×
Νέος κανονισμός για το FORUM (01 Σεπ 2016)

Σημαντικό γιατί μπορεί να έχει σαν συνέπεια τη μη δημοσίευση των post σας!

× Σημείο συζήτησης για θέματα που αφορούν στο sex ή τις σχέσεις ανδρών με άνδρες.

Περιοχές που παίζουν φάσεις

Περισσότερα
1 year 2 months ago #3605 από efi
efi απάντησε στο θέμα: Περιοχές που παίζουν φάσεις
Για να τονώσω λίγο το θέμα, αναφέρω κάποια μέρη που αποτελούν ακόμα ενεργές πιάτσες στην Αθήνα:

1. Οδός Αγίου Πολυκάρπου στο Βοτανικό: κίνηση μόλις βραδιάσει και μέχρι αργά τα μεσάνυχτα - κυρίως νεαρές ηλικίες
2. Ναός Ολυμπίου Διός στη λεωφόρο Αμαλίας: κίνηση όλη την ημέρα (η κίνηση έχει λιγοστέψει τελευταία) - όλες οι ηλικίες
3. Πεδίο του άρεως: κίνηση όλη την ημέρα (η κίνηση έχει λιγοστέψει τα τελευταία χρόνια) - όλες οι ηλικίες (προσοχή, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες αλλοδαποί)
4. Εθνικός κήπος: κίνηση κατά τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες - κυρίως μεσήλικες και ηλικιωμένοι άντρες
5. Ζάππειο: κίνηση μετά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ - κυρίως νεαρές ηλικίες
6. Τουαλέτες στο σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά: κίνηση κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες - κυρίως μεγάλες ηλικίες
7. Άλσος Ιλισίων (από την πλευρά της Ούλωφ Πάλμε): λιγοστή κίνηση κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες - μεσήλικες αλλά και πιο νεαρές ηλικίες
8. Τουαλέτες Συντάγματος: λιγοστή κίνηση κυρίως πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες - όλες οι ηλικίες, με μια τάση για πιο μεγάλες ηλιλίες (προσοχή, υπάρχουν και αλλοδαποί)
9. Πλατεία Ομόνοιας: κίνηση μετά το απόγευμα και μέχρι το βράδυ - κυρίως μεσήλικες και ηλικιωμένοι (προσοχή, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες αλλοδαποί)
10. Άλσος Χαϊδαρίου: κίνηση όλη την ημέρα - όλες οι ηλικίες με μια τάση για πιο νεαρές ηλικίες


Και για τη Θεσσαλονίκη:

1. Τουαλέτες σταθμού ΚΤΕΛ: κίνηση τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες - κυρίως μεσήλικες αλλά και πιο νεαρές ηλικίες
2. Πάρκο Εθνών: λιγοστή κίνηση κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες - κυρίως μεγάλες ηλικίες
3. Οδός Γιαννιτσών: κίνηση κυρίως μετά το απόγευμα - όλες οι ηλικίες (προσοχή, υπάρχουν ιερόδουλες και τραβεστί που ψωνίζονται)

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

Περισσότερα
2 years 11 months ago - 2 years 11 months ago #2472 από efi
efi απάντησε στο θέμα: Περιοχές που παίζουν φάσεις
Ninja, σε ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σου. Ήσουν πολύ κατατοπιστικός.

Αυτά βέβαια που αναφέρεις ισχύουν για τη Θεσσαλονίκη όπου οι επιλογές είναι σαφώς περιορισμένες. Τα ίδια, και χειρότερα, θα ισχύουν και στις επαρχιακές πόλεις φαντάζομαι. Δυστυχώς τα πράγματα εκτός Αττικής είναι πολύ δύσκολα.

Ξέρει κανένας τι παίζει στην Αθήνα; Ποια μέρη μαζεύουν κόσμο και είναι κατάλληλα για γνωριμία με 60άρηδες κυρίους;

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

Περισσότερα
2 years 11 months ago - 2 years 11 months ago #2464 από Ninja
Ninja απάντησε στο θέμα: Περιοχές που παίζουν φάσεις
Θεσσαλονίκη παίζουν φάσεις σε κάτι μπαράκια τρύπες γύρω στα λαδάδικα άκουσα, αλλά με δυσκολία και κυρίους με τσέπη, πρώτο όλων. Για Εύοσμο άλλοι λένε πως έχει στέκια νεολαίων που βγαίνουν γκομενικά. Γενικά όμως, πολύ, πολύ δύσκολα θα φασωθείς (ιδίως ερασιτεχνικά και χωρίς αζημίωτο), σε τέτοια μέρη. Πιο εύκολο είναι να είσαι LGBT και να πας σε κάποιο δικό τους στέκι μπαρ, είναι σχεδόν σίγουρο πως την ίδια νύχτα κιόλας θα ψωνιστείς, γρήγορα, χωρίς πολύ κόπο, χωρίς σκάσιμο. Κάτι μπεκρόσκυλα μιλφ τριγυρίζουν Βαλαωρίτου μεριά, όμως δεν είναι σίγουρο πως ψάχνονται κιόλας. Τσοντοσινεμά δεν πήγα ποτέ, όμως αποκλείεται να βρεις βιολογική γυναίκα μέσα εκεί, όλα τα "θηλυκά" μέσα εκεί είναι τρανς, γκέη, κροσάκια. Κάτι sex-shop έχουν νυχτερινές προβολές, όμως πάλι δε βρίσκεις κοπέλα, άσε που μια φορά περνώντας απ' έξω γυρνώντας από τη δουλειά, είδα και κάτι αλλοδαπά τραβέλια να μπαίνουν.

