τα χύσια που έφτασαν στα χείλια σου. Με το χέρι σου πασαλείβεις στο στήθος και στην κοιλιά τα υπόλοιπα χύσια. Με κοιτάς στα μάτια και μου λες "σειρά σου καργιόλη". Το χαστούκι που έφαγες στο μάγουλο θα το θυμάσαι για πάντα. "Κανένας δεν με λέει καργιόλη…" σου φωνάζω. Σε αρπάζω από τα μαλλιά. Σε σέρνω στο πάτωμα. Σε τραβάω μέχρι το μπάνιο ενώ κλαις και ζητάς να σε αφήσω γιατί σε πονάω. Σε οδηγώ στο μπάνιο. Σε παρατάω δίπλα στο σιφόνι. Κρατάω την ψωλή μου. Και ξεκινάει τότε η χρυσή βροχή. Με το άλλο μου χέρι γυρνάω το πρόσωπο σου προς τα μένα και με κάτουρο ξεπλένω τα χύσια από το κορμί σου.

Όταν τελειώνω σε διατάζω να κάνεις μπάνιο. Θα επιστρέψεις πίσω στο δωμάτιό σου. Όλο το βράδυ σου θα το περάσεις με τον φίλο μου. Καλά να περάσετε. Σε χαιρετώ, καλό σου βράδυ. Πάω στο δωμάτιο μου, ξαπλώνω, κοιμάμαι.



Copyright protected OW ref: 98651



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.