Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Με λένε Μελίνα και είμαι 20 χρονών. Μπαίνω κατά καιρούς και διαβάζω τις ιστορίες σας, κι έτσι αποφάσισα να σας διηγηθώ κι εγώ την δικιά μου.

Η ιστορία:

Είμαι μια πολύ όμορφη κοπελίτσα, με ένα γλυκύτατο προσωπάκι, σχετικά κοντούλα γύρω στο 1,60 και 49 κιλά, με στητό στρογγυλό βυζάκι κανονικό στο μέγεθος, και ένα απίστευτο τουρλωτό κωλαράκι που φροντίζω πάντα να αναδεικνύω. Τα μαλλιά μου είναι φυσικά ξανθά και αρκετά μακριά κι έχω μελί μάτια. Οι φίλες μου με φώναζαν Barbie. Με λίγα λόγια, ποτέ δεν περνούσα απαρατήρητη από τους άντρες και πάντα άκουγα κομπλιμέντα ή χυδαία λόγια στο πέρασμά μου.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και μου συνέβη πριν από ένα χρόνο περίπου όταν ήρθα για πρώτη φορά στην πόλη που σπουδάζω.

Πέρασαν λίγες μέρες μέχρι να τακτοποιηθώ, και αμέσως άρχισα να ψάχνω για δουλειά για να μπορώ να καλύπτω τις ανάγκες μου, καθώς τα λεφτά που μου έστελναν οι γονείς μου δεν μου έφταναν. Τελικά βρήκα δουλειά σε μια καφετέρια σαν σερβιτόρα. Τα λεφτά δεν ήταν πολλά αλλά με τα tips ήταν ικανοποιητικά.

Μετά από ένα διάστημα όμως άρχισα να κουράζομαι, και τα απανωτά ξενύχτια με εξαντλούσαν με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο ούτε για διάβασμα. Έτσι το ψάξιμο για νέα δουλειά ξεκίνησε. Ευτυχώς τον καιρό που δούλευα στο καφέ είχα κάνει αρκετές γνωριμίες και δεν δυσκολεύτηκα και πολύ. Μέσω ενός γνωστού έπιασα δουλειά στην ομάδα μπάσκετ της πόλης (κατηγορία Β' εθνική) σαν "φροντιστής". Είχε φύγει έκτακτα ο προηγούμενος κι έτσι με πήραν. Η δουλειά μου ήταν να φροντίζω για τις πετσέτες, τα νερά, τις αγωνιστικές εμφανίσεις των παιχτών, να μαζεύω τις μπάλες μετά τις προπονήσεις, καθώς και να καθαρίζω το παρκέ κατά την διάρκεια των προπονήσεων και στο τέλος. Τα λεφτά ήταν λιγότερα αλλά είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο οπότε δε με ενδιέφερε.

Την πρώτη μέρα στην καινούρια μου δουλειά πήγα πολύ περιποιημένη, αλλά απλά και αθλητικά ντυμένη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκρυβα τα προσόντα μου. Φορούσα μια γκρι χαμηλοκάβαλη κολλητή φόρμα, η οποία μου τόνιζε το κωλαράκι μου και διέγραφε κάθε λεπτομέρεια του -επίτηδες- πολύ στενού στρινγκ που φορούσα και τον έκανε να δείχνει ακόμη πιο πεταχτός κι ατίθασος. Από πάνω φορούσα ένα κολλητό μαύρο τιραντάκι, έτσι ώστε να φαίνονται οι λεοπάρ τιράντες του σουτιέν μου. Πάντα μου άρεσε να φοράω σέξι εσώρουχα και να φαίνονται οι λεπτομέρειες τους. Τα μαλλιά μου τα είχα δέσει σε μια ψηλή κοτσίδα.

Πήγα στο γήπεδο αρκετά αγχωμένη μπορώ να πω...Ευχόμουν να πάνε όλα καλά. Με πλησίασε ο υπεύθυνος και άρχισε να με ξεναγεί και να μου εξηγεί τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω. Όταν τελειώσαμε πήρα τις πετσέτες των αθλητών και μπήκα μέσα. Οι παίκτες είχαν έρθει λίγο πιο πριν και καθόντουσαν στον πάγκο. Άλλαζαν παπούτσια, μιλούσαν δυνατά και γελούσαν. Μόλις με αντιλήφθηκαν επικράτησε μια σιγή για μερικά δευτερόλεπτα που μου φάνηκαν αιώνας. Όλοι τους με κοιτούσαν καλά-καλά κι εγώ δεν τολμούσα να σηκώσω το βλέμμα μου από την ντροπή μου. Είχα γίνει κατακόκκινη. Είμαι γενικότερα αρκετά ντροπαλή με τους άντρες, και το ότι βρισκόμουν μόνη μου ανάμεσα σε 16 2μετρους νταγλαράδες μ' έκανε να νοιώθω πολύ ευάλωτη κι εκτεθειμένη. Δεν πέρασε πολύ ώρα κι άρχισαν τα πειράγματα και τα γελάκια. "Ωπ… καινούριο το μωρό;" είπε ένας "Βρε βρε ένα ξανθούλικο που μας φέρανε" και διάφορα τέτοια. Εγώ είχα το κεφάλι σκυμμένο και ούτε που τολμούσα να το σηκώσω. Βρισκόμουν σε τρομερή αμηχανία. Άρχισα να χαμογελάω διστακτικά με αυτά που μου λέγανε. Τότε πετάχτηκε ένας και είπε

