Διαχείριση κεντρικής εικόνας προφίλ

  • Αυτή τη στιγμή υπάρχει κεντρική εικόνα στο προφίλ σας, την οποία εδόθη αυτόματα από το σύστημα μας κατά τη δημιουργία του.

Κάθε μέλος του XStream μπορεί να έχει μία κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του η οποία εμφανίζεται στη λίστα των μελών και στο προφίλ του όταν το βλέπει κάποιο άλλο μέλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ... Αυτή η φωτογραφία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι άσεμνη γιατί ακριβώς από κάτω στη λίστα που εμφανίζονται αυτές οι φωτογραφίες κάποιο άλλο μέλος είναι πιθανό να έχει φωτογραφία με το πρόσωπο του. Μπορείτε να βάλετε ότι φωτογραφία θέλετε στο Album του προφίλ σας.

Για να εισάγετε κεντρική φωτογραφία στο προφίλ σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα...

  1. Επιλέξτε "Το προφίλ σας" από το μενού "Υπηρεσίες XStream" που εμφανίζεται που βρίσκεται στο οριζίντιο menu (αφού έχετε κάνει login).
  2. Στη νέα σελίδα που εμφανίζεται επιλέξτε την καρτέλα Διαμόρφωση και αμέσως μετά "Ενημέρωση προφίλ". Στην καρτέλα με τίτλο Πορτραίτο της νέας σελίδας που θα ανοίξει, στο αναδιπλούμενο μενού που βρίσκεται στην καρτέλα αυτή και επιλέξτε Μεταφόρτωση νέας εικόνας. Αφού το επιλέξετε, πατήστε το κουμπί "Αναζήτηση" για να βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε να ανεβάσετε στο προφίλ σας. (H φωτογραφία που θα ανεβάσετε πρέπει να είναι αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας).
  3. Μόλις βρείτε τη φωτογραφία επιλέξτε τη και πατήστε "Ενημέρωση".

Αυτό ήταν...

Η φωτογραφία που ανεβάζετε δεν εμφανίζεται αμέσως. Πρέπει πρώτα να εγκριθούν από τους διαχειριστές.