loading...
×
Νέος κανονισμός για το FORUM (01 Σεπ 2016)

Σημαντικό γιατί μπορεί να έχει σαν συνέπεια τη μη δημοσίευση των post σας!

× Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να εκφράσετε τα παράπονα ή τις ενστάσεις σας για ότι αφορά στη σχέση σας σαν μέλος με το XStream. Είναι πολύ σημαντικό πριν από όποια δημοσίευση σας εδώ, να έχετε μελετήσει καλά τους "Όρους χρήσης" που αποδεχθήκατε κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας και τους "Κανόνες XStream".

Ιστορίες που αναρτώνται στο XStream

Περισσότερα
10 months 2 weeks ago #2981 από xstream
xstream απάντησε στο θέμα: Ιστορίες που αναρτώνται στο XStream
Απάντηση για το μέλος GioGreek

Δεν έχει έρθει ακόμα ή σειρά της ιστορίας σας για να δημοσιευθεί. Άλλες ιστορίες προηγούνται. Δημοσιεύονται με τη σειρά που μας έρχονται.
Περισσότερα
10 months 2 weeks ago - 10 months 2 weeks ago #2977 από GioGreek
GioGreek απάντησε στο θέμα: Ιστορίες που αναρτώνται στο XStream
Καλησπέρα. Συγγνώμη για το κάπως άσχετο του αρχικού θέματος αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι εδώ με αφορμή και άλλες ερωτήσεις για ιστορίες.

Έστειλα πριν πέντε ημέρες την πρώτη ιστορία μου. Είχα σκοπό να γράψω μία ολόκληρη ιστορία από το καλοκαίρι, αλλά συνειδητοποίησα ότι θα έβγαινε τεράστια και την έκοψα κάπου (ήδη το κομμάτι που έστειλα ήταν πολύ μεγάλο γιατί προσπαθούσα να περιγράψω το όλο σκηνικό επακριβώς). Το θέμα μου είναι ότι είχα κάνει μία περιγραφή του μέρους στην αρχή γιατί ήταν το θεώρησα σχετικό στην αρχή, αλλά φοβάμαι ότι με αυτό ίσως πλατείασα και έπεσα εκτός του κανόνα του site. Βέβαια καταλαβαίνω ότι επειδή θα είναι πολλές οι ιστορίες μπορεί απλά να μην έχει δημοσιευτεί ακόμα λόγω χρόνου. Οπότε η ερώτηση μου είναι αν σε περίπτωση που η ιστορία δεν είναι καλή/σωστή για κάποια λόγο λαμβάνουμε κάποιο mail για να ενημερωθούμε για αυτό ή απλά περιμένουμε και αν δε δημοσιευτεί σε κάποιο μεγάλο διάστημα καταλαβαίνουμε ότι προφανώς δεν ήταν καλή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν υπάρχει κάπου αλλού παρόμοια απάντηση και δεν την πρόσεξα.
Περισσότερα
1 year 2 weeks ago - 1 year 2 weeks ago #2836 από Simerinos
Simerinos απάντησε στο θέμα: Ιστορίες που αναρτώνται στο XStream
Το πώς περιγράφει κάποιος την ιστορία του είναι δικό του θέμα. Αν σου αρέσει ή όχι είναι δικό σου και βαθμολογείς ανάλογα.
Επίσης οι ιστορίες υποτίθεται ή είναι «προϊόν μυθοπλασίας», όποτε μη ζητάς από κάποιον που περιγράφει μια πιθανή φαντασίωση του, να είναι ρεαλιστικός.
Περισσότερα
1 year 2 weeks ago - 1 year 2 weeks ago #2834 από Navaho
Navaho απάντησε στο θέμα: Ιστορίες που αναρτώνται στο XStream
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Πραγματικά μερικές είναι τέρμα υπερβολικές να το πω ευγενικά. Από την άλλη όμως, κάποιος θα κάτσει να γράψει την καλύτερη του εμπειρία. Οπότε με λίγη σάλτσα ξεφεύγει. Θέλει προσοχή.
Περισσότερα
1 year 2 weeks ago - 1 year 2 weeks ago #2832 από Irisida
Irisida απάντησε στο θέμα: Ιστορίες που αναρτώνται στο XStream
Θέλω να αναφερθώ στο γεγονός ότι τώρα τελευταία οι ιστορίες δεν έχουν καθόλου ρεαλιστικότητα. Και καλά... σε όλες τις ιστορίες που ανεβαίνουν, οι γυναίκες ρίχνονται στους άντρες, παρακαλώντας να τις γαμήσουν, όλοι έχουν προσόντα πορνοστάρ και όλες όλως παραδόξως είναι μαστόρισες στο deep throat. Τώρα όσων αφορά τις γυναίκες και καλά όλες έχουν τις τέλειες αναλογίες και οι άντρες κάνουν τον μαγικό έρωτα. Συγνώμη κιόλας αλλά αυτό δεν παίζει Δεν λέω πως κάποιες φορές δε συμβαίνει αλλά μην περιμένετε να πιστέψουμε πως και καλά όποια γυναίκα βρεθεί μαζί σας στον ίδιο χώρο έχει στόχο να την πηδήξετε, ούτε πως όποιος άντρας βρεθεί στο δρόμο θα κάνει τα πάντα για ένα βράδυ μαζί σας. Το σεξ είναι κάτι απολαυστικό από μόνο του, δεν χρειάζονται οι μη ρεαλιστικές σάλτσες. Δε λέω πως άμα γίνει παιχνίδι, κάποια πράγματα δε συμβαίνουν, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να υπάρχει μια ένταση που μπορεί να εξελιχθεί σε σεξουαλική πράξη αλλά από το πουθενά δεν γάμησε κανείς. Αν συνέβαινε αυτό, δε θα υπήρχαν άνθρωποι που είναι σε μεγάλη ηλικία παρθένοι, ούτε άνθρωποι που κάνουν να γαμήσουν χρόνια.