•    Ρε έχει κοκκινίσει το μικρούλι, ντρέπεται..μην το πειράζετε.

Καταράστηκα την ώρα και τη στιγμή που έπιασα κοτσίδα τα μαλλιά μου. Αν τώρα τα είχα κάτω θα μπορούσα να κρύψω κάπως το κοκκίνισμα μου.

•    Μικρούλα τ' ονοματάκι σου θα μας το πεις;

μου είπε ένας. Σήκωσα το κεφάλι μου για να αντικρίσω αυτόν που μου μιλούσε. Ήταν ένας πανύψηλος άντρας πάνω από 2 μέτρα πολύ γεροδεμένος, γύρω στα 28 από ότι κατάλαβα, μελαχροινός με μούσια και πολύ αρρενωπός.

•    Μελίνα με λένε…

Του απάντησα χαμηλόφωνα και τράβηξα αμέσως το βλέμμα μου.

•    Ωραίο ονοματάκι Μελίνα. Αλέξης…

μου είπε και άπλωσε το χέρι του κοιτώντας με πονηρό βλέμμα.

•    Λοιπόν Μελινάκι, θα μας μοιράσεις τις πετσέτες ή θα τις κρατάς όλη μέρα;

Είπε ένας άλλος.

•    Ναι, αμέσως..συγνώμη…

Είπα κι άρχισα να τους μοιράζω τις πετσέτες. Επικράτησε μία βασανιστική σιγή κι ένοιωθα 16 ζευγάρια αντρικά μάτια να με γδύνουν από πάνω μέχρι κάτω. Κοιτούσαν τον κώλο μου, τα βυζιά μου και χαμογελούσαν περίεργα. Τόση τεστοστερόνη γύρω μου δεν είχα ξανά νοιώσει. Ήμουν σαν το ψάρι έξω απ' το νερό.

•    Μπράβο το κορίτσι.

•    Μελινάκι, θα μας κάνεις και μασαζάκι μετά;

Έλεγαν διάφορα τέτοια μέχρι που ήρθε ο προπονητής τους. Ένοιωσα σαν να ήρθε ο σωτήρας μου. Μόλις άκουσε ότι με πείραζαν τους σκυλόβρισε και τους είπε να συγκεντρωθούν. Μετά με πλησίασε και μου άπλωσε το χέρι. Συστηθήκαμε, είπαμε 2 τυπικές κουβέντες και ξεκίνησαν την προπόνηση. Συνέχισα κι εγώ την δουλειά μου και μπορούσα τώρα να τους επεξεργαστώ έναν-έναν. Ήταν όλοι τους πάνω από 1.90, γυμνασμένοι και οι πιο πολλοί είχαν μούσια, πράγμα που μου άρεσε. Σε ποια δεν αρέσει άλλωστε; Μόλις τέλειωσαν την προπόνηση, ήταν όλοι τους μούσκεμα στον ιδρώτα. Κάθισαν στον πάγκο ήπιαν νερό και σκουπίστηκαν στις πετσέτες. Εγώ ξεκίνησα να μαζεύω τις μπάλες από το γήπεδο. Κανείς δε μιλούσε. Κάποιοι είχαν βγάλει ήδη τις ιδρωμένες φανέλες τους και κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Ο Αλέξης με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής κι άθελα μου έκανα 1 βήμα πίσω. Το κατάλαβε και χαμογέλασε αυτάρεσκα. Η μυρωδιά του με είχε τυλίξει. Ο ιδρώτας του ήταν έντονος αλλά όχι άσχημος και ήταν ανακατεμένος με το after shave του. Αναγκαστικά σήκωσα το κεφάλι μου σχεδόν 180 μοίρες για να τον κοιτάξω τόσο κοντά μου που είχε έρθει, αυτός ήταν 2.06 κι εγώ μόλις ένα 1,60.

•    Ένα νερό ακόμα φέρε μου μικρή...

