Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτή είναι η πρώτη ιστορία που γράφω εδώ και θα αρχίσω με την περιπέτεια μιας φίλης μου που συνέβη πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η Φρόσω ήταν 20 χρόνων. Ήμασταν καλοί φίλοι όχι κολλητοί. Τόσο καλοί όμως που να γνωρίζω αρκετές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Με εμπιστεύονταν και κάθε που χρειάζονταν βοήθεια ή μια συμβουλή έρχονταν σε εμένα. Περνούσα αρκετό χρόνο στο σπίτι της και είχα πρόσβαση στο ημερολόγιο της, που έγραφε συχνά όλα όσα δεν τολμούσε να πει. Φοιτήτρια σε επαρχιακή πόλη ζούσε μία ήρεμη ζωή. Στο δεύτερο εξάμηνο ολοκλήρωσε για πρώτη φορά και έκτοτε είχε μόλις 3 ολοκληρωμένες σχέσεις. Λίγες αν σκεφθείς ότι ζούσε μόνη της και οι φίλες της είχαν πάρει από ένα στόλο η κάθε μία. Σοβαρή μετρημένη κοντούλα με στρογγυλό κώλο και μεγάλα βυζιά.

Τον περισσότερο χρόνο τον περνούσε στο σπίτι διαβάζοντας ή στο καινούριο λαπτοπ που είχε και ήταν όλος της ο κόσμος. Ήταν περίπου Φλεβάρης και είχαν περάσει σχεδόν 5 μήνες από την τελευταία της σχέση. Ένα απόγευμα αποφάσισε να κάνει προφίλ στο XStream, όπου είχε και μία φίλη της και περνούσε ευχάριστα την ώρα της. Ήθελε να μιλήσει απλώς με άλλους ανθρώπους λίγο πιο απελευθερωμένα κάτι που δεν ήταν ικανή να κάνει άνετα στην κανονική της ζωή. Οι περισσότεροι βέβαια θέλουν να γαμήσουν ή να αποσπάσουν κάποιες φωτογραφίες. Άγαρμποι και αγενείς. Μια μέρα πήρε μήνυμα από έναν 30χρονο τύπο, πολύ ευγενικό και μορφωμένο. Ήταν καλός και προσεκτικός. Δεν την έκανε να νιώθει άβολα ακόμα και τη στιγμή που μιλούσαν για το σεξ. Σε λίγες ημέρες κατέληξε σε μία εικονική σχέση, που μιλούσαν ερωτικά καθημερινά με την φίλη μου να περιμένει με ανυπομονησία το κάθε του μήνυμα.

Κατέληξε να του έχει στείλει κάποιες φωτογραφίες με τα εσώρουχα της καθώς και 3-4 γυμνόστηθες. Ώσπου ήρθε η μέρα που της ζήτησε να βρεθούν από κοντά. Είχε μεγάλη πειθώ ο Κώστας και δε χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να την πείσει. Το ραντεβού δόθηκε για την επόμενη εβδομάδα και όλες αυτές την ημέρες η Φρόσω ήταν αγχωμένη σα μαθητούδι που θα έβγαινε το πρώτο της ραντεβού. Τις τελευταίες 3 ημέρες είχε εξαφανιστεί από την σχολή της και ετοιμάζονταν για την μεγάλη ημέρα. Αποτριχώσεις σε όλο της το κορμί κομμωτήρια νύχια κλπ. Ήθελε να είναι τέλεια. Το Σάββατο ξύπνησε με ένα κόμπο στο στομάχι και περίμενε πάνω από το κινητό της όλη μέρα. Ήρθε το απόγευμα και τότε χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο Κώστας και της είπε ότι την έχει φτάσει και την περιμένει στο αυτοκίνητο του λίγο πιό κάτω από το σπίτι της. Κατέβηκε γρήγορα παρότι τα πόδια της έτρεμαν.

Μπήκε στο αυτοκίνητο του χωρίς να μπορέσει να πει κουβέντα. Αυτός τη φίλησε στο μάγουλο και αμέσως κατευθύνθηκαν σε ένα εστιατόριο. Όλη την ώρα την κοιτούσε στα μάτια με ένα ευγενικό αλλά πρόστυχο ύφος. Άρχισε να της μιλάει σε τόνο χαμηλό και με ύφος που να νομίζει οποίος τους έβλεπε ότι μιλούσαν για κάτι σημαντικό.