Στα κτελ γύρω είναι ιερόδουλες. Σταματάνε αμάξια κυρίων και μπαίνουν, μόλις σε σταματήσουν λένε δυο πράγματα: "Πάμε;" και "Τριάντα Ευρώ". Δεν θα ασχολούμουν προσωπικά ποτέ με κάτι τέτοιο, ακόμη και αν ήταν οι τελευταίες γυναίκες πάνω στη γη. Βουλγάρες, ρωμά, ναρκωμανείς, μέχρι και έγκυες, κάνουν πιάτσα εκεί πέρα και υπάρχουν αναφορές πως έχουν κλέψει και εξαπατήσει κόσμο, μεταξύ άλλων. Πάλι καλά που είναι η αστυνομία και τις μαζεύει, κάνει σκούπα και τις διώχνει, συχνά πυκνά. Πιο κάτω, στα στενά κάτω από το City Gate, είναι και πιάτσα τρανς σχεδόν αποκλειστικά. Προσοχή, μιλάμε για επαγγελματίες και όχι μόνο αυτό, μα και αμφιβόλου προελεύσεως. Κάποτε δούλευα σε έναν εκπαιδευτικό όμιλο εκεί γύρω και ήθελα δεν ήθελα, την έμαθα την περιοχή. Άσε που έτρεμε το φυλλοκάρδι μου κάθε φορά, αν και σε τι κατάσταση θα έβρισκα το αυτοκίνητό μου, όταν θα έφευγα.

Θεσσαλονίκη δεν έχει σχεδόν τίποτε για να φασωθείς, να κάνεις νέες γνωριμίες κτλ. Σε ερασιτεχνική και μη επαγγελματική φάση και ιδίως, μεταξύ τελείως αγνώστων, τουλάχιστον. Είναι μια ξεραΐλα άνευ προηγουμένου, λες και είναι υποσαχάρια περιοχή. Λένε και κάποιοι "Θεσσαλονίκη, η πόλη του έρωτα" και κινδυνεύεις να πάθεις καμιά ανακοπή, από το μανιακό γέλιο που σε πιάνει. Θεσσαλονίκη πρέπει ήδη να έχεις βρει τη γκόμενα, ναι, τα παράνομα ζευγαράκια βαράνε στα τέσσερα και τα ξενοδοχεία γαμιστρώνες κάνουν χρυσές δουλειές, όχι αστεία! "Παντρέψου να γαμήσουμε", που κάποιοι άλλοι λένε, αλλού! Αυτά πιστεύω, αυτή είναι η δική μου εμπειρία με την "πόλη του έρωτα". Για να κάνεις φάση θες βέρα, το "βιάγκρα της γυναίκας" (έστω και αν είναι αλληνής), λίρες, κάρο και άλλα πολλά. Γυμνός στα αγγούρια δεν τρως τίποτε, πέραν της σκόνης των άλλων.

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

Περισσότερα
2 years 11 months ago - 2 years 11 months ago #2457 από efi
efi απάντησε στο θέμα: Περιοχές που παίζουν φάσεις
Καλησπέρα.

Ξέρεις κάποιος σε ποιά μέρη στην Αθήνα μπορεί να βρει μεσήλικες κύριους;... π.χ. 60αρηδες κωλομπαράδες, ώριμους παντρεμένους ή παππούδες που να ψάχνονται;

Επίσης, κάποιος που γνωρίζει, ας πει πώς γίνεται το παιχνίδι και πώς δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι να κάνεις φάση με κάποιον τέτοιας ηλικίας.

Έχω διαβάσει για τα τσοντοσινεμά, ότι είναι πόλος έλξης ηλικιωμένων αλλά δε φαίνεται να είναι τόσο ασφαλή μέρη ενώ στην πέφτουν αβέρτα με το πουλί έξω και σε βλέπουν όλοι οι θαμώνες εκεί.
Είπαμε να κάνεις φάση ήσυχα, διακριτικά και με σχετική ασφάλεια, χωρίς να εκτεθείς και να κινδυνεύεις να σε δει κανένας.

Έχω ακούσει επίσης και για τις πιάτσες ταξί, ότι μπορεί να παίξει φάση με κανέναν μπάρμπα ταξιτζή το βράδυ. Ξέρει κανένας αν αληθεύει; Σε ποια μέρη/πιάτσες έχει περισσότερο κόσμο και πώς γίνεται το παιχνίδι; Μπαίνεις μέσα στο ταξί με τον ταξιτζή που σου αρέσει, του λες να σε πάρει κούρσα και του την πέφτεις στην ψύχρα;

Αν κάποιος έχει εμπειρίες, ας μας γράψει σχετικά.

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

Περισσότερα
3 years 1 month ago - 3 years 1 month ago #2096 από gannikos
gannikos απάντησε στο θέμα: Περιοχές που παίζουν φάσεις
Στη Θεσσαλονίκη στα κτελ γενικά, παίζουν φάσεις; Αν ναι τι ώρες;

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

Περισσότερα
3 years 2 months ago - 3 years 1 month ago #2042 από loxias85
loxias85 απάντησε στο θέμα: Περιοχές που παίζουν φάσεις
Για Καβάλα, άμα έχεις αμάξι, πίσω από το ξενοδοχείο Λούσι, είναι πολύ σκοτεινά. Έχει επίσης μια καβάτζα πριν βγεις για Εγνατία με θέα όλη την Καβάλα, αλλά γενικά η Καβάλα έχει πολλά κρυφά σημεία. Επίσης στο σανατόριο... μια βόλτα με το αμάξι θα σας πείσει.

Please Σύνδεση or Δημιουργία λογαριασμού to join the conversation.

Διαχειριστές: xstream