μου είπε και μου έκλεισε το μάτι. Κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά κι έφυγα με γρήγορο βήμα. Επέστρεψα και του έδωσα το νερό. Τον παρακολουθούσα καθώς έπινε το νερό κι έβλεπα μερικές σταγόνες να τρέχουν στο γυμνασμένο στήθος του. Με άναψε αυτή η εικόνα αλλά μόλις με τσάκωσε να τον κοιτάζω ντράπηκα τόσο πολύ. Αυτός χαμογέλασε πήρε τα πράγματά του και πήγε στα αποδυτήρια. Έμεινα μόνη μου και άρχισα να μαζεύω τις μουσκεμένες πετσέτες να της βάλω για πλύσιμο. Υπήρχε ένας χώρος με ένα πλυντήριο για αυτόν τον σκοπό. Αφού τις έβαλα στο σύντομο πρόγραμμα και μετά στο στεγνωτήριο τις δίπλωσα και γύρισα να κάνω ένα γρήγορο καθάρισμα στο παρκέ. Η πρώτη μου μέρα στην δουλειά είχε τελειώσει επιτέλους. "Πρέπει να προσαρμοστώ" σκεφτόμουν. Βγήκα έξω και με περίμενε η φίλη μου να πάμε για καφέ. Μετά από λίγο άρχισαν να βγαίνουν και οι παίκτες. Με χαιρέτησαν, άλλοι μου έκλειναν το μάτι ή μου χαμογελούσαν πονηρά.

•    Τι μανάρια είναι αυτά;

Ακούω τη φωνή της φίλης μου να μου ψιθυρίζει.

•    Σοφία συγκεντρώσου…

της είπα κι άρχισα να γελάω.

•    Εκείνος ο πιο ψηλός ειδικά ο μελαχροινός, Θεός!

•    Οι περισσότεροι ψηλοί μελαχρινοί είναι ρε Σοφία…

•    Έλα ρε, αυτόν με το σκουλαρίκι και τα μπλε παπούτσια λέω. Πρέπει να μου τον γνωρίσεις οπωσδήποτε.

•    Τον Αλέξη εννοείς; Είναι όντως πολύ ωραίος άντρας, αλλά δυστυχώς Σοφάκι μου δεν έχω οικειότητα μαζί τους και δε νομίζω να αποκτήσω κιόλα. Οπότε, ξέχνα το!

•    Έλα ρε Μελινάκι, για μένα την κολλητούλα σου! Σε παρακαλώ κάνε κάτι…

•    Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι σου πω το όνομα του και να τον αναζητήσεις στο internet. Βρες τον εκεί και κάνε ότι καταλαβαίνεις.

•    Έστω…

Έτσι κι έγινε. Το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο η Σοφία και μ' ένα παραπονιάρικο ύφος μου είπε πως έψαξε να βρει τον Αλέξη αλλά μάταιος κόπος. Άρχισε να κλαψουρίζει και μου ζητούσε να τη βοηθήσω. Της εξήγησα ότι δε μπορώ να κάνω κάτι κι έκλεισα το τηλέφωνο. Μάλλον μου ψιλοθύμωσε αλλά σκέφτηκα πως θα της περάσει.

Την επόμενη μέρα φρόντισα ν' αργήσω λίγα λεπτά στη δουλειά για να έχει έρθει ο προπονητής τους, και να μην χρειαστεί να μείνω μόνη μου πάλι με όλους αυτούς. Αλλά και πάλι ο προπονητής είχε καθυστερήσει. Είχα αγχωθεί, αλλά έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Πήρα τις πετσέτες και πήγα μέσα. Είχα φορέσει μια άσπρη λεπτή κολλητή φόρμα αυτή τη φορά, μ' ένα ροζ στρινγκάκι από μέσα και από πάνω φορούσα ένα κολλητό ροζ μπλουζάκι χωρίς σουτιέν αυτή τη φόρα. Όταν μπήκα ένοιωσα τα βλέμματα τους να με τρυπάνε.

Προσπαθούσα να μην τους κοιτάζω. Άρχισαν τα σφυρίγματα και τα πειράγματα αλλά προσπαθούσα να το πάρω χαλαρά. Πάλι ένοιωσα τα μαγουλάκια μου να καίνε. Είχα κοκκινίσει αλλά αυτή τη φόρα τα μαλλιά μου τα είχα αφήσει ελεύθερα. Κάπως βοηθούσε. Είχα ανατριχιάσει με αποτέλεσμα οι ρωγούλες μου να πεταχτούν σκληρές έτοιμες να τρυπήσουν το λεπτό μπλουζάκι μου. Κράτησα σφιχτά επάνω μου τις πετσέτες για να κρύψω το στήθος μου, όμως το είχαν προσέξει. Τότε κάποιος απ' αυτούς μου είπε χαμογελώντας πονηρά:

•    Μικρή, να βάζεις τις πετσέτες μας εδώ πίσω στην πλάτη του καθίσματος του καθενός. Είναι πιο βολικό για μας. Ok;

•    Εντάξει…

Είπα, κούνησα το κεφάλι μου και περίμενα να σηκωθούν.