-    Από κοντά είσαι ομορφότερη απ' ότι έδειχνες.

-    Ευχαριστώ.

-    Ανυπομονώ να σου βγάλω το μαύρο σου φορεματάκι για να δω το κορμί σου αν είναι το ίδιο καλύτερο όπως το πρόσωπο σου από κοντά.

Αυτή κοκκίνισε και χαμογέλασε αμήχανα. Ήταν διαφορετικό να την μιλάει πρόστυχα από κοντά.

-    Ελπίζω να σου αρέσει του απάντησε.

-    Αν δε μου άρεσε δεν θα ήμουν εδώ. Έχω να γαμήσω 15 μέρες και δεν έχυσα εδώ και 4 μέρες. Κρατάω για εσένα.

Η Φρόσω ένιωσε αμήχανα αλλά συνάμα και μία ανατριχίλα. Δεν είχε συνηθίσει να της μιλάνε πρόστυχα. Ένιωθε να υγραίνεται και ανυπομονούσε να πάνε στο σπίτι της. Λίγο πριν σηκωθούν από το τραπέζι της έδωσε ένα δώρο.

-    Τι είναι αυτό;… τον ρώτησε.

-    Ένα σετ εσωρούχων, για να σε αποζημιώσω.

-    Τι να αποζημιώσεις;

-    Γιατί σήμερα θα σκίσω τα δικά σου. Πολλά θα σου σκίσω σήμερα αλλά δεν θέλω να μου αγχωθείς για τίποτα. Ότι σκίσω θα το αποζημιώσω…

και της έκλεισε το μάτι καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα. Χωρίς να χάσουν χρόνο πήγαν στο σπίτι της. Άνοιξαν την πόρτα μπήκαν μέσα και κατευθύνθηκαν αμέσως στην κρεβατοκάμαρα. Αυτός κρατούσε μια τσάντα ώμου που είχε τα ρούχα του και όλα τα απαραίτητα για μια ξεχωριστή βραδιά. Την ακούμπησε προσεκτικά στο κομοδίνο και έβγαλε από μέσα ένα μικρό βαλιτσάκι και ένα νεσεσέρ.

-    Θέλω να το κάνουμε με τον δικό σου τρόπο, της είπε.

Αυτή χαμογέλασε και τον αγκάλιασε. Τον φίλησε στο στόμα και του έβγαλε το πουκάμισο. Αυτός της ξεκούμπωσε το φορεματάκι και το τράβηξε αργά προς τα κάτω αποκαλύπτοντας το ανατριχιασμένο της κορμί με το μαύρο 3/4 κιλοτάκι που χάνονταν μέσα στα ολοστρόγγυλα μεγάλα κωλομάγουλα της. Δεν ήταν χοντρή, είχε ώμος όμορφες σφικτές καμπύλες που ταίριαζαν απόλυτα νε το στρουμπουλό κωλαράκο και τα μεγάλα της βυζιά. Το μόνο μικρό πάνω της ήταν οι ρώγες που της σκέπαζε η δαντέλα από το μαύρο σουτιέν της. Τα στόματα τους δεν ξεκολλούσαν όσο τα χέρια τους εξερευνούσαν τα κορμιά τους. Ήθελε να κάνει έρωτα. Τρυφερό ρομαντικό. Μέσα της όμως αναζητούσε να μάθει κάτι καινούριο.

-    Μήπως θέλεις να σου δείξω τον δικό μου τρόπο; της ρώτησε.

Αναστέναξε και απάντησε θετικά.

-    Θες να μάθεις καινούρια κόλπα;

-    Ναι. Θέλω να μου μάθεις όλα όσα ξέρεις.

-    Με εμπιστεύεσαι;

-    Απόλυτα.

-    Αν κάτι δεν σου αρέσει θέλω να μου το πεις.

-    Δε νομίζω να μην μου αρέσει κάτι που θα μου κανείς.

-    Θα σου το κάνω έτσι και αλλιώς. Είτε σου αρέσει είτε όχι. Απλώς θέλω να ξέρω το κατά πόσο σου αρέσει.