Προσωπικά έχω φίλο που δε βρίσκει κοπέλα να κάνει κάτι εδώ και ένα χρόνο και είναι εμφανίσιμος, δεν είναι μπάζο, οπότε σταθείτε στα γεγονότα κι όχι σε σάλτσες που το μόνο που κάνουν είναι να μην κάνουν πιστευτή την ιστορία σας στον αναγνώστη. Αν όντως απλά θέλετε να γράψετε έτσι την ιστορία σας πείτε τουλάχιστον πως είναι φαντασίωση, γιατί όταν ο αναγνώστης διαβάζει και φτάνει στο σημείο να παρατηρήσει ένα κείμενο τελείως ψεύτικο ξενερώνει. Και δημιουργεί και μια γνώμη προς εσάς ως συγγραφέα. Δηλαδή αν ξαναδεί το όνομά σας σε μια ιστορία, απλά θα την προσπεράσει ξέροντας πως δεν έχει νόημα να τη διαβάσει γιατί θα είναι και πάλι ένα ψέμα, για να δείξουν οι άντρες και καλά, πόσο γαμιάδες είναι μπας και ψαρέψουν κανένα γκομενάκι στο chat και οι γυναίκες για να μαζέψουν θαυμαστές για το "εγώ" τους και να δείξουν και καλά πως ξέρουν τι κάνουν στο σεξ.

Η αλήθεια είναι όμως πως αυτοί οι άντρες έχουν να γαμήσουν καιρό και φαίνονται απεγνωσμένοι και οι γυναίκες αυτές συνήθως έχουν τα μεγαλύτερα ταμπού και δεν ξέρουν πως να εκφράσουν την σεξουαλικότητά τους. Αν θέλουμε μια κοινότητα όπου τα μέλη παριστάνουν άλλους κι όχι τους εαυτούς τους κομπλέ, αν πάλι θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς μπορούμε να έχουμε μια πιο ανθρώπινη επικοινωνία.
Περισσότερα
1 year 4 months ago #2294 από xstream
xstream απάντησε στο θέμα: Ιστορίες που αναρτώνται στο XStream

Oda wrote: Η πουτάνα από την Αριδαία και το νοσοκομείο...


Αγαπητέ η συγκεκριμένη ιστορία σας δε θα δημοσιευθεί ποτέ στο XStream. Θεωρούμε πως για δικούς σας λόγους θέλετε να εκθέσετε πρόσωπα, καταστάσεις, επαγγελματικούς χώρους κλπ ή ότι άλλο θέλετε να επιτύχετε.

Το XStream δεν είναι το μέσον για να προσβάλλετε κανέναν. Το ίδιο ακριβώς κάνατε και στην προηγούμενη ιστορία σας, την οποία δημοσιεύσαμε αφού μαζέψαμε ότι μπορέσαμε να μαζέψουμε και δημιουργήσατε ολόκληρο θέμα για το ότι "πετσοκόψαμε την ιστορία" σας και ότι έπρεπε να την αφήσουμε όπως ήταν γιατί ήταν φανταστική και άλλα τέτοια. Πότε όλα αυτά;

Την ίδια ώρα που με μηνύματα σας σε άλλα μέλη ισχυριζόσασταν πως όσα αναφέρατε στη ιστορία σας ήταν πραγματικότητα.
Διαχειριστές: xstream