•    Ε, άντε λοιπόν τι στέκεσαι, βαλ’ τες...

Για μερικά δευτερόλεπτα δίστασα. Ήθελε να βάλω τις πετσέτες στις καρέκλες τους ενώ κάθονταν. Δεν είχα άλλη επιλογή. Προχώρησα χωρίς να τους κοιτάζω και έσκυβα πάνω από τον καθέναν ώστε να βάλω τις πετσέτες στη θέση τους. Τους ένοιωθα να κοιτάζουν τα βυζιά μου καθώς έσκυβα. Κάποιος έκανε δήθεν να σηκωθεί και με άγγιξε φευγαλέα με το μπράτσο του στο βυζάκι μου. Οι ρώγες μου πετάχτηκαν πάλι πιο έντονες. Κρυφογελούσαν και το διασκέδαζαν. Έπαιζαν μαζί μου. Τότε ήρθε ένας από πίσω μου και χάιδεψε απαλά τον κώλο μου. Ενστικτωδώς γύρισα κι έσπρωξα τον τύπο που μου έβαλε χέρι, δεν κουνήθηκε ούτε εκατοστό από το σπρώξιμο μου και με άρπαξε απότομα από τους καρπούς. Φοβήθηκα πολύ έτσι όπως με κοιτούσε αγριεμένα. Ήταν και τρομερά ογκώδης, έμοιαζα πολύ μικρούλα δίπλα του.

•    Κάτσε καλά μικρή! Και πρόσεχε…

μου είπε απειλητικά.

•    Εντάξει ρε μαλάκα, άστο, το κοριτσάκι…

Του είπε ένας συμπαίχτης του και με άφησε απότομα. Έτρεμα! Εκείνη τη στιγμή ήρθε και ο προπονητής τους. Ξεκίνησαν την προπόνηση κι εγώ κατάφερα να ηρεμήσω λίγο. Η ώρα κυλούσε και ανυπομονούσα να πάω στο σπίτι μου. Είχα αποφασίσει ότι τουλάχιστον για το διάστημα που θα δουλεύω εκεί δεν θα ξανά φορέσω προκλητικά ρούχα για να σταματήσω να έχω τέτοια προβλήματα. Λίγο πριν τελειώσουν την προπόνηση χτύπησε το κινητό μου. Ήταν η Σοφία. Είχε σκεφτεί ένα άλλο σχέδιο για να μπορέσει να γνωρίσει τον Αλέξη. Μου ζήτησε να πάω στα αποδυτήρια να βρω το κινητό του και να της κάνω μια κλίση.

•    Είσαι τρελή;

Της είπα θυμωμένη. Ήμουν εντελώς αρνητική. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι τόσο ριψοκίνδυνο, άλλα με έπεισε με τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα της και μου θύμισε πόσα είχε κάνει εκείνη για μένα και για τα γκομενικά μου. Κι ότι δεν θα ήμουν σωστή φίλη αν δεν τη βοηθούσα. Φοβόμουν πολύ αλλά της υποσχέθηκα πως θα προσπαθήσω. Έφυγα διακριτικά από το γήπεδο και κατευθύνθηκα προς τα αποδυτήρια. Μπήκα μέσα και άφησα την πόρτα μισάνοιχτη για να ακούω αν έρχεται κανείς. Είχε όμως πολύ θόρυβο από τα διπλανά αποδυτήρια οπού βρίσκονταν κάτι παιδάκια, αλλά καθησύχασα τον εαυτό μου πως θα ακούσω. Έπρεπε τώρα να βιαστώ και να βρω το κινητό του Αλέξη, αλλά όλες οι τσάντες ήταν ίδιες με το λογότυπο της ομάδας. Μ' έπιασε πανικός. Άρχισα να τις ανοίγω όλες μέχρι να βρω σε ποια ήταν τα μπλε παπούτσια. Είχα ήδη ανοίξει πολλές τσάντες, άνοιξα ακόμα μια και επιτέλους… αυτή ήταν του Αλέξη. Άρχισα να ψάχνω τα τσεπάκια και βρήκα το κινητό του. Προσπαθούσα να θυμηθώ σωστά το νούμερο της Σοφίας για να το πληκτρολογήσω και την ίδια στιγμή μπήκε μέσα ο Αλέξης και πίσω του άλλοι 3 συμπαίχτες του. Πετάχτηκα πάνω σα να με χτύπησε κεραυνός και το κινητό του μου έπεσε από τα χέρια.