Η Φρόσω χαμογέλασε και ανυπομονούμε να μάθεις κάτι νέο, σίγουρη για τον εαυτό της. Αυτός της έδεσε τα μάτια με μία κορδέλα. Άνοιξε το νεσεσέρ, έβγαλε 2 μεταλλικές χειροπέδες της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη. Την έβαλε προσεκτικά να καθίσει στα γόνατα και την ζήτησε να ανοίξει το στόμα της. Ακουστικέ ένα φερμουάρ να ανοίγει και σύντομα ένας πούτσος ακούμπησε στα χείλη της. Ήταν κανονικός, 16-17 πόντους, αρκετά χοντρός μα περιποιημένος. Άνοιξε τα χείλη της και με την άκρη της γλώσσα της ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του. Αυτός της ζήτησε να του δείξει πως γλύφει πούτσες. Αυτή, μη έχοντας μεγάλη εμπειρία, προσπαθούσε να το κάνει όσο καλύτερα μπορούσε. Όχι ότι το έκανε άσχημα αλλά δεν ήταν ώρα για πειραματισμούς.

-    Καλά το κάνεις, της είπε, αλλά για μία τσούλα που ψωνίζεται στο ίντερνετ δεν είναι αρκετό.

Τον πιάνει με το χέρι του και τον τραβάει έξω. Το άλλο χέρι πηγαίνει πίσω από το κεφάλι της και την πιάνει από τα μαλλιά. Τα τραβάει πίσω ώστε να γείρει το πρόσωπο της και να ανοίξει το στόμα της. Τον ακουμπάει στα ανοιγμένα χείλη της και της λέει:

Μπορεί στους φλώρους που σε γαμούσαν να τους άρεσε όπως γλείφεις, αλλά για έμενα δεν είναι αρκετό. Σηκώνει τον πούτσο του και τον χτυπάει με δύναμη πάνω στα χείλη της. Αυτή ξαφνιάστηκε και πριν προλάβει να αντιδράσει, ξανά προσγειώνεται με περισσότερη δύναμη κάνοντας την να πονέσει. Προσπάθησε να τραβηχτεί αλλά της κρατούσε τα μαλλιά και δε μπορούσε να κάνει πολλές κινήσεις.

-    Βγάλε τη γλώσσα σου, την πρόσταξε.

Τον ακουμπάει πάνω της και με μία απότομη κίνηση τον σπρώχνει μέσα στο στόμα της. Το κεφάλι ακούμπησε στο βάθος πάνω στη σταφυλή της κάνοντας τη να αηδιάσει. Δεν είχε προλάβει να πάρει ανάσα και τώρα δε μπορούσε, καθώς ήταν φραγμένος ο λαιμός της με τον πούτσο του Κώστα. Κρατήθηκε για περίπου 10 δευτερόλεπτα και τον έβγαλε πάλι έξω. Αυτή πήρε μία βαθιά ανάσα και έβηξε. Πριν προλάβει να συνέλθει, ο πούτσος είχε ξανά μπει στο στόμα της πιό βίαια από πριν. Αυτή δάκρυσε και προσπαθούσε να τραβηχτεί. Τότε ήταν που άρχισε να της γαμάει το στόμα γρήγορα και όσο ποιό βαθιά μπορούσε. Σάλιο άρχισε να τρέχει από το πνιγμένο της στόμα λερώνοντας τα αρχίδια του καθώς και τα βυζιά της. Σε λίγο βγήκε έξω και ύστερα από μερικά δυνατά πουτσοσκάμπιλα που κοκκίνισαν το πρόσωπο της, άρχισε να διαμαρτύρεται.

-    Σε παρακαλώ Κώστα, του λέει, δε μπορώ έτσι. Πονάω!

-    Δε σου άρεσε;

-    Όχι. Δεν μπορώ έτσι.

-    Ναι… αλλά εγώ έτσι κάνω τις πουτάνες. Σκάσε και ρούφηξε τον όπως πρέπει. Θα σε μάθω να είσαι επαγγελματίας, της είπε καθώς τον ξανά έβαλε μέσα στο στόμα της. Δεν έκανα τόσες ώρες δρόμο για να μπλέξω με μυξοπαρθένες. Και εφόσον το παίζεις άπειρη θα σε μεταμορφώσω εγώ στην μεγαλύτερη πουτάνα του δρόμου για να ξέρεις πως θα φερθείς την επόμενη φορά που θα ψωνιστείς στο ίντερνετ με άγνωστους.

Η Φρόσω μη μπορώντας να κάνει κάτι σκέφτηκε ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι και αν προσπαθούσε θα το απολάμβανε. Έγλειφε τον πούτσο του όσο καλύτερα μπορούσε ρουφώντας τον σταδιακά και βάζοντας τον όσο πιο μέσα μπορούσε.

-    Καλύτερα τα πας πουτανάκι μου αλλά δεν είναι αρκετό. Μήπως θέλεις να το κάνω εγώ όπως πριν;

Έγνεψε αρνητικά και συνέχισε να προσπαθεί. Σε λίγο είχε καταφέρει να τον βάλει όλο μέσα και η γλώσσα της που κρέμονταν από το στόμα της ακουμπούσε τα πρησμένα του αρχίδια. Δεν κράτησε πολύ γιατί αμέσως πνίγηκε και τον έφτυσε έξω βήχοντας με τα σάλια της να τρέχουν πάνω στα βυζιά της.

-    Συγγνώμη δεν μπορώ.

-    Μα τα πηγαίνεις περίφημα…

της είπε τσιμπώντας τη μικροσκοπική της ρώγα.

-    Μου έρχεται αναγούλα. Δε μου αρέσει.

-    Και πως θα σε ταΐσω σπέρμα;

-    Αυτό ξέχασε το.

-    Είσαι ανεπίδεκτη εσύ κοπέλα μου. Τσάμπα προσπαθώ να σε μάθω 5 πράγματα. Εγώ ήρθα να σε ξεσκίσω και θα σε ξεσκίσω. Αν θες να μάθεις κάτι μάθε. Έμενα στ' αρχίδια μου.

-    Μα δεν μου αρέσει έτσι του άπαντα την ώρα που της πιάνει το μουνί και βλέπει ότι το κιλοτάκι της είναι αρκετά υγρό.

-    Το μουνί σου άλλα λέει. Τέλος λοιπόν οι κουβέντες. Ώρα για γαμήσι.

Άρχισε να της γαμάει και πάλι το στόμα δυνατά και άγρια, τραβώντας την από τα μαλλιά. Αυτή προσπαθούσε μάταια να τραβηχτεί καθώς πονούσε όλο της το στόμα. Κάποια στιγμή στην προσπάθεια της να αντιδράσει του δαγκώνει το καυλί. Η τιμωρία δεν άργησε και 2 απανωτά χαστούκια της κοκκίνιζαν τα μάγουλα. Τα δάκρυα που κυλούσαν ξέβαψαν τη μάσκαρα που κυλούσε στο πρόσωπο της.

-    Πουτάνα… σου αρέσει άγρια ε; Το ήξερα ότι σου αρέσει έτσι.

Τα χαστούκια δε σταμάτησαν και ο πούτσος του ακούμπησε για μια στιγμή της αμυγδαλές της. Ήταν η στιγμή που ο Κώστας απελευθέρωνε το καυτό του σπέρμα μέσα στον λαιμό της. Η ποσότητα ήταν τόσο μεγάλη που παρότι το μεγαλύτερο μέρος πήγε κατευθείαν στο στομάχι της, μια ποσότητα ξεχείλισε το από το στόμα και έτρεξε στο σαγόνι της. Ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε σπέρμα και δεν της άρεσε καθόλου. Το πικρό και άνοστο λευκό υγρό που μάζευε για μέρες έσταζε από το σαγόνι της πάνω στα μεγάλα της βυζιά, την ώρα που η Φρόσω ένιωθε πως θα ξεράσει. Έφτυνε προσπαθώντας να καθαρίσει το λάρυγγα της και τον ουρανίσκο που είχαν κολλήσει πολλά χοντρά κομμάτια σπέρματος. Ο Κώστας ήταν ενθουσιασμένος με το θέαμα που του προσέφερε το νέο του πουτανάκι και προσπαθούσε να αποθανατίσει την στιγμή εκείνη. Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που κρατούσε κατέγραφε σε υψηλή ανάλυση το δημιούργημα του. Φυσικά είχε αρχίσει να τη φωτογραφίζει από την στιγμή που της είχε δέσει τα μάτια και σίγουρα δεν θα σταματούσε εκεί. Όταν η Φρόσω Άρχισε να συνέρχεται από το πρώτο σοκ και μπόρεσε να βρει τις ανάσες της, διαμαρτυρήθηκε στον Κώστα ότι δε θα συνεχίσει αν της ξαναφερθεί με αυτόν τον τρόπο.