•    Τι κάνεις εκεί μωρή καργιόλα;

φώναξε ο Αλέξης. Έτρεμα από το φόβο μου και με φωνή που με το ζόρι έβγαινε από το στόμα μου είπα…

•    να σας εξηγήσω... εγώ… δε… δεν

Με πλησίασε με γρήγορα βήματα και εγώ ενστικτωδώς έκανα μερικά βήματα πίσω, αλλά εκείνος συνέχισε να με πλησιάζει μέχρι που με κόλλησε στον τοίχο.

•    Λέγε μωρή πουτάνα τι ήθελες εδώ μέσα; Κλέβεις παλιοκαριόλα;

Ήταν τεράστιος μπροστά μου. Δεν έβγαινε λέξη από το στόμα μου. Είχα σοκαριστεί. Τα μάτια μου είχαν βουρκώσει. Έκανα να του ξεφύγω. Μεγάλο λάθος. Με άρπαξε με δύναμη από το μπράτσο και μου έριξε ένα χαστούκι τόσο δυνατό που έχασα την ισορροπία μου και έπεσα κάτω. Ζαλίστηκα. Είχαν έρθει και οι υπόλοιποι από πάνω και μ' έβριζαν. Σιγά-σιγά μαζεύτηκαν όλοι. Ο Αλέξης με άρπαξε από τα χέρια και με σήκωσε όρθια. Τα πόδια μου έτρεμαν και δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια μου. Έβαλε το χέρι του στα μάγουλα μου και με δύναμη με κόλλησε στον τοίχο και μου είπε:

•    Τώρα καργιολάκι που θα φας 16 πούτσες, θα δεις πως θα στρώσεις...

Στο άκουσμα αυτής της φράσης τρομοκρατήθηκα. Σαν να απέκτησα καινούριες δυνάμεις κι άρχισα να παλεύω για να ελευθερωθώ από τα χέρια του, αλλά μάταια. Ήταν λες και χτυπούσα σίδερο. Με έσφιγγε τόσο δυνατά, σαν μέγγενη. Με πονούσε. Κάποιος άρχισε να μου χουφτώνει τα βυζιά κι ένιωσα άλλα 2 χέρια να μου τραβούν τη φόρμα προς τα κάτω.

•    Μη… σας παρακαλώ αφήστε με, σας εκλιπαρώ…

κλαψούριζα.

•    Σκάσε πουτανάκι…

Είπε ο Αλέξης και μου έριξε άλλο ένα δυνατό χαστούκι.

•    Ήρθες και χωρίς σουτιέν τσουλάκι για να μας ανάψεις…

και μ' αυτά τα λόγια έβαλε το χέρι του στο άνοιγμα της μπλούζας μου και την τράβηξε με δύναμη μέχρι που την έσκισε και την πέταξε κάτω. Εγώ έκλαιγα τώρα με λυγμούς και σπαρταρούσα. Τα βυζάκια μου τρεμόπαιζαν και αυτό τους καύλωνε ακόμα περισσότερο. Είχαν βγάλει όλοι έξω τις ψωλές τους και τις παίζανε. Ζαλιζόμουν και μόνο στην ιδέα ότι θα με πηδούσαν και θα με ξέσκιζαν τόσο εξευτελιστικά 16 2μετροι πουτσαράδες. Η καρδιά μου κόντευε να βγει από το στήθος μου. Ένιωθα πάνω από 10 τεράστια χέρια να χουφτώνουν μανιωδώς τα βυζιά μου, τον κώλο μου και το μουνί μου πάνω από το ροζ στρινγκάκι μου. Βρισκόμουν στο έλεος και στις ορέξεις 16 αντρών και δε μπορούσα να αντιδράσω. Ούτε να τους ξεφύγω.

Ο Αλέξης έβαλε το δάχτυλο του στο λάστιχο του στρινγκ μου και το έσκισε κι αυτό με μανία. Ήμουν ολόγυμνη μπροστά τους και ήμουν τόσο ευάλωτη, τρομαγμένη κι εκτεθειμένη. Μου άφησε τα χέρια που τόση ώρα τα κρατούσε πάνω από το κεφάλι μου και με έσπρωξε προς τις ενιαίες ντουζιέρες. Για μια τελευταία φορά προσπάθησα να εκμεταλλευτώ την ελευθερία μου και να ξεφύγω από τα δεξιά, αλλά ειλικρινά απορώ τι σκεφτόμουν πάνω στην απελπισία μου. Με βούτηξαν 2 δυνατά χέρια κι έπεφτε το ένα χαστούκι μετά το άλλο, πότε στο πρόσωπο και πότε στον κώλο μου που έγινε κατακόκκινος κι έτσουζε.