-    Φτάνει Κώστα! Ως εδώ! Αν συνεχίσεις έτσι θα σταματήσω. Δεν είμαι καμιά πουτάνα.

-    Και πως λέγετε Αυτή που κλείνει ραντεβού να ανοίξει τα πόδια της σε έναν άγνωστο; Πουτάνα είσαι. Και μάλιστα φθηνή πουτάνα, αφού εσύ δεν πληρώνεσαι.

-    Δεν είμαι, φώναξε νευριασμένη, λύσε με σε παρακαλώ. Δε θέλω άλλο έτσι.

-    Πρώτα θα σου αποδείξω ότι είσαι πουτάνα και μάλιστα θα το παραδεχτείς.

Την πιάνει από το σουτιέν και τη σήκωσε με βία. Τη σπρώχνει πίσω και πέφτει ανάσκελα στο κρεβάτι. Τα δεμένα της χέρια πόνεσαν αλλά πριν προλάβει να πει τίποτα ο Κώστας ακούμπησε το στόμα του στο κιλοτάκι που έκρυβε το φρεσκοξυρισμένο και αρωματισμένο της μουνάκι. Άρχισε να μυρίζει και να εξερευνεί το μέρος με την γλώσσα του. Η Φρόσω ξέχασε τι είχε περάσει μέχρι τώρα και αναστέναξε καθώς η ανάσα του ζέσταινε το μουνάκι της. Παραμέρισε λίγο το κιλοτάκι και άρχισε να γλείφει τα σφικτά μουνόχειλα της. Με τους 2 αντίχειρες του τα άνοιξε ελαφριά και βύθισε τη γλώσσα του στην κλειτορίδα της. Την έγλειφε υπέροχα καθώς εξερευνούσε από πάνω μέχρι κάτω το καυτό μουνάκι της. Κάθε που την κατέβαζε, τη βύθισε αργά μέσα στην τρυπούλα της, ενώ καθώς την ανέβαζε έτριβε την κλειτορίδα κάνοντας την να τρέμει. Σταδιακά ρουφούσε δυνατά την κλειτορίδα και πότε ποτέ τη δάγκωνε δυνατά.

Ένα δάκτυλο ακούμπησε στην τρύπα της και γλίστρησε πάνω στα υγρά της μπαίνοντας μέσα της. Το δάκτυλο του γλιστρούσε τώρα προς τα έξω και λίγο πριν βγει καρφώθηκε απότομα μέσα της. Αυτό την έκανε να αναστενάξει, πριν προλάβει να πάρει ανάσα το δάκτυλο βγήκε και καρφώθηκε με περισσότερη δύναμη ξανά βαθιά μέσα της. Σε λίγο είχε αρχίσει να την σφυροκοπά με το δάκτυλο του ενώ ταυτόχρονα ρουφούσε την κλειτορίδα της. Με μία κίνηση τοποθετεί και δεύτερο δάκτυλο στη σχισμή της και συνέχισε την δουλειά του. Η μουνότρυπα της τέντωσε κάνοντας την απόλαυση μεγαλύτερη. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που το κορμί της Φρόσως σπαρταρούσε στα χέρια του και το μικρό μουνάκι της άρχισε τους σπασμούς. Μαζί με τα υγρά της άρχισε να κυλάει και ένα λευκό πηχτό υγρό που κολλούσε πάνω στα δάκτυλα του Κώστα.

-    Γάμησε με, σε παρακαλώ γάμησε με. Θέλω να σε νιώσω μέσα μου, θέλω να με σκίσεις.

-    Θα σε σκίσω μωρό μου!

-    Τώρα θέλω, τώρα θέλω να μου σκίσεις το Μουνί.