•    Φτάνει, πονάω…

τους παρακαλούσα κλαίγοντας.

•    Σκάσε τσουλάκι…

Άκουσα τη φωνή του Αλέξη.

•    Κι αν επιχειρήσεις πάλι να ξεφύγεις θα σε σαπίσω. Συνεργάσου για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο για σένα. Τώρα μπες κάτω από το ντους και σαπουνίσου. Αργά και αισθησιακά. Κατάλαβες;

Όταν δεν απάντησα μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο μου και θα συνέχιζε, άλλα υπέκυψα.

•    Εντάξει, εντάξει... θα το κάνω,

είπα με τρεμάμενη φωνή.

•    Προχώρα…

Μου φώναξε άγρια. Οι υπόλοιποι μ' έβριζαν κι έτριβαν τις μεγάλες χοντρές κι ερεθισμένες πουτσάρες τους, σαν να προετοιμάζονταν για αυτό που θα ακολουθούσε. Προχώρησα με αργά και διστακτικά βηματάκια, ξυπόλητη πάνω στα κρύα πλακάκια και πήγα κάτω από μια ντουζιέρα. Άνοιξα το νερό στο ζεστό και έβαλα σαπούνι σε ένα σφουγγάρι που μου δώσανε. Άρχισα να σαπουνίζομαι αργά.

•    Πιο αισθησιακά τσουλάκι… Μην κάνεις σα μυξοπαρθένα. Άντε γιατί θα πέσει ξύλο…

είπε ένας. Έβαλα τότε όλη μου τη μαεστρία. Δεν θα άντεχα να με χτυπήσουν άλλο. Λίκνιζα το κορμί μου τόσο αισθησιακά και ερωτικά που σε συνδυασμό με το νερό και το σαπούνι που έτρεχαν πάνω μου ήταν μια απίστευτα καυλωτική εικόνα.

•    Έτσι μπράβο πουτανάκι μου... Χάιδεψε τις βυζάρες σου καριόλα…

Με έβριζαν και μου έδιναν διαταγές και εγώ τις εκτελούσα αφού δεν είχα άλλη επιλογή.

•    Παίξε το μουνί σου τσουλάκι…

Είπε ο Αλέξης… κι άρχισα να χαϊδεύω το ξυρισμένο μουνάκι μου αργά και απαλά. Έβαζα στην αρχή ένα δάχτυλο και μετά 2. Το έπαιζα αργά και βασανιστικά. Άρχισα να καυλώνω κι αμέσως θύμωσα με τον εαυτό μου. Ήρθαν κοντά μου στις ντουζιέρες. Ο Αλέξης έκλεισε το νερό, μ' έπιασε από τα μαλλιά και με γονάτισε μπροστά του. Κατέβασε το αθλητικό σορτς του και πετάχτηκε από μέσα μια πούτσα ίσα με το μπόι του. Ήταν τουλάχιστον 25 πόντους και χοντρή. Όλοι τους ήταν προικισμένοι αλλά αυτός παρά ήταν. Φοβήθηκα πολύ. Δεν είχα και πολλές εμπειρίες, είχα καιρό να κάνω σεξ και ήμουν και αρκετά στενή. Θα πέθαινα στον πόνο. Σαν να διάβασε τη σκέψη μου ο Αλέξης.

•    Είδες μωρό μου κάτι πούτσες που θα φας απόψε; Θα περνάει τρένο από την τρύπα σου μόλις τελειώσουμε μαζί σου. Τώρα γλύφε…

Με πρόσταξε και έβαλε τον πούτσο του μπροστά στο στόμα μου. Εγώ ήμουν αρνητική. Με πλησίασαν άλλοι 2 και μου έριξαν χαστούκια στον κώλο και στο πρόσωπο. Από τον πόνο φώναξα και ο Αλέξης έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου και με κρατούσε από τα μαλλιά και με έπνιγε. Μου τον είχε φτάσει στο λαρύγγι με αποτέλεσμα να δακρύζω και να βήχω. Πάνω στα νεύρα και στην απελπισία μου τον δάγκωσα, όχι πολύ δυνατά, αλλά αμέσως μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που είχα κάνει ποτέ. Έβγαλε μια κραυγή πόνου και με σήκωσε όρθια από τα μαλλιά. Τότε ήταν και η πρώτη φορά στη ζωή μου που έφαγα κανονική μπουνιά από άντρα. Τα είδα όλα. Σχεδόν λιποθύμησα. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα αίματα στα πλακάκια. Τότε κατάλαβα πως είχε ανοίξει η μύτη μου.