Τα τοιχώματα της είχαν χαλαρώσει λίγο και τα 2 δάκτυλα του γλιστρούσαν τώρα πιό εύκολα στο ανεκπαίδευτο μουνί της που είχε τουλάχιστον 6 μήνες να νιώσει αντρικό όργανο μέσα του.

-    Ξέσκισε με…

του φώναξε και πριν καλά-καλά το καταλάβει ένα τρίτο δάκτυλο ενώθηκε με τα άλλα 2 και έσπρωξαν τη διψασμένη της τρυπούλα. Δεν ήταν εύκολο, καθώς δεν είχε ξανανοίξει ποτέ τόσο, αλλά ο Κώστας ήταν αποφασισμένος να εκπληρώσει την επιθυμία της Φρόσως. Τα έσπρωξε με δύναμη και ένα ουρλιαχτό κάλυψε το κρακ που ένοιωσε στο μουνί. Σε έσκισα μωρή πουτάνα, τώρα θα νιώσεις τι θα πει πραγματικό γαμήσι. Τα δάκτυλα του γαμούσαν με βία το πονεμένο της μουνί όσο αυτή προσπαθούσε να αντέξει τον πόνο. Δεν ήταν και πολύ άσχημο, αφού η ηδονή που ένιωθε κάλυπτε λίγο τον πόνο που υποχωρούσε, αλλά δεν εξαφανίζονταν. Μετά αυτός σηκώθηκε, γδύθηκε εντελώς και ακούμπησε τον πούτσο του πάνω στο μουνί της. Με ένα αντικείμενο, μάλλον ψαλίδι, έκοψε το σουτιέν της και το έβγαλε από πάνω της. Με τον πούτσο του έτριβε το μουνί της ώσπου το ακούμπησε στην υγρή σχισμή της. Τον έσπρωξε μέσα της με δύναμη και κρατήθηκε για λίγο όσο πιό βαθιά μπορούσε. Ο πούτσος του ήταν αρκετά χοντρός για το μουνί της και αν δεν το είχε σκίσει με τα δάκτυλα του πιό πριν θα είχε δυσκολευθεί να μπει μέσα του χωρίς να πονέσει και ο ίδιος.

Χωρίς να χάσει χρόνο άρχισε να τη γαμάει δυνατά. Την κάρφωνε με όλη του τη δύναμη δίχως να νοιάζεται αν η παρτενέρ του το απολάμβανε ή όχι.

-    Σε γαμάω πουτάνα. Σε γαμάω όπως δεν σε γάμησε κανείς μέχρι τώρα.

-    Γάμησε με πουτσαρά μου.

-    Σε γαμάω σαν πουτάνα. Γιατί είσαι πουτάνα.

-    Ναι είμαι!

-    Πες το να το ακούσω.

-    Είμαι πουτάνα!

-    Πες όνομα, ηλικία και τι είσαι.

-    Είμαι πουτάνα, είμαι η Φρόσω Σ... 20 χρόνων και είμαι πουτάνα.

-    Μπράβο κορίτσι μου…

της είπε και με τα χέρια του ψαχούλευε τα μεγάλα της βυζιά. Τα 2 του χέρια δεν έφταναν να καλύψουν το ένα μόνο στήθος. Οι μικροσκοπικές της ρώγες είχαν κοκκινίσει από το συνεχές τσίμπημα και το τράβηγμα. Η Φρόσω ήταν σε έκσταση και το κεφάλι της είχε μουδιάσει. Για περίπου ένα τέταρτο η πούτσα του Κώστα τη σφυροκοπούσε ασταμάτητα και τα πόδια της, είτε τα είχε περασμένα στη μέση του, είτε της τα κρατούσε ψηλά και ανοικτά. Ένοιωθε το μουνί της να αδειάζει από όλα τα υγρά που είχε, αλλά δεν ήθελε να τελειώσει αυτό που ζούσε.

-    Ήρθε η ώρα να σε ξαναχύσω, της είπε. Που τα θέλεις αυτή τη φορά;

-    Όπου θέλεις, του άπαντα, δε με νοιάζει.

-    Θα σε χύσω εκεί που δεν σε έχει χύσει κανείς μέχρι τώρα…

και επιταχύνοντας το ρυθμό του της λέει:

-    Νοιώσε τώρα πώς το σπέρμα μου, θα ζεστάνει το μουνί σου.