Έτσι όπως ήμουν κάτω μ' έπιασαν και μ' έστησαν στα 4, με το κεφάλι μου και τα βυζιά μου να ακουμπούν στα πλακάκια. Άρχισαν να ψαχουλεύουν τις τρυπούλες μου και κατάλαβα ότι θα με γαμούσαν, αλλά δεν είχα δύναμη να φέρω καμία αντίσταση. Ακόμα όμως και να προσπαθούσα πάλι κακό στον εαυτό μου θα έκανα. Ένιωσα ένα χοντρό πουτσοκέφαλο να ανοίγει τα μουνόχειλα μου και ξαφνικά ένας έντονος πόνος με διαπέρασε. Μου τον κάρφωσε με δύναμη μέσα στο μουνάκι μου. Τον ένιωθα να ξεσκίζει τον πάτο μου έτσι όπως μπαινόβγαινε με λύσσα. Ένιωθα σαν να με άνοιγαν στα 2. Δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη και φώναζα. Με πονούσε πολύ αλλά με είχε καυλώσει. Τα υγρά μου έτρεχαν στα μπούτια μου.

•    Παρ’ τα μωρή καργιόλα, ξεκωλιάρα. Έτσι… θα στο ξεσκίσω το μουνί σου κοντοπούτανο. Δεν θα μπορείς να κλείσεις τα πόδια σου για ένα μήνα. Έτσι γουστάρω να γαμάω αλύπητα κάτι στενές τρύπες σαν τη δικιά σου… σκύλα. Ελάτε ρε να δείτε την πουτάνα. Στάζει το καυλόμουνο της. Το ευχαριστιέται η καγριολίτσα και μας το έπαιζε και δύσκολη…

Όσο μπορούσα να δω, κάποιοι τραβούσαν βίντεο και οι άλλοι τον παίζανε και περιμένανε τη σειρά τους. Εγώ προσπαθούσα με τεράστια δυσκολία να μη χύσω αλλά άδικος κόπος. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισαν οι σπασμοί στο μουνί μου και τα μουνόχειλα μου ανοιγόκλειναν μανιωδώς. Γέμισα με τα υγρά μου τον πούτσο που ήταν μέσα μου. Έτρεμα ολόκληρη και βογκούσα με μια ξεψυχισμένη φωνούλα.

•    Έχυσε η γαμημένη καριόλα ρε… της αρέσει που της ξεσκίζουμε το μουνί.

Μετά από λίγο έχυσε κι ο Αλέξης μέσα στο μουνί μου.

•    Παρ’ τα μωρή πουτάνα... όλα μέσα στη μήτρα σου τσουλάκι…

μου είπε μουγκρίζοντας από την καύλα. Ήρθε μπροστά μου, μ' έπιασε από τα μαλλιά και με έβαλε να του καθαρίσω τον πούτσο με την γλώσσα μου. Οι υπόλοιποι με δαχτυλώνανε στο ερεθισμένο κατακόκκινο μουνάκι μου, όταν ένιωσα ξαφνικά κι ένα δάχτυλο να μπαίνει στον κώλο μου. Άρχισα να κουνιέμαι και να κλαψουρίζω έτσι όπως ήμουν μπουκωμένη με τον πούτσο του Αλέξη κι εκείνος με χαστούκιζε και μου έλεγε να σκάσω. Τώρα με είχαν ακινητοποιήσει 2 δυνατά χέρια και δε μπορούσα να αντιδράσω καθόλου.  Ένας μελαχροινός ψηλός ξάπλωσε δίπλα στα πλακάκια και ένας άλλος με μια απλή κίνηση σαν να ήμουν κούκλα, με σήκωσε και με έβαλε από πάνω του. Τα βυζάκια μου πιέζονταν από το σκληρό του στήθος και έτσι όπως ήμουν εξαντλημένη αφέθηκα εντελώς πάνω του κι έκλεισα τα μάτια μου περιμένοντας με αγωνιά για την επόμενη κίνηση. Έψαξε με τον πούτσο του να βρει την τρυπούλα μου και έχωσε την ψωλή του με μια κίνηση μέσα μου βαθιά. Αυτός ο πούτσος δεν ήταν τόσο μακρύς όσο ήταν χοντρός. Με άνοιγε στα 2, με ξέσκιζε αλύπητα κι εγώ νιαούριζα αδύναμα κάτι που μάλλον τους καύλωνε περισσότερο. Τότε ένιωσα κι ένα σκληρό πούτσο να ανοίγει το κωλαράκι μου.

•    Όχι μη... μη σας παρακαλώ... δεν το έχω κάνει ποτέ ξανά…

Έφαγα 2 δυνατά χαστούκια στον κώλο από κάποιον.

•    Σκάσε γαμημένη πουτανίτσα... εσύ τώρα μόνο θα υπακούς.

Ο σκληρός πούτσος άρχισε να μπαίνει αργά μέσα στον κώλο μου και μετά με μια απότομη κίνηση όλο μέσα. Ένιωσα την τρύπα μου να ξεσκίζεται. Έτσουζε τόσο πολύ. Έκλαιγα από τον οξύ πόνο. Ήμουν σίγουρη πως είχε ματώσει. Με σταθερές κινήσεις μπαινόβγαινε στον κώλο μου και πότε-πότε τον έφτυνε. Ο ρυθμός γινόταν όλο και πιο γρήγορος. Με έσκιζε ο ψωλαράς και το χαιρόταν. Πονούσα πολύ αλλά σιγά-σιγά υποχωρούσε. Ήρθε ένας άλλος, γονάτισε μπροστά στη μούρη μου και μου έδωσε να φάω τον πούτσο του. Άνοιξα το στόμα μου και δέχτηκα τη ψωλάρα του. Μ’ έπνιγε και έβηχα μπουκωμένη. Πρώτη φορά είχα γεμάτες όλες τις τρυπούλες μου. Με γαμούσαν από παντού. Ήμουν υποχείριο 16 αντρών εκτεθειμένη στις ορέξεις τους και για τουλάχιστον 2 ώρες με πηδούσαν και με ξέσκιζαν, και φρόντιζαν να έχω γεμάτες και τις 3 τρυπούλες μου.

Έχυσα πολλές φορές εκείνη την ημέρα. Με έβαλαν να πιω τα χύσια τους, πράγμα που επίσης δε είχα ξανά κάνει και κάποιοι άλλοι με έλουσαν μ' αυτά. Ήμουν σχεδόν λιπόθυμη κάτω στο πάτωμα ψωλοχυμένη και ξεσκισμένη απ' όλες τις τρύπες μου. Οι δυνάμεις μου με είχαν εγκαταλείψει εντελώς. Ένιωσα τότε 2 δυνατά χέρια να με σηκώνουν απαλά. Ήταν ο Αλέξης. Με πήρε αγκαλιά, με πήγε στις ντουζιέρες και μ' έπλυνε πολύ προσεκτικά και απαλά, σαν να φοβόταν μην καταρρεύσω πλήρως. Με σαπούνισε, μου έριξε άφθονο ζεστό νερό για να με ηρεμήσει, με σκούπισε προσεκτικά και μου φόρεσε μια δική του μπλούζα κι ένα σορτς μιας και τα δικά μου ρούχα τα είχα καταστρέψει. Με άφησε ξαπλωμένη στον πάγκο του αποδυτηρίου και έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του σ' έναν συμπαίκτη του και του είπε να φέρει το αμάξι του δίπλα στην πόρτα. Με πήρε στην αγκαλιά του απαλά και ήρεμα. Τότε ξέσπασα σε κλάματα. Έκλαιγα με λυγμούς. Η τόσο τρυφερή και γλυκιά συμπεριφορά του μετά απ' όσα πέρασα μ' έκανε να ξεσπάσω. Αισθανόμουν ένα κουρέλι ψυχολογικά και σωματικά. Με έβαλε στο αυτοκίνητο και μου φόρεσε τη ζώνη. Ακουμπούσα το κεφάλι μου στο τζάμι και είχα τα μάτια μου κλειστά. Παραδόθηκα σ' ένα βαθύ ύπνο.

Την επόμενη μέρα το πρωί δεν ήξερα που βρισκόμουν. Πετάχτηκα πάνω από το κρεβάτι και συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν στο σπίτι του. Πονούσε όλο το κορμί μου και είχα μελανιές παντού. Στο κινητό μου είχα ένα σωρό κλίσεις από τη Σοφία και τους δικούς μου. Έψαξα το σπίτι και ο Αλέξης δεν ήταν πουθενά. Βρήκα ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Μου έλεγε να φάω πρωινό και να τον περιμένω. Ήθελε λέει να συζητήσουμε. Πήρα το στυλό και απλώς συμπλήρωσα. "Δεν είμαι κλέφτρα. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Αυτό να θυμάσαι".

Σηκώθηκα κι έφυγα την ίδια στιγμή μην τυχόν κι επιστρέψει. Στο δρόμο με κοιτούσαν περίεργα έτσι όπως ήμουν ντυμένη αλλά δεν έδινα σημασία. Πήγα και κλείστηκα στο σπίτι μου για μέρες, μέχρι να συνέλθω από το σοκ που είχα περάσει. Δεν θα έλεγα σε κανέναν τίποτα. Εξαφανίστηκα κι από τη δουλειά φυσικά. Με έπαιρναν τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνα.

Αυτήν την εμπειρία σίγουρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 60875)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.