Αυτή ξαφνιάστηκε και τον ρωτάει τι ενώνει.

-    Όχι μέσα, μην χύσεις μέσα μου, είπε φοβισμένη. Όπου αλλού θες, όχι εκεί. Σε παρακαλώ!

Προσπαθούσε να τραβηχτεί αλλά δε μπορούσε. Με δεμένα τα χέρια και τα πόδια της ψηλά δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Εκλιπαρούσε να σταματήσει. Να την χύσει στα βυζιά, στο στόμα αν πάλι ήθελε. Αυτός χωρίς να πει κουβέντα της τράβηξε το κιλοτάκι σκίζοντας το και το έβαλε στο στόμα της.

-    Θέλουμε να βλέπουμε το βλέμμα σου την ώρα που η μήτρα σου θα γεμίζει με το σπέρμα μου.

Η τελευταία του φράση την ξάφνιασε και προσπαθούσε να καταλάβει τι εννοούσε. Της έλυσε άμεσως τα μάτια. Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα να συνηθίσουν τα μάτια της το φως και τότε είδε ένα μικρό λάπτοπ πάνω στο κομοδίνο του κρεβατιού της. Με έκπληξη είδεσρτην οθόνη το skype ανοικτό!

-    Χύνω…

Ακούστηκε να λέει ο Κώστας και το καυτό του σπέρμα άρχισε να κυλάει μέσα στο μουνί της Φρόσως. Αυτή άρχισε να κλαίει. Ένοιωθε κακοποιημένη και προσπαθούσε να καταλάβει τι της συμβαίνει, καθώς και πως θα μπορούσε να ξεμπλέξει.

-    Είναι 3 φίλοι μου που ήθελαν να σε γνωρίσουν. Όταν είδαν τις φωτογραφίες που μου είχες στείλει ξετρελάθηκαν. Μου ζήτησαν να έρθουν, αλλά δε θα επέτρεπα ποτέ να μας χαλάσει κάποιος το πρώτο μας ραντεβού…

της είπε γελώντας. Τραβήχτηκε έξω, της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και της έλυσε τα χέρια. Δεν είχε κουράγιο να αντισταθεί πλέον. Της τα έδεσε πάλι μπροστά αυτή τη φορά.

-    Εξάλλου τι θα μπορούσες να κανείς με 3 ή 4 άντρες. Δεν υπήρχε χώρος για όλους. Ένα πουτανάκι με σφικτό μουνί και παρθένο κώλο δεν είναι για τέτοια. Εγώ όμως έχω την υποχρέωση να σε αφήσω έτοιμη για όλες τις καταστάσεις.

Τα δεμένα χέρια της τα στερεώνει στο κεφάλι του κρεβατιού με ένα λεπτό σκοινί. Με ένα κλασικό δερμάτινο φίμωτρο με μπάλα τις έκλεισε το στόμα δίχως να αφαιρέσει από μέσα του το σκισμένο κιλοτάκι της. Τη γυρίζει μπρούμυτα έχοντας θέα το μεγάλο της κώλο. Με τα χέρια του χούφτωσε τα μεγάλα και σφικτά κωλομάγουλα και άρχισε να τα ζυμώνει. Με μία κίνηση τα άνοιξε φανερώνοντας την πανέμορφη σφικτή τρυπούλα της. Η Φρόσω όταν κατάλαβε ότι το μαρτύριο της όχι μόνο δεν είχε τελειώσει, αλλά οι προθέσεις του γαμιά της ήταν να της βιάσει το κωλαράκι τρόμαξε. Άρχισε να κουνιέται και να προσπαθεί να φωνάξει. Τη στιγμή που η γλώσσα του Κώστα είχε βυθιστεί στον κώλο της και έγλειφε με μανία, αυτή εκλιπαρούσε να σταματήσει δίχως να μπορεί να ακουστεί. Κοιτούσε το λαπτοπ και η ντροπή της μεγάλωνε. Ήρθε η ώρα που έβγαλε το κεφάλι του από τον κώλο της και ανέβηκε πάνω της. 2 δυνατές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα πριν τα ανοίξει και ακουμπήσει το πονοκέφαλο του στην τρυπούλα.

Σίγουρη πλέον ότι δεν πρόκειται να ξεφύγει άρχισε να κλαίει. Ο πούτσος του πίεσε την τρυπούλα της και με δυσκολία εισχωρούσε. Όσο την πίεζε ο πόνος αυξάνονταν και σύντομα ένιωσε το δέρμα της να φτάνει στο όριο του. Σφίγγονταν για να αντέξει το πόνο και κλακ! Το πουτσοκέφαλο του που ήταν χοντρό και μυτερό μπήκε μέσα της. Μία πνιχτή κραυγή έβγαλε προσπαθώντας να βρει τις ανάσες της. Ήταν τόσο σφικτά που κάθε πόντο που έβαζε πόναγε και ο ίδιος. Το τράβηξε έξω με προσοχή και είδε το κεφάλι του πρησμένο.

-    Είναι δύσκολο τελικά να σε γαμήσω από κώλο. Δε μπορώ να σε βλέπω έτσι να πονάς. Μου σπαράζεις την καρδιά…

της είπε ειρωνικά. Μέσα στη ζάλη της νόμισε ότι ξεμπέρδεψε εύκολα. Ένα μπουκαλάκι λιπαντικό έβγαλε από την τσάντα του και άλειψε τον πούτσο του. Την καβάλησε ξανά και προσπάθησε να ξαναμπεί μέσα της. Ήταν λίγο ποιό εύκολα για αυτόν αλλά η Φρόσω πονούσε ακόμα. Αφού κατάφερε να βάλει τον μισό μέσα της δεν βρήκε δυσκολία στο υπόλοιπο. Όταν τερμάτισε τραβήχτηκε προς τα έξω. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Σαν να της έγδερνε τα τοιχώματα. Όταν ξαναέμπαινε μέσα, ο πόνος ήταν πολύ μικρότερος. Έσκυψε στο αυτί και τη φίλησε. Της ζήτησε να πάρει μία βαθιά ανάσα και ξαφνικά άρχισε να τη γαμάει δυνατά και γρήγορα.

Τα τοιχώματα σκίστηκαν, ο κώλος της άρχισε να ανοίγει και ο πόνος έφτανε μέχρι το στομάχι. Ούρλιαζε όσο μπορούσε, αλλά ο πούτσος του Κώστα την ξεκώλιαζε αλύπητα και ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει. Σφαλιάρες στα κωλομάγουλα αντηχούσαν σε όλο το δωμάτιο και τα επόμενα 10 λεπτά της φάνηκαν αιώνας. Σύντομα έχυσε μέσα στο ξεσκισμένο της κωλάντερο. Έπεσε πάνω της και στάθηκε ώσπου να συνέλθει και ίδιος. Σηκώθηκε και ντύθηκε.

-    Ήσουν καλύτερη από αυτό που περίμενα να βρω, αν και γεμάτη αντιρρήσεις. Σήμερα έμαθες πολλά που θα σου φανούν χρήσιμα....

Της έφερε ένα ποτήρι νερό και την βοήθησε να πιει. Μαζί και 2 χαπάκια. Ύστερα την ξαναφίμωσε.

-    Όπως σου είχα πει και στην αρχή, αποζημιώνω πάντα ότι σκίζω.

Σε 5 λεπτά είχε κοιμηθεί. Ξύπνησε την επόμενη μέρα το μεσημέρι στο κρεβάτι της, καθαρή και χτενισμένη. Φορούσε τα εσώρουχα που της είχε κάνει δώρο, πονούσε όλο της το σώμα και δε μπορούσε να κάτσει. Το ένα χαπάκι ήταν σίγουρα υπνωτικό, το άλλο μάλλον για να μη μείνει έγκυος. Από τον πονεμένο της κώλο κρέμονταν ένα σπαγκάκι. Το τράβηξε και στην άκρη στερεωμένο καλά ένα μπουκαλάκι σε μέγεθος ταμπόν. Είχε μέσα ένα χαρτονόμισμα των 50€. Μέσα και ένα χαρτάκι που έλεγε.

 "Αποζημιώνω πάντα ότι σκίζω".

Ξέσπασε σε κλάματα. Είχε μάθει όμως κάτι!



Copyright protected OW ref: 98637